|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
29.9.2011 22:24:50   
Anica1
I mi smo se odlucili za maticne celike (krv i pupcanik), ali mi je dr rekla da sacekamo da udjem u 36 sedmicu jer kao tek tada je kvalitetan uzorak, ako se zena porodi prije 36 sedmice nije to to.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31601
30.9.2011 0:47:08   
zanzibarka
Jel ovo drage moje user posted image  spavaju? Blago vama ako je tako, ja sutra na pregled, sve kontam ostat cu da se porodim pravo, imam neki predosjecaj pa ne mogu ni da spavam, samo daj Boze da bude hairli!!! Ljubim sve i zelim lijepe snove

Naša princeza, naše malo sunce došlo je na ovaj svijet 27.10. Hvala Uzvišenom na najljepšoj blagodati!!!

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31602
30.9.2011 7:18:46   
babilon
Jutroooooooooooooooo

e jeste se uspavale jutros, gdje su one hanumice sto su rano ranioci :)))

Evo da odah pristavim sve pa cu pisati dalje :))

user posted image

user posted image

user posted image

eto ga, svega po malo ;)

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu zanzibarka)
Neposredna veza do poruke: 31603
30.9.2011 7:22:22   
babilon
Zanzibar, ne brini nista, i da ostanes super, eto bebaca ubrzo hihihi! Bice to sve ok, samo pozitiva ;) znaj da doktori znaju svoj posao ;) javi se!!

Ostale user posted image nadam se da lijepo spavate ili da ste se naspavale hihihi... Imate udarce od mog user posted image i user posted image od mene hihi

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31604
30.9.2011 7:26:45   
dzenyA
E zdravo drage moje,vec duze vas citam pa sam se tek prijavila,nova sam i u 22 nedjelji sam....

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31605
30.9.2011 7:35:02   
emma.L
Dobrodošlica dzenyA, a ostalima dobro jutro.
Ja sam tako sretna nešto danas, jutros ustala kao leptirić iako sam samu sebe budila hrkanjem noćas user posted image . Jučer sam završila kredit i danas idem vaditi nalaz za matične i pokupiti onaj set da mogu u ponedjeljak predati papire u bolnicu, pa odmah lakše dišem. Toliko sam se opteretila ovim, blesavo, i sad sam spremna ako bebač i poželi da nas upozna ranije.

Sutra peglam stvarčice, danas ću pogledati nešto lijepo da dječaku obučemo za predstavljanje svijetu user posted image , a posteljinu mu moramo s Emom potražiti pa će to pričekati.

I sutra počinju praviti ajvar u vikendici, taj početak ću preskočiti, ali me eto u nedjelju na miješanje i probanje user posted image . Jedva čekam! Ja sam od onih što teglu za doručak smažu a onda još koju kašičicu bez kruha, užas.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu dzenyA)
Neposredna veza do poruke: 31606
30.9.2011 7:51:02   
pauza
Dobro jutro drage user posted image  
dzenyA, dobro nam dosla... blizu smo sa terminom pa se mozemo pratiti, ali daj malo detalja:-)
babilon, joj ubila bih za ovaj dorucak, njam njam, voda mi na usta...user posted image
nina lana, cestitam na 7. mjesecuuser posted image user posted image  jos malooooo :-)
za ostale mame i pupe veeeliki ljubac:-*

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31607
30.9.2011 7:56:06   
pahuljica_25
Jutroooooooo veeeeeliki user posted image za sve moje drageuser posted image

Ja poranila,nešto sam se budila čitavu noć,a sinoć pred spavanje mali mojuser posted image me pošteno izlupao. Ma nikad nije onako jaaako i bolno,i to je trajalo do mog spavanja,kasnije neznam šta se dešavalouser posted image
Ovim mojim radnicama želim brz i lagan prolazak radnog vremena,posebno onima koji od danas idu na bolovanjeuser posted image
Ostalim ženicama sretno na pregledima, u shopinzima i ostalim aktivnostima danasuser posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31608
30.9.2011 8:33:51   
Sensia
Jutro zenice,

Uh ja se naspavala do 8 jutros user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image evo sad se spremam da idem po veliku uputnicu za ctg u svoju ambulantu. pa se i psihicki pripremam za to jer je ova moja dr iz ambulante POSEBNA user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro mojoj radilicama i ranoranilicimama

zanzibarka samo polako, disi duboko, normalno je da nas sve trema uhvati ali ako pomislis da bi bebolina mogla biti u narucju mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image  odmah nekako lakse zato .......

mislim da sam ja jutros u 9. mjesecu ali nisam sigurna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dok ne pogledam

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31609
30.9.2011 8:39:04   
pahuljica_25
Sensia draga sretno kod doktorice.

Čestitam za 9-tiuser posted image user posted image user posted image ,ja jedva čekam da i moj stiker prebaci pa da odahnem,ovaj osmi mjesec mi je bio najteži.....ali opet sve je to super šta ženice deveraju.....

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31610
30.9.2011 8:45:31   
gerberka
I ja da vam poželim dobro jutro user posted image

dođe nam i petakhvala Bogu, eto vikenda i odmora user posted image  

kakve ste sa hranom, dal strogo pazite da jedete samo zdravo? evo pokušavam poredati prioritete na papir, da pokupujem pahuljice, med i tih džidža što mi je nestalo user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31611
30.9.2011 9:40:01   
mala75
dobar jutar,
babilon, pik meni ona kahva u sredini, ostale nek se jagme
novim članicama dobrodošlicauser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31612
30.9.2011 9:43:15   
mala75
i još da prijavim, od danas smo u 29-ojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31613
30.9.2011 9:47:51   
pauza
ne znam koga da pitam, pa cu ovdje: gdje se nalazi taj Bingo na Alipasinom polju, nisam tamo zalazila godinama i bas pojma nemam, a izgradilo se nekih novih zgrada milion... znam, stidim se user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31614
30.9.2011 9:51:10   
dzenyA
hvala vam mnogo....Eh draga moja pauza pa neznam sta bih pisala,ja imam svasta reci o svojoj  trudnoci...ali neznam odakle da krenem...

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31615
30.9.2011 9:51:40   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

ne znam koga da pitam, pa cu ovdje: gdje se nalazi taj Bingo na Alipasinom polju, nisam tamo zalazila godinama i bas pojma nemam, a izgradilo se nekih novih zgrada milion... znam, stidim se user posted image

izadjes iz tramvaja na stanici gdje je ASA auto i ides uzbrdo i vidjeces natpis Bingauser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31616
30.9.2011 9:53:03   
Sandrich
Dobrodosla dzenyA user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31617
30.9.2011 9:56:20   
Bebica11
Dobrodosla dzenyAuser posted image

mama75 cestitam na 29 sedmiciuser posted image

anice nisam to znala za maticne celije i prijevremeni porod

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31618
30.9.2011 9:59:45   
Nina_Lana
Jutrooo, moram i ja danas do tog binga, Lani mi sutra rodjendan, i hoce neke maske, a kazu da ih ima u bingu user posted image user posted image

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31619
30.9.2011 10:00:43   
Vodolija83
Jutro svimaaa ! Evo i mene,malo vas onako sa offline iscitala,i tako pojedoh pola kutije Petita sa cajem od kamilice,jao,jao...Sad kad krene kiselina...

Kod mene se jutros ponovo pojavilo stezanje u stomaku,hmmmm...al 2-3 puta sam osjetila,a desni jajnik me od preksinoc malo zeza,pa se pitam da nisu lazne kontrakcije user posted image Podsjecaju me na one moje od ljetos,daleko bilo... Al su ove samo mali djelic,kao 5% onih.

Sensia,cestitke na ulasku u user posted image Weeeeeeeeeeeeeee !!! user posted image Sretno u abmulanti,znam kako ti je...(iako si vec vjerovatno i zavrsila)

Pahuljice
,jos samo maaalo,pa eto i nas u user posted image aBd !

Bebice,vecina zena kojima je posteljica na prednjem zidu,slabije osjeti bebu.Nemoj se brinuti,al da bi smirila bubice,mozda ipak zvrcni dr.pa vidi sta ce ti reci. Bices mirnija user posted image

Anice,jeste,jeste...to su sigurno onda te pelene user posted image Ja imam tih 6 i jos mi je seka kupila 1 pak.u Rosmanu u Njemackoj kad je bila,one su cini mi se 70X70 i slicnih su dezena,tako da mi je dosta dezeniranih,ako ne pronadjem jos negdje,pa se ne navucem...kako mi to znamo user posted image

Zanzibarko,iako te ostave nek ti bude sretno ! Eto tebi ubrzo aBd user posted image

Hvala svima na info oko grudnjaka za dojenje user posted image
Vidim vi ste sve u akciji oko maticnih celija...ja bih jako voljela da mogu,al nema sanse pored trenutnog kredita koji imamo,a vezan je za svicarski franak...Pa otkako smo u braku,rata nam skocila za nekih 110 KM,uzas...

Svim ostalim user posted image cestitke na novim sedmicama,mjesecima...a novim clanicama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31620
30.9.2011 10:03:15   
pauza
bebice, hvala ti, to je onda bas lagano naci, nego nisam obratila paznju nikad, bas sam kokoska :-)
dzenyA, pocni od pocetka heheh.... ma nemoj da te to smara, ali eto ono najbitnije, je li sve ok, gdje vodis trudnocu, planiras li na vjezbice i sl....
sensia, cestitam na 9. mjesecu, sad samo cekamo user posted image user posted image

e trudnice moje, jos jedno pitanje (sto sam dosadna jutros): mislite li vi da je za januarsku bebu (obzirom na hladno vrijeme) dovoljno imati kolica sa nultim polozajem i AS, jer mi se ona korpa ne kupuje.... em teska, em skupa, a ja bez lifta 5. sprat? mislim, ipak cemo mi prvih mjeseci jako malo ici u setnju... 

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31621
30.9.2011 10:10:28   
Bebica11
vodolija, sinoc sam se budila 2-3 puta, isla u wc, pa jutros tableta i sl i beba je nemirna bila, mozda je promijenila ritam pa nocu udara, uglavnom lakse mi je bilo jutros, fino se javljala hvala Bogu, nadam se da ce nastavitiuser posted image a te kontrakcije blage su normalne u tvojim sedmicama, sve dok nisu one prave ne brini, tijelo se priprema. Ni mi nemamo bas mogucnost za pohranu maticnih celija, izbjegavamo kamatu, a i nikad se ne zna kako muzu moze posla biti, ne biti, a samo on za sad radi a tako ce i ostati vjerovatno dok beba ne ocvrsne malo, necu odmah porodjena traziti posaouser posted image , a bice i dosta izdataka tako da ni mi necemo sad moci, nadam se da cemo moci aBd s drugim djetetomuser posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31622
30.9.2011 10:12:43   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pauza

bebice, hvala ti, to je onda bas lagano naci, nego nisam obratila paznju nikad, bas sam kokoska :-)
dzenyA, pocni od pocetka heheh.... ma nemoj da te to smara, ali eto ono najbitnije, je li sve ok, gdje vodis trudnocu, planiras li na vjezbice i sl....
sensia, cestitam na 9. mjesecu, sad samo cekamo user posted image user posted image

e trudnice moje, jos jedno pitanje (sto sam dosadna jutros): mislite li vi da je za januarsku bebu (obzirom na hladno vrijeme) dovoljno imati kolica sa nultim polozajem i AS, jer mi se ona korpa ne kupuje.... em teska, em skupa, a ja bez lifta 5. sprat? mislim, ipak cemo mi prvih mjeseci jako malo ici u setnju... 

i meni je aBd decembarska beba i ja ne mislim korpu kupovati, a za kolica se ne mogu odluciti, ne daje mi se 1000KM za kolica, a opet bih voljela da me sluze, a na onoj temi o kolicima je konfuzija prava, svi svaka kolica hvale, pa dodju drugi i govore ne valja, hajd znajuser posted image

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31623
30.9.2011 10:14:49   
Bebica11
sensia cestitke na 9.mjesecuuser posted image

pauza iskreno meni se ovaj Bingo na Alipasinom ne svidja, nema bas fin izbor, bolji je u Hadzicima ako ti nije daleko da te neko odvuce doljeuser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31624
30.9.2011 10:16:06   
Vodolija83
Superiska Bebiceee !!! user posted image Bas mi je drago da si sad malo mirnija,rekla sam ti u startu da se user posted image uspavala.Vidis da ti je user posted image neka nocna ptica,sad bi po noci udarala,a po danu tebe zavarava da se ti brines...Mangupce malo...

Sto se tice maticnih mi stvarno imamo zelju,al meni je posao nesiguran,jesam ja na tom radnom mjestu vec 5 god,al sve mi nekako visi o koncu.Od mm plate ide i rata za kredit,kirija...nije lako...I ja se nadam aBd sa 2.djetetom da cemo moci.Sad,sta je tu je...

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1263 1264 [1265] 1266 1267   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *