Vodolija83
|
Sensia draga,mene ovaj zivac ne popusta,ali pokusavam da se naviknem da ce me pratiti do poroda.Izgleda da mi gelovi i kreme nece pomoci..Tjesim se da je ostalo jos malo i to je to,iako bi mi bilo drago da me popusti,pa da idem koliko toliko opustenija na porod aBd.Ovakva,ne znam ni kako cu CTG raditi,kad ne mogu na ledjima ni sekunde. Sto se tice dr.u ambulanti,meni moja 100 % nece dati uputnicu,tako da cu u pon.aBd otici do DZ da vidim sa dr.oko bolovanja i sve to,jer mi na komisiji nisu znali reci kakva prava imam,kazu to je jako diskutabilno,ccc...pa ko onda da me uputi Sa komisije su mi dali odobrenje do porodiljskog,ali za porodiljsko ce gin.u DZ da odluci hoce li mi odobriti od dana poroda il 28 dana prije,kao da gledam,bice to ovih 28 dana ranije ... Sto se tice priprema,ja sam vec u fazi laganog peglanja ovih dana i sve svjesnija da je dan D blizu aBd ! Slobodno pocni odmah sutra,jer dok se sve osusi i ispegla,sporo ide,vjeruj mi... A Selminja,izgleda da su kod mene neke lagane pripreme tijela vec pocele,vidjecemo ovih dana kakva ce biti situacija. Silver,ja sam bila za dogovor u nedjelju,al sad nisam 100 % sigurna,znacu tek sutra navece,jer ovih dana mm stalno mijenjaju smjene.Javim vam na vrijeme !