Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:53:07
babilon
IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon
iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?
Ja ne znam da je ovo ikad bilo i u Sa
jeste moja ti, i to 8KM samo! A onda su prodavacice to pocele sklanjati i stavljati u steku za 'svoje' kupce, i ja sam prosle godine kupila zaovi dosla i rekla znam da ih imate, i dale mi.. HEJ 8KM, mislmi sto bih davala vise od 8 ako ima i za toliko... a ja tad nisam znala ni hocu li biti trudna pa ne uzeh sebi.... a sad nema..
mala ahahaha sad si me zaintrigirala za tm, pusti sad ovu podlogu, hahaha, jdenio da i ti krenes sa njim, nista ne obecavam, ipak sam trudna pa ko zna kako ce me pamet sluziti? ako uspijes naletiti i ima javni mi, vakako bih uzela, jer ovdje je najjeftinija 30KM, a ako ima za 8KM vala bih tu uzela... ali ne bih da tebi neki problem stvaram ili tm...mozda postom da posaljes pouzecem pa da ja to sve platim?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:58:37
mala75
mala ahahaha sad si me zaintrigirala za tm, pusti sad ovu podlogu, hahaha, jdenio da i ti krenes sa njim, nista ne obecavam, ipak sam trudna pa ko zna kako ce me pamet sluziti?
pošto ne garantuješ ništa , poslaću ti poštom. šalim se, sutra ću pogledati pa ti se javim a za dalje se dogovorimo.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:58:40
Gift
iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?
Ja ne znam da je ovo ikad bilo i u Sa
jeste moja ti, i to 8KM samo! A onda su prodavacice to pocele sklanjati i stavljati u steku za 'svoje' kupce, i ja sam prosle godine kupila zaovi dosla i rekla znam da ih imate, i dale mi.. HEJ 8KM, mislmi sto bih davala vise od 8 ako ima i za toliko... a ja tad nisam znala ni hocu li biti trudna pa ne uzeh sebi.... a sad nema..
mala ahahaha sad si me zaintrigirala za tm, pusti sad ovu podlogu, hahaha, jdenio da i ti krenes sa njim, nista ne obecavam, ipak sam trudna pa ko zna kako ce me pamet sluziti? ako uspijes naletiti i ima javni mi, vakako bih uzela, jer ovdje je najjeftinija 30KM, a ako ima za 8KM vala bih tu uzela... ali ne bih da tebi neki problem stvaram ili tm...mozda postom da posaljes pouzecem pa da ja to sve platim?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 15:52:06
Sensia
Uh ja kuci, jedva jos koji dan i tra la la la la
babilonko kakva je situacija kod tebe s tim radnim odnosom, nazire li se sta pametno, do kad ces raditi ? nemoj bonicko da s torbom za bolnice ides na posao? usitnilo ti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 15:56:40
babilon
babilonko kakva je situacija kod tebe s tim radnim odnosom, nazire li se sta pametno, do kad ces raditi ? nemoj bonicko da s torbom za bolnice ides na posao? usitnilo ti
iskreno, nista se ne nazire, sefica zna kad mi je termin pa cemo vidjeti sliejdce sedmice.. .ili ovako ilionako ce biti, iskreno, ne opterecujem se previse, kako god bude u Bozijim je rukama... a ja se super osjecam hB, ovako da mi bude svaka trudnoca odmah bi potpisala, ja kao da sam u 6., hvala Bogu :D usubotu idem na kontrolu pa cemo vidjeti je li se sta dole otvorilo ili jos uvijek stoji 19.10 ihihihih
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 16:40:04
Sensia
iskreno, nista se ne nazire, sefica zna kad mi je termin pa cemo vidjeti sliejdce sedmice.. .ili ovako ilionako ce biti, iskreno, ne opterecujem se previse, kako god bude u Bozijim je rukama... a ja se super osjecam hB, ovako da mi bude svaka trudnoca odmah bi potpisala, ja kao da sam u 6., hvala Bogu :D usubotu idem na kontrolu pa cemo vidjeti je li se sta dole otvorilo ili jos uvijek stoji 19.10 ihihihih
ma svaka tebi cas_t tako je najpametnije
Ako Bog da to ce se sve posloziti kako treba
p.s. taman da mi javis za ctg kako ide procedura, je li guzva , koliko se ceka.....i sta te doceka
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 16:46:17
Sensia
Vodolijo Minie sta to virite a sutite?
jel se vama zene desava da stalno "uflekate" stomak? ja inace nikad nisam bila trapava kad jedem ali sad redovno imam fleke na svim majicama koje nosam po kuci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 17:02:09
Vodolija83
Vodolijo Minie sta to virite a sutite?
jel se vama zene desava da stalno "uflekate" stomak? ja inace nikad nisam bila trapava kad jedem ali sad redovno imam fleke na svim majicama koje nosam po kuci
Hehehe...virim,virim...nema se kad...U nedjelju oprala tetra pelene i nesto bodica,pa evo sad tek peglam,al pomno vas pratim Danas sam ukljucila jos jednu turu robice,upravo se susi,htjela sam tek poceti za 10-ak dana,al ipak da uhvatim dok je fino vrijeme,a sad imam gdje i sloziti Morace Babilonka nas fino o svemu obavijestiti,jer i ja ubrzo moram na 1.CTG
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 17:25:45
Vodolija83
Ova krsta nedaju dugo stajati,uhhh...
Zenice drage,kako je uzivancija peglati ove bebi stvari.Sve tako maleno i sve nekako posebno miriseeee,mmm.... Ova kombinacija Persil sensitiv tecni i Chicco omeksivac bijeli je jednostavno idealna
Usput Sensia,malo je reci da se uflekam,unistila sam svu odjecu,a najkriticnije su mi pidzame,posto se ujutro volim razvlaciti u pidzami po par sati nakon budjenja i obavezno je uflekam il kafom,il mlijekom sa nesquikom.A ima jos momenata,prosipam svasta i po kuci,ispada mi iz ruku,ma haos.Nekidan mi mob.jedva prezivio, malo je pio kafe,a danas jedem krusku,i pred sami kraj ispade mi na centralnu,pa na tepih.Al to je samo dio...ne bih da se provaljujem dalje...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 17:34:24
Mamolina
evo i ja malo provila , sad sa kontrole,CTG super , grlic omeksao , otvorena vise od 1prsta .. kaze doktrorica ako ne zaboli veceras da se javim opet sutra poslije podne ..masem vam!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 17:47:02
gerberka
idem se spremati za pregled, pa vas citam nocas mislite na mene i na moje slonče balonče
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 17:54:57
pahuljica_25
Hellooooo bembelice Da se i ja malo javnem danas. Čitam vas redovno ali mi se nije dalo tipkati Vidim svašta ima kod vas....
Vodolijo bravo za bebija,našeg dluga Neka je sve uredu to je najbitnije...Znači lagano se rješavaš lijekova,suuuper.To za Gynipral si me obradovala ja sam narednu srijedu opet na kontroli pa se nadam da će i meni ukinuti.
Moja doktorica isto pregleda i grudi,bradavice,i pošto ja imam problem sa uvučenom jednom bradavicom rekla mi je da sa čistom gazom namočenom u kamilicu blago trljam i pokušam je izvući van. Još kod mene ima i nekakvih nakupina na toj bradavici a ne usuđujem se da je grublje protrljam da to spadne.
Moj danas ima sportski dan u mom pupi,mislim da je sve sportove isprobao,ali boks mu je No.1,ljubi ga mama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 18:44:37
Vodolija83
Hej Pahuljice,javila si se ! A ja se pitam gdje je moja "terminusa" Znaci djug nam je pravo aktivan,dusa draga... I moj opasno luduje zadnjih nekoliko dana. Pitam ja danas dr.jel ok sto me tako jako udara i budi me u noci i sve to... Kaze on sve to tako treba i da i dalje pratim dinamiku. Hvala Bogu Utrogestan mi je vec ukinut,a za Gynipral mi je rekao da se moze piti i do 37.sedmice,al da ja pijem jos samo 1 sedmicu i da ukinem. On licno nije ljubitelj gyniprala i pitam ga ja jel istina da on zabetonira?Kaze on,NE ako je indiciran,al ako ga daju onako(a ima svega),onda je sve moguce. Sto se tice bradavica,i ja sam spomenula da imam problem sa tim nakupinama zuckastim,koje su kad se pokvase bijele.Ja mazem otkako sam usla u 8.mjesec sa obicnom malom kremom Baby love iz DM-a koja je 3,30 KM,a pravo je masna i ne treba ti velika kolicina,a prirodna je i neskodljiva.Dr.mi rekao da nastavim. A nakon tusiranja lagano ih izmasiraj peskirom,ne pritisci i onda namazi tom kremom.Meni pomaze.A kad udjem u 9.preporucio je grubo trljanje peskirom,da bolje ocvrsnu,da ne bi pucale kod dojenja.To sam pisala gore,opet ponavljam,al mozda ti nisi procitala,pa eto da znas.
Mene mm sad izmasirao sa Deep freezom,kako lijepo hladi...nadam se da ce bar malo popustiti...
Gerbo,sretno na kontroli,javi nam se ! Mamolina,supeeer ! Krenulo je pomalo