Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 11:54:37
mala75
IZVORNA PORUKA: Gift
DenyA ne znam sta da ti kazem, inace je na GAK-u nekakva losa i zatgnuta situacija izmedu kolega, to sam primjetila dok sam lezala gore, samo se nadam da to na pacijente nece imati uticaja..
sinoć je i na TV1 bio prilog o ovoj temi, neznam šta bih rekla, teško nama s njima. kome vi viš vjerujete ekipi Fatušića ili ovoj pobunjeničkoj
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:00:22
Gift
Mala75 ne znam kakve argumente i dokaze ima dr. Ferida (jer je u intervju rekla da neke ima), a bez toga vise vjerujem ''ekipi'' dr. Fatusica, a to da uzimaju poklone od pacijenata sigurna sam da svi uzimaju...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:05:20
pahuljica_25
Uhhh tuzlanke situacija nije bas sjajna ali ja opet vjerujem tj.nadam se da to ne bi smjelo uticati na nas. Ipak Gift mi ubrzo idemo gore,pa ćemo vidjeti kakva je situacija na svojo koži Biće to sve ok,tresla se gora rodio se miš...ma to nije strašno toliko nedaj Bože da imamo još i kakvu bakterijiu gore pa da i njoj mislimo ovako ta situacija nije prelazna i zarazna Moram se malo i šaliti.....
E Gift tu Pavlovićevu imaš koliko ja znam i u Bingu,viđala sa je prije...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:15:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala75
koje ćete pelene ponijeti za bolnicu pampers, violeta ili neke druge? za uloške(vir80) i jednokratne gaće smo se dogovorile pa da se i ovo utvrdi
mi nismo nosili pempu jer su oni svoje koristili . A uloske idu jednokratne Ona ja koristila inace nisu dali druge sve i da sam htjela . A gace nisu dale nikakve ma jok jedna je zena lezala s nama jos nije pucana ni usivana ma nista ona obukla svoje gacice Sestra dosla galamila je uf nedaju , pogotovo ko je pucan sivan samo ulozak pod noge skupi none i lezi tako i do wc uh jest ruzno majko mila .
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:18:37
T r a t i n č i c a
Zenicee Kako ste mi danas? Kako su u tibama? Cestitke na novim sedmicama, mjesecima Ovim XXL bembelim nek je hairli i sa srecom, i da sve prodje u najboljem redu aBd
Tajra, sretno!!! Zelim ti lagan porod i da sve bude ok aBd, ocekujemo lijepe vijesti!
Neke zenice su spominjale helanke za trudnice u par postova prije, pa da kazem da sam ih vidjala u Kiseljaku, Tonka & Drago se zove prodavnica, a vidjala sam i na Siranu...
Drznice, imas Nivein ruksak u Interex-u, oko 50 KM, ja sam bas bila prije 2-3 dana i kontala dal' da uzmem...
Bebice, imala sam isti problem kao i ti, pa sam dobila od mame ponco, topao, ne vidi se pupo tj. dosta komotno ispod, i taman za ovih dana, pa sam sad rahat... Rekla mi je da je uzela na Skenderiji negdje, pa je mogu pitati gdje tacno ako te interesuje? Ja sam to vidjela prije nekih mjesec dana mozda u Alti, bio oko 50ak KM, ne znam da li sada ima...
Interesuje me gdje mogu kupiti Hippka, i gdje je ta prodavnica sa H&M robicom na Siranu?
Pusaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:28:10
Gift
Mala u DM imaju dvije vrste jednokratnih gacica, neke od 5-6 KM i neke od 17 KM, a imaju neke opet i u apoteci, a ja reko da se nije utvdilo tacno koje se uzimaju, a ja fulula informaciju salim se, uzela sam ja ove iz DM jeftinije...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:28:44
dzenyA
A mala 75 je tuzlanka ma znate sta zene moje ja nevjerujem ni jednom klanu a ni drugom,mada u ovom je i moja dr.koja optuzuje,ma znate onu narodnu "nicije maslo nije za Ramazana" sve je to gore isto....samo se bore za sefovske stolice
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:30:07
Sensia
Gift kadica sa toboganom je ono kao dodatak u kadi na koji naslonis bebu. meni se to uopste ne svidja a i babice kad to vide kolutaju ocima
Vodolijo oba su ko med a meni se cini da sam ti ovaj prvi vidjela u merkatoru i majke mi kosta 170 KM ako sam ja dobro vidjela. mi ga htjeli kupiti i kad smo vidjeli cijenu samo ostavimo
Dal da idem vani ili ne pitanje je sad, bar u neki trzni centar da malo prosnjuham dok mi mm ne dodje s posla
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:43:36
Vodolija83
sad sam procitala na nekom forumu da zene izbjegavaju Pavlovicevu kremu jer sadrzi Born kiselinu Pahuljice ti si ove struke, jesil ti sta cula?
Gift,odnedavno postoje 2 vrste Pavloviceve kreme.Ona obicna sa bornom kiselinom je za djecu preko 3 god.,a postoji i nova sa dodatkom kamilice koja je namjenjena za novorodjencad,pa eto da znas.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:48:32
soraya
Vidim da spominjete Nivein i DM-ov ruksak pa bih vas zamolila da mi kazete sta dodje u jednom a sta u drugom,koji je po vasem misljenju bolji. imam kupon za 25% popusta u DM-u pa kontam ga potrošiti na ovo. Onaj od 10% za sakupljene bodove sam potrošila na Aventovu pumpicu ua mlijeko+gratis sterilizator. Predivni su vam ovi vrtuljci za krevetice, meni dodje da odmah kupim jedan iako nam bebi stize tek u januaru pa mi sve nesto rano kupovati stvari za bebicu. Bebice ni ja ne mogu nista skopcati zato obucem kožnu jaknu ili mantil pa preko se zamotam veeeeelikim vunenim salom i bas mi je ugodno. Sreca imam nekoliko takvih salova od ranije pa ih samo mijenjam.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (CHAT) 11.10.2011 12:49:40
Gift
IZVORNA PORUKA: Vodolija83
sad sam procitala na nekom forumu da zene izbjegavaju Pavlovicevu kremu jer sadrzi Born kiselinu Pahuljice ti si ove struke, jesil ti sta cula?
Gift,odnedavno postoje 2 vrste Pavloviceve kreme.Ona obicna sa bornom kiselinom je za djecu preko 3 god.,a postoji i nova sa dodatkom kamilice koja je namjenjena za novorodjencad,pa eto da znas.
ahaaaaa
< Poruku je uredio Gift -- 11.10.2011 12:50:01 >