|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1292 1293 [1294] 1295 1296   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 18:36:40   
tajra26
sve su kupljene uglavnom ovdje user posted image najvise u tifaniju

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32326
6.10.2011 18:39:53   
tajra26
user posted image evo nesto i za mame :)
user posted image
user posted image
user posted image

< Poruku je uredio tajra26 -- 6.10.2011 18:46:52 >

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32327
6.10.2011 18:41:04   
Gift
tajra user posted image kako je sve lijepo, ma predivno sve mi se svida...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32328
6.10.2011 18:41:20   
Silver
Tajra mislim da si svjesna da si pokrenula lavinu na Tiffany user posted image  bar ja idem odmah sutra user posted image  u kojem Robotu je taj tiffany gdje si kupovala???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32329
6.10.2011 18:42:00   
pusica
Zna on sve naravno vezano za lijekove i kaže>>>Stara škola kaže nikakav lijek jer se nikada ne zna kako i na koga koji lijek djeluje najbolje je ne piti ništa<<< ali vaše sam savjete poslušala i kupila maločas neku mazu na biljnoj bazi pa da baš djeluje dobro na ovakve strahovite glavobolje nebi baš rekla user posted image ali ionako imam zakazan pregled kod gin. pa ću da vidim šta dalje jer bol ne prestaje nikako od jučer ujutro , hvala na savjetima usput ovaj forum mi je super user posted image s obzirom da sam na čuvanoj trudnoći i dobrostonima znači ne radim pa mi je ovo i jedina kvalitetna razonoda velika pusicauser posted image od pusice

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32330
6.10.2011 18:49:49   
tajra26

u robotu na socijalnom i na ilidzi u merkatoru :)

hvala vam zenice moje :) ima jako lijepih stvari i na siranu ova crvena jaknica i gegice my dady love me je kupljena tamo u zgradi ima boks sa djecijim stvarcicama i ima dosta hm-ovih stvari pa eto nadam se da sam pomogla...

a ove spavacice i pidjama sa dugmicima za dojenje su na ciglanama pijaca 15km a pidjama 20km pa eto ako vam treba...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tajra26 -- 6.10.2011 18:51:09 >

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32331
6.10.2011 18:51:05   
emma2
user posted image ok fala ti na odg.a ideem sad 13.10 na kontrolu pa ću baš pitati doktora bas me zanima,ej i sad sam trudna 34+2 jel to znaci da sam u biti u 35 tjednuuser posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32332
6.10.2011 18:57:20   
Silver
Tajra tnx za stvari, sto si ih pokazala...sad bar znam da i ovdje ima lijepih stvari! user posted image  Krecem u obilazak!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32333
6.10.2011 18:59:24   
emma2
ajme cure sad tu na nekim forumima vidim o nekoj zrelosti posteljice pišu pa sam išla pogledat meni piše posteljica I to mi je bilo kad sam bila na uzv 31 tjedan jel  to dobro il loše ništa neznam jooooj

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32334
6.10.2011 19:02:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: emma2

ajme cure sad tu na nekim forumima vidim o nekoj zrelosti posteljice pišu pa sam išla pogledat meni piše posteljica I to mi je bilo kad sam bila na uzv 31 tjedan jel  to dobro il loše ništa neznam jooooj

meni je zrelost u 28 sedmici bila I na II, nista strasno sve dok beba napreduje, s tim ako pusis trebala bi prestati

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32335
6.10.2011 19:05:54   
Semica
Samo da vam mahnem user posted image

Ima li novih bebaca na pomolu???

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32336
6.10.2011 19:06:34   
emma2
ajme pusim jel to bi moglo da utjece na raniji porod il sto sad me strah sto je to,da mi se ne bi sto zakompliciralo a jedva sam ostala trudna nakon 4 god na umjetnoj a gle sad sam u 35 tjednu pa bebicu cujem stalno ne mora znacit da ce mi nesto biti  sad tek nista ne kuzim i strah me

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32337
6.10.2011 19:08:18   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: emma2

ajme pusim jel to bi moglo da utjece na raniji porod il sto sad me strah sto je to,da mi se ne bi sto zakompliciralo a jedva sam ostala trudna nakon 4 god na umjetnoj a gle sad sam u 35 tjednu pa bebicu cujem stalno ne mora znacit da ce mi nesto biti  sad tek nista ne kuzim i strah me

pa moze uticati na raniji porod, slabo napredovanje bebe i jos komplikacija ne daj Boze, ne bi smjela pusiti, to jako lose utice

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32338
6.10.2011 19:08:25   
tajra26
silver ja bas i nemam nekog vani da mi kupi neke lijepe stvarcice... pa eto sama se snalazimuser posted image a na vrijeme sam pocela kupovati mislim od 7 mjeseca a hvala Bogu pa sam cijelo vrijeme pokretna :)

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 32339
6.10.2011 19:11:21   
tajra26
emma2 na zalost i ja pusim ali moja posteljica je ok tako da to nema veze...ja sam presisala termin i posteljica je ok... ja znam da lose utice i na mene i bebu ali eto ne smetaju mi i tako se ponekad mrzim zbog tih cigaraa uhhhhhh

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32340
6.10.2011 19:15:46   
emma2
a za sad mi je sve ok ma mozda nece biti nista gle opet kad pogledam nase mame i radile do zadnjeg i svasta nije bilo ni ovakvih uzv sa mjerama pa mi svi zdravi a i mi sada svasta citamo i pisemo mjerimo mozda bi bilo bolje da uzivammo u ovim lijepim trenucima,a manje da brinemo joj bit ce nam svima sve ok ima da rodimo zdravu djecu 

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32341
6.10.2011 19:16:23   
Semica
Vdim piset_e o pusenju u trudnoci...iskreno-protiv toga sam...ali opet to ne mora nista da znaci...moja mama je samnom i sa sestrom (blizanci)pusila 2kutije dnevno...obicno se blizanacka trudnoca ranije zavrsi jos ako cemo tako da cigare izazivaju raniji porod -def.se mama trebala poroditi prije termina a ona je presisala termin 8 dana...strina sa obje bebe pusila 3 kutije dnevno-bukvalno nije gasila cigaru...a eno obje rodice hB zive i zdrave...jednoj je 12 drugoj 14 god i obje su visocije od mene user posted image user posted image tako da....emma nemoj se puno sikirati..mislim da vise to skodi tebi i tvojoj bebi...(ipak si cijelo vrijeme pusila i ne vrijedi sada da dizes sebi pritisak zbog toga)...

< Poruku je uredio Semica -- 6.10.2011 19:17:52 >

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32342
6.10.2011 19:17:37   
Silver
Tajra i ja sam sad po ZM vec sedmicu u 7-mom, da danas nas je i ticker prebacio...i mislim da sam se dovoljno suzdrzavala ozbiljne kupovine...user posted image  mada...pokusacu nekim normalnim tempom da kupujem user posted image  drago mi je da sve ima i kod nas da se kupi! Sve tvoje stvari su preslatke a obradovala si me i za spavacicu! user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 32343
6.10.2011 19:19:36   
emma2
što ću znam da cigarete nisu zdrave al kad meni se tako puši i ne smetaju mi imam nekad osjećaj da bi mi bilo gore kad ne bi zapalili što ću,pa kolko njih ima da puse pa im je bilo sve ok

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32344
6.10.2011 19:32:47   
emma2
idem ja po starom kao i do sad cijelu trudnoću uživam prićam sa svojim sinćićem kojem još neznamo ime i ima da uživam do kraja neću se poterećivati mjerama nisam nit do sad tako je puno bolje,moje cure tako i vama savjetujem poz za danas pa vam se javim  uživajte sa svojim malim bebicama koje još malo stižuuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32345
6.10.2011 19:50:07   
senka27
Tajra 26 sve ti je divno zaistauser posted image user posted image

Hanice ti i tm trebate vis pari blzancica roditi...prelijepi ste oboje neka i lijepe djece...

mogu mislit koji su to medovi u pupi user posted image user posted image user posted image

Bebice nedaj se mila ja sam dobro sem sto mi samo malo curi nosko i kihnem ponekad

Gerbo nekad cu postavit sliku krevetica mislim sve je isto kao i prvi put...sad za velikog djecka imamo i veliki krevetuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32346
6.10.2011 19:53:30   
Bebica11
mene sad skakilja i grlouser posted image ,oci mi suze, a kad kasljem CAK I MJEHUR POPUSTA, bojim se kontrakcija, sutra cu u DZ dr, valjda ce mi znati sta mi smiju dati???

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 32347
6.10.2011 19:53:31   
Hannica
IZVORNA PORUKA: senka27

Tajra 26 sve ti je divno zaistauser posted image user posted image

Hanice ti i tm trebate vis pari blzancica roditi...prelijepi ste oboje neka i lijepe djece...

mogu mislit koji su to medovi u pupi user posted image user posted image user posted image

Bebice nedaj se mila ja sam dobro sem sto mi samo malo curi nosko i kihnem ponekad

Gerbo nekad cu postavit sliku krevetica mislim sve je isto kao i prvi put...sad za velikog djecka imamo i veliki krevetuser posted image

Hvala.Sad si me zbunila,ja ne mogu da skontam kako znas kako izgledamo.user posted image Imam li te na FB ili???

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 32348
6.10.2011 19:57:22   
Arina
Gdje ste mi debele mojeeee....i one malo manjeuser posted image

Mi se iskupali pa sad misimoooo....vidim sve prilicno ok....mene ovo moje djete ubi u mjehur....imam osjecaj da ce mi ga probitiuser posted image ......malo nekad  podigne nogice pa tuce oko pupka....ali se brzo vrati ...uh.....izgleda da joj je ovako fino....nece naglavacke da visi....lopuzica mala....

Ja jedva svoje carape obucem user posted image user posted image user posted image ....moram nogu u krilo user posted image ....sta ce biti poslije....al hajd

Joj Silver i ja jedva cekam  jos ovih 2o-ak dana da udjem u 7. mjesec pa da se otkocim oko kupovine .....naravno pomalo ali i to ce me ciniti sretnom...hi hi hiuser posted image

Bebice...joj i mene je kasalj smorio .....ja sam pila med u caju....i uvijek sam ga pila u proslim trudnocama ...mislim da je ok....ne sad pretjerano...ali meni je recimo pomagao kad se zakasljem ...malo na vrh kasicice ...i kad mi oblozi grlo ne kasljem....spavaj na visljem jastuku...to pomaze.....proce to brzo ...ako Bog da

Ostalim saljem puno pusica.....danas ulazimo u 25.sedmicu masallahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emma2)
Neposredna veza do poruke: 32349
6.10.2011 20:02:06   
Silver
Arina user posted image  za sedmicu...nizemo ih polako ali sigurno user posted image

Bebice  bas mi je zao sto te i to sad muci...da imam bar da ti dam kakav pametan savjet...pitaj dr. to ti je moj savjet a i najsigurnija varijanta! Bice to ako Bog da sve dobro vidjeces...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Arina)
Neposredna veza do poruke: 32350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1292 1293 [1294] 1295 1296   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1292 1293 [1294] 1295 1296   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *