zanzibarka
|
Grrrrrrrrrrrrrrrr!!! Ovako lijep dan, a na Gak-u su mi ga pokvarili, ne znam sta je onim ljudima gore, spremila se ja jutros fino na prvi ctg i na pregled kod doktorice, rekla pregledat ce me ginekoloski! Dodjem gore, sreca samo 2-3 za ctg, znaci najbolje vrijeme da odete gore je oko pola 12, 12h! Teta neka plava radi, sva namrgodjena, mrsko joj sto je ziva! Dodjem na red, prva ulazima, poslije mene proziva drugu, zena posla da legne ona se na nju dere, kako to ispruzi noge, drzi to kako treba, i u po frke pocijepa joj onaj ctg i opet iznova, sva nad...., zena samo sto nije pocela plakati, srecom ja zavrsim normalno, i odem u potragu za doktoricom, kupila joj fino poklon, i pripremila kovertu, i trazim je za pregled, kad ona samo dodje potpisa mi onaj ctg i kaze dodji za 7 dana, ma nije ga ni pogledala, eh reko sad ti vala ne bi dala ni za sta na svijetu!!!! Jer me 5 sedmica uopce nije pregledala ginekoloski, a bila sam otvorena 3 prsta, ali na hajr, samo me ostavila bez teksta, da li su oni gore generalno ustali na lijevu nogu svi, ili sta vec ali su danas fujjjj bili!!! I na kraju zvrci mi mobitel stalno, svi zovu pitaju, sta kako, nije te ostavila, hahah, ma da me bar pregledala! Eto malo sam vam se izjadala, odoh sad slagati bebicine stvari, dan je idealan za setanja, ispijanja kafice u kakvoj bastici, pa ko ima vremena nek izvoli, ja sam iscejfila s mm do 14h, i otisao je na posao, ljubim sve moje drage i nadam se da cete sve imati pozitivnija iskusta nego ja!!!