|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1287 1288 [1289] 1290 1291   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 9:07:31   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

ej palacihnko mogu misliti user posted image

eto u mene u klub user posted image  jel šumeće tablete, ove obicne iz apoteke?  user posted image  

MA iz samoposluge, obice sumece. Samo Mg prestajes piti u devetom mjesecu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32201
6.10.2011 9:08:00   
gerberka
user posted image user posted image user posted image  stvarno su grčevi ludi, nisam znala kud cu s nogom, mislim nisam je mogla kontrolisati user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 32202
6.10.2011 9:08:58   
pauza
animagical, blago tebi, samo uzivajte:-) neka ga malo, neka zeza, moze mu se:-) zna da je sad sve po njegovom:-)) zivot maji slatkiuser posted image
gerbo, ja sam cula da je dobro i kad te uhvati grc mlijeka piti, mada meni to bas i ne pomaze, doduse, kad zaboli ne znam gdje sam ja a ne gdje je mlijeko:-) a prvo sam pila onaj sumeci Mg300 + C vitamin, a sad pocela tablete one od NW, lakse mi bobu progutati nego sumecu... one sumece imam C vitamin ali nikad skoro ne pijem, ne mogu sve da stignem, puna saka nekakvih boba:-) k'o da sam bolesna a ne trudna:-)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32203
6.10.2011 9:09:16   
gerberka
hvala draga user posted image

ej sve hoci da te pitam palacinko..koliko ti je ajan dobro sracunao termin? user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32204
6.10.2011 9:10:45   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

ne mogu sve da stignem, puna saka nekakvih boba:-) k'o da sam bolesna a ne trudna:-)

user posted image user posted image user posted image

meni je apoteka pred nosom, ja cu probati ove obične šumeće..mada mogu misliti kakvog su okusa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32205
6.10.2011 9:20:45   
pauza
ma podnosljiv je okus (nekako), ali bas dojadi svaki dan sve te dodatke kljukati... a kad smo vec kod sumecih, da li mi je potreban i kalcij ili je dovoljno mlijeko i mljecni proizvodi.... a redovno uzimam Pregnital??
znaci: Pregnital, Mg, Naf, C sumeci.... bljak!!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32206
6.10.2011 9:22:11   
babilon
IZVORNA PORUKA: mea29

IZVORNA PORUKA: Sensia

sto se tice imena meni je mm prepustio izbor ali da je zensko ja bih lako ali posto je user posted image ja pojma nemam...i sad ga danima molim da on da ime, da izabere koje se njemu najvise sviđa jer sam ja stvarno neodlucna i iskreno ni jedno me ne obara s nogu...

Evo par jednostavnih a meni lijepih
Emir Armin Zlatan Benjamin ........ hm ili vise volis ova moderna?

Od ovih u opciji imam Zlatan...mada se tako zove najbolji drug od mm, Benjamina imam u rodbini i to blizoj, mm se na Emira nešto naježi...ja se opet ježim imena Kan i Džan a njemu se sviđaju...malo mi se sviđa Mak mada ne znaci nista osim cvijeta od kojeg boli glava...imam jos dva prijedloga Riad i Iker...

Mea draga nemoj Riad ili Rijad nikako molim te :D jer toime bukvalno znaci fiskultura, tj fizicko ;)) cak se i predmet u skolama tako zove ;)))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 32207
6.10.2011 9:48:06   
babilon
Ja ne znam kako vi zene, ali ja se vako jutro budim sa ludjackom zeljom da salijem jedan kakao.. majke mi isto ludjakinja :)))

user posted image

eto ga bujrum...

vidim treca smjena ludilo napravila hhahaha, zivio keks iz davnih vremena ;))))
Mi smo jos 13. dana, hihi, bebica jos visoko, tako da misilm da ce doktor sutra opet uzv raditi a ne vag pregled... pa hajde barem nesto :D

sweet baby zeno drag gdje si ti :D jos malo hihihi

novim clanicama dobrodoslica, lijepe mjesece vam zelmi, iako sam uspjela upratiti da ste skoro sve pred kraj, mashAllah, da vam sve bude po taman do kraja ;)

Cestitam i na novim sedmicama ostalim user posted image  imjesecima i svemu :D

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 32208
6.10.2011 10:01:44   
palachinken

ej sve hoci da te pitam palacinko..koliko ti je ajan dobro sracunao termin? user posted image  

Tri dana prije termina sam rodila, znaci dobro user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32209
6.10.2011 10:04:46   
gerberka
IZVORNA PORUKA: palachinken

Tri dana prije termina sam rodila, znaci dobro user posted image

superuser posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 32210
6.10.2011 10:08:08   
Đenifer

user posted image user posted image user posted image  stvarno su grčevi ludi, nisam znala kud cu s nogom, mislim nisam je mogla kontrolisati user posted image user posted image

Odličan je Mg -Direkt u prahu u malim kesicama , u apoteci sam uzela i jako zadovoljna, nemam osječaj bljuvotine od šumeće tablete, donata mg i sl.i nije mi muka ni žgaravica.Preporučujem !!user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32211
6.10.2011 10:08:58   
gerberka
babilon, ja prije trudnoce nikada nisam bila sladokusac, ponekad bih uzela kocku, dvije cokolade, ne volim da jedem kolace..na Bajram sam se uvijek izvinjavala i objasnjavala da ne volim slatko..sad je potpuno druga prica, ja preferiram zbregovo cokoladno mlijeko,  , Milky Way čokoladicu i baklave user posted image user posted image user posted image   razumijemo se u toj želji da MORAŠ popiti kakao user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32212
6.10.2011 10:11:05   
gerberka
Đenifer hvala ti user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32213
6.10.2011 10:12:36   
minie

Riad mi je extra, a vala KAn i Dzan su bas "isfurani" lijepa su imena la gdje se god okrenes tako se djeca zovu.....

Ma sve su prilike da ce biti Riad...sproveli smo i malu anketu među najbliža 4 clana porodice i nas dvoje i kad smo glasali (tajno) Riad je imao najvise glasova...ja sam ga zakinula ali su zato nane podebljale bodove...

Mea i moj bebac ce se aBd zvati Riad, samo nismo jos odlucili da li ce biti Rijad ili Riad user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 32214
6.10.2011 10:16:57   
Gift
e dobro jutro moje drage...a veliki user posted image mojim xxl trudnjacama, ismijala sam se samo tako...a ja sam sinoc zaspala ko drogiranauser posted image
koja nam je sad prva na redu Babilon pa Mea???Sensia i ja smo cini mi se u dan razlike..

sad gledam otekla mi desna noga, lijeva samo malo a desna mi je smijesna, kao da nije moja noga, prava buhtlicauser posted image

sto se tice grceva, ujutro me obavezno jedan uhvati u listu, a pijem Mg redovno...a juce me u Bingu 2x tako nesto podkocilo, nisam se mogla pomjerit bukvalno, boze sacuvaj ko nepokretna, ja stala i ne mogu maknut, grozan osjecaj, a valjda je neki zivac bebi pritisnuo...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 32215
6.10.2011 10:19:32   
gerberka
Gift, tako je mene podkocilo neki dan ko sto kazes kao nepokretna, ne mogu lijevom nogom ni maknuti, a bol uuuuu
nije se radilo o grcu vec upravo kao da me user posted image  negnjiječila i trenutno onesposobila user posted image  trajalo je to desetak minuta i ja ko nova, kao da nista nije bilo user posted image  

a o glupitisu da vam ne nabrajam user posted image  

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32216
6.10.2011 10:23:42   
Sensia
Evo mene malo i u medjusmjenu da ne kazu ova kako je prestala raditi samo nocne obilazi

user posted image  zgodne moje imate mahanje, ja odoh da hodam dok je jos ovog lijepog vremena, nikad se ne zna sta moze naletiti za user posted image

i da vam kazem da sam na otvorenoj otoci uspjela naci grudnjake za dojenje i to samo na jednom stolu, zena tek dobila pakovanje pa je imala svih brojeva. inace se 6 km ali ja uzela dva pa mi zena dala za po 5 km....divni su 100 pamucni i NIKAKO se ne razlikuju od onih iz alma rasa pa sam ostala zbunjola. pa ko voli nek izvoli dok nije nestalo

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32217
6.10.2011 10:24:58   
Gift
e Gerbo upravo tako, a ja odmah kontam - joj sta ako me na porodu ovo uhvati da se ne mogu pomjerit..uf jesam se ja opteretila porodom, samo o tome razmisljam i vrtim bezbroj filmova u glavi...
a zaboravila sam i Mini i ona je sad na redu (a vjerovatno i jos nekog-ne zamjerite)user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32218
6.10.2011 10:31:04   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: minie

Riad mi je extra, a vala KAn i Dzan su bas "isfurani" lijepa su imena la gdje se god okrenes tako se djeca zovu.....

Ma sve su prilike da ce biti Riad...sproveli smo i malu anketu među najbliža 4 clana porodice i nas dvoje i kad smo glasali (tajno) Riad je imao najvise glasova...ja sam ga zakinula ali su zato nane podebljale bodove...

Mea i moj bebac ce se aBd zvati Riad, samo nismo jos odlucili da li ce biti Rijad ili Riad user posted image

Ja sam isto željela svom sinu dati ime Rijad( mislim da je laške kod nas i pisati i izgovarati sa J), ali su me nažalost svi odgovarali tipa nije neko značenje, svi koji nose ime Rijad su stračno nestašni, nemogući i sl. ja mislim da nema veze toliko ime sa nestašlucima, svako muško djete je živahnije , nestašnije, zahjevnije od većine curica, nemora biti pravilo, ali u većini jeste.Tako da smo mu dali drugo ime, koje po meni ispade da mu je značenje još nestašnije i živahnije ako neko pretjerano vjeruje da ime dosta određuje karakter i osobnost kod djeteta.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32219
6.10.2011 10:31:48   
melac
dobro jutro svim trudnicamauser posted image .danas sam se bas naspavala, al me glad svaki put probudi i moram odmah jesti...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32220
6.10.2011 10:35:16   
melac
nova sam, a trudna sam 8sedmica, nadam se da se mogu druziti s vama...

(odgovor članu melac)
Neposredna veza do poruke: 32221
6.10.2011 10:35:42   
gerberka
Gift, normalno je da si sad opterecena porodjajem..ja to gledam da ovih mjeseci zena bude u letargiji kao svejedno, nosiš bebu, čeka te porod, ali da kad se isti priblizi onda nastane prpa user posted image  Ja sam sebi rekla to je samo jedan dan i tako sam rascistila, ali ne mogu garantovati da cu biti hrabra kad uđem u 9. mjesec akoBogda user posted image user posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 32222
6.10.2011 10:36:40   
gerberka
IZVORNA PORUKA: melac

nova sam, a trudna sam 8sedmica, nadam se da se mogu druziti s vama...

dobrodošla i jpoš bolje nas našla user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu melac)
Neposredna veza do poruke: 32223
6.10.2011 10:41:35   
minie
IZVORNA PORUKA: Đenifer

IZVORNA PORUKA: minie

Ja sam isto željela svom sinu dati ime Rijad( mislim da je laške kod nas i pisati i izgovarati sa J), ali su me nažalost svi odgovarali tipa nije neko značenje, svi koji nose ime Rijad su stračno nestašni, nemogući i sl. ja mislim da nema veze toliko ime sa nestašlucima, svako muško djete je živahnije , nestašnije, zahjevnije od većine curica, nemora biti pravilo, ali u većini jeste.Tako da smo mu dali drugo ime, koje po meni ispade da mu je značenje još nestašnije i živahnije ako neko pretjerano vjeruje da ime dosta određuje karakter i osobnost kod djeteta.

Draga ja znam nekoliko djecaka koji se zovu Rijad i ne zna se koji je ljepsi i pametniji. Tako su slatki. Mi cemo aBd dati to ime, odluka je donesena jednoglasno, a svidja se i mojima i njegovima user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 32224
6.10.2011 10:45:08   
minie
Nama danas punih 38 sedmica, gazimo 39. user posted image Jos ne mogu vjerovati kako mi je brzo proslo ovo vrijeme i nadam se da ce i ovih 15-ak dana proci isto tako.

Velikiiii hug za sve user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1287 1288 [1289] 1290 1291   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1287 1288 [1289] 1290 1291   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *