|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.9.2011 13:18:03   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Hannica

Hej zene...kad sam bila na kontroli doktor bio u zurbi,imao porod i brzinski mi otkucao nalaz.Nikako ne mogu da se snadjem. Sta je Fe u serumu? Meni zvuci kao neki lijek za zeljezo a napisano je medju nalazima koje trebam uraditi?

user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31376
28.9.2011 13:19:31   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Silver

a joj Gerboo...user posted image ...glupeee bakterije! Ali istjeraces ti nju...nesumnjam! user posted image  

Kako je bebara??? Sta kaze dr.?

Pauza i termin za vjezbice u petak od 11-13 sati ali to ti je rano!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

a user posted image  me tuce stalno user posted image user posted image user posted image

hanice, serum je krv, željezoi da izvadiš user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31377
28.9.2011 13:20:05   
gerberka
ili da piješ neko tecno zeljezo user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31378
28.9.2011 13:20:12   
Silver
Hannice pa valjda da uradis nalaz Zeljeza u serumu! Nije to lijek nikakav definitivno!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31379
28.9.2011 13:20:27   
animagical
hej zene, mahanjeuser posted image hannice zeljezo u serumu nije lijek nego nalaz koliko imas zeljeza u serumu tj u krvi ili ako ces preciznije kad se izcentrifugira krv pa u odvojenom serumu...znaci obicni nalaz zeljeza u krviuser posted image

ja evo deveram, kao da ce na bolje...malo i meni lakse, beba spava, dojio je sad dva sata, zaspi, taman da ga u krevetac a on nastavi...masalah, ne odbija vise desnuuser posted image

nadam se da ste sve dobro? je li se koja porodila? kako je star za onaj osip?

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31380
28.9.2011 13:21:41   
gerberka
odoh u fizerskiiiiiii user posted image  

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 31381
28.9.2011 13:22:12   
pauza

aha, ok, mislila sam da ima jos nekim danom poslije 16h.....user posted image
nista onda cu uskoro i ja poceti cetvrtkom, pa das e upoznamo, ako se to vec ne desi na ovoj kafi... je li dogovorena lokacija ili samo vrijeme?? 

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31382
28.9.2011 13:22:16   
Vodolija83

Hej zene...kad sam bila na kontroli doktor bio u zurbi,imao porod i brzinski mi otkucao nalaz.Nikako ne mogu da se snadjem. Sta je Fe u serumu? Meni zvuci kao neki lijek za zeljezo a napisano je medju nalazima koje trebam uraditi?

user posted image user posted image user posted image

Hannice,koliko se razumijem mislim da je to malo detaljniji nalaz Fe.

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31383
28.9.2011 13:23:42   
Silver
IZVORNA PORUKA: pauza

aha, ok, mislila sam da ima jos nekim danom poslije 16h.....user posted image
nista onda cu uskoro i ja poceti cetvrtkom, pa das e upoznamo, ako se to vec ne desi na ovoj kafi... je li dogovorena lokacija ili samo vrijeme?? 

Sad za sad je dogovoreno - okvirno, nedelja u 17 casova ! user posted image  Da vidimo prvo koliko ima pristalica pa cemo dogovoriti lokaciju!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31384
28.9.2011 13:53:33   
mala75
pozz cure, jučer što god sam napisala nije htjelo da ode, neznam zaštouser posted image user posted image

al zato vidim da danas prolazi.

ja jutros ustala, otkahvenisala kad neko zvoni. kaže ja sam patronažna sestra i danas obilazim user posted image . uđe žena, izmjeri mi pritisak, pregleda bradavice, malo priče oko ishrane ono nemoj puno slatkiša, forsiraj svježe voće i povrće isl. i ode. doduše rekla je navratit još koji put i ostavila mi br.tel. da je nazovem kad se aBd porodim da dođe pomoći oko pupka, dojenja, rane i tako. baš me iznenadila

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 31385
28.9.2011 14:02:51   
gerberka
IZVORNA PORUKA: gerberka

odoh u fizerskiiiiiii user posted image  

jesam li brza? user posted image  dogovorila u pola 2, ovdje kod posla, izletim, šišnem se i nazad user posted image

mala jest to dobro za patronaznu user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31386
28.9.2011 14:04:30   
Gift

IZVORNA PORUKA: mala75

pozz cure, jučer što god sam napisala nije htjelo da ode, neznam zaštouser posted image user posted image

ja jutros ustala, otkahvenisala kad neko zvoni. kaže ja sam patronažna sestra i danas obilazim user posted image . uđe žena, izmjeri mi pritisak, pregleda bradavice, malo priče oko ishrane ono nemoj puno slatkiša, forsiraj svježe voće i povrće isl. i ode. doduše rekla je navratit još koji put i ostavila mi br.tel. da je nazovem kad se aBd porodim da dođe pomoći oko pupka, dojenja, rane i tako. baš me iznenadila

a svasta, ja bi pitala jel to skrivena kamera...user posted image user posted image user posted image a u kojem gradu si ti???

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31387
28.9.2011 14:05:35   
babilon

Mala gdje to ti Boga ti zivis pa te obilaze patronazne prije poroda? Zar i to ima, u shoku sam!

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31388
28.9.2011 14:07:58   
mala75
IZVORNA PORUKA: Gift

a svasta, ja bi pitala jel to skrivena kamera...user posted image user posted image user posted image a u kojem gradu si ti???

U istom ko i tiuser posted image user posted image user posted image  al nezezam, pa možda da i ti očekuješ, ovo je startalo 1.9.

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 31389
28.9.2011 14:08:26   
Sensia

E svasta prvi put to cujem, a gdje zivis izvini?

Ja ne znam bi li je pustila u kucu jer ne bih povjerovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31390
28.9.2011 14:22:23   
mala75
IZVORNA PORUKA: Sensia

E svasta prvi put to cujem, a gdje zivis izvini?

Ja ne znam bi li je pustila u kucu jer ne bih povjerovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TZ, i žena je u ful medicinskoj kuti, sa akreditacijom a viđala sam je po DZ.
Ja Vama da se pohvalim i pohvalim ovo naše zdravstvo što je počelo i na nas malo da misliuser posted image user posted image a vi mene živu iznapadasteuser posted image user posted image user posted image , sljedeći put kad bude dolazila javim vam da mi date adrese da je i vama pošaljem, a super je neka teta.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31391
28.9.2011 14:28:44   
Sandrich
a mala jel ti ides na preglede u dz,mislim jel tu vodis trudnocu? posto sam i ja sa tvog kantona pa me interesuje?user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31392
28.9.2011 14:32:07   
mala75
u DZ idem samo na komisiju za bolovanje, ono preko 42 dana, a trudnoću mi vodi Balićka

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31393
28.9.2011 14:36:14   
Sandrich
aha..posto i ja idem privatno kod Blitvicke,ne vodim se u DZ

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31394
28.9.2011 14:44:55   
babilon
user posted image  iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 31395
28.9.2011 14:46:49   
mala75
šta je cure, prepale se patronažne pa nigdje nijedneuser posted image user posted image user posted image , nebojte se a ako vas je strah zovite me, s njom i ja dolazim u posjetu. il ću joj reći da se ovdje učlani pa nas virtuelno obučavauser posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31396
28.9.2011 14:47:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image  iz Zenice/Tuzle.. itd da slucajno nema u vasim azel radnjama ovih podloga za presvlacenje? Znam da su bile po 8Km ali je u Sa nestalo, tj nema ih vise....?

user posted image

Ja ne znam da je ovo ikad bilo i u Sa user posted image

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31397
28.9.2011 14:49:27   
mala75
IZVORNA PORUKA: babilon

user posted image

i meni bi godila, al sutra sam planirala u šetnju pa ako naletim javim ti a mogu ti i kupiti pa poslati po mm ako si iz Sa al ako obećaš da nećeš i njega i podlogu uzeti sebi

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31398
28.9.2011 14:49:45   
Gift

šta je cure, prepale se patronažne pa nigdje nijedneuser posted image user posted image user posted image , nebojte se a ako vas je strah zovite me, s njom i ja dolazim u posjetu. il ću joj reći da se ovdje učlani pa nas virtuelno obučavauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da vjerujem, a kontala sam 100% je to u Sa ne moze to bit u TZ, znaci da ocekujem patronaznuuser posted image user posted image a jos ne mogu povjerovat

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31399
28.9.2011 14:49:47   
Sandrich

hajd mala na sok,caj kod mene i povedi i patronaznu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 31400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1254 1255 [1256] 1257 1258   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *