Vodolija83
|
Jutro svimaaa ! Evo i mene,malo vas onako sa offline iscitala,i tako pojedoh pola kutije Petita sa cajem od kamilice,jao,jao...Sad kad krene kiselina... Kod mene se jutros ponovo pojavilo stezanje u stomaku,hmmmm...al 2-3 puta sam osjetila,a desni jajnik me od preksinoc malo zeza,pa se pitam da nisu lazne kontrakcije Podsjecaju me na one moje od ljetos,daleko bilo... Al su ove samo mali djelic,kao 5% onih. Sensia,cestitke na ulasku u Weeeeeeeeeeeeeee !!! Sretno u abmulanti,znam kako ti je...(iako si vec vjerovatno i zavrsila) Pahuljice,jos samo maaalo,pa eto i nas u aBd ! Bebice,vecina zena kojima je posteljica na prednjem zidu,slabije osjeti bebu.Nemoj se brinuti,al da bi smirila bubice,mozda ipak zvrcni dr.pa vidi sta ce ti reci. Bices mirnija Anice,jeste,jeste...to su sigurno onda te pelene Ja imam tih 6 i jos mi je seka kupila 1 pak.u Rosmanu u Njemackoj kad je bila,one su cini mi se 70X70 i slicnih su dezena,tako da mi je dosta dezeniranih,ako ne pronadjem jos negdje,pa se ne navucem...kako mi to znamo Zanzibarko,iako te ostave nek ti bude sretno ! Eto tebi ubrzo aBd Hvala svima na info oko grudnjaka za dojenje Vidim vi ste sve u akciji oko maticnih celija...ja bih jako voljela da mogu,al nema sanse pored trenutnog kredita koji imamo,a vezan je za svicarski franak...Pa otkako smo u braku,rata nam skocila za nekih 110 KM,uzas... Svim ostalim cestitke na novim sedmicama,mjesecima...a novim clanicama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje