|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 15:13:00   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Silver

Curke moje, ja sam Vam danas migrenizirana!!! user posted image  Uzass...odoh sad da zamracim i da zaspem...htjela sam na vjezbice ali nista!

Ali samo da se pohvalim...prebacio nas ticker u 7-mjesec! user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh,znam kako ti je.user posted image Mene ,hB,migrena nije uhvatila od prvog tromjesecja.Ne znam ima li sta gore od migrene.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32301
6.10.2011 15:24:55   
drznica
Silver, cestitamuser posted image nema kukanja nego osmjeh na lice user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 32302
6.10.2011 16:25:59   
tajra26
grebo ja radim na odjelu ljudskih resursa sa pravnicom inace ja sam sociolog po struci a magistar medjunarodnih odnosa ali eto radim pravne poslove...imas pravo uzeti potvrda koliko hoces...nego gjde si ti? u sarajevu??? da ja odem do nje da malo popricamo..uh kako sam samo ljuta na te bezobrazne "direktorice"... ako budes imala problema ja cu nazvati i reci cu joj koja su tvoja prava ako ona pametnica ne zna...uhhhhhhhh :)))) hormoni valjda user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32303
6.10.2011 16:27:45   
tajra26

IZVORNA PORUKA: Hannica

Evo nasih AS,juce stigle (napokon user posted image ) , u njima cemo ,aBd, bebice iznijeti iz bolnice.user posted image
user posted image
Po nas ce dva auta morati doci.user posted image user posted image user posted image

medenoooooo uh kako ce samo izgledati kad bebare aBd budu uzivale u njima.... i naravno nego kako nego dva auta...pa duplo je i veselje :))))

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32304
6.10.2011 17:21:56   
tajra26
evo nesto sam kao uspjela jeeeeeeeee :))) user posted image

< Poruku je uredio tajra26 -- 6.10.2011 17:22:46 >

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32305
6.10.2011 17:22:22   
Gift
zenice jel se ono hurme i keks primjenjuju samo ako se presisa termin il ono blizu termina da ranije krene...nako ja pitam jer hurme ne volim a ovo za keks nisam pitala dr. bilo me sramota, a obzirom da sam malo i otvorena i do sad sve kriticno sigurno mi ne bi ni dao...sta vi mislite...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32306
6.10.2011 17:25:12   
Gift
Tajra robica je user posted image user posted image user posted image prava momackauser posted image
eh sad moram i ja fotoaparat u ruke...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32307
6.10.2011 17:26:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift

zenice jel se ono hurme i keks primjenjuju samo ako se presisa termin il ono blizu termina da ranije krene...nako ja pitam jer hurme ne volim a ovo za keks nisam pitala dr. bilo me sramota, a obzirom da sam malo i otvorena i do sad sve kriticno sigurno mi ne bi ni dao...sta vi mislite...

user posted image Ja bi samo hurme da sam na tvom mjestu.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32308
6.10.2011 17:30:09   
Hannica
Tajra vama bodica nece faliti sigurno.user posted image Bas su lijepi,posebno ovi sa slonom.user posted image
Evo nasa prva dva,samo su malo veliki,68 br.
user posted image
Poslije smo uzimali manje,ali nisam jos ni jedan nasla br.50.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32309
6.10.2011 17:36:28   
minie
Hannice, Tajra26 bodici su prelijepi user posted image user posted image user posted image

Hannice ja sam vidjela skroz malih bodica u Robotu, ako imas negdje blizu pogledaj, ja mislim da su bili br. 50 i bas MM govori, ma to je premalo, tamam za neku lutku, tako da su mi ostali u sjecanju user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32310
6.10.2011 17:40:37   
Hannica
Bilo je i kod nas u Bingu,kad mi nisu trebali stalno sam ih vidjala,a sad nigdje.user posted image
Nadam se da ce u Azelu doci,Zarini bodici su mi extra dobri,do sada sam samo njih uzimala.Ma naci cu vec nesto,kod nas u Ze nema Robota,mozda muza posaljem da vidi kad bude isao u Sa,a mozda se i ja uputim s njim.user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 32311
6.10.2011 17:42:54   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo je i kod nas u Bingu,kad mi nisu trebali stalno sam ih vidjala,a sad nigdje.user posted image

Nadam se da ce u Azelu doci,Zarini bodici su mi extra dobri,do sada sam samo njih uzimala.Ma naci cu vec nesto,kod nas u Ze nema Robota,mozda muza posaljem da vidi kad bude isao u Sa,a mozda se i ja uputim s njim.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ovo je bio moj 3000 post,pa da ga malo ukrasim.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32312
6.10.2011 17:48:16   
Gift
Hanice slatki su bodici...ja sam uzela par Zarinih 50-56, a nekako su mi i inace oni manji nego npr. iz Binga, oni dodu naspram Zarinih kao 62user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32313
6.10.2011 17:50:26   
Bebica11
Hello zenice

Evo ja se vratila od mamice, malo se mazila, ona mi kuhala caj, davala domaceg meda, pravila supu s puno luka...kasalj je ucestao al je lakse za iskasljati pa sad ne znam jel to dobro

Usla ja u apoteku prekoputa mamine kanc, i pitam za b.sljez za caj i trudnocu kaze ona SAMO UZ PREPORUKU DR, sad meni glupo onu dr zovem uvijek 2-3 puta izmedju pregleda i ja ne kupim, mama poslije ode u privatnu apoteku oni zvali magistra nekog i on rekao da uzmem ISLA septolete s C vitaminom, dal smijem touser posted image ????

pauza, i ostale zeniceuser posted image

cestitke na novim sedmicama, mjesecima, ovo boldirano nek se vidiuser posted image

i ps nemojte me prepadati s 8mim mjesecom, sad je sve prevazidjeno i bebe se normalno radjaju!!!

mama21e isto da mene opisujes u tvojim sedmicama, JA SAM PREKRVARILA PRVO TROMJESJECJE, cak i obilnije s ugruscima pa je sve ok, ne sekiraj se, SAMO MIRUJ STROGO, lijevi bok, samo do wc-a ustaj!!!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32314
6.10.2011 17:54:51   
Hannica
Gift i ja sam to primjetila,ja mislim da su njihovi brojevi realni,ako pise 50 onda je 50.Kupila sam nekoliko bodica br.62 i oni si bas mini,ali mislim da ce mi bebe biti sicusne,mozda i manje od 50 cm pa zato zelim jos manji br.user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32315
6.10.2011 17:57:23   
tajra26
hanice ima u tifaniju brojeva 50 ja sam kupila odjelce u kojem cemo iznijeti bebicu aBd..poslije cu sve slikati i postaviti :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 32316
6.10.2011 18:01:58   
Hannica
U tifani jos nisam isla,tu cu mozda sutra svratiti kad budem isla sa Rr hanumama na kafu.Kad izadjem s Hanom ne smijem otici tamo jer moramo proci pored radnje s igrackama i ona svaki put zeli da kupi auto ili bicikl.user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32317
6.10.2011 18:03:38   
Gift
Bebice ja sam uzimala samo caj, limun i med - a posle skontala da nisam trebala ni med al et, meni je proslo nekako samo od sebe...mm mi je donio neke septolete isto tako mu dali u apoteci rekli smije se, ja na upustvu procitala da se ne smije i nisam...al jesam dugo muku mucila sa slinjenjem...
Hanice pogledaj malo i na PIK-u vidala sam novih a lijepih stvarcica za bebe da prodaju..i na FB ima ''odjeca za klince'' tako nesto..

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32318
6.10.2011 18:09:52   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Gift

Bebice ja sam uzimala samo caj, limun i med - a posle skontala da nisam trebala ni med al et, meni je proslo nekako samo od sebe...mm mi je donio neke septolete isto tako mu dali u apoteci rekli smije se, ja na upustvu procitala da se ne smije i nisam...al jesam dugo muku mucila sa slinjenjem...
Hanice pogledaj malo i na PIK-u vidala sam novih a lijepih stvarcica za bebe da prodaju..i na FB ima ''odjeca za klince'' tako nesto..

mama meni donijela te ISLA al ja nisam uzelauser posted image strah me

a sta je s medom????sto ne bi trebao

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32319
6.10.2011 18:10:35   
animagical
bebice ja sam u trudnoci za kasalj koristila isla moos, rekao mi divanovic da smijem, bas su nekako smirivale taj nadrazajni kasalj, probaj. a mozes i u mlijeku skuhati bronhi bombone?
zenice, jedva vas cekam sve na temi bebe o-1....nema veceg uzitka nego odmarati,a bebe spava poreduser posted image ajnur je tek sad zaspao, cijeli dan smo se prenosali predojiliuser posted image
gift hurme i keks idu kad si u terminu znaci od punih 37 sedmica...ali heeh ne brini nece to expresno, znas da sam ja vise od mjesec bila otvorena dva prsta...i na kraju prenijelauser posted image zelim vam terminske bebe i sto manje prenosenja..stvarno to ubije zivce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 32320
6.10.2011 18:21:28   
emma2
ej jel mi može ko od vas cura ko zna reci od zadnjeg uzv toćno je bilo 31 tjedan ove mjere BPD-84,F61,AC264 jel to velika mala il srednja bebica ne kužim se u to a ima nesto vise od 2 kila oko  2 i 100 

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32321
6.10.2011 18:26:33   
tajra26
user posted image evo jos nesto:)))
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio tajra26 -- 6.10.2011 18:33:12 >

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32322
6.10.2011 18:26:58   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: emma2

ej jel mi može ko od vas cura ko zna reci od zadnjeg uzv toćno je bilo 31 tjedan ove mjere BPD-84,F61,AC264 jel to velika mala il srednja bebica ne kužim se u to a ima nesto vise od 2 kila oko  2 i 100 

evo ima tema o tome, mislim da je malo naprednija beba po AC a ostalo je sve normalno
http://www.ringeraja.ba/forum/m_58060/mpage_32/key_/tm.htm

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32323
6.10.2011 18:29:05   
Gift
Bebice ja uzimala med od neke travke, cini mi se kadulje, pa mi tek posle neko rece da se ne smije, al haj sad...
Animagical nisam znala da si bila ti bila tako dugo samo 2 prsta otvorena, ma mislim da je sve to individualno, al znaci od 37 sedmice se ove tehnike preporucujuuser posted image user posted image a ja hurme stvarno ne volimuser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32324
6.10.2011 18:29:36   
animagical
tajra molim te gdje su kupljene ove stvari? user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1291 1292 [1293] 1294 1295   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *