|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
30.9.2011 11:35:46   
Selminja
Ah daj boze da nam bude do pjevanja user posted image jedino ako vristanje bude u nekom od tonova user posted image mozda cemo horski user posted image ima i Pahuljica s nama user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31651
30.9.2011 11:42:18   
Gift

IZVORNA PORUKA: mala75

znate li da li se one izdajalice za mlijeko isključivo kupuju u apotekama ili ima još negdje (DM) i one blaznice, koje su izdajalice najbolje i kakve su im cijene. moja kona ima problem mlijeka na izvoz a bebać neće da vuče. evo hoćemo njenog muža da pošaljemo da kupi, žena plače od bolova al nezna koju.

ima u DM-u oko 100 KM Avent cula sam da je ta najbolja... a ima i tema na forumu
http://www.ringeraja.ba/forum/Izdajalice%3F%3F%3F/m_30917/tm.htm

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31652
30.9.2011 11:49:51   
Gift
dzenyA dobro dosla...ja sam bila kod dr. Blitvic, pa sam presla kod dr. Omeragica...koja si ti sedmica?
Selminja nas tri cemo onda u horu user posted image user posted image user posted image salim se necemo vristati valja cuvat snagu..

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 31653
30.9.2011 11:52:42   
mala75
IZVORNA PORUKA: Gift

znate li da li se one izdajalice za mlijeko isključivo kupuju u apotekama ili ima još negdje (DM) i one blaznice, koje su izdajalice najbolje i kakve su im cijene. moja kona ima problem mlijeka na izvoz a bebać neće da vuče. evo hoćemo njenog muža da pošaljemo da kupi, žena plače od bolova al nezna koju.

ima u DM-u oko 100 KM Avent cula sam da je ta najbolja... a ima i tema na forumu
http://www.ringeraja.ba/forum/Izdajalice%3F%3F%3F/m_30917/tm.htm

preletismo mi začas i isčitasmo, pa ode čovjek po apotekama valjda će nešto nać

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31654
30.9.2011 11:53:43   
Vodolija83

Mala75,u DM-u je cijena Aventove izdajalice 106 KM,al nam je predstavnica rekla na vjezbama,ako se ne varam da od oktobra krece akcija,koja je trajala i cijeli avgust,pa prekinuta u septembru : izdajalica + sterilizator bocica gratis. Pa mozda,da sacekaju do sutra ... Jos ako imaju onu karticu sa popustom od 10% bilo bi isplatnije.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31655
30.9.2011 11:55:50   
pahuljica_25
Heheh biće to trio fantastiko na Gradiniuser posted image user posted image user posted image Eee baš bi bilo lijepo da i mi organizujemo nekad neku kaficu,kad već ne možemo u Sarajevo sa ostalim user posted image .Samo ja još uvijek neznam do kada sam na mirovanjuuser posted image

DženyA,moju trudnoću vodi jedna doktorica u Lukavcu,iako živim u Tuzliuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31656
30.9.2011 11:56:43   
dzenyA
Gift ja sam u 22 nedjelji,guramo user posted image  nekako, ja sam kod dr.Enide , odem prvi puta i tako i ostanem a bila sam i kod Balica

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31657
30.9.2011 12:01:01   
Gift

IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Heheh biće to trio fantastiko na Gradiniuser posted image user posted image user posted image Eee baš bi bilo lijepo da i mi organizujemo nekad neku kaficu,kad već ne možemo u Sarajevo sa ostalim user posted image .Samo ja još uvijek neznam do kada sam na mirovanjuuser posted image

DženyA,moju trudnoću vodi jedna doktorica u Lukavcu,iako živim u Tuzliuser posted image

kad ti je iduci pregled...meni u srijedu, pa cu valjda tad znati smijem li hodat, a vala tad sam 36 sedmica pa bio bi red...

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31658
30.9.2011 12:07:11   
pahuljica_25

kad ti je iduci pregled...meni u srijedu, pa cu valjda tad znati smijem li hodat, a vala tad sam 36 sedmica pa bio bi red...

user posted image I meni je u srijedu kontrola,pa vidjet ćemo.....neću da se previše nadam da se ne bih plahooo razočaralauser posted image user posted image
U kojem si dijelu TZ?Ja sam na Sjenjakuuser posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31659
30.9.2011 12:12:49   
Gift
Pahuljice pa mi smo pravo blizu ja sam u Kuli Guser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 31660
30.9.2011 12:17:06   
Gift
PS kad prohodamouser posted image kafa obavezno..

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31661
30.9.2011 12:27:03   
pahuljica_25

Imaš p.poruku.user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31662
30.9.2011 12:29:19   
babilon
Zene samo da cestitam na novim sedmicama i mjesecima user posted image user posted image user posted image

kod nas 19. days to go user posted image user posted image user posted image user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31663
30.9.2011 12:35:49   
Gift

Imaš p.poruku.user posted image

odgovorilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 31664
30.9.2011 13:09:27   
Hannica
Vidim da ste opet pricale o kolicima pa da i ja dodam koju... Ja mislim da ipak nije tako losa investicija kupiti malo skuplja i bolja kolica.Evo,uzet cu primjer jedne moje prijateljice....Ona je kupila chicco 3 u 1 kolica,platila ih 1000 KM na snizenju,iskoristila ih maximalno,posebno AS,i na kraju kad joj vise nisu bila potrebna stavila ih na PIK.bai prodala sa 600 KM.I vjerovali ili ne oglas je stavila navece,a ujutro prodala kolica. Imala predobra kolica a kostala je samo 400 KM,za te pare ne mozes uzeti ni neka bezvezna kolica a da su 3 u 1.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31665
30.9.2011 13:12:53   
mala75
odoh ja pravit ručak, mm dolaziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31666
30.9.2011 14:10:54   
Mrgica
Samo da vas pozdravim sve i odoh kucu cistiti sva je u haosu...Lijep i ugodan dan vam zelim...P.S. Vidim da se Mama21 zali na mucnine, samo lagano, prodju negdje pred kraj 2 mj ,bar su meni, ja sam samo jela kifle i pila donat Mg, voce ponekad, sve mi se ostalo gadilo, sada je malo bolje mada me i sada uhvati mucnina , ne daj se procice...
Kiss za sve user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31667
30.9.2011 14:13:04   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Hannica

Vidim da ste opet pricale o kolicima pa da i ja dodam koju... Ja mislim da ipak nije tako losa investicija kupiti malo skuplja i bolja kolica.Evo,uzet cu primjer jedne moje prijateljice....Ona je kupila chicco 3 u 1 kolica,platila ih 1000 KM na snizenju,iskoristila ih maximalno,posebno AS,i na kraju kad joj vise nisu bila potrebna stavila ih na PIK.bai prodala sa 600 KM.I vjerovali ili ne oglas je stavila navece,a ujutro prodala kolica. Imala predobra kolica a kostala je samo 400 KM,za te pare ne mozes uzeti ni neka bezvezna kolica a da su 3 u 1.

u pravu si Hannice! Ja sam svoja sa AS platila GRACO 400 KM a nicim nisam zadovoljna

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31668
30.9.2011 14:14:05   
vila_7
Hannice i kupi neka lijepa , pa ako ja budem zatrudnila s blizancima, ja ih od tebe otkupim! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 31669
30.9.2011 14:33:36   
Mamolina
Zenice, SAMO DA VAM JAVIM JA SAM JUCER U 10:35 rodila princezu Hanu tesku 3200kg i 54 cm ..Evo stigli smo kuci .. dobro smo obije !cim se malo odmorimo pisemo vam detalje !!

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 31670
30.9.2011 14:42:03   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Zenice, SAMO DA VAM JAVIM JA SAM JUCER U 10:35 rodila princezu Hanu tesku 3200kg i 54 cm ..Evo stigli smo kuci .. dobro smo obije !cim se malo odmorimo pisemo vam detalje !!

Mamolina,CESTITAM !!! user posted image user posted image user posted image Sve najljepse tebi i malenoj princezi Hani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31671
30.9.2011 14:44:35   
senka27
user posted image user posted image user posted image Mamolina cestitam...sve najbolje zelim uzivajte...

hej user posted image kako ste mi...nisam vas citala nemadoh vremena...

imala obaveza malo hodala...maloprije se vratila kuci.....

veliki pozz za sve vasuser posted image

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31672
30.9.2011 14:47:07   
zanzibarka
Grrrrrrrrrrrrrrrr!!!

Ovako lijep dan, a na Gak-u su mi ga pokvarili, ne znam sta je onim ljudima gore, spremila se ja jutros fino na prvi ctg i na pregled kod doktorice, rekla pregledat ce me ginekoloski! Dodjem gore, sreca samo 2-3 za ctg, znaci najbolje vrijeme da odete gore je oko pola 12, 12h! Teta neka plava radi, sva namrgodjena, mrsko joj sto je ziva! Dodjem na red, prva ulazima, poslije mene proziva drugu, zena posla da legne ona se na nju dere, kako to ispruzi noge, drzi to kako treba, i u po frke pocijepa joj onaj ctg i opet iznova, sva nad...., zena samo sto nije pocela plakati, srecom ja zavrsim normalno, i odem u potragu za doktoricom, kupila joj fino poklon, i pripremila kovertu,  i trazim je za pregled, kad ona samo dodje potpisa mi onaj ctg i kaze dodji za 7 dana, ma nije ga ni pogledala, eh reko sad ti vala ne bi dala ni za sta na svijetu!!!! Jer me 5 sedmica uopce nije pregledala ginekoloski, a bila sam otvorena 3 prsta, ali na hajr, samo me ostavila bez teksta, da li su oni gore generalno ustali na lijevu nogu svi, ili sta vec ali su danas fujjjj bili!!!   I na kraju zvrci mi mobitel stalno, svi zovu pitaju, sta kako, nije te ostavila, hahah, ma da me bar pregledala!

Eto malo sam vam se izjadala, odoh sad slagati bebicine stvari, dan je idealan za setanja, ispijanja kafice u kakvoj bastici, pa ko ima vremena nek izvoli, ja sam iscejfila s mm do 14h, i otisao je na posao, ljubim sve moje drage user posted image  i nadam se da cete sve imati pozitivnija iskusta nego ja!!!

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31673
30.9.2011 14:48:21   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Mamolina

Masallah!!! Cestitke od srca user posted image user posted image user posted image

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31674
30.9.2011 14:52:22   
zanzibarka
IZVORNA PORUKA: Sensia

Hvala na cestitkama

Uh zenice evo mene na poslu, zavrsila sam ipak ali je bila borba za veliku uputnicu ad je dobijem u ambulanti....

Kaze meni dr iz ambulante sta ce vam ctg ne rade sve zene ctg user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja umalo pala od smijeha nisam, pa ona nije normalna

uglavnom naoruzala sam se strpljenjem i izvukla veliku uputnicu da ne moram 2 puta sedmicno ici po uputnicu za ctg. ovako samo kace na ovu veliku do poroda......
ostalim curama cestitam nove sedmice i mjesece....

Imam i ja tu veliku od poroda, ali ne kontam ovo nisam znala, znaci ako imas nju ne moras ici stalno po one male za ctg ??

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1265 1266 [1267] 1268 1269   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *