|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 11:59:31   
pauza
pa gerbo mila, cestitam novu sedmicu i da ostale budu sve lakse i da brzo lete:-) ja te ne mogu zaboraviti, jer bez obzira sto citam sve i radujem se, vas nekoliko "terminusa" detaljno pratim:-)) znam da su arina i silver blizu... i jos neko cini mi se, ali sam blago senilna postala....sve mi se cini ima nas jos:-) 
ljubimmm:-*
pahuljo draga, zao mi je sto ne mozes uzivati u shoppingu, ali neka te tjesi da ce sve te kupljene stvari postati lijepe tek kad bebi dodje i ispuni ih, tako da se nemoj sikirati... samo se opusti i uzivaj i cuvaj snagu:-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32251
6.10.2011 12:01:41   
senka27
jeee Gerbo cestitam i ja, napredujes mila...nego i ti mene jednom pomnozi user posted image user posted image

ja ti pohvalila cipele divne su a ti nistaaaauser posted image

mama21e draga ne sekiraj se ...cuvaj se...drzim fige...

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32252
6.10.2011 12:02:45   
gerberka

IZVORNA PORUKA: pauza

pa gerbo mila, cestitam novu sedmicu i da ostale budu sve lakse i da brzo lete:-) ja te ne mogu zaboraviti, jer bez obzira sto citam sve i radujem se, vas nekoliko "terminusa" detaljno pratim:-)) znam da su arina i silver blizu... i jos neko cini mi se, ali sam blago senilna postala....sve mi se cini ima nas jos:-) 
ljubimmm:-*

mi smo malo mlađi od tebe i tvoje user posted image

pa vas pratimo user posted image

hvala ti na željama, i tebi sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32253
6.10.2011 12:04:00   
tajra26
grebo za maticne nisam radila nikakve nalaze jer ne trebaju na jezeru ako ces se gore poroditi, samo trebas ponijeti paket koji kupis u startu i on kosta 210e ali s tim da moras imati otvoren devizni racun kod raiffeisen banke i tu uplatiti 230e jer ti uzimaju proviziju, onda ispunis obrazac koji ces dobiti u Family plus sve to odnses u banku i oni izvrse transakciju...onda odes opeet u family plus i kada im das racun oni ti daju paket koji ces ponijeti u bolnicu...(u vojnoj traze neke nalaze ali na jezeru ne tako da ja nisam radila)...u paketu ces dobiti i ugovor koji ces potpisati aBd kada celije budu uspijesno sacuvane i tada opet moras doci kod nih da izvrsis ostatak placanja ali tek nakon sto ti jave da su celije ok i da su sacuvane...mi smo uzeli onaj skuplji paket i 2090e croycord+ i to cemo platiti naknadno.(s tim da racunas na neku proviziju jer uzimaju ove nase banke ali mislim da nije vise od 20-30e pa eto i to da znas)

a evo ti i njihov br telefona pa kada se odlucis otidji na sastanak ali prije toga dogovori 033295180 i trazi sa Vedranom ili Bojanaom da razgovaras..super su onako bas dobro objasne sve...i jako su ljubazni :))) nadam se da si skontala heheh

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32254
6.10.2011 12:04:15   
gerberka
IZVORNA PORUKA: senka27

jeee Gerbo cestitam i ja, napredujes mila...nego i ti mene jednom pomnozi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kada , koje cipele? da me nisi pomješala?

hvala ti senči, user posted image user posted image  šopinguješ li ti? za user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 32255
6.10.2011 12:06:35   
gerberka
tajra hvalaaaa user posted image

eto ja se poižalile i sad me počele paziti sve..sad mi baš neugodno, zacrvenila sam se user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32256
6.10.2011 12:09:29   
pauza
hehe, ma gerbo, jeste vi mladji, ali samo 2 sedmice, a ja imam osjecaj da ce moja pisulja ranije doci, tako da sve nesto mislim da mi predvidjeni termin docekati necemo:-) ... sto znaci :-))) ma i mene puno puta pomnoze po raznim pitanjima, ali sve se zenice o svom jadu zadeverale, tako da samo nastavis da cavrljas, kao da nisi nista ni pitala ni konstatovala:-))))))

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32257
6.10.2011 12:12:19   
pauza
a kad smo vec kod pitanja, sad me nemojte mnoziti sa nulom:-) kontala sam danas na vjezbe u skerlicevu, ali sam kontala samo da slusam predavanja i to, jer nisam ponijela na posao trenerku, a ne mogu stici da odem do kuce... pa sad ne znam je li to ok ili da se ipak sljedeci cetvrak fino na vrijeme spakujem i dodjem?? ima li mi silver po ovom pitanju:-)

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32258
6.10.2011 12:16:41   
senka27

IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: senka27

user posted image
user posted image user posted image  kada , koje cipele? da me nisi pomješala?

hvala ti senči, user posted image user posted image  šopinguješ li ti? za user posted image  

pa ovdje u ovom albumcicu ja vidjela divnih cizmica i cipelica user posted image

a ja ne sopingujem imamo sve od brata user posted image kupit cu samo par stvarcica i bebacu da nije bas sve bratovouser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32259
6.10.2011 12:16:54   
minie
Odavno nije bilo slicica bebecih stvari, pa evo ja stavljam koju user posted image

Ovo je nas krevetic

user posted image

Imamo i ziraficu sa strane

user posted image

A ovu kosuljicu sam morala slikati i staviti, steta sto ce nam biti velika za Bajram, ali bice prilike aBd da se obuce. Ako i ne bude, mama ce mu obuci malo po kuci user posted image

user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32260
6.10.2011 12:19:04   
tajra26
zene kako se stavljaju slike ovdje da vam pokazem sta sam kupila kad vec nemam sta po kuci raduser posted image iti heheheheh evo mucim se ali nikako da skontam

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32261
6.10.2011 12:19:38   
Gift
Mini preslatko mi je sve user posted image user posted image a kosuljica med medeni...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32262
6.10.2011 12:21:14   
minie
IZVORNA PORUKA: tajra26

zene kako se stavljaju slike ovdje da vam pokazem sta sam kupila kad vec nemam sta po kuci raduser posted image iti heheheheh evo mucim se ali nikako da skontam

Tajra imas jednu stranicu www.slikomat.com i tu dodas sliku sa svog compa i onda prekopiras u poruku kod za forume. Sensia je otkrila ovu stranicu i stvarno je najednostavnije preko nje. Ocekujemo slicice ubrzo user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32263
6.10.2011 12:22:19   
tajra26
perdivnooooooo mmmmmmmm bas bas slatkooooo :) hocu i ja kosuljicu gadje ste kupili????? meddddeeeennnoooo :))))) daj jos slikica...u cemu ces bebu iznijeti??? maxi cosi ili korpa???user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra26 -- 6.10.2011 12:23:36 >

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32264
6.10.2011 12:23:18   
Gift
evo da se malo podsjetimo redoslijeda user posted image user posted image

OKTOBAR (ukupno 11)

08.10. jacy11
11.10. ciciban26
19.10. babilon
21.10.minie
23.10. Alma_27
24.10. zanzibarka
25.10. emma L.
27.10.nicaze
27.10. Sensia
29.10. Mea29
31.10 Sensia

NOVEMBAR (ukupno 11)

01.11. Gift
05.11. Selminja
08.11. pahuljica_25 vodolija83
12.11. lissa
14.11. hannica i
16.11,DIJAMANT
17.11. merima_s
23.11. plava72
25.11. moja_beba
26.11. drznica

DECEMBAR (ukupno 5)

05.12 anica 1
04.12. Sonja
08.12. Zoe
11.12. bebica11
21.12. senka 27
23.12 mala75

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32265
6.10.2011 12:24:34   
tajra26
nas si zaboravilauser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32266
6.10.2011 12:29:00   
mala75
IZVORNA PORUKA: mama21e

Drage moje, jucer sam bila prsretna sto sam vidjela svoju bebicu malenu... Cijelu noc sam imala jake bolove u stomaku al nekako sam uspjela zaspati. Ustanem jutros kad krvarim. Odem odmah ginekologu pregleda me na UZ bebica dobro hvala Bogu al sam sad u rizicnoj trudnoci. Primila sam jos jednu bocu. Rekao mi je da moram strogo mirovati i da opet dodjem za 7 dana. Ne mogu vam opisati moju tugu, al opet uzdam se u Boga dragog.

nešto slično sam i sama prošla i dan dans sam na utrogestanu preventive radi a evo me guram u tridesete sedmice. malo više odmaraj, ne diži ništa teško, zaobiđi prozore i usisivač radi protezanja/istezanja i biće to OK

(odgovor članu mama21e)
Neposredna veza do poruke: 32267
6.10.2011 12:30:32   
minie
Gift, Tajra26 hvala punoooo

Tajra26 mi kupili ovu nosiljku da u njoj bebac izadje iz bolnice, domaci je brand "Pcelica maja" i bas je fino uradjena.

user posted image

A kosuljicu smo dobili iz Francuske.

Gift pa ja treca po redu prema ovom spisku, s obzirom da je Cicibanka sa svojom princezom user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32268
6.10.2011 12:31:15   
Gift
tajra draga samo sam prekopirala ''listu prijavljenih za 2011'' sad vidim nije spisak bas potpun treba moderatore zamolit da osvjeze listu...sorry

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 32269
6.10.2011 12:37:01   
tajra26
ma salim se ja:) meni je ionako tremin presisao hehehe user posted image user posted image user posted image idem slikati stvarcice...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32270
6.10.2011 12:39:24   
mala75
evo i mene, konačno sve završeno u DZ, sljedeće sedmice aBd srijeda - nalazi, petak - kontrola UZ pa nešto jedva čekam.
jutros u DZ bila jedna user posted image u 8.mjesecu (nisam skontala sedmicu) al mora u bolnicu da se porodi pa mi nešto pade napamet nekada je bilo kao problema ako se beba rodi u 8. jel to prevaziđeno????????

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32271
6.10.2011 12:42:02   
drznica

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Jutro zenice

evo kafauser posted image user posted image user posted image

vidim zanimljive teme bile sinocuser posted image

ja ne mogu da spavam KASALJ me mori cijelu noc, toliko je tesko da sam da izvinete i povracala pri iskasljavanju, to mi se nikad nije desilouser posted image , moracu do apoteke da uzmem stogod za to

Sanjala sam da se poradjam prije vremena, i da je sa mnom se poradjala drznica meni se cini i da je i njoj malo uranilo, sve je proslo ok uglavnomuser posted image

Bebice...vidim sanjala si me hahahhaa...bas si me slatko nasmijala...pa nikad se ne zna...eto i ti mislis da cu ranije ;) Odoh vas dalje citati!
Pusica

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32272
6.10.2011 12:44:24   
tajra26
minie korpica je predivna :)) a taj brand pcelica maja je jako kvalitetan kupila sam gegice,peskirice, dekicu svasta od njih...stvarno su kvalitetni i bas im je dobar pamuk...ja sam kupila maxi cosi slikat cu pa cu vam pokazati...luser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32273
6.10.2011 12:46:04   
pauza
user posted image  nazalost, ali koliko ja znam, nije prevazidjeno.... ogroman je rizik roditi u 8. mjesecu (a najvise zbog pluca, mada znam slucaj sa jako puno anomalija), ali sve je u Bozijim rukama.... skoro se od prijatelja zena porodila u 6. mjesecu i doktori su jako optimisticni, beba napreduje, doduse u inkubatoru, ali sve je za sad ok... a dr rekli da je ovo bolje nego da je u 8.user posted image  (doduse u Becu je, ali ne vjerujem da nasi mogu uciniti nesto vise i bolje nego ovi gore)
neka toj zenici i njenoj bebi sve aBd prodje dobro i bez ikakvih posljedica... bas mi je zao :-(

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 32274
6.10.2011 12:59:21   
Hannica
IZVORNA PORUKA: minie

Odavno nije bilo slicica bebecih stvari, pa evo ja stavljam koju user posted image

Ovo je nas krevetic

user posted image

Imamo i ziraficu sa strane

user posted image

A ovu kosuljicu sam morala slikati i staviti, steta sto ce nam biti velika za Bajram, ali bice prilike aBd da se obuce. Ako i ne bude, mama ce mu obuci malo po kuci user posted image

user posted image

Jesi li u FIS-u kupila krevetic? Ja sam htjela uzeti ovaj krevetic ali sam se predomislila kad sam nasla na PIK-i ovaj nas bijeli.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1289 1290 [1291] 1292 1293   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *