|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1288 1289 [1290] 1291 1292   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 10:46:58   
Nina_Lana
Pozdrav drage moje...
Gift, Grebo ja sam prvi porod lagan imala, ali vec me strah hvata iako se trudim da ne razmisljam o tome, ali sinoc legla spavat i same misli i sjecanja prvog poroda naviru user posted image user posted image ,,da bude ovaj u pola ko prvi bice super...Meni jos uvijek beba sjedi na guzi...nadam se da ce se brzo okrenuti kako treba user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32226
6.10.2011 10:47:59   
Sensia
masAllah minie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad si rahat kad god da krene, sve spremno hehehehe udri po hurmama

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32227
6.10.2011 10:48:40   
Nina_Lana
quote]IZVORNA PORUKA: minie

Nama danas punih 38 sedmica, gazimo 39. user posted image Jos ne mogu vjerovati kako mi je brzo proslo ovo vrijeme i nadam se da ce i ovih 15-ak dana proci isto tako.

Velikiiii hug za sve user posted image

[/quote]

ajjj Minie blago tebiuser posted image user posted image  da hoce i meni malo ubrzat jedva cekam

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32228
6.10.2011 10:49:18   
gerberka
Nina_Lana, i moja user posted image  sjedi na guzi user posted image  čika dr rekao da cemo vidjeti jel se okrenula na slj pregledu user posted image

minie, čestitam na sedmicama user posted image  ja sam jucer objavila pune 22. i ulazak u 23. sedmicu i bila sam pomnožena, a htjela sam podijeliti radost ovdje

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 32229
6.10.2011 10:51:18   
Nina_Lana
hahahah opet Greberka pomnozena

user posted image user posted image cestitam na 23 nedjelji i mi jos 2 dana i 28 punih, ulazimo u 29 user posted image user posted image user posted image

Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32230
6.10.2011 10:56:54   
gerberka
Nina_Lana, nije li to sumnjiva slučajnost user posted image  znam već kako ide, sad će mi se javiti anonimna user posted image  a ja sam raspolozena za svađanje, pa taman user posted image  

cestitamo draga i mi tebi user posted image  ti masAllah divno izgledaš, ja ti ne vjerujm ono plus 10, mislim vjertujem da si u plusu 10, ali važna je građa i kilaža po ostanku u drugom stanju..ne moze se porediti neko ko je imao 10 kg vise od tebe kad je zatrudnio i sad u plusu +5 user posted image

ali hajde, sve su trudnice i mame jeeepeee user posted image  

< Poruku je uredio gerberka -- 6.10.2011 10:57:45 >

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 32231
6.10.2011 11:00:09   
babilon
IZVORNA PORUKA: Gift

e dobro jutro moje drage...a veliki user posted image mojim xxl trudnjacama, ismijala sam se samo tako...a ja sam sinoc zaspala ko drogiranauser posted image
koja nam je sad prva na redu Babilon pa Mea???Sensia i ja smo cini mi se u dan razlike..

sad gledam otekla mi desna noga, lijeva samo malo a desna mi je smijesna, kao da nije moja noga, prava buhtlicauser posted image

sto se tice grceva, ujutro me obavezno jedan uhvati u listu, a pijem Mg redovno...a juce me u Bingu 2x tako nesto podkocilo, nisam se mogla pomjerit bukvalno, boze sacuvaj ko nepokretna, ja stala i ne mogu maknut, grozan osjecaj, a valjda je neki zivac bebi pritisnuo...

Gift nemoj molim te preko reda da idem, prije mene je sweet baby ;)) ako jos u medjuvremenu nema neko izmedju nas 2 ;))) a mislim da me Minie prati u dan ;)), cestitam draga na sedmici novoj hihih user posted image

Gerbo ja inace ne volim slatko, ni u trudnoci se fkt nesto nije promijenilo, ali od djetinstva KRAS cokoladno mlijeko pa kasnije nesquik....mmmm... uvijek sam za toga hihih i mogu ga iz lavora piti ;)))

Nina cestitam draga user posted image  user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32232
6.10.2011 11:03:20   
gerberka
IZVORNA PORUKA: babilon

Gerbo ja inace ne volim slatko, ni u trudnoci se fkt nesto nije promijenilo, ali od djetinstva KRAS cokoladno mlijeko pa kasnije nesquik....mmmm... uvijek sam za toga hihih i mogu ga iz lavora piti ;)))

jjaaaooo, jesi mi našmigalaaa!!!!!!!!!!! hocu i ja, hocu i ja, hocu i ja!!! odmah poslije posla cu da kupim user posted image user posted image

haaalooo, čestitajte i meni pune 22. sedmice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

gjoozne steeeee user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 32233
6.10.2011 11:10:12   
tajra26
uh drage moje slatke user posted image nema me pola dana i jedva iscitah sta se sve izdesavalo-.... iako moram priznati da mi je zao sto nisam bila u trecoj smjeni ali eto drago mi je zbog vas...ah taj keks (jadni moj muz :P)
uglavnom ja sam jucer bila na pregledu mislim radila CTG i moram vam priznati da mi je to najmrzi dio pregleda od kako sam trudna...a vidim da i Sensia ima lose skustvo,stalno neko ulazi izlazi,prljava posteljina a moras glavu staviti na jastuk ma uzas, jos ti se dere ako ti se ono pomjeri ma katastrofaaaaaaa....ali eto CTG je bio ok... (neki dan kada sam radila dr.Nikulin je bacio ctg i rekao ovo nista ne valja a meni se sledila krv u venama nisam imala pojma sta ti znaci onda mi ona sastra rekla da pčrosetam i popijem caj pa ponovo kao da se smirim uglavnom taj drgi je bio ok) mrzim ctg :(

meni tri dana od termina proslo i nista jos.... nikakvih laznjaka nistaaa kada li ce ova moja bebara napolje...bas jedva cekam...cak se bavim mislju da sredim carski nekako me ubi ovo cekanje....

Grebo magnezij direct ti je super ja ga pijem jos uvijek...odlican je i ukusanuser posted image

eto ja svasta nesto napricah ljubim vas sve i ljubite pupe ostale ljubite svoje malene bebare :)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32234
6.10.2011 11:10:38   
mama21e
Drage moje, jucer sam bila prsretna sto sam vidjela svoju bebicu malenu... Cijelu noc sam imala jake bolove u stomaku al nekako sam uspjela zaspati. Ustanem jutros kad krvarim. Odem odmah ginekologu pregleda me na UZ bebica dobro hvala Bogu al sam sad u rizicnoj trudnoci. Primila sam jos jednu bocu. Rekao mi je da moram strogo mirovati i da opet dodjem za 7 dana. Ne mogu vam opisati moju tugu, al opet uzdam se u Boga dragog.

Boze ne prepustaj me samoj sebi ni na treptaj oka!

¦ 28.05.2012. ...moje srce kuca za tebe pahuljo moja mirisna...¦

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32235
6.10.2011 11:11:41   
tajra26
GREBO cestitke od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

i vama ostalim naravno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32236
6.10.2011 11:12:15   
gerberka
tajra hvala puno user posted image  

< Poruku je uredio gerberka -- 6.10.2011 11:13:44 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32237
6.10.2011 11:14:59   
gerberka
tajra, jel i ovaj jucer ctg bio ok? user posted image  ma bravo, bravo user posted image  

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32238
6.10.2011 11:17:58   
gerberka

mama21e, samo budi hrabra, uz tebe smo..najbolje je da lezis i to na lijevom boku i samo do wc-a i nazad user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 6.10.2011 11:18:20 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32239
6.10.2011 11:18:20   
tajra26
mama21e nemoj se sekirati ovdje ima puno zena koje su rodile svoje bebare a na pocetku su imale slicne probleme... ja nisam jedna od njih ali znam one koje su izdrzale i sad uzivaju sa svojim user posted image .. sad samo miruj i radi sta ti doktor kaze...a sve ce to biti uredu aBd...nemoj puno razmisljati o tome znam da je tesko ali pokusaj sto vise sebe rasteretiti jer stres nije dobar ni za tebe ni za tvoju user posted image ....budi pozitivna i sve ce biti super... a mi smo tu za bilo kakva pitanja :)

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32240
6.10.2011 11:26:26   
tajra26
grabo obaj jucer je bio super :) stomak se spustio ali nista od kontrakcija..bolova...vode...ma nista... cak me dr jos nije vaginalno pregledao a inace me vodi dr.Murtezic na jezeru...
ai
ali zavrsili smo sve za maticne i muz je uradio briseve pa moze biti sa mnom eto bar to user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32241
6.10.2011 11:29:34   
minie
IZVORNA PORUKA: Sensia

masAllah minie user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sad si rahat kad god da krene, sve spremno hehehehe udri po hurmama

Hurme su inn, ali cu ja poslusati malo i sestru Berinu user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32242
6.10.2011 11:34:46   
minie
Nina_lana, Gerbo, Babilon hvala od srca user posted image

Gerbo cestitam na ulasku u novu sedmicu user posted image

Uh trebala bi nesto malo pospremiti po kuci, dolaze mi moji veceras, a bas mi se ne da. Jedino mogu slagati i peglati bebaceve stvari, a sve ostalo user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32243
6.10.2011 11:39:16   
gerberka
tajra mogu li te zamoliti da mi objasniš ukratko proceduru za maticne? ako ti nije mrsko..samo osnosvne nalaze koji trebaju, kome ste se obratili i koliko ja para sve u konacnici. hajd molim te user posted image  i mi cemo aBda, a ne znam jel nam jos rano da se angazujemo oko toga pa skupljam informacije user posted image

sad ces i ti akoBogda svoje pile da miluješ user posted image  

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32244
6.10.2011 11:41:31   
pahuljica_25
Eh ženice moje drage,i ja sam konačno spakovala torbu za bolnicu,uhhhh nemogu davjerujem a ja ovo pišemuser posted image Pošto sam jučer dobila produženje mirovanja,mm sam napravila spisak i on otišao u Dm,zamolio tetu što radi da mu spakuje sve što je na spisku i tako sam ja obavila kupovinuuser posted image

Za vikend će mm i moja mama u kupovinu krevetića i komodice,nažalost i to će me obićiuser posted image Ali mm će mi  otići prije,sve fotografisati pa da ja kod kuće to pogledam i kažem šta mi se sviđa,neće biti kao uživo ali šta mogu....

Zato sam naučila lekciju,i evo savjet za ostale trudnice,samo ranije sve kupite i ne čekajte poslijedne mjesece trudnoće. Ja sam do ulaska u 8 mjesec bila aktivna,hodala i tek tada kontala početi kupovati,međutim morala sam na mirovanje i tak i danas.Zato samo navalite na shoping nije nikada prerano...

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32245
6.10.2011 11:44:29   
Silver
gerbo ja ti vec dva puta cestitam i ovaj glupi net me izbacuje user posted image  Znas da te ja nezaboravljam...cestitam na sedmici user posted image user posted image user posted image  nego nisam imala vremena za RR, Samo neka se javi anonimna pa cemo se zajedno"braniti" user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 32246
6.10.2011 11:47:14   
Silver
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Eh ženice moje drage,i ja sam konačno spakovala torbu za bolnicu,uhhhh nemogu davjerujem a ja ovo pišemuser posted image Pošto sam jučer dobila produženje mirovanja,mm sam napravila spisak i on otišao u Dm,zamolio tetu što radi da mu spakuje sve što je na spisku i tako sam ja obavila kupovinuuser posted image

Za vikend će mm i moja mama u kupovinu krevetića i komodice,nažalost i to će me obićiuser posted image Ali mm će mi  otići prije,sve fotografisati pa da ja kod kuće to pogledam i kažem šta mi se sviđa,neće biti kao uživo ali šta mogu....

Zato sam naučila lekciju,i evo savjet za ostale trudnice,samo ranije sve kupite i ne čekajte poslijedne mjesece trudnoće. Ja sam do ulaska u 8 mjesec bila aktivna,hodala i tek tada kontala početi kupovati,međutim morala sam na mirovanje i tak i danas.Zato samo navalite na shoping nije nikada prerano...

ah joooj pahuljo jes mi zao...znam da ti je ogroman cejf da to sama radis...ali vaznije je da se bebi rodi ziva i zdrava i da doceka svoj termin...a ti kad user posted image  ugledas nece biti bitan ni krevetic, komodica ni nista drugo...user posted image  bebiju je ionako svejedno user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 32247
6.10.2011 11:49:40   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

gerbo ja ti vec dva puta cestitam i ovaj glupi net me izbacuje user posted image  Znas da te ja nezaboravljam...cestitam na sedmici user posted image user posted image user posted image  nego nisam imala vremena za RR, Samo neka se javi anonimna pa cemo se zajedno"braniti" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  hvala ti mila, kako si ti? udara li te taj fudbaler u pupi? user posted image  mi smo okrenuti guzom, jos nas dr ne vidi sta smo user posted image

pahuljice, to si uoravu user posted image  

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32248
6.10.2011 11:54:28   
gerberka
ja kupila sebi nar i evo grickam polako..toliko je kiseooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32249
6.10.2011 11:58:39   
Gift
Pahuljice znam kako ti je i meni su uglavnom sve kupili drugi, a hb pa ima internet i fotoaparat pa se moze birati koliko-toliko..a vidjet ces za bebu uvijek nesto treba pa ce i tebi ostati stosta da licno odes i kupis, ja sam sinoc bas uzivala kupili smo malcu i tepih za sobicu user posted image user posted image ...i nemoj stvari za bolnice stavljat u torbu vec u neku kesu, na prijemu ne daju torbe, tako sam cula...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1288 1289 [1290] 1291 1292   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1288 1289 [1290] 1291 1292   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *