|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.9.2011 14:53:07   
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia

IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image  iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?

user posted image

Ja ne znam da je ovo ikad bilo i u Sa user posted image

jeste moja ti, i to 8KM samo! A onda su prodavacice to pocele sklanjati i stavljati u steku za 'svoje' kupce, i ja sam prosle godine kupila zaovi dosla i rekla znam da ih imate, i dale mi.. HEJ 8KM, mislmi sto bih davala vise od 8 ako ima i za toliko... a ja tad nisam znala ni hocu li biti trudna pa ne uzeh sebi.... a sad nema..

mala ahahaha sad si me zaintrigirala za tm, pusti sad ovu podlogu, hahaha,  jdenio da i ti krenes sa njim, nista ne obecavam, ipak sam trudna pa ko zna kako ce me pamet sluziti? user posted image user posted image user posted image
ako uspijes naletiti i ima javni mi, vakako bih uzela, jer ovdje je najjeftinija 30KM, a ako ima za 8KM vala bih tu uzela... ali ne bih da tebi neki problem stvaram ili tm...mozda postom da posaljes pouzecem pa da ja to sve platim?

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31401
28.9.2011 14:55:11   
mala75
IZVORNA PORUKA: Sandrich

hajd mala na sok,caj kod mene i povedi i patronaznu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a nebi me zvala da je neki patronažni brat

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31402
28.9.2011 14:58:37   
mala75

mala ahahaha sad si me zaintrigirala za tm, pusti sad ovu podlogu, hahaha,  jdenio da i ti krenes sa njim, nista ne obecavam, ipak sam trudna pa ko zna kako ce me pamet sluziti? user posted image user posted image user posted image

pošto ne garantuješ ništauser posted image user posted image , poslaću ti poštom. šalim se, sutra ću pogledati pa ti se javim a za dalje se dogovorimo.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31403
28.9.2011 14:58:40   
Gift

user posted image  iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?

user posted image

Ja ne znam da je ovo ikad bilo i u Sa user posted image

jeste moja ti, i to 8KM samo! A onda su prodavacice to pocele sklanjati i stavljati u steku za 'svoje' kupce, i ja sam prosle godine kupila zaovi dosla i rekla znam da ih imate, i dale mi.. HEJ 8KM, mislmi sto bih davala vise od 8 ako ima i za toliko... a ja tad nisam znala ni hocu li biti trudna pa ne uzeh sebi.... a sad nema..

ako uspijes naletiti i ima javni mi, vakako bih uzela, jer ovdje je najjeftinija 30KM, a ako ima za 8KM vala bih tu uzela... ali ne bih da tebi neki problem stvaram ili tm...mozda postom da posaljes pouzecem pa da ja to sve platim?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31404
28.9.2011 15:03:34   
babilon
pa Gift bona sta places, necu ja tm, vidis da sam se s malom pozabavila i njenim muzem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31405
28.9.2011 15:05:52   
Sensia

pa Gift bona sta places, necu ja tm, vidis da sam se s malom pozabavila i njenim muzem user posted image user posted image user posted image

hehehe  mala mi se opasno svidja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  duhovita i pozitivna-moj tip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sigurno ima neku stelu u DM cim joj babice na noge dolaze a nije se ni porodila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31406
28.9.2011 15:09:31   
mala75
IZVORNA PORUKA: Gift

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nemoj plakat, poslat ću i tebi ono za presvlačenje po njemu, al ako ga babilon vrati. hebi ga što se nisi prije javila, ti si mu i bliže.

a što mi čojk postade faca, a nije ni svjestanuser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31407
28.9.2011 15:11:45   
mala75

hehehe  mala mi se opasno svidja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  duhovita i pozitivna-moj tip user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sigurno ima neku stelu u DM cim joj babice na noge dolaze a nije se ni porodila user posted image user posted image user posted image user posted image

da i tebi netreba ovo za presvlačenje, pa da ti mm donese, opasne ste vi sarajkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31408
28.9.2011 15:15:33   
babilon
halo mala de bona prestani da tm dijelis okolo, ja prva pitala i zapikala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ove hanumice neka se same snalaze, vidi zena sta ima na forumu ha ja user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31409
28.9.2011 15:18:47   
Sandrich
vala Mala ako je 8km posalji muza i meni nek donese pa nek stoji user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31410
28.9.2011 15:21:43   
Gift
mala hvala na ponudi, user posted image sad trenutno mi tm ne bi bio od koristi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31411
28.9.2011 15:24:27   
Gift
joj zene nisam se vako dugo ismijala...

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31412
28.9.2011 15:26:47   
mala75
eeeeeee, dosta o mom mužu, eto ide sveki s ručkom i hormašicama pa odoh makar salatu da napravim - prava snaha. čujemo se kasnijeuser posted image user posted image

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31413
28.9.2011 15:34:27   
pauza
uh sto se ismijah postenouser posted image user posted image user posted image
nego vi biznis pokrenite, ovdje podloga 30km, a sa cvrsim dnom 40KM, pa ti racunaj :-))

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31414
28.9.2011 15:34:49   
babilon
joj vidi ti navale, kud i ja ista upitah.. user posted image user posted image user posted image user posted image
pozdravi nam svekrvu ;)))

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31415
28.9.2011 15:52:06   
Sensia
user posted image user posted image Uh ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuci, jedva jos koji dan i tra la la la la

babilonko kakva je situacija kod tebeuser posted image  s tim radnim odnosom, nazire li se sta pametno, do kad ces raditi ? nemoj bonicko da s torbom za bolnice ides na posao? usitnilo ti

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31416
28.9.2011 15:56:40   
babilon

user posted image user posted image Uh ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuci, jedva jos koji dan i tra la la la la

babilonko kakva je situacija kod tebeuser posted image  s tim radnim odnosom, nazire li se sta pametno, do kad ces raditi ? nemoj bonicko da s torbom za bolnice ides na posao? usitnilo ti

iskreno, nista se ne nazire, sefica zna kad mi je termin pa cemo vidjeti sliejdce sedmice.. .ili ovako ilionako ce biti, iskreno, ne opterecujem se previse, kako god bude u Bozijim je rukama... a ja se super osjecam hB, ovako da mi bude svaka trudnoca odmah bi potpisala, ja kao da sam u 6., hvala Bogu :D
usubotu idem na kontrolu pa cemo vidjeti je li se sta dole otvorilo ili jos uvijek stoji 19.10 ihihihih

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31417
28.9.2011 16:40:04   
Sensia

iskreno, nista se ne nazire, sefica zna kad mi je termin pa cemo vidjeti sliejdce sedmice.. .ili ovako ilionako ce biti, iskreno, ne opterecujem se previse, kako god bude u Bozijim je rukama... a ja se super osjecam hB, ovako da mi bude svaka trudnoca odmah bi potpisala, ja kao da sam u 6., hvala Bogu :D
usubotu idem na kontrolu pa cemo vidjeti je li se sta dole otvorilo ili jos uvijek stoji 19.10 ihihihih

ma svaka tebi cas_t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako je najpametnije

Ako Bog da to ce se sve posloziti kako treba

p.s. taman da mi javis za ctg user posted image  kako ide procedura, je li guzva , koliko se ceka.....i sta te doceka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sensia -- 28.9.2011 16:44:53 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31418
28.9.2011 16:46:17   
Sensia
Vodolijo Minie sta to virite a sutite?user posted image

jel se vama zene desava da stalno "uflekate" stomak? ja inace nikad nisam bila trapava kad jedem ali sad redovno imam fleke na svim majicama koje nosam po kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31419
28.9.2011 17:02:09   
Vodolija83

Vodolijo Minie sta to virite a sutite?user posted image

jel se vama zene desava da stalno "uflekate" stomak? ja inace nikad nisam bila trapava kad jedem ali sad redovno imam fleke na svim majicama koje nosam po kuci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehehe...virim,virim...nema se kad...U nedjelju oprala tetra pelene i nesto bodica,pa evo sad tek peglam,al pomno vas pratim user posted image
Danas sam ukljucila jos jednu turu robice,upravo se susi,htjela sam tek poceti za 10-ak dana,al ipak da uhvatim dok je fino vrijeme,a sad imam gdje i sloziti user posted image
Morace Babilonka nas fino o svemu obavijestiti,jer i ja ubrzo moram na 1.CTG user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31420
28.9.2011 17:25:45   
Vodolija83
Ova krsta nedaju dugo stajati,uhhh...

Zenice drage,kako je uzivancija peglati ove bebi stvari.Sve tako maleno i sve nekako posebno miriseeee,mmm....
Ova kombinacija Persil sensitiv tecni i Chicco omeksivac bijeli je jednostavno idealna user posted image user posted image user posted image

Usput Sensia,malo je reci da se uflekam,unistila sam svu odjecu,a najkriticnije su mi pidzame,posto se ujutro volim razvlaciti u pidzami po par sati nakon budjenja i obavezno je uflekam il kafom,il mlijekom sa nesquikom.A ima jos momenata,prosipam svasta i po kuci,ispada mi iz ruku,ma haos.Nekidan mi mob.jedva prezivio, malo je pio kafe,a danas jedem krusku,i pred sami kraj ispade mi na centralnu,pa na tepih.Al to je samo dio...ne bih da se provaljujem dalje...

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31421
28.9.2011 17:34:24   
Mamolina
evo i ja malo provila , sad sa kontrole,CTG super , grlic omeksao , otvorena vise od 1prsta .. kaze doktrorica ako ne zaboli veceras da se javim opet sutra poslije podne user posted image user posted image user posted image ..masem vam!!

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31422
28.9.2011 17:47:02   
gerberka
idem se spremati za pregled, pa vas citam nocas user posted image mislite na mene i na moje slonče balonče user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31423
28.9.2011 17:54:57   
pahuljica_25
Hellooooo bembeliceuser posted image Da se i ja malo javnem danas. Čitam vas redovno ali mi se nije dalo tipkatiuser posted image
Vidim svašta ima kod vas....

Vodolijo bravo za bebija,našeg dlugauser posted image user posted image user posted image Neka je sve uredu to je najbitnije...Znači lagano se rješavaš lijekova,suuuper.To za Gynipral si me obradovala ja sam narednu srijedu opet na kontroli pa se nadam da će i meni ukinuti.

Moja doktorica isto pregleda i grudi,bradavice,i pošto ja imam problem sa uvučenom jednom bradavicom rekla mi je da sa čistom gazom namočenom u kamilicu blago trljam i pokušam je izvući van. Još kod mene ima i nekakvih nakupina na toj bradavici  a ne usuđujem se da je grublje protrljam da to spadne.user posted image

Mojuser posted image danas ima sportski dan u mom pupi,mislim da je sve sportove isprobao,ali boks mu je No.1,ljubi ga mamauser posted image

Pozzz za sve...

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 31424
28.9.2011 18:44:37   
Vodolija83
Hej Pahuljice,javila si se ! A ja se pitam gdje je moja "terminusa" user posted image
Znaci djug nam je pravo aktivan,dusa draga...user posted image I moj opasno luduje zadnjih nekoliko dana.user posted image
Pitam ja danas dr.jel ok sto me tako jako udara i budi me u noci i sve to... Kaze on sve to tako treba i da i dalje pratim dinamiku.
Hvala Bogu Utrogestan mi je vec ukinut,a za Gynipral mi je rekao da se moze piti i do 37.sedmice,al da ja pijem jos samo 1 sedmicu i da ukinem.
On licno nije ljubitelj gyniprala i pitam ga ja jel istina da on zabetonira?Kaze on,NE ako je indiciran,al ako ga daju onako(a ima svega),onda je sve moguce.
Sto se tice bradavica,i ja sam spomenula da imam problem sa tim nakupinama zuckastim,koje su kad se pokvase bijele.Ja mazem otkako sam usla u 8.mjesec sa obicnom malom kremom Baby love iz DM-a koja je 3,30 KM,a pravo je masna i ne treba ti velika kolicina,a prirodna je i neskodljiva.Dr.mi rekao da nastavim.
A nakon tusiranja lagano ih izmasiraj peskirom,ne pritisci i onda namazi tom kremom.Meni pomaze.A kad udjem u 9.preporucio je grubo trljanje peskirom,da bolje ocvrsnu,da ne bi pucale kod dojenja.To sam pisala gore,opet ponavljam,al mozda ti nisi procitala,pa eto da znas.

Mene mm sad izmasirao sa Deep freezom,kako lijepo hladi...nadam se da ce bar malo popustiti...

Gerbo,sretno na kontroli,javi nam se !
Mamolina,supeeer ! Krenulo je pomalo user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 31425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1255 1256 [1257] 1258 1259   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *