|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1286 1287 [1288] 1289 1290   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe [chat]
6.10.2011 0:44:47   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Psiha

Eh dok ja malo o dr. pa malo o keksu...one vec presle na imena....user posted image Samo da se slozim da je Riad super ime...Sensia uzmi u obzir da su nam curice s malenim u par dana, pa...nikad se ne zna, a ja bih za zeta Riada, jel'da da bi i ti?

Samo ako mu je ZK-a i CRK uredan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vidis kakav je vakat doso al MM se vec dogovorio sa pisuljom nema momaka do tridesete

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32176
6.10.2011 0:46:29   
Psiha
Eh moja Sensia...rado bih se ja opustala da ovaj ne bjezi od mene ko' djavo od krsta, jos od pojave prvih kontrakcija u 6 mjesecu...jednom smo morali (u 1. trudnoci) da pred konzilijem ljekara objasnjavamo u kojoj smo pozi bili, koliko je "zivahan" sex bio i sl. da bi utvrdili da li se krvarenje javilo od toga, tako da on jos uvijek ima traumu...djaba mi sve tehnike sto sam tokom studija naucila, nista mu ne mogu user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32177
6.10.2011 0:46:41   
mea29

Eh dok ja malo o dr. pa malo o keksu...one vec presle na imena....user posted image Samo da se slozim da je Riad super ime...Sensia uzmi u obzir da su nam curice s malenim u par dana, pa...nikad se ne zna, a ja bih za zeta Riada, jel''da da bi i ti?

e pa stvarno smo mi zene smijesne...nije cudno sto nas muskarci nekada uopste ne mogu pratiti  ni shvatiti...evo cist primjer...mi cijelo vrijeme pricamo uporedo o tri sasvim razlicite teme i sasvim se dobro u tome snalazimo...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mea29 -- 6.10.2011 0:48:57 >

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32178
6.10.2011 0:48:55   
Psiha
Izvini, ja opet o keksu...ima ona narodna " ko o cemu baba o ustipcima" user posted image

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32179
6.10.2011 0:50:14   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

Eh dok ja malo o dr. pa malo o keksu...one vec presle na imena....user posted image Samo da se slozim da je Riad super ime...Sensia uzmi u obzir da su nam curice s malenim u par dana, pa...nikad se ne zna, a ja bih za zeta Riada, jel'da da bi i ti?

e pa stavrno smo mi zene smijesne...nije cudno sto nas muskarci nekada uopste ne mogu pratiti  ni shvatiti...evo cist primjer...mi cijelo vrijeme pricamo uporedo o tri sasvim razlicite teme i sasvim se dobro u tome snalazimo...user posted image user posted image user posted image

A ja padam od smijeha, popravile ste mi noc za koju sam mislila da ce biti user posted image user posted image
Ovo ti je varijanta hebo lud zbunjenog a svima dobro......

psiha ja fino kazem pojedite po hurmu za pocetak user posted image , a ne vadi nam zazubice sa tim pozama znas da J kad je pitas kaze pa eto "podjehkad"

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 32180
6.10.2011 0:54:23   
mea29
Joj sto ce nas jutarnja smjena prozivati uz kaficu... xxl trudnice se nasle u pola noci i razvezale pricu o keksu ....između ostalog...al ce nam se usi crveniti ujutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32181
6.10.2011 0:59:03   
Sensia

Joj sto ce nas jutarnja smjena prozivati uz kaficu... xxl trudnice se nasle u pola noci i razvezale pricu o keksu ....između ostalog...al ce nam se usi crveniti ujutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Nije ovo prica o keksu ovo je prica o pokusajima keksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ili memory of keks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 32182
6.10.2011 1:01:35   
Psiha
Hahahahahaaa...jeste bas tako kaze, al' opet ovom mom nije to sigurno, pa kad smo isli na 4d kod drugog dr. pitam ja i njega isto, fino ciko kaze pa eto...igrajte se pomalo...a ovaj moj opet nista...
Kazem vam ja, nema razlike, isto mi je ko da je na putu...cekaj micko jos jedno mjesec i po...ej a jeste znale da se nakon carskog ne mora cekati ono 40 dana, i u pola moze...pa eto user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32183
6.10.2011 1:07:22   
Sensia

Hahahahahaaa...jeste bas tako kaze, al' opet ovom mom nije to sigurno, pa kad smo isli na 4d kod drugog dr. pitam ja i njega isto, fino ciko kaze pa eto...igrajte se pomalo...a ovaj moj opet nista...
Kazem vam ja, nema razlike, isto mi je ko da je na putu...cekaj micko jos jedno mjesec i po...ej a jeste znale da se nakon carskog ne mora cekati ono 40 dana, i u pola moze...pa eto user posted image

pa nismo znale, mi smo ti prvorodke ako Bog da, nemamo ti mi pojma niocemu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  al hvala na info.
Svaka info zlata vrijedi

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32184
6.10.2011 1:11:33   
Psiha

IZVORNA PORUKA: Sensia

Ma sta ima veze i njima je sigurno slicno kao i nama...da vas jos malo nasmijem (da shvatite ozbiljnost moje situacije)
Nedavno na rucku kod njegovih pricamo nesto o Hare Krishna i kaze svekar oni su bas cudni, nema sex-a osim u svrhu pravljenja djece, a ja ko iz topa " e u ime toga i mm im se moze pridruziti" i svi popadaju od smijeha a ja tek skontah sta rekoh user posted image

Nije ovo prica o keksu ovo je prica o pokusajima keksa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ili memory of keks user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 32185
6.10.2011 1:28:44   
Psiha
Moja Sensia,
Ostavila nas Mea, ostadosmo same, hajmo i mi spavati u nedostaku kakve bolje zanimacije user posted image laku noc i ugodno jutro onima koje nas budu citale...user posted image

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32186
6.10.2011 7:09:07   
Bebica11
Jutro zenice

evo kafauser posted image user posted image user posted image

vidim zanimljive teme bile sinocuser posted image

ja ne mogu da spavam KASALJ me mori cijelu noc, toliko je tesko da sam da izvinete i povracala pri iskasljavanju, to mi se nikad nije desilouser posted image , moracu do apoteke da uzmem stogod za to

Sanjala sam da se poradjam prije vremena, i da je sa mnom se poradjala drznica meni se cini i da je i njoj malo uranilo, sve je proslo ok uglavnomuser posted image

(odgovor članu Psiha)
Neposredna veza do poruke: 32187
6.10.2011 7:57:21   
pahuljica_25
Jutrooooo.

Sinoć bilo uzbudljivo na forumu,odavno nije bilo treće smjene.
Bebice i ja sam sanjala porod,neke žene sa kontrakcijama,to sigurno vas sa forumauser posted image Ja samo osluškujem tijelo,uhhh sve mislim sad će krenutiuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 32188
6.10.2011 8:12:16   
emma.L
Dobro vam jutro!
I ja stalno čekam i pokušavam skontati kada će jedna od ovih učestalih lažica biti prvi pravi trud user posted image . Mada imam osjećaj da je beba još visoko i puno je aktivna, možda i od meksičke hrane malo podivljao.

Danas idem kod svog dr. na pregled i jedva čekam. Kasnije ću sjesti i napisati par pitanja ako mi već kaže da bi bilo bolje da idem od sada u bolnicu na preglede. A nakon toga idem na onu komisiju za matične ćelije, odnosno odobravanje uzimanja uzorka, u Vojnoj bolnici. Baš sam nešto uzbuđena!

Nos mi nije dao da se jutros naspavam a super prilika bila, Emily kod nane spavala. Ali jok, ne da vrag. Nema veze, uživam u kavici pa ćemo nešto malo po kući, pa spremanje i lagano u šetnju. A moje pile dolazi popodne user posted image . Nevjerovatno koliko je poželim, već sinoć smo MM i ja samo o njoj pričali. Ništa od stvari koje smo joj htjeli kupiti nismo našli, ali valjda će se naći neka alternativa, jebemumiša. user posted image

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 32189
6.10.2011 8:39:49   
pauza
' jutro moje zenice!!!
sensia, psiha i mea, sebi ste popravile vece, a meni jutrouser posted image  bas se slatko ismijah keksu i ostalim temama koje samo zene mogu istovremeno pratiti.... ja rano ustajem, pa idem spavati kao kokoska, inace vjerujem da je treca smjena uvijek najinteresantnija :-) velika pusa za vas, spavalice jedne:-)

bebice, uprzi secer s mlijekom i puterom za kasalj, bas mije zao sto te muci toliko... emma, sretno na pregledu, javi nam se kasnije:-) 
svim ostalim curama veliki HUG saljem.... user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 32190
6.10.2011 8:42:25   
Mamma2be
Dobro jutro drage trudnjace :D
Ja se rijetko javljam, ali stalno Vas citam. 34+4 sam sedmica i na bolovanju sam od marta. Juce sam imala opet komisiju, termin mi je 12.11. a oni su mi produzili bolovanje do 05.11. Znaci ne mora se otvarati porodiljsko 28 dana pred porod, ali mi nisu znali objasniti sta poslije toga. Zna li neka od vas?

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 32191
6.10.2011 8:48:22   
animagical
zenice, ima li sta novo? user posted image da upratm kakav prenos uzivo.... mahanje od mog cupavcauser posted image

(odgovor članu Mamma2be)
Neposredna veza do poruke: 32192
6.10.2011 8:51:18   
pauza
animagical, ljubiiiii nam Ajnura jako jakoooo:-*:-)

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 32193
6.10.2011 8:53:55   
gerberka
gdje ste ženice? user posted image

imam pitanje..sinoc me opet spucao grč u desnoj nozi, jedsva sam se snašla..magnezij ili kalcij šumeći?  pijem prenatal...

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32194
6.10.2011 8:56:44   
pauza
IZVORNA PORUKA: gerberka

imam pitanje..sinoc me opet spucao grč u desnoj nozi, jedsva sam se snašla..magnezij ili kalcij šumeći?  pijem prenatal...

oboje pij, ali Mg ti je za grceve.... imam isti problem gerbo :-(

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32195
6.10.2011 8:57:41   
animagical
IZVORNA PORUKA: pauza

animagical, ljubiiiii nam Ajnura jako jakoooo:-*:-)

A zeza ko veliki...doji,zaspi...ja ga spustim,on mjauce....uzmem, opet zaspiuser posted image varamo se cijelo jutro...od 6user posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 32196
6.10.2011 9:00:46   
gerberka
pauza, hvala ti ženo user posted image  jel pijes šumeće ili u tabletama?
ej u pola noci znas već kako je...hahaha, bikad nisam imala grceve, a ovakve nisam ni zamisljala user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

Neposredna veza do poruke: 32197
6.10.2011 9:02:03   
palachinken

IZVORNA PORUKA: gerberka

I jedno i drugo, tek skupa djeluju kako treba. Popij pred spavanje da te ujutru ne bi budili. Joj mene su grcevi lomili, a najgori mi bili poslije poroda, dok su me usivali na stolu.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 32198
6.10.2011 9:06:28   
gerberka
ej palacihnko mogu misliti user posted image

eto u mene u klub user posted image  jel šumeće tablete, ove obicne iz apoteke?  user posted image  

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 32199
6.10.2011 9:06:47   
dzenyA
djeste zenice user posted image  ismija se ja pravo dok sam citala vase postove, gerberka draga mene ti grcevi hvataju stalno u nogama,da se pitam jesam li normalna jaooooo pogotov navece na spavanju pa me probude,a ja izasna neznam kud cu i sta cu......

Neposredna veza do poruke: 32200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1286 1287 [1288] 1289 1290   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1286 1287 [1288] 1289 1290   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *