|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1266 1267 [1268] 1269 1270   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.9.2011 14:54:26   
Đenifer
Evo i ja malo da se tuspasim na ovoj temi, pozdrav svim dragim trdnicama sa velikim  i slatkim tibama, mislim da je većini usitnilo,pa brojimo sedmice i dane.Ja još imam mjesec da izguram, trenutno 34+5, pa ćemo vidjeti kad će nam user posted image  htjeti van.... mi smo u programu za novembar , termnin nam je 10-11...ima li vas u ovom datumu ?!!user posted image

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31676
30.9.2011 14:55:43   
Vodolija83
Zanzibarko,vjerujem da si ljuta...i ja bih bila.Svi mi uglavnom imamo losa iskustva sa GAK,daju sebi previse za pravo.Uvijek se nadje bar jedna zmija koja ce ti pokvariti dan.A vidis i dr.,cccc....nego ti lijepo raspakuj taj poklon i sebe pocasti,njima je duznost da rade svoj posao user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 31677
30.9.2011 14:57:09   
minie
Dobar dan drage moje,

Prije svega, Mamolina cestitam i zelim vam sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image

Sensia cestitam na ulasku u 9. mjesec, mi jos 20 days to gouser posted image

Vodolijo ebemu misu i ta tvoja ledja vise, da te hoce bar malo popustiti, da se mozes fino kretati.

Meni je danas dan krenuo bas veselo. Bila narucena u DZ na Otoci da uzmem uputnicu za bolnicu i morala busem ici, mm na poslu, a djever na faksu, a ja stvarno ne mogu voziti. I hajde sve OK, dosla ja dole bez problema, malo se izdrmala u busu, ali nista strasno i kaze meni sestra na katroteci sacekajte malo. I ja, cekaj, cekaj, pa sigurno nekih pola sata i usla  u ordinaciju. I pise meni sestra uputnicu i pita gdje sam vodila trudnocu, i gdje zelim u bolnicu. Kazem ja njoj u Opcu bolnicu, a kad ce ti ona meni: "A sto gore, to sigurno imas nekoga", a ja onako iznenadjeno, kako mislite imam nekoga. Kaze ona, "pa ja, vezu, stelu, nazovi kako hoces". Ja njoj odgovorim kako nemam, a ona kaze: "Ma hajd, porode se one i bez stele i sa stelom", a ja sama u sebi mislim, hajde napisi pa da vise idem. I da ona meni uputnicu i ja opet lagano na bus. Cekala ga nekih 15 min, kad dodje pun, jedva usla, a on sav drnda. I nekako se uguram, kad niko nece da ustane, i tako stajala jedno 3-4 stanice dok nije narod krenuo izalaziti, i tek onda sjela. Bas mi se ovaj nas narod ogadio, ne znam stvarno...

Ali kad sam dosla kuci, stigle moje bobe iz Njemacke i odmah mi je bilo lakse user posted image

Eh svasta se ja napisah, nisam nikada ovoliko.

Velikiiii user posted image user posted image user posted image za moje drugarice trudnice

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31678
30.9.2011 14:59:44   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Đenifer

Evo i ja malo da se tuspasim na ovoj temi, pozdrav svim dragim trdnicama sa velikim  i slatkim tibama, mislim da je većini usitnilo,pa brojimo sedmice i dane.Ja još imam mjesec da izguram, trenutno 34+5, pa ćemo vidjeti kad će nam user posted image  htjeti van.... mi smo u programu za novembar , termnin nam je 10-11...ima li vas u ovom datumu ?!!user posted image

Đenifer,ne znam,jesi li se vec prijavila na trudnicku listu RR za 2011.,al evo ti link
http://www.ringeraja.ba/forum/m_655075/mpage_17/key_/tm.htm

Tu mozes pogledati nase termine,i prijaviti svoj,kao i spol user posted image

Ja sam npr.34+3 i moj termin je 08.11.eto blizu smo user posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 31679
30.9.2011 15:07:15   
Vodolija83
Pozz Minie ! user posted image

Ma ovo osoblje u ambulantama,DZ i bolnicama je maximalno isfrustrirano.Ne znam koji oni problem imaju,il ih od kuce ponesu,pa na nama istresaju...user posted image
Bitno je da si ti dobila uputnicu na kraju,sta te briga...A vjerujem ti i to za prevoz i nas narod koji misli samo na sebe,zato se ja nisam vozala gradskim od 2.-3.mjeseca trudnoce,niti bih se usudila,em niko ne bi ustao,em da se truckam...ne bih rizikovala.

Eto stigle tebi tvoje bombone,pa sad se oraspolozi i uzivaj ! user posted image
Jos 20 user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31680
30.9.2011 15:12:13   
minie
I mene zanima da li kad imas ovu veliku uputnicu, ne moras donositi one male? Kad sam bila na zadnjem pregledu, sestra mi vratila malu uputnicu i kaze sto ste je donosili, i kad drugi put budete dolazili nabavite veliku upunicu. Ja skontala da je to to, da mi ne trebaju vise male user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31681
30.9.2011 15:27:39   
pauza
mamolina, cestitam od user posted image i svu srecu svijeta vam zelim... milki svoju Princezu malu user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31682
30.9.2011 15:31:10   
Hannica
IZVORNA PORUKA: helena_7

IZVORNA PORUKA: Hannica

Vidim da ste opet pricale o kolicima pa da i ja dodam koju... Ja mislim da ipak nije tako losa investicija kupiti malo skuplja i bolja kolica.Evo,uzet cu primjer jedne moje prijateljice....Ona je kupila chicco 3 u 1 kolica,platila ih 1000 KM na snizenju,iskoristila ih maximalno,posebno AS,i na kraju kad joj vise nisu bila potrebna stavila ih na PIK.bai prodala sa 600 KM.I vjerovali ili ne oglas je stavila navece,a ujutro prodala kolica. Imala predobra kolica a kostala je samo 400 KM,za te pare ne mozes uzeti ni neka bezvezna kolica a da su 3 u 1.

u pravu si Hannice! Ja sam svoja sa AS platila GRACO 400 KM a nicim nisam zadovoljna

Ja sam svoja Graco bez AS platila 400 KM i nisam zadovoljna.user posted image Hoce li neko kupiti?user posted image Od dodatne opreme imam zimsku navlaku i onu za kisu,obe nove.Torbu sam kupila posebno i sva se raspala,nije na prodaju.user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 31683
30.9.2011 15:34:37   
Hannica

Ja sam blizu,kod mene je termin 14.11.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 31684
30.9.2011 15:37:08   
Hannica
Mamolina cestitke za princezu Hanu. user posted image user posted image
Zanzbarko,ne znam sta da ti kazem,ne brini zbog budala.Sigurno su imali nekih problema na poslu pa smiruju zivce na kome stignu.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31685
30.9.2011 15:40:20   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Đenifer,ne znam,jesi li se vec prijavila na trudnicku listu RR za 2011.,al evo ti link
http://www.ringeraja.ba/forum/m_655075/mpage_17/key_/tm.htm

Tu mozes pogledati nase termine,i prijaviti svoj,kao i spol user posted image

Ja sam npr.34+3 i moj termin je 08.11.eto blizu smo user posted image

Mislim da sam se jednom tuspasila na listu  ili možda nisam, user posted image jel sam trebala napisati tačan datum poroda, ali ni dr. ni ja ga ne mogu tačno izračunati, jel su datumi vrlo nepouzdani... sa prvom trudnoćom sam imala određen datum, a porodila se 7 dana ranije, tako da i sad je vrlo upitno, pogotovo druga trudnoća, koja će ići prepostavljam bržeuser posted image user posted image . kako si 34+3, valja 34+5...onda smo ista sedmica i toliko dana...ako si izračunala da je to 8.11., onda smo u dan....možda i budemo bile zajdno u bolnici..gdje si se planirala poroditi...?!! Ja sam odlučila na GAK.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31686
30.9.2011 15:40:36   
pauza
hannice, koji je to model Graco kolica, da ih lagano zaobiđem? :-)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31687
30.9.2011 15:46:20   
Hannica
IZVORNA PORUKA: pauza

hannice, koji je to model Graco kolica, da ih lagano zaobiđem? :-)

evo ova...
http://www.google.ba/search?q=graco+trekko&hl=bs&client=firefox-a&hs=82y&sa=X&rls=org.mozilla:en-GB:official&biw=1280&bih=858&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ei=pceFTsDfMoTIswbeofngAQ&ved=0CDYQsAQ

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31688
30.9.2011 15:50:45   
Sensia
IZVORNA PORUKA: minie

I mene zanima da li kad imas ovu veliku uputnicu, ne moras donositi one male? Kad sam bila na zadnjem pregledu, sestra mi vratila malu uputnicu i kaze sto ste je donosili, i kad drugi put budete dolazili nabavite veliku upunicu. Ja skontala da je to to, da mi ne trebaju vise male user posted image

Upravo to je i meni dr rekla na posljednjoj privatnoj kontroli. da obavezno izvadim veliku uputnicu da od male nemam nista i onda ti oni kace nalaz na tu veliku uputnicu....
al ja sam svoju iskamcila u ambulanti u dom zdravlja nisam ni isla, to cu kad ako Bog da budem otvarala porodiljsko....
uh ja jos malo i user posted image user posted image user posted image user posted image  na zasluzeni odmor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cekam mm da zavrsi s poslom i idemo lutati dok me noge ne izdaju

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31689
30.9.2011 16:04:25   
Sensia
Mamolina pa svaka cast zeno, ti to bas ono brzinski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne znadosmo ni kad si otisla
Nek je sretno i nek te tvoja princeza slusa i nek bude ziva i zdrava sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Javi nam se da znamo kako je proslo, mi xxL trudnice hocemo sve detalje

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31690
30.9.2011 16:15:25   
Vodolija83
Đenifer,mislim da te ja nisam vidjela na listi,a ako si danas 34+5,onda ti je termin 2 dan prije mog,tj.06.11.A naravno da se ne zna tacno kad cemo se poroditi,rijetko ko rodi bas na predvidjeni termin.
I ja cu na GAK aBd,mozda se vidimo gore user posted image

Sensia,superiskaaa! Sad fino odmaraj i uzivaj user posted image user posted image

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 31691
30.9.2011 16:24:33   
Selminja
Đenifer jasam 34+6, dan ispred tebe user posted image ali ti ces vjerovatno prije sviju nas jer ti je druga beba.
Pahuljice i gift hajd kad prohodate, čuj kad prohodate user posted image da organizujemo tu kafu red bi bio da se upoznamo, bit ce nam lakse ako se sretnemo gore user posted image
Ja danas ukrala mm s posla vozio me do grada i usput kupimo babylove pelene user posted image i vlazne maramice u dm-u i kozmetike jer Bog zna kad cu opet otici u DM kad se porodim a mm da posaljem umjesto kupke bi mi kupio pjenu za brijanje user posted image i sve je tako slatko i mirisljavo user posted image
Mamolina čestitam zeno! Ti to po kratkom postupku, pisi nam kako je proslo! user posted image
Ja musaku napravila uh kako mirise jedva cekam da je smaknem user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31692
30.9.2011 16:31:00   
minie
E pa vidim da se sve vise vas odlucuje za babylove pelene, i ja cu ih onda kupiti user posted image

Sensia pa tebi danas posljednji dan na poslu, e sad uzivaj u zasluzenom odmoru i iscekivanju male princeze user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31693
30.9.2011 16:34:48   
dinkaaa
Pozdrav za sve user posted image user posted image
Ev mi guramo 37-u sedmicu al bas guramouser posted image
Sinoc kontam ja da mi je nekako sjesti a da ne sjedim na guzi haha, imam osjecaj da cu se sva rasklapam sto i jeste donekle tacno al haj bice to dobro aBd.
Nego je li se vama XXL trudnicama nesto stalno gricka? Ja citavu trudnocu jedva nesto jela a sada se nemogu odvojiti od friziderauser posted image user posted image

Lp

And remember, no matter where you go, there you are. ~Confucius~

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31694
30.9.2011 16:35:00   
Sensia
IZVORNA PORUKA: minie

E pa vidim da se sve vise vas odlucuje za babylove pelene, i ja cu ih onda kupiti user posted image

Sensia pa tebi danas posljednji dan na poslu, e sad uzivaj u zasluzenom odmoru i iscekivanju male princeze user posted image

pa eto moracu doci jos 2-3 dana nekad al svejedno toliko osjecam neko olaksanje, da sad mogu fino se zadati u pranje i ribanje i setanje......i psiho fizicko pripremanje user posted image user posted image user posted image user posted image

sinoc sam u 11 nadigla mm da skidamo navlake sa ugla iz dnevne da ih operem u masini dok je lijepo vrijeme jer mi se onako ne bi nikad osusile
Slomio se jadan jer nije bas lako ni skinuti ali ja sam sretna da to mogu da ne moram onog kirbija zvati user posted image user posted image user posted image
Minie i ja sam uzela baby love pelene one new born malo pakovanje pa ako mi budu odgovarale udaricu po njima ako ne trazicemo dalje dok ne nadjemo.....jer sam cula da su stvarno extra 

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31695
30.9.2011 16:37:15   
Selminja
Minie ja sam kupila za sad babylove, cula sam samo pozitivna iskustva za njih, ono manje pakovanje, ako mi se ne svidi mogu promijeniti, ali ja sam inace prezadovoljna svim DM babylove i Denkmit proizvodima tako da sumnjam da nece valjati, a i cijene im Bogami fineuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31696
30.9.2011 17:50:01   
Sandrich
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Heheh biće to trio fantastiko na Gradiniuser posted image user posted image user posted image Eee baš bi bilo lijepo da i mi organizujemo nekad neku kaficu,kad već ne možemo u Sarajevo sa ostalim user posted image .Samo ja još uvijek neznam do kada sam na mirovanjuuser posted image

DženyA,moju trudnoću vodi jedna doktorica u Lukavcu,iako živim u Tuzliuser posted image

jel nermina? ako ides njoj jasam u blizini pa bujrum na kafu user posted image  ja iz luk. idem u tz hehe

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31697
30.9.2011 17:57:58   
buda
želim das vas pozdravim,nova sam na forumu,čitam vas redovno i ja sam akbda buduča mamauser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31698
30.9.2011 18:03:03   
Sonja
poz i od mene
nesto me glava boli pa nisam sve ni citala

cestitam nove sedmice i mjesece

mamolina cestitam na bebari

ja sam dobro HB bebi se vrti..

ko mene 65 to gouser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu buda)
Neposredna veza do poruke: 31699
30.9.2011 18:04:04   
pahuljica_25
IZVORNA PORUKA: Sandrich

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Heheh biće to trio fantastiko na Gradiniuser posted image user posted image user posted image Eee baš bi bilo lijepo da i mi organizujemo nekad neku kaficu,kad već ne možemo u Sarajevo sa ostalim user posted image .Samo ja još uvijek neznam do kada sam na mirovanjuuser posted image

DženyA,moju trudnoću vodi jedna doktorica u Lukavcu,iako živim u Tuzliuser posted image

jel nermina? ako ides njoj jasam u blizini pa bujrum na kafu user posted image  ja iz luk. idem u tz hehe

Haha jesteuser posted image Eto mene onda na kaficu u srijedu hehehh.A ti kod meneuser posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1266 1267 [1268] 1269 1270   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1266 1267 [1268] 1269 1270   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *