|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.9.2011 11:31:08   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: gerberka

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Nakon svega pregledao mi je dojke,ustvari bradavice,rekao da dobro izgledaju,hahhaahaa user posted image user posted image user posted image Da ih i dalje tretiram kao do sad sa mastima i lagano peskirom,a kad udjem u 9.malo grublje peskirom,jer moraju ocvrsnuti,da kasnije ne bi dolazilo do ragada.

vodolijo drago mi je mila da je beba ok, i nadam se da ce te makar malo popustiti leđa..a za ovo..izvini, ne mogu se nacuditi user posted image user posted image user posted image  ja prvi put cujem da ginekolog pregleda nekom dojkle..

Da,da...to je nas dr.Divanovic.ne znam da li ostali pregledaju,al se kod njega samo na zadnjem pregledu to podrazumjeva,da bi ti mogao dati savjet,zbog dojenja.
Nije gledao samo meni,eto i Babilonke user posted image
Ja sam mu rekla da od juna imam zute krastice na bradavicama,al nisam primjetila da mi je curio kolostrum.Kaze on da je to od kolostruma,koji se tako zadrzi,pa stvori te krastice.Otkako sam usla u 8.ja ih mazem sa obicnom babylove kremom iz DM-a i lagano trljam peskirom poslije tusiranja,a od juna sam mazala Pavlovicevom,jer su mi bile strasno bolne i tvrde.Rekao je da nastavim tako jos koji dan i cim udjem u user posted image poslije tusiranja grubljim peskirom,malo grublje ih trljati da ocvrsnu,jako je bitno zbog dojenja.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31351
28.9.2011 11:42:53   
Sandrich
vodolijo poslala sam ti pp user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31352
28.9.2011 11:46:26   
Vodolija83
Sad citam da me Bebica spominjala zbog boje sobe user posted image
Neka Bebice,taman radi urokauser posted image Il hajd da se zamijenimo za stan,kod tebe nov,a ja podstanar user posted image user posted image user posted image
Nadam se da ce ti grijanje brzo uvesti,pa da si rahat i da ne razmisljas viseuser posted image Oni kad krenu raditi,stvarno su brzi i efikasni,a ni praskice ti ne ostave,bar su tako ostavili sve uredno kad su radili kod mojih,prije nekih 7 god.

Ko je kupovao gacice u Alma Ras ? Gerba jel ? Meni su zakon,imam ih nekoliko.Po kuci nosim "bajramske" a te kad negdje idem,hihiihiiii user posted image
Samo sto sam ja kupila one sto su sa strana malo nabrane,pa ih navuces na pupu,a nisam probala te sa nastavkom.
Mene su moje spasile,jer kad mi je bila niska trudnoca i kad sam uradila serklazu,ni jedne druge nisam podnosila,sve me rezalo.
Svima ih toplo preporucujem...

Neposredna veza do poruke: 31353
28.9.2011 11:56:38   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sandrich

Sandrich,odg.sam ti na PP.Ako jos sta treba,pitaj slobodno user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31354
28.9.2011 11:56:39   
pauza
Vodolijo, super da je sve ok!!!! Jos malo ledja da popuste i super, da cekas bebaca spremna:-)
Cicibanko, uzivaj u svakom trenu sa svojom user posted image  i malo je pomilki za mene i ljubi u mirisnu glavicu:-* ima li ista ljepse na svijetu od malih beba... ja kad vidim na reklami raznjezim se, a ne uzivo...
uh sto se juce isplakah na porodjajnim pricama, uzela da citam nove, ali i neke stare, ma suza suzu stize, a ja sve hocu jos, prava sado-mazo user posted image  user posted image
sensia, silver i ostale bebele, ljubim vas i bas bi voljela da se upoznamao.... hoce li neka user posted image uskoro na vjezbice u Skerlicevoj? ja planiram za sedmicu dvije...

Neposredna veza do poruke: 31355
28.9.2011 12:02:10   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Sandrich,odg.sam ti na PP.Ako jos sta treba,pitaj slobodno user posted image

hvala ti punooo user posted image
i super za pregled da ti je sve uredu,masala user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

Neposredna veza do poruke: 31356
28.9.2011 12:18:26   
Vodolija83
Hvala Pauza,Sandrich...user posted image
Ma najvaznije mi je da je sa bebacem sve uredu hvala Bogu,a ja nekako moram izgurati.
Mozda ove kreme malo pomognu,da sam znala da ih smijem koristiti,i ranije bih ja...al bilo mi bezze da stalno zivkam dr.sa svojim problemima,kao da sam mu jedini pacijent.Nekidan ga zvala zbog prehlade,pa rekao bi,ova zena se raspada...

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31357
28.9.2011 12:28:27   
Hannica
IZVORNA PORUKA: drznica

Hannice, kad ispadne ti zovi muza nek slika hahahha da vidimo fino, jasno kakvo je to....brate gadno je...al nije lose znati user posted image

user posted image user posted image user posted image Prosli put je ispao u bolnici.Ako i ovog puta bude tako slikat cu tel.pa cu stavit sliku na FB.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31358
28.9.2011 12:29:06   
Silver
Pauza, ja idem na vjezbice u skerlica a i drznica! Za ostale ne znam! Javi se kad budes htjela, pa da se udruzimo user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

Neposredna veza do poruke: 31359
28.9.2011 12:36:42   
minie
Joj zenice moje drage, ja jutros ustala pravo naspavana i puna neke energije, a evo sada ne mogu da se maknem user posted image , sve mi nesto mrsko, cak mi mrsko i u wc otici. Osjecam se kao slon!

Cekam da mm ode po moje nalaze (urinokultura) i da mi javi...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31360
28.9.2011 12:40:06   
drznica
user posted image mislim da ovakve poteze pravi mojauser posted image

Pa sta ste se ovo rasisale user posted image neka neka bolje nego kad mi sutite. Sta nam je za kaficu??? NEDJELJA npr. U 17h???Skerlica vjezbe, ide li iko osim mene i Silver? Ja cu u petak vjerovatno u 11h na vjezbice, ako mi slucajno ne zakazu neki pregled u Vojnoj u tom periodu user posted image

Ciciban
, drago mi je da si se javila, uzivaj sa svojim piletom user posted image

user posted image za sve moje drage user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31361
28.9.2011 12:41:05   
pauza
IZVORNA PORUKA: Silver

Pauza, ja idem na vjezbice u skerlica a i drznica! Za ostale ne znam! Javi se kad budes htjela, pa da se udruzimo user posted image

supppper, kojim danom idete, ja mogu samo nakon posla, a prije podne ne mogu :-(

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31362
28.9.2011 12:45:32   
Silver
Drznice i ja sam evo za nedelju u 17 za kaficu sa mojim user posted image  Ostale???

Pauza pa ima i termin u 16i30 cetvrtkom, mozda tad mozes stici???

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31363
28.9.2011 12:47:10   
minie
Ove zenice sto se mislite poroditi u Vojnoj, jeste li razmisljale o prorodu na stocicu? Ja cula da je to pravo dobar nacin za porod i da je puno lakse nego na onom klasicnom stolu, ali u pon definitvno ne smijem zaboraviti pitati dr. Nakasa za misljenje. Prosli put glupson zaboravio pitati user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 31364
28.9.2011 12:48:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken

Drage moje cuftice, jel se star javljala? Da se nije porodila?

Ja sam juce pitala za nju.Ne javlja se vec 2-3 dana a imala je neku alergiju prije toga.Valjda je dobro.user posted image
Mislim da joj je danas termin.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 31365
28.9.2011 12:50:09   
pauza
mogu, je li samo cetvtkom u 16.30h ili jos nekim danom? sve nakon 16h mi odgovara jer blizu radim...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31366
28.9.2011 12:52:31   
Gift
mahanje i od mene...
Vodolijo jest super taj vas dr. Divanovic, ni ja nisam cula da drugi dr. pregledaju grudi, a i to bi bas trebalo...
pocela sam prati bebine stvarcice, mama mi pomaze u peglanju, pa sam sva hepi, a i danas me pomalo boluckaju leda i stomak, haman cu ja vako do poroda..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31367
28.9.2011 12:53:07   
gerberka
Žene moje drage kod mene dvije urinokulture sterilne a na trecoj pronasli enteropcocus fekalis user posted image  to je ona baja iz guze..pravilno se perem, posušim, peglam veš takoda sam sigurna da me ovo prati od kiretaže , od prošle godine..ma makar znam sta je...pu, pu, puuuuuuuuuuuuuuuu

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31368
28.9.2011 13:06:00   
minie

Žene moje drage kod mene dvije urinokulture sterilne a na trecoj pronasli enteropcocus fekalis user posted image  to je ona baja iz guze..pravilno se perem, posušim, peglam veš takoda sam sigurna da me ovo prati od kiretaže , od prošle godine..ma makar znam sta je...pu, pu, puuuuuuuuuuuuuuuu

Draga Gerbo, bas mi je zao sto te ta baja zeza. Nadam se da ce je se ubrzo rijesiti.
Sad me mm zvao, moja urinokultura OK, nema baja user posted image

R 17.10.2011.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31369
28.9.2011 13:08:52   
mea29
IZVORNA PORUKA: minie

Ove zenice sto se mislite poroditi u Vojnoj, jeste li razmisljale o prorodu na stocicu? Ja cula da je to pravo dobar nacin za porod i da je puno lakse nego na onom klasicnom stolu, ali u pon definitvno ne smijem zaboraviti pitati dr. Nakasa za misljenje. Prosli put glupson zaboravio pitati user posted image

I mene to zanima , taman kad pitas javi sta kaze tvoj dr. kakva su iskustva user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31370
28.9.2011 13:10:02   
Hannica
Hej zene...kad sam bila na kontroli doktor bio u zurbi,imao porod i brzinski mi otkucao nalaz.Nikako ne mogu da se snadjem. Sta je Fe u serumu? Meni zvuci kao neki lijek za zeljezo a napisano je medju nalazima koje trebam uraditi?

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31371
28.9.2011 13:10:26   
Vodolija83
Minie,tako je to kazu kad usitni...osjecas se tromo i samo jedva cekas dan D. Jos maloooooooooo i eto malenog Rijada aBd ! user posted image Nedaj se !

Drznice i moj bebac tako luduje nekih 5-6 dana,sad me i po noci budi,a prije nije nikad.
Sto se tice kafice ja sam za nedjelju u 17h,jos samo da me ovo malo otkoci,pa da se ljudski dogegam.user posted image
Ako mm bude slobodan da me moze dovesti,ja dolazim.Samo jos da se ostale user posted image sloze i da odlucimo za lokaciju .

Sto se tice Star,pretpostavljam da je vec sa svojim pilencetom i nadam se da je svrbez otisao s porodom.Valjda nam se ubrzo javi ...

A Gift,ja ne mogu da ne pohvalim svog dr.Jest malo ponekad cudan,tj.moras znati kako ces snjim,al je po meni vrhunski ljekar.Imam bas pozitivno iskustvo sa njim i ne samo ja ,nego vecina mojih prijateljica i poznanica,samo steta sto ne radi na GAK...

Joj Gerbo .ebemu bajku,nadam se da nije zeznuta,ne bi trebalo valjda user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31372
28.9.2011 13:10:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: minie

Draga Gerbo, bas mi je zao sto te ta baja zeza. Nadam se da ce je se ubrzo rijesiti.
Sad me mm zvao, moja urinokultura OK, nema baja user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  super si

meni je u bolnici neki dan bila sterilna..tj sve tri urinokulture, a odem u dr ustanovu..dva nalaza sterilna u trecem uzorku nasli...i meni je bila ok, eto je oizleti niodakle user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31373
28.9.2011 13:12:22   
gerberka

Joj Gerbo .ebemu bajku,nadam se da nije zeznuta,ne bi trebalo valjda user posted image

ma hebem joj i ja...mami rekla dr, posto sam kod mame radila, da nije opasna, da ju je lakse unistiti nego e colli..haha jest me utjesila user posted image user posted image user posted image  
ma svrbilo me ludnica, izmedju guze i vagine..ona je meni nekako dospjela u cervix..idem nocas taman na pregled..dr ce se smijati nalazima..od prije tri dana svi stewrilni a sad bajetina user posted image  

Neposredna veza do poruke: 31374
28.9.2011 13:14:41   
Silver
a joj Gerboo...user posted image ...glupeee bakterije! Ali istjeraces ti nju...nesumnjam! user posted image  

Kako je bebara??? Sta kaze dr.?

Pauza i termin za vjezbice u petak od 11-13 sati ali to ti je rano!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1253 1254 [1255] 1256 1257   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *