minie
|
Dobar dan drage moje, Prije svega, Mamolina cestitam i zelim vam sve najbolje Sensia cestitam na ulasku u 9. mjesec, mi jos 20 days to go Vodolijo ebemu misu i ta tvoja ledja vise, da te hoce bar malo popustiti, da se mozes fino kretati. Meni je danas dan krenuo bas veselo. Bila narucena u DZ na Otoci da uzmem uputnicu za bolnicu i morala busem ici, mm na poslu, a djever na faksu, a ja stvarno ne mogu voziti. I hajde sve OK, dosla ja dole bez problema, malo se izdrmala u busu, ali nista strasno i kaze meni sestra na katroteci sacekajte malo. I ja, cekaj, cekaj, pa sigurno nekih pola sata i usla u ordinaciju. I pise meni sestra uputnicu i pita gdje sam vodila trudnocu, i gdje zelim u bolnicu. Kazem ja njoj u Opcu bolnicu, a kad ce ti ona meni: "A sto gore, to sigurno imas nekoga", a ja onako iznenadjeno, kako mislite imam nekoga. Kaze ona, "pa ja, vezu, stelu, nazovi kako hoces". Ja njoj odgovorim kako nemam, a ona kaze: "Ma hajd, porode se one i bez stele i sa stelom", a ja sama u sebi mislim, hajde napisi pa da vise idem. I da ona meni uputnicu i ja opet lagano na bus. Cekala ga nekih 15 min, kad dodje pun, jedva usla, a on sav drnda. I nekako se uguram, kad niko nece da ustane, i tako stajala jedno 3-4 stanice dok nije narod krenuo izalaziti, i tek onda sjela. Bas mi se ovaj nas narod ogadio, ne znam stvarno... Ali kad sam dosla kuci, stigle moje bobe iz Njemacke i odmah mi je bilo lakse Eh svasta se ja napisah, nisam nikada ovoliko. Velikiiii za moje drugarice trudnice