|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
13.10.2011 9:59:31   
DM
Ima li iko na temi da mi odgovoriuser posted image user posted image
Moja djeca su jučer jela sljedeće:
pahuljice sa mlijekom, voće(jabuke i mandarine),
rastop(kajmak domaći prokuhan pa sa komadićima hljeba) sok,
maleni za podnevno spavanje bočicu mlijeka,a stariji za užinu u školi-2 medenjaka(oni veliki )i sokić,
oko 5 sati supa sa knedlama(domaća) krompir pire i faširano meso izdinstano za prilog, salata od svežeg kupusa,sok od cvekle, jabuke i mrkve(friško cijeđen), knedle sa šljivama, pred spavanje
oko 9 sati navečer -banana i šolja mlijeka(domaće)!
Pojeli su usput i po čokoladu(mislim na red čokolade)!
E hajd'' sad mi recite-je li im ovo bilo malo za jučer?

< Poruku je uredio doublemum -- 13.10.2011 10:02:20 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2676
13.10.2011 10:01:19   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja sam malo down, mami mi je danas rodjendan pa sam tuzna user posted image

momci su bolje hB, Igoru je samo nosic stalno pun i poceo je iskasljavati ali dobar je....

za sve jedan veliki user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne daj se kono user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2677
13.10.2011 10:02:43   
Lady26
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ima li iko n atemi da mi odgovoriuser posted image user posted image
Moja djeca su jeučer jela sljedeće:
maleni za podnevno spavanje bočicu mlijeka,a stariji za užinu u školi-2 medenjaka(oni veliki )i sokić,
oko 5 sati supa sa knedlama(domaća) krompir pire i faširano meso izdinstano za prilog, salata od svežeg kupusa,sok od cvekle, jabuke i mrkve(friško cijeđen), knedle sa šljivama, pred spavanje
Pojeli su usput i po čokoldu(mislim na red čokolade)!

user posted image user posted image user posted image
Sta malo?!?!!?!?!?!
user posted image user posted image user posted image
Hocu reci, masallah....

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.10.2011 10:05:32 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2678
13.10.2011 10:05:47   
Anoniman

jel ti to nama corluces , moj ni pola ne pojede toliko user posted image
masallah sta drugo rec nije malo

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 2679
13.10.2011 10:06:17   
Anoniman

je li ti to ozbiljno pitasuser posted image
pa ja da sam ovo u sebe unjela pukla bihuser posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 2680
13.10.2011 10:08:16   
DM
Ozbiljno da ozbiljnije ne može biti!
Sinoć sam dobila besplatan savjet da mi  djeca  trebaju još jedan obrokuser posted image tj. da su pred spavanje trebala pojesti nešto  slano, jer su im zaboga 3 obroka malouser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2681
13.10.2011 10:11:54   
Emica_sa
Jutro da vas pitam ovdje posto smo ista generacijauser posted image

Ima 3 dana moj Alan nece gotovo nista da jede,a sto mi je najgore aptamil koji je uvijek htio sada nece ni da pomirise.Ja sam isto luda,probala sam sve i aptamil,i obicno mlijeko i kras ,ma nista samo uzme pomirise i ostavi,a bas je sitan i mrsavuser posted image

Sad ce napuniti 2 godine,a ja mu kupujem odjecu za 18 mjeseci,jer je sitan pravo,bas sam se zabrinula,jer imam i curicu koja je manja i zahtijeva moju paznju,a ja samo oko njega,ali on nistauser posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2682
13.10.2011 10:18:59   
Lady26
Ja sam jutros user posted image user posted image
Prespavale smo obje, zezale se, mazile, ma super sve, i onda dok smo mlijeko, pa ne da se obuci ona bi se igrala a vec kasnimo, hajd obucem je, odem u sobu po odjecu svoju i ona mi dolazi kaze nana oprala ruke user posted image , ja pa gdje si oprala, kaze evako i trlja ruke...pa pokazi mi gdje si oprala a ona izvadila onu cetku za solju i unutra ugurala ruku user posted image ....te peri ruke, 2x, naruzim je i kako sam je spustila i da se okrenem sudarimo se i ona pade preko kade, udarila se u ruku, placeeeee, ja je uzmem a ona me gura od sebe user posted image user posted image , posjednem je na kauc, pa da je ljubim u rukicu gdje se udarila kaze nece mama jubi juku boji, nemoj me mama user posted image (a uvijek kad se udari dodje meni da ljubim to mjesto)....i dere se tajooooooooo, boji juka, tajo jubi user posted image ....i ode njemu...
Nece meni ja je udarila i zato je boli ruka....jos nisam dobila a sve me zivo boli al nikako i bas sam dodatno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2683
13.10.2011 10:20:23   
Anoniman

Ozbiljno da ozbiljnije ne može biti!
Sinoć sam dobila besplatan savjet da mi  djeca  trebaju još jedan obrokuser posted image tj. da su pred spavanje trebala pojesti nešto  slano, jer su im zaboga 3 obroka malouser posted image

pa jedino ako hoces da ti djeca kasnije pate od pretilosti ti ih tjeraj da jos jedu...ovo ne da je dovoljno...ovo je sto se ponaski kaze masala...ovoliko moj A. pojede za tri danauser posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 2684
13.10.2011 10:21:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ima 3 dana moj Alan nece gotovo nista da jede,a sto mi je najgore aptamil koji je uvijek htio sada nece ni da pomirise.Ja sam isto luda,probala sam sve i aptamil,i obicno mlijeko i kras ,ma nista samo uzme pomirise i ostavi,a bas je sitan i mrsavuser posted image

Sad ce napuniti 2 godine,a ja mu kupujem odjecu za 18 mjeseci,jer je sitan pravo,bas sam se zabrinula,jer imam i curicu koja je manja i zahtijeva moju paznju,a ja samo oko njega,ali on nistauser posted image user posted image

Eh draga moja ja bih na tu temu mogla pisati danima, satima....
Muke zive su bile da pojede po par kasika....i po sat vremena hranjenje...
Sad je promijenila tetu, ova ima djecu i pocela je bolje jesti hB, valjda uz njih, i jede ono sto nije kuci jela....
Ima jedva 11kg, 22 mjeseca su joj...obrok je od max 10ak kasika i nece vise, ali zato sto nema vremena da jede...al uvijek nesto gricka pa sam poravnila....
Uvijek drzi nesto na stolu na dohvat ruke, pa za pocetak nek onako usput gricka...
Eh da, voli mlijeko i sad vec hB danima pije 2x 200ml, mlijeko i kasika cokolina iz flasice....tu ti nemam savjet...

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.10.2011 10:24:12 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2685
13.10.2011 10:22:46   
Anoniman

mozda je bas ovo razlog...pusti ga...mozda je faza...mozda te namjerno salta...ja cu opet ponnoviti sto sam procitala bezbroj puta...niti jedno dijete sebe nece izgladnjavati...mozda su zubi...ko ce ga znati..

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2686
13.10.2011 10:25:00   
Emica_sa
Ma ja ludim iskrena da budem,jer ako ovako nastavi,morat ce na infuziju,u 3 dana je pojeo svega pola banane,malo vode i par gutljaja coca-cole,koju sam mu na kraju dala jer je trazio,samo da nesto popije,ne znam sta mu jeuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2687
13.10.2011 10:29:28   
Lady26
Ja bih ga odvela dr
Mozda ima medicinski razlog....
Ne zezam se... I izvadi mu nalaze....

< Poruku je uredio Lady26 -- 13.10.2011 10:30:07 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2688
13.10.2011 10:30:08   
vila_7
Lady ma ne mogu vjerovati da ima 11 kg-pa moja mrsavica toliko ima a 14 joj mjeseci,s tim da tvoj curetak bas fino izgleda-nimalo mrsava!?
a sad procitah za rukicu...ma nemoj se sekirati-znas da ce se za pola sata zaletiti ti u zagrljaj i cmakati! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 13.10.2011 10:31:31 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2689
13.10.2011 10:31:09   
Lady26

IZVORNA PORUKA: helena_7

Lady ma ne mogu vjerovati da ima 11 kg-pa moja mrsavica toliko ima a 14 joj mjeseci,s tim da tvoj curetak bas fino izgleda-nimalo mrsava!?

Da, da....ni grama preko, osim u komplet opremi, eh onda ima 11,5 user posted image
Duga je cca 88cm...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2690
13.10.2011 10:33:12   
Anoniman

Ma ja ludim iskrena da budem,jer ako ovako nastavi,morat ce na infuziju,u 3 dana je pojeo svega pola banane,malo vode i par gutljaja coca-cole,koju sam mu na kraju dala jer je trazio,samo da nesto popije,ne znam sta mu jeuser posted image
e to jest vec "zabrinjavajuce"
cini mi se da neko rece kod upale mokracnih kanala cesto je nejelo pokazateljuser posted image

odvedi ga kod dr. da si mirna

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2691
13.10.2011 10:33:51   
vila_7
uh moja je ja mislim vec tolika klipacica-pa vjerovatno zato imaju isto! Al kazem ti ne sekiraj se,pa vidi je - bas je lijepo uhranjeno dijete-samo je ne tjeraj da jede molim te! POnavljam vam meni je moja mama zgadila jelo,ma da znate kakve su to muke bile - i tek kad sam se udala pocela sam super jesti jer me niko nije tjerao a do tada zivi kostur bila jer su mi od jela napravili bauk!

P.S. ja ovo govroim samo u slucaju zdrave djece!

< Poruku je uredio helena_7 -- 13.10.2011 10:34:19 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2692
13.10.2011 10:36:44   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

e to jest vec "zabrinjavajuce"
cini mi se da neko rece kod upale mokracnih kanala cesto je nejelo pokazatelj[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

odvedi ga kod dr. da si mirna

Zato kazem da ga vodi doktoru user posted image i povadi nalaze....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2693
13.10.2011 10:38:13   
Anoniman

uh moja je ja mislim vec tolika klipacica-pa vjerovatno zato imaju isto! Al kazem ti ne sekiraj se,pa vidi je - bas je lijepo uhranjeno dijete-samo je ne tjeraj da jede molim te! POnavljam vam meni je moja mama zgadila jelo,ma da znate kakve su to muke bile - i tek kad sam se udala pocela sam super jesti jer me niko nije tjerao a do tada zivi kostur bila jer su mi od jela napravili bauk!

slazem se...od hrane ne treba praviti predstavu...ili ces dobiti dijete koje apsolutno nece da jede...ili ces dobiti pretilo dijete...u svakom slucaju neki poremecaj u ishrani

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 2694
13.10.2011 10:39:39   
Emica_sa
Odvest cu ga ujutru da muz ostane sa malom kuciuser posted image Hvala vam

Hello, it's me...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2695
13.10.2011 10:40:26   
Lady26

Jel ovo ti meni pises? user posted image
Lana je povisoka masallah za svoje mjesece user posted image , dugonja pa zato izgleda mrsavije, ali ne sekiram se ja...bas pisem da sam hB sad zadovoljna jer jede raznovrsno ali manje kolicine...Ali zato draga moja bila je mjesecima bez rucka...nikakvo povrce, ni meso...samo supa i gluposti...sad je vec hvala Bogu dosta bolje...sa ovom tetom prvih 7 dana nije ZALOGAJA okusila, samo koliko korice hljeba i vodu...ali sad jede ono sto nikad meni nije jela, fasirano meso, rizu...i sl...
Krvna slika masallah odlicna...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2696
13.10.2011 10:47:14   
Anoniman

esmica i ja anelu kupujem odjecu sve 18mjes. sto pise na robi user posted image ne brini tako i obucu 22, 23 br .
Sretno danas kod dokt.user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 2697
13.10.2011 10:56:28   
Hanady RR

de nezezejuser posted image
mašalllah...
n ne treba im ništa više...ko god ti je to rekao nije ozbiljan nego naporanuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2698
13.10.2011 10:57:00   
Amani12
Jutrica user posted image
Kako ste nam svi?
Mi smo jucer cijeli dan hodali,danas smo do podne doma,pa opet u setnju...
Jucer smo dobili jos jednu djevojcicu u porodici,dobila sam malu rodicu od koje sam starija cak 27 godina.user posted image
A posto je rodjena 12og,vec vidim da ce biti moja mezimica user posted image
Moj deckic super,nikla jos jedna trica.Cekamo jos samo jednu i onda cemo valjda imati mali odmor do 5ica...
Od tekme se jos nisam oporavila...
Mahanje svima user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2699
13.10.2011 11:01:04   
Mya_81 RR

Ooooo, kako si ti sretna žena!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  106 107 [108] 109 110   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *