Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 16:25:59
tajra26
grebo ja radim na odjelu ljudskih resursa sa pravnicom inace ja sam sociolog po struci a magistar medjunarodnih odnosa ali eto radim pravne poslove...imas pravo uzeti potvrda koliko hoces...nego gjde si ti? u sarajevu??? da ja odem do nje da malo popricamo..uh kako sam samo ljuta na te bezobrazne "direktorice"... ako budes imala problema ja cu nazvati i reci cu joj koja su tvoja prava ako ona pametnica ne zna...uhhhhhhhh :)))) hormoni valjda
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:22:22
Gift
zenice jel se ono hurme i keks primjenjuju samo ako se presisa termin il ono blizu termina da ranije krene...nako ja pitam jer hurme ne volim a ovo za keks nisam pitala dr. bilo me sramota, a obzirom da sam malo i otvorena i do sad sve kriticno sigurno mi ne bi ni dao...sta vi mislite...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:26:01
Hannica
IZVORNA PORUKA: Gift
zenice jel se ono hurme i keks primjenjuju samo ako se presisa termin il ono blizu termina da ranije krene...nako ja pitam jer hurme ne volim a ovo za keks nisam pitala dr. bilo me sramota, a obzirom da sam malo i otvorena i do sad sve kriticno sigurno mi ne bi ni dao...sta vi mislite...
Ja bi samo hurme da sam na tvom mjestu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:36:28
minie
Hannice, Tajra26 bodici su prelijepi
Hannice ja sam vidjela skroz malih bodica u Robotu, ako imas negdje blizu pogledaj, ja mislim da su bili br. 50 i bas MM govori, ma to je premalo, tamam za neku lutku, tako da su mi ostali u sjecanju
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:40:37
Hannica
Bilo je i kod nas u Bingu,kad mi nisu trebali stalno sam ih vidjala,a sad nigdje. Nadam se da ce u Azelu doci,Zarini bodici su mi extra dobri,do sada sam samo njih uzimala.Ma naci cu vec nesto,kod nas u Ze nema Robota,mozda muza posaljem da vidi kad bude isao u Sa,a mozda se i ja uputim s njim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:42:54
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Bilo je i kod nas u Bingu,kad mi nisu trebali stalno sam ih vidjala,a sad nigdje. Nadam se da ce u Azelu doci,Zarini bodici su mi extra dobri,do sada sam samo njih uzimala.Ma naci cu vec nesto,kod nas u Ze nema Robota,mozda muza posaljem da vidi kad bude isao u Sa,a mozda se i ja uputim s njim.
Ovo je bio moj 3000 post,pa da ga malo ukrasim.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:50:26
Bebica11
Hello zenice
Evo ja se vratila od mamice, malo se mazila, ona mi kuhala caj, davala domaceg meda, pravila supu s puno luka...kasalj je ucestao al je lakse za iskasljati pa sad ne znam jel to dobro
Usla ja u apoteku prekoputa mamine kanc, i pitam za b.sljez za caj i trudnocu kaze ona SAMO UZ PREPORUKU DR, sad meni glupo onu dr zovem uvijek 2-3 puta izmedju pregleda i ja ne kupim, mama poslije ode u privatnu apoteku oni zvali magistra nekog i on rekao da uzmem ISLA septolete s C vitaminom, dal smijem to ????
pauza, i ostale zenice
cestitke na novim sedmicama, mjesecima, ovo boldirano nek se vidi
i ps nemojte me prepadati s 8mim mjesecom, sad je sve prevazidjeno i bebe se normalno radjaju!!!
mama21e isto da mene opisujes u tvojim sedmicama, JA SAM PREKRVARILA PRVO TROMJESJECJE, cak i obilnije s ugruscima pa je sve ok, ne sekiraj se, SAMO MIRUJ STROGO, lijevi bok, samo do wc-a ustaj!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 17:54:51
Hannica
Gift i ja sam to primjetila,ja mislim da su njihovi brojevi realni,ako pise 50 onda je 50.Kupila sam nekoliko bodica br.62 i oni si bas mini,ali mislim da ce mi bebe biti sicusne,mozda i manje od 50 cm pa zato zelim jos manji br.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:01:58
Hannica
U tifani jos nisam isla,tu cu mozda sutra svratiti kad budem isla sa Rr hanumama na kafu.Kad izadjem s Hanom ne smijem otici tamo jer moramo proci pored radnje s igrackama i ona svaki put zeli da kupi auto ili bicikl.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:03:38
Gift
Bebice ja sam uzimala samo caj, limun i med - a posle skontala da nisam trebala ni med al et, meni je proslo nekako samo od sebe...mm mi je donio neke septolete isto tako mu dali u apoteci rekli smije se, ja na upustvu procitala da se ne smije i nisam...al jesam dugo muku mucila sa slinjenjem... Hanice pogledaj malo i na PIK-u vidala sam novih a lijepih stvarcica za bebe da prodaju..i na FB ima ''odjeca za klince'' tako nesto..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:09:52
Bebica11
IZVORNA PORUKA: Gift
Bebice ja sam uzimala samo caj, limun i med - a posle skontala da nisam trebala ni med al et, meni je proslo nekako samo od sebe...mm mi je donio neke septolete isto tako mu dali u apoteci rekli smije se, ja na upustvu procitala da se ne smije i nisam...al jesam dugo muku mucila sa slinjenjem... Hanice pogledaj malo i na PIK-u vidala sam novih a lijepih stvarcica za bebe da prodaju..i na FB ima ''odjeca za klince'' tako nesto..
mama meni donijela te ISLA al ja nisam uzela strah me
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:10:35
animagical
bebice ja sam u trudnoci za kasalj koristila isla moos, rekao mi divanovic da smijem, bas su nekako smirivale taj nadrazajni kasalj, probaj. a mozes i u mlijeku skuhati bronhi bombone? zenice, jedva vas cekam sve na temi bebe o-1....nema veceg uzitka nego odmarati,a bebe spava pored ajnur je tek sad zaspao, cijeli dan smo se prenosali predojili gift hurme i keks idu kad si u terminu znaci od punih 37 sedmica...ali heeh ne brini nece to expresno, znas da sam ja vise od mjesec bila otvorena dva prsta...i na kraju prenijela zelim vam terminske bebe i sto manje prenosenja..stvarno to ubije zivce
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:21:28
emma2
ej jel mi može ko od vas cura ko zna reci od zadnjeg uzv toćno je bilo 31 tjedan ove mjere BPD-84,F61,AC264 jel to velika mala il srednja bebica ne kužim se u to a ima nesto vise od 2 kila oko 2 i 100
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:26:58
Bebica11
IZVORNA PORUKA: emma2
ej jel mi može ko od vas cura ko zna reci od zadnjeg uzv toćno je bilo 31 tjedan ove mjere BPD-84,F61,AC264 jel to velika mala il srednja bebica ne kužim se u to a ima nesto vise od 2 kila oko 2 i 100
RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat] 6.10.2011 18:29:05
Gift
Bebice ja uzimala med od neke travke, cini mi se kadulje, pa mi tek posle neko rece da se ne smije, al haj sad... Animagical nisam znala da si bila ti bila tako dugo samo 2 prsta otvorena, ma mislim da je sve to individualno, al znaci od 37 sedmice se ove tehnike preporucuju a ja hurme stvarno ne volim