Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:18:03
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica
Hej zene...kad sam bila na kontroli doktor bio u zurbi,imao porod i brzinski mi otkucao nalaz.Nikako ne mogu da se snadjem. Sta je Fe u serumu? Meni zvuci kao neki lijek za zeljezo a napisano je medju nalazima koje trebam uraditi?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:19:31
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver
a joj Gerboo... ...glupeee bakterije! Ali istjeraces ti nju...nesumnjam!
Kako je bebara??? Sta kaze dr.?
Pauza i termin za vjezbice u petak od 11-13 sati ali to ti je rano!
a me tuce stalno
hanice, serum je krv, željezoi da izvadiš
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:20:05
gerberka
ili da piješ neko tecno zeljezo
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:20:27
animagical
hej zene, mahanje hannice zeljezo u serumu nije lijek nego nalaz koliko imas zeljeza u serumu tj u krvi ili ako ces preciznije kad se izcentrifugira krv pa u odvojenom serumu...znaci obicni nalaz zeljeza u krvi
ja evo deveram, kao da ce na bolje...malo i meni lakse, beba spava, dojio je sad dva sata, zaspi, taman da ga u krevetac a on nastavi...masalah, ne odbija vise desnu
nadam se da ste sve dobro? je li se koja porodila? kako je star za onaj osip?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:21:41
gerberka
odoh u fizerskiiiiiii
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:22:12
pauza
aha, ok, mislila sam da ima jos nekim danom poslije 16h..... nista onda cu uskoro i ja poceti cetvrtkom, pa das e upoznamo, ako se to vec ne desi na ovoj kafi... je li dogovorena lokacija ili samo vrijeme??
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:22:16
Vodolija83
Hej zene...kad sam bila na kontroli doktor bio u zurbi,imao porod i brzinski mi otkucao nalaz.Nikako ne mogu da se snadjem. Sta je Fe u serumu? Meni zvuci kao neki lijek za zeljezo a napisano je medju nalazima koje trebam uraditi?
Hannice,koliko se razumijem mislim da je to malo detaljniji nalaz Fe.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:23:42
Silver
IZVORNA PORUKA: pauza
aha, ok, mislila sam da ima jos nekim danom poslije 16h..... nista onda cu uskoro i ja poceti cetvrtkom, pa das e upoznamo, ako se to vec ne desi na ovoj kafi... je li dogovorena lokacija ili samo vrijeme??
Sad za sad je dogovoreno - okvirno, nedelja u 17 casova ! Da vidimo prvo koliko ima pristalica pa cemo dogovoriti lokaciju!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 13:53:33
mala75
pozz cure, jučer što god sam napisala nije htjelo da ode, neznam zašto
al zato vidim da danas prolazi.
ja jutros ustala, otkahvenisala kad neko zvoni. kaže ja sam patronažna sestra i danas obilazim . uđe žena, izmjeri mi pritisak, pregleda bradavice, malo priče oko ishrane ono nemoj puno slatkiša, forsiraj svježe voće i povrće isl. i ode. doduše rekla je navratit još koji put i ostavila mi br.tel. da je nazovem kad se aBd porodim da dođe pomoći oko pupka, dojenja, rane i tako. baš me iznenadila
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:02:51
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka
odoh u fizerskiiiiiii
jesam li brza? dogovorila u pola 2, ovdje kod posla, izletim, šišnem se i nazad
mala jest to dobro za patronaznu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:04:30
Gift
IZVORNA PORUKA: mala75
ja jutros ustala, otkahvenisala kad neko zvoni. kaže ja sam patronažna sestra i danas obilazim . uđe žena, izmjeri mi pritisak, pregleda bradavice, malo priče oko ishrane ono nemoj puno slatkiša, forsiraj svježe voće i povrće isl. i ode. doduše rekla je navratit još koji put i ostavila mi br.tel. da je nazovem kad se aBd porodim da dođe pomoći oko pupka, dojenja, rane i tako. baš me iznenadila
a svasta, ja bi pitala jel to skrivena kamera... a u kojem gradu si ti???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:05:35
babilon
Mala gdje to ti Boga ti zivis pa te obilaze patronazne prije poroda? Zar i to ima, u shoku sam!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:08:26
Sensia
E svasta prvi put to cujem, a gdje zivis izvini?
Ja ne znam bi li je pustila u kucu jer ne bih povjerovala
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:22:23
mala75
IZVORNA PORUKA: Sensia
E svasta prvi put to cujem, a gdje zivis izvini?
Ja ne znam bi li je pustila u kucu jer ne bih povjerovala
TZ, i žena je u ful medicinskoj kuti, sa akreditacijom a viđala sam je po DZ. Ja Vama da se pohvalim i pohvalim ovo naše zdravstvo što je počelo i na nas malo da misli a vi mene živu iznapadaste , sljedeći put kad bude dolazila javim vam da mi date adrese da je i vama pošaljem, a super je neka teta.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:44:55
babilon
iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:46:49
mala75
šta je cure, prepale se patronažne pa nigdje nijedne , nebojte se a ako vas je strah zovite me, s njom i ja dolazim u posjetu. il ću joj reći da se ovdje učlani pa nas virtuelno obučava
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:47:59
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon
iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:49:27
mala75
IZVORNA PORUKA: babilon
i meni bi godila, al sutra sam planirala u šetnju pa ako naletim javim ti a mogu ti i kupiti pa poslati po mm ako si iz Sa al ako obećaš da nećeš i njega i podlogu uzeti sebi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:49:45
Gift
šta je cure, prepale se patronažne pa nigdje nijedne , nebojte se a ako vas je strah zovite me, s njom i ja dolazim u posjetu. il ću joj reći da se ovdje učlani pa nas virtuelno obučava
ne mogu da vjerujem, a kontala sam 100% je to u Sa ne moze to bit u TZ, znaci da ocekujem patronaznu a jos ne mogu povjerovat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.9.2011 14:49:47
Sandrich
hajd mala na sok,caj kod mene i povedi i patronaznu