|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.9.2011 21:43:22   
gerberka
čije je ime Adin? Mislim sorry na pitanju, tako mi je krasno user posted image
med, med, meeed

i arijan je lijepouser posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31276
27.9.2011 21:46:29   
Sonja
ma vjeruj da nemam pojma cije je..nama to nije ni vazno
mislim da je muslimansko

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31277
27.9.2011 21:47:52   
Sandrich
hej zene da vas nesto pitam...boli me jajnik od urinarne infekcije,bas me zna ukociti a od maloprije imam i neke cudne bolove u ledjima,iznad guze negdje,povremeno se javljaju...popila sam buskopan oko 7 pa ne znam bil smjela i apaurin?? user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31278
27.9.2011 21:48:06   
gerberka
hvala ti sonja user posted image  

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31279
27.9.2011 21:51:19   
Sonja
sandric ja mislim da smijes

gerberko nema na cemu i drago mi je da ti se ime svidjauser posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31280
27.9.2011 21:53:06   
gerberka
sandrich smiješ user posted image ja sam rokala apače u bolnici, nisam mogla zaspati od žoharauser posted image ..tvoj razlog je jači ...onaj od 2 mg i nemoj se navuci user posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31281
27.9.2011 21:53:20   
R&T@
IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja bih se tako voljela ovdje javiti da ne kukam nego da fino ćumuram sa ženicama, ali mi se ne da nikako.
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da vam je piškenje po 100 puta jedini problem. Meni je u četvrtak Ema dobila jednodnevnu temperaturu pa sam kuburila s njom dva dana - bukvalno je prenosala na stomaku. Elem, prođe to. U subotu MM donio stvrai za bebača pa smo za vikend malo uživali u pranju i slaganju user posted image , ali avaj... nedjelja popodne nakon spavanja, ja dobijem groznicu i temperaturu. user posted image  nikako na zelenu granu.
Cijelu noć tako. Onda se Emi pojave neki plikići na šakama koji je ne svrbe i ne bole, kaže ujeo je komarac. Svakako smo trebali na pregled za vrtić i jučer ujutro tako bolesna nakon temperature, sa grloboljom odvedem je pedijatru, Ema super. Nana je preuzme i odvede kod njih a ja u krevet na preznojavanje. Kao bude mi malo bolje jučer popodne ali ja na dlanovima dobijem odvratne plikiće/flekice, puno njih, koji svrbe kao vrag sami a na dodir su bockavi i bole. Ne znam kako da opišem drugačije, ali recimo kad prihvatim nešto rukom bocka kao da je utrnula šaka. Ništa spavala nisam od svraba noćas, prala ruke rivanolom ne znam smijem li bilo što drugo dok ne odem doktoru. Jutros opet kad stanem osjećam to bockanje u tabanima, kao da će se i dole pojaviti. user posted image
Je li se ikome ovo dogodilo? Najgore što su me u ambulanti naručili u 7 večeras, a bit će mi kasno ako budem morala tražiti dermatologa u to doba. Još jedna noć ovog svraba će me ubiti bukvalno. Grlo boli kako boli, ali barem nemam jutros temperaturu. I ne znam smijem li ovakvim rukama dotaknuti išta bebino user posted image .
Mislim da će svi odahnuti kad jednom ne budem imala vremena jadikovati na RR, ali fakat, evo guglam kao blesava pa ništa ne nalazim kao ovo kod mene.

Jedva nadjoh gdje sam procitala ovaj post...

U jucerasnjem avazu pise da su te tackice po dlanovima i tabanima simptom virusne upale grla i da se lijece antibioticima...

Bas sam se iznenadila i sjetila se tebe...

Molim te, javi sta su tebi rekli, jer i mi imamo nesto slicno...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 31282
27.9.2011 21:55:19   
Sonja
Bebice sta to virisuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31283
27.9.2011 21:56:13   
Sandrich

IZVORNA PORUKA: gerberka

sandrich smiješ user posted image ja sam rokala apače u bolnici, nisam mogla zaspati od žoharauser posted image ..tvoj razlog je jači ...onaj od 2 mg i nemoj se navuci user posted image

hvala Sonja,hvala Gerbo user posted image
ma pretpostavljala sam da mogu al reko da opet pitam...pila sam ih i ja Gerbo al u zadnje vrijeme slabo jer mi je propisala buskopan protiv bolova....
ej gerbo sretno sutra na kontroli,citam izvjestaj user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31284
27.9.2011 21:59:18   
gerberka
hvala ti sandrich user posted image user posted image kakve sam fine trudničke gaćice kupila user posted image user posted image da sutra sredim svoje slonče balonče u njih i akoBogda da sve bude ok user posted image
imaju onaj dodatak kao trudničke hlaće user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31285
27.9.2011 22:02:58   
Sandrich
ej kupila sam i ja sebi u ze kad sam bila jedne,u alma rasu i super su mi....jest da kad ih pogledam kao da su od kakve zene od 100kg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31286
27.9.2011 22:07:03   
gerberka
ma daj ne zezaj, bas one najvise lice na naše stare gaće user posted image
samo onaj dodatak gumirani, meni ono baš sexi, ja uzela jedne da probam...sutra odoh po još user posted image meni normala na guzu idu samo onaj dio prekrije stomu user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31287
27.9.2011 22:10:20   
Sandrich
ej a nisu kod mene takve....u mene su iz jednnog dijela,dodju do pola stomaka kad ih obucem user posted image user posted image
al vala sve su mi trudnicke sto imam dobre bas mi pasu user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31288
27.9.2011 22:13:32   
gerberka
i ove su iz jednog dijela..samo onaj dio sto se odnosi na gaće user posted image on je bež boje, a ona umetuta guma tj prosirenje za stomu roza boje...meni nesto drago sto se iz aviona vidi da su trudničke user posted image

p.s. ne nabijaj mi komplekse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 31289
27.9.2011 22:26:39   
T r a t i n č i c a
Poz. zenice! user posted image Imam pitanje sto se tice tih gacica, gdje ste ih naslee?user posted image
Hocem i jaaaaaauser posted image user posted image user posted image Na koje god sam nailazila do sada izgledaju bas khm... teretneuser posted image

user posted image

" Ljubav voli slucajnosti, a sudbina razdvojenost "

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y.

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31290
27.9.2011 22:29:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sonja

Bebice sta to virisuser posted image user posted image

hehe dok vas iscitamuser posted image

bila na vjezbama za trudnice po prvi put, ucili tehnike disanja i svasta nesto, ekstra bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

cestitam svima nove sedmice i anici broj 69 to gouser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 31291
27.9.2011 22:31:03   
Vodolija83
Evo i mene,ja sam vam malo pajkila od 7 do 8,pa se kupala,sutra aBd kontrola.Jedva cekaaaaaam da vidim svoje malo sunceto!!! Nadam se da je sve ok,jer mi je nesto pravo nemiran zadnjih par dana...il to tako treba sad... Samo mi je krivo sto uvijek nastimam termin kod dr.kad je mm slobodan,a njemu dan prije izmjene raspored,kao da vire,cccc....Do sad je uzimao izlaz da me vozi,al ovaj put vise glupo i pitati,reci ce mu eto kako se bas stalno tako potrefi.Zao mi je sto necemo zajedno gledati UZV naseg bebaca,jer mi je ovo mislim zadnji put privatno,al sta je tu je...

Malo sam vas brzinski iscitala...
Sensia,sad znam otkud tebi takva linija (stepenice su cudo) user posted image
Superiska za Cicibanku i njenu cujicu.user posted image   Napokon su kuciiiiiiiii ! user posted image Pozz je kad se cujes !
Anice cestitam,jos 69 user posted image   Hvala na misljenju za user posted image kutak.A kilice se lijepe meni samo tako,ja sam za ove 3 sedmice dobila nekih 2,5 kg,sutra sam gotova na kontroli. Sad sam cini mi se  + 14
A i ne lijepile se,nimalo se ne cuvam,metem slatko kao luda,jednostavno mi trazi organizam i ne mogu da odolim.

Gerbo,bas tezak dan,al eto proslo je.Al i ja bih joj napravila scenu za dlaku samo takvu.

Sandrich,ja sam davno jos spominjala dijastazu simfize.Meni se cini da niko od vas to nema ili bar misli da nema,a iskreno dr.su nekako slabo upuceni ...Meni je moj dr.otkrio da je imam u nekoj 20.sedmici kad sam dobila i kontrakcije i manifestovalo se bolom u preponi,jajniku i prema bubregu.
To svaka od vas moze sama provjeriti da li ima i ako ima reci dr. Znaci lezite na ledja i samo izvrsiti pritisak prstima na vrh stidne kosti...Ako osjetite bol,onda je u pitanju dijastaza simfize koja zna biti jako nezgodna i prati nas do samog poroda.

A sto se tice apaurina,nece ti skoditi,ja ga ne bih bila da ne moram,al dr.mi neda da prekinem,pijem ga vec puna 3 mjeseca 2 x 1 (2mg)

Silver,Drznice i ja sam za upoznavanje,pa mozemo se dog.Nedjelja je dobra ideja,samo se nadam da ce mm biti slobodan da me doveze,jer se ja gradskim ne vozim zbog truckanja (stanujem na Dobrinji),a sad i da hocu ne mogu,hihiiii...

Uhhh,svasta ja napisah,porava sam vodolija pricalica...user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31292
27.9.2011 22:32:22   
Vodolija83
Ispravka za zadnju recenicu PRAVA,a ne PORAVA . Mogla sam jos samo napisati PROOOOOVA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31293
27.9.2011 22:37:09   
emma.L
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja bih se tako voljela ovdje javiti da ne kukam nego da fino ćumuram sa ženicama, ali mi se ne da nikako.
Nadam se da ste sve dobro i zdravo i da vam je piškenje po 100 puta jedini problem. Meni je u četvrtak Ema dobila jednodnevnu temperaturu pa sam kuburila s njom dva dana - bukvalno je prenosala na stomaku. Elem, prođe to. U subotu MM donio stvrai za bebača pa smo za vikend malo uživali u pranju i slaganju user posted image , ali avaj... nedjelja popodne nakon spavanja, ja dobijem groznicu i temperaturu. user posted image  nikako na zelenu granu.
Cijelu noć tako. Onda se Emi pojave neki plikići na šakama koji je ne svrbe i ne bole, kaže ujeo je komarac. Svakako smo trebali na pregled za vrtić i jučer ujutro tako bolesna nakon temperature, sa grloboljom odvedem je pedijatru, Ema super. Nana je preuzme i odvede kod njih a ja u krevet na preznojavanje. Kao bude mi malo bolje jučer popodne ali ja na dlanovima dobijem odvratne plikiće/flekice, puno njih, koji svrbe kao vrag sami a na dodir su bockavi i bole. Ne znam kako da opišem drugačije, ali recimo kad prihvatim nešto rukom bocka kao da je utrnula šaka. Ništa spavala nisam od svraba noćas, prala ruke rivanolom ne znam smijem li bilo što drugo dok ne odem doktoru. Jutros opet kad stanem osjećam to bockanje u tabanima, kao da će se i dole pojaviti. user posted image
Je li se ikome ovo dogodilo? Najgore što su me u ambulanti naručili u 7 večeras, a bit će mi kasno ako budem morala tražiti dermatologa u to doba. Još jedna noć ovog svraba će me ubiti bukvalno. Grlo boli kako boli, ali barem nemam jutros temperaturu. I ne znam smijem li ovakvim rukama dotaknuti išta bebino user posted image .
Mislim da će svi odahnuti kad jednom ne budem imala vremena jadikovati na RR, ali fakat, evo guglam kao blesava pa ništa ne nalazim kao ovo kod mene.

Jedva nadjoh gdje sam procitala ovaj post...

U jucerasnjem avazu pise da su te tackice po dlanovima i tabanima simptom virusne upale grla i da se lijece antibioticima...

Bas sam se iznenadila i sjetila se tebe...

Molim te, javi sta su tebi rekli, jer i mi imamo nesto slicno...

tajra, hvala što misliš o meni user posted image .

E ja nisam uspjela dočekati 7 sati da idem u ambulantu jer sam popodne skontala da se ovi na tabanima razmnožavaju i bole jako na dodir. Ovi na rukama su postali još gori user posted image . I odemo privatno dermatologu i žena kaže da to jeste od virusne upale, vjerojatno je reakcija gora nego kod Eme zbog pada imuniteta općenito u trudnoći i da mi da stavljam obloge Acid Borici po 15 minuta i da dva puta dnevno mažem Bethanat mast u tankom sloju. Sve je to divno, ali ja sam oplakala zbog svraba i  neprospavane noći, a izgleda da nam predstoji još jedna takva jer ovo ne počinje djelovati. Uglavnom kao nakon dva tri mazanja proći će svrab, a nakon dva tri dana će se povući osip. Nikakav antibiotik mi nije dala, a ja se kljukam limunadama i toplim čajevima, jogurtom, nadam se da ću malo zaspati jer su mi živci pretanki .

Super Sporty mama user posted image .

Ostale, želim vam ugodnu noć bez piškenja, buđenja, žgaravice i sl.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31294
27.9.2011 23:00:30   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Evo i mene,ja sam vam malo pajkila od 7 do 8,pa se kupala,sutra aBd kontrola.Jedva cekaaaaaam da vidim svoje malo sunceto!!! Nadam se da je sve ok,jer mi je nesto pravo nemiran zadnjih par dana...il to tako treba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i mi, i mi sutra na pregled akoBogda u pola 8 navecer user posted image

jesi ti to negdje citala ili cula kad je beba nemirna ili samo onako nagađaš..daj ne zezaj, i moja user posted image je nemirna, a meni bude drago kad se javlja..sad si me zbunila user posted image

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 31295
27.9.2011 23:02:40   
gerberka
IZVORNA PORUKA: T r a t i n č i c a

Poz. zenice! user posted image Imam pitanje sto se tice tih gacica, gdje ste ih naslee?user posted image
Hocem i jaaaaaauser posted image user posted image user posted image Na koje god sam nailazila do sada izgledaju bas khm... teretneuser posted image

user posted image

ja u zenici, u alma ras..uđoh da kupim potkošulju i gaćice u kompletu..i sake gaćice mi jake i nekomotne na oko..kaze meni djevojka, pa sto ne kupite sebi trudnicke, mi imamo liniju za trudnice

user posted image user posted image user posted image jedne koštaju 6 km

(odgovor članu T r a t i n č i c a)
Neposredna veza do poruke: 31296
28.9.2011 0:04:01   
Bebica11
sretno zenice na pregledimauser posted image

ja sutra s majstorima deveramuser posted image al nek zavrse grijanje aBduser posted image

vodolija naumpala si miuser posted image , mi proljetos kupili sredjen stan, spavaca svijetlo plava, pa kako sam ja bila na mirovanju nismo nista prefarbavali a meni curetak stize aBduser posted image , vodolijin malecki ide u rozu sobu a moja malena u plavu, hajde sta im faliuser posted image

gerberka kako izgledaju trudnicke gacice, jesu li kao bokserice, il su dublje da prekriju stomu...ja imam svakakvih varijanti, mama mi nadonosila, obicno obucem plitke plus kao bokserice duboke preko

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 31297
28.9.2011 7:00:52   
senka27
sabah guten user posted image da ja jutros pristavim

user posted image

kako ste mi user posted image jeste se naspavale...ja nisammm ali danas cu nadoknaditi aBd

zalim vam lijep i ugodan dan..

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31298
28.9.2011 7:04:26   
minie
Jutroooooo moje dame,

Evo jedne kafice za one koje piju user posted image

user posted image

Ja se nesto pravo naspavala i evo ustala, ne znam ni sta bih radilauser posted image

Sretno na poslu i pregledima svim user posted image , nadam se da cete se uspjeti nekako prebaciti do zeljene destinacije.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 31299
28.9.2011 7:06:29   
minie
Only 22 days to gooooo user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 31300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1250 1251 [1252] 1253 1254   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *