|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.9.2011 7:28:35   
senka27
Minie Bogami usitnilouser posted image

tacno ne znam ni ja sta bih danas...

a evo i kod mene punih 28 sedmica ulazimo u 29-u

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31301
28.9.2011 7:35:28   
mea29
jutro i od mene..ne stizem da citam pa sam malo izvan desavanja na RR zbog radova u kuci ali eto bar da vam mahnem dok se radovi nisu za zahuktali...nadam se da ste sve dobro...user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31302
28.9.2011 7:41:42   
mea29
prebacio me (s)ticker u 9 mjesecuser posted image user posted image user posted image ...zamalo me suze ne zalise od neke srece user posted image user posted image user posted image kad se samo sjetim onih "zutih" beba na pocetku tickera mislila sam da nikada necu stici do ove "crvene"....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu senka27)
Neposredna veza do poruke: 31303
28.9.2011 7:45:53   
gerberka
mea čestitam user posted image

dobro jutro narode user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 31304
28.9.2011 8:02:40   
Mrgica
Mea cestitam, a ostalima takodje cestitam sve sto se ima cestitati, nisam u toku ovih dana i ja imam neke majstore, pravimo svoju kucu...user posted image
Naravno svim user posted image zelim dobro jutro...
P.S. Jedno pitanje- Do kada se pije folna kiselina i magnezij, je li citavu trudnocu ili...???Naime, bila sam do sada 1 put kod Dr pa mi propisala to, i sad mi nestalo tableta pa me interesuje jel da nastavim piti???Mrsko mi zvati dr jer sam je vec zvala zbok nekih drugih tableta...Pa ako ko zna molim odgovor, hvalaaa...

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31305
28.9.2011 8:10:41   
babilon

IZVORNA PORUKA: gerberka

ma daj ne zezaj, bas one najvise lice na naše stare gaće user posted image
samo onaj dodatak gumirani, meni ono baš sexi, ja uzela jedne da probam...sutra odoh po još user posted image meni normala na guzu idu samo onaj dio prekrije stomu user posted image

Hahaha, joj Gerbo ti si meni legenda :))) sta god procita a ima slicno ili isto prepadne se :)))) slatka si. Samo polako bone ne bile, ja kako sam usla u 9. ovo malo cudo u meni udara samo tako i to ne samo na jednom mjestu, vec pukne irukama i nogama i dupe izbaci i ne znam sta sve ne i tako po cijeli dan i cijelu noc :)))) ovo samo znaci da one koje su u 9. da se jos nece poroditi, jer se bebica pred porod smiri...

Emma - drzim fige da te sto prije prodje taj svrab :/ mogu misliti kako ti je hem ne spavas hem svrbi :( cuuuuvam fige!!!!

Vodolijo - zeno, cuvam fige danas, hihi, pozdravi mi Divija :D :D :D i odmah da se javis nakon pregleda da vidimo sta kaze kralj :D ja u sub idem kod doktora, pa cu ti javiti konkretno kako i sta hoda gore :))

MEEEAAAAAAA usla u 9.!!!! Cestitaaaaaaaaaaam draga wooohoooo

Mrgice, meni je dotor rekao folnu do 12.sedmiec i od 12. odna idu vitamini, a MG mi je ukinuo s aulaskom u 9., zbog kontrakcija ;) jer je normalno da se svaki dan porodis ;)

Ostalim lijepim user posted image cestitam na novim sedmicama, mjesecima i na svemu ostalom ihihihi

cmok cmok idem se spremati za posao... buuu user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31306
28.9.2011 8:13:50   
gerberka
Mrgice folna se obicno pije do 12. sedmice, ja sam do 14...eto dakle prvo tromjesecje redovno..pa ti nastavi sa njom i prati, a mg nisam pila ne znam...

a žene što se mene tiće znate da mi je urin i urinokultura u bolnici bila ok..pisala sam da je kod nas u zenici, na mirkobiologiji sve sterilno user posted image ..ja kjao paranoik ponovim urinikulturui kod mame i evo nalaz mi jos nije gotov, nasli su neke baje pa dok ih definišu..Bože sacuvaj ja med usluga, sam moras kontati za sve..razlika jew u dva dana i nema sanse da odjednom imam toliko bakt a DA IH DO JUCER NISAM IMALA NIKAKO

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31307
28.9.2011 8:18:34   
gerberka
Babilon user posted image user posted image  ma nisam se Boga mi prepala..to ja ne stavim smajlic i odmah dobije drugo znacenje..vec vidim zena napisala mnogo se vrti i nada se da je uredu..kontam što to user posted image user posted image user posted image  
hebiga ja uvijek kažem ko hvala Bogu nije imao spontani ili neku traumu vezanu za trudnocu moze biti bez brige ..i ja sam prvu user posted image  nosila kao leptirica user posted image  a stvarno me zanima jel ja ostavljam takav utisak na ovom forumu ? user posted image user posted image
jer niko me nikada ne opisa ni na temi kako ti se doima osoba/ nick..za koju i dalje tvrdim da je tracerksa i ulizivacka, pa neka me opet kamenuju user posted image user posted image user posted image

šta ima novo kod tebe? još malo draga moja user posted image user posted image  eto tebi tvoje pile?

< Poruku je uredio gerberka -- 28.9.2011 8:20:32 >

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31308
28.9.2011 8:23:24   
pauza
dobro jutroooo:-))
mea29, cestitam na 9. mjesecu, sad je svaki dan lutrija:-))
senka 27 i tebi cestitke za novu sedmicu:-))
sporty mama, svaka cast!!!! ovo je melem za nase isprepadane usi:-))))
a gerbo, nemoj da se nerviras, neka to juce bude najvece zlo sto ce te ikad snaci:-)... i ne opterecuj se bas svime sto procitas, bice sve aBd u redu....

ja trebam vaditi nalaze pa sljedece sedmice na kontrolu, jedva cekamuser posted image
mada svako jutro tesko disem, ostanem bez daha i vrti mi se, to traje nekih 15-20min nekad i duze i onda budem dobro, ali kad me uhvati mislim sad cu se onesvijestiti:-( a srce lupa kao ludo, ne znam sta mi je:-( bas brinem:-(

e, ko kupuje Peg Perego Uno? koliko su teska, meni je to presudan faktor... zato  jos nismo odlucili koja cemo uzeti....

p.s. zamislih tu kafu zajednicku, zamislite npr. okuplja se na jednom mjestu 10 trudnih zena, presmjesno hihihhihihhihihh ... mislim da bi nas raja po gradu pocela slikati user posted image

svim mojim pupama veeeeliki huguser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31309
28.9.2011 8:23:48   
babilon

Babilon user posted image user posted image  ma nisam se Boga mi prepala..to ja ne stavim smajlic i odmah dobije drugo znacenje..vec vidim zena napisala mnogo se vrti i nada se da je uredu..kontam što to user posted image user posted image user posted image  
hebiga ja uvijek kažem ko hvala Bogu nije imao spontani ili neku traumu vezanu za trudnocu moze biti bez brige ..i ja sam prvu user posted image  nosila kao leptirica user posted image  a stvarno me zanima jel ja ostavljam takav utisak na ovom forumu ? user posted image user posted image
jer niko me nikada ne opisa ni na temi kako ti se doima osoba/ nick..za koju i dalje tvrdim da je tracerksa i ulizivacka, pa neka me opet kamenuju user posted image user posted image user posted image

šta ima novo kod tebe? još malo draga moja user posted image user posted image  eto tebi tvoje pile?

Ma, normalno je da covjek brine, i kad ima zdravu trudnocu, strah ga i zbog te cinjenice jer okolo najvise cujes zene sa tezim slucajevima oko trudnoce.. ali hB za sve ima lijeka i samo treba bit uporan ;). Joj suti draga, mene kad pitaju koliko jos do bebice aBd, ja kazem, sacekaj da se nakacim na RR da vidim sTicker pa cu ti reci hahaha... A evo vidim, jos 21 dan... uhuuu kukuuulleleleeee :))) jedva cekam aBd da vidim ko to mene udara i ko se to rasteze u pupi.. a imma osjecaj kad aBd ugledam svoju bebicu da mi nece bas biti poimljivo da je to ta osobica koja me u stomaku udarala, jer sad ne znam ni kako izgleda ni nista, samo znam da me udara i da je kao mali vanzemaljac :))))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31310
28.9.2011 8:29:24   
gerberka
pauza, hvala također user posted image  odsad cu vam redovno pisati smajlice user posted image user posted image user posted image  fakat se nisam prepala..jesam za onaj citomegalo vrius, to je stvarno prestrasno čekati i misliti o tome, ali gerba je vaša jaka user posted image

babilon, mene sve neka jeza uhvatila od sreće kako si opisala..jedva čekam da i ja sretnem svoje slonče balone, mama ga voli i previše još sada, a kad se sretnemo ima da se ljubimo puno puta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to si upravu, koliko god zamisšljamo kako user posted image  izgleda opet nemamo jasnu sliku..ja razmisljam da ima kosuicu, kazem mm vidjet ces kad se rodi sa tri , četiri dlake na glavi ko gustav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i opet sam skontala..neciu pitati za spol..meni to fakat nije vazno..ako kaze dobro rekao, ako ne nikom ništa user posted image

< Poruku je uredio gerberka -- 28.9.2011 8:30:13 >

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31311
28.9.2011 8:31:52   
Mrgica
Babilon tebe bar udara, pa ga zamisljas kao vanzemaljca...user posted image moj bebac jos nije poceo da udara, valjda ce aBd brzo, pa da i ja pocnem zamisljati...user posted image Btw, kad se otprilike osjeti prvi put beba, mi smo tek nedavno usli u treci...
Joj dora bi bila ta kafa, mozda bi i na dnevniku bile, kao more trudnica na jednom mjestu, pa bi se mozda svi pitali zasto???user posted image ...A nekako bilo bi lijepo da i ovi nickovi dobiju lik, ja nisam ni nalik svom nicku, niti sam mrga(kao namrgodjena) niti mrgica(kao malesna) user posted image
P.S. hvala na odgovorima...

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31312
28.9.2011 8:33:10   
gerberka
IZVORNA PORUKA: pauza

p.s. zamislih tu kafu zajednicku, zamislite npr. okuplja se na jednom mjestu 10 trudnih zena, presmjesno hihihhihihhihihh ... mislim da bi nas raja po gradu pocela slikati user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to za simptome, ili si anemicna ili te sada zezaju leđa...

jesi li ikada provjeravala štitnu žlijezdu? slušaj gerbu što ti kaže..jer je nažalost zbog problema sa hipofizom prostudirala puno toga user posted image user posted image user posted image

probvaj za pocetak sok od cvekle ako budes bolje onda se samo anemicna..

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31313
28.9.2011 8:36:53   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mrgica

Babilon tebe bar udara, pa ga zamisljas kao vanzemaljca...user posted image moj bebac jos nije poceo da udara, valjda ce aBd brzo, pa da i ja pocnem zamisljati...user posted image Btw, kad se otprilike osjeti prvi put beba, mi smo tek nedavno usli u treci...
Joj dora bi bila ta kafa, mozda bi i na dnevniku bile, kao more trudnica na jednom mjestu, pa bi se mozda svi pitali zasto???user posted image ...A nekako bilo bi lijepo da i ovi nickovi dobiju lik, ja nisam ni nalik svom nicku, niti sam mrga(kao namrgodjena) niti mrgica(kao malesna) user posted image
P.S. hvala na odgovorima...

ja sam user posted image  osjetila u 15-toj sedmici..kazu za prvorotkinje relativno rano..uglavnom žene osjete oko 17-te kako sam upratila..prvo ce to biti leptirici, pa udarci..sad su kod mene udarci, a kaže mi Malena da me čekaju kasnije i batine user posted image user posted image user posted image  nas sve akoBgda, samo neka uživaju u našim pupama user posted image

kafa bi bila nešto fantastično, zamislite imati sliku za uspoenu sa još 15 žena koje imaju stomak user posted image  čoovjeće,,, kao da živimo u svijetu trudnica user posted image  jher svjensa sam ja, ovo je dio života koji prolazi i neće nam nikada biti prezanimljiv nego kada smo u ovom stanju..mislim valjda me išta kontate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31314
28.9.2011 8:38:39   
gerberka
al vala ne moramo se gužvati po sarajevu, neka to bude u zenici našoj, lijepoj, prelijepoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31315
28.9.2011 8:40:01   
pauza
nemoj me gerbo prepadati sa stitnom, mada mi je to neko vec i ranije spomenuo, jer ovo ostajanje bez daha i lupanje srca bas dugo traje.... pocelo je prije mjesec i po, pa jedan period se bilo smirilo, a sad opet svako jutro.... znaci prvo srce toliko udara da ga u grlu osjetim i onda nemam zraka, jednostavno mi bude skroz lose.... srecom ne traje predugo, pa izdrzim.... moracu vidjeti sa dr da nije ta glupa stitna... :-( anemija bi cini mi se bila mala maca u odnosu na stitnu... smrcuser posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31316
28.9.2011 8:45:20   
Sensia
Jutro drage moje,

Uh evo i ja se dogegala a vidim vi ste mi fino aktivne i kafa se popila user posted image

Mea svaka cast na 9. eto i mene za 3 dana cini mi se, mene trema puca al eto

Minie i babilon vama bas bas usitnilo vi ste sad nase XXL trudnice

Ja cu malo da vam mahnem i opet idem na neku edukaciju, cega mi se sve ova moja mrva naslusala u ovih 8 mjeseci, ispita polozila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nece znati dijete da mi se igra odmah ce za knjigu uhvatiti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31317
28.9.2011 8:46:10   
gerberka
nema potrebe da se prepadaš..meni su bolnici zbog lupanja srca radili uzv i hormone štitne..dr mi je rekao da se ona zna aktivirati u trudnoci i smiriti nakon poroda..sta ti fali da uradis hormone..meni se nesvijesti kad legnem, ali traje minutu, dvije i ja mislim da je meni od vratnih pršljenova.
i od anemije cu ceste nesvjetice, ali eto zbog lupanja srca bi mopgla piutati dr sta on misli..ona se nekad aktivira neznatno i uredi nakon sto zena rodi, ne zove se đaba drugo stanje, ne brini se draga moja..meni su nasli neki cvor oko 18 mm na stitnoj, a hormoni uredni..nikad nisam imala nikakav cvor, al hajd eto uglavnom nek ona radi kako treba user posted image  

< Poruku je uredio gerberka -- 28.9.2011 8:47:24 >

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31318
28.9.2011 8:47:02   
Sensia
IZVORNA PORUKA: pauza

nemoj me gerbo prepadati sa stitnom, mada mi je to neko vec i ranije spomenuo, jer ovo ostajanje bez daha i lupanje srca bas dugo traje.... pocelo je prije mjesec i po, pa jedan period se bilo smirilo, a sad opet svako jutro.... znaci prvo srce toliko udara da ga u grlu osjetim i onda nemam zraka, jednostavno mi bude skroz lose.... srecom ne traje predugo, pa izdrzim.... moracu vidjeti sa dr da nije ta glupa stitna... :-( anemija bi cini mi se bila mala maca u odnosu na stitnu... smrcuser posted image

Je li pijes gynipral ili nesto drugo? ja sam to isto imala ujutro gubila zrak jednostavno nisam mogla da udahnem koliko sam zeljela....bas onako jezivo ali to mi je bilo od gyniprala...... 

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31319
28.9.2011 8:47:37   
Mrgica
Pauza moze biti od stitne, pa prvo uradi te nalaze, a moze biti i na nervnoj bazi, od previse stresa, i sl. moja prijateljica je imala nesto slicno, radila nalaze stitne, sve ok, kaze joj dr da je na nervnoj bazi mozda previse brige oko tudnoce, hoce li sve biti ok sa bebom i sl...Helem dao joj samo apaurin po potrebi, poslije sve samo proslo...Nadam se da ce kod tebe biti sve ok...
Gerbo ja juce bila u ZE pored one skole Edhem Mulabdic kupila bingo i nazad u Sa...user posted image Ako ne dobijem sta, necu vise ni dolaziti...user posted image .Sala, naravno, isla sa mm samo nabrzaka po nekakav papir, on je nekada zivio u Ze...

(odgovor članu pauza)
Neposredna veza do poruke: 31320
28.9.2011 8:47:56   
gerberka
da, jedino ako ne pijes ginipral

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31321
28.9.2011 8:50:07   
gerberka
kako je nama ženama poznata ona faza kad moraš sebe nekako da počastiš..e u toj sam fazi ja..ili cu roknuti za kozni novcanik ili dobro šišanje i feniranje..stvarno mi je došlo..da se razumijemo nisam nešto s lovom, al ja morraaammm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šta predlažete? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31322
28.9.2011 8:51:44   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Mrgica

Gerbo ja juce bila u ZE pored one skole Edhem Mulabdic kupila bingo i nazad u Sa...user posted image Ako ne dobijem sta, necu vise ni dolaziti...user posted image .Sala, naravno, isla sa mm samo nabrzaka po nekakav papir, on je nekada zivio u Ze...

user posted image user posted image user posted image user posted image  hoces, hoces..dođi meni ..kupit cu ti bingo opetuser posted image  pa ako je tvoj muž živio u zenici onda ste oboje fini i kulturni..tako ja gledam user posted image user posted image user posted image user posted image

nemojte se žene uvijediti, sve vas volim puno user posted image

(odgovor članu Mrgica)
Neposredna veza do poruke: 31323
28.9.2011 8:53:00   
Sensia

kako je nama ženama poznata ona faza kad moraš sebe nekako da počastiš..e u toj sam fazi ja..ili cu roknuti za kozni novcanik ili dobro šišanje i feniranje..stvarno mi je došlo..da se razumijemo nisam nešto s lovom, al ja morraaammm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gerbo ista sam ti bila, predlazem da kartice ostavis kuci i poneses novca samo onoliko koliko stvarno mozes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a kad pocens kupovati user posted image user posted image user posted image  tek tad si nadrljala al sve je to simpaticno, ja zadnjih 3 mjeseca NISTA nisam sebi kupila  tako da ce te proci ne sekiraj se samo skloni kartice

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31324
28.9.2011 8:58:51   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sensia

Gerbo ista sam ti bila, predlazem da kartice ostavis kuci i poneses novca samo onoliko koliko stvarno mozes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a kad pocens kupovati user posted image user posted image user posted image  tek tad si nadrljala al sve je to simpaticno, ja zadnjih 3 mjeseca NISTA nisam sebi kupila  tako da ce te proci ne sekiraj se samo skloni kartice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pustite me makar da se ošišam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za sve ostalo se slažem..evo kod mene karitca i od mene i mm user posted image user posted image user posted image user posted image  jutros ih ponijela, mislim se u sebi..mozda bude skuplji pregled pa da dignemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 31325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1251 1252 [1253] 1254 1255   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *