|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 14:14:47   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: helena_7

uuuu necu ja na ovu temu user posted image .... LAdy mi se upucava govori kakva je po cijelom tijelu user posted image [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]user posted image , felix napadate a i ona sama ratoborna,.....    hocu ja među male! user posted image

Pa nece me muz, vidis da ganjam zrtve, ne biram, musko-zensko svejedno user posted image user posted image user posted image
ja ti semjesecima upucavala a ti me ignorises...dooooooooobrouser posted image user posted image

Prestala si ici na BB sa mnom - why, oooooo why user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 251
26.9.2011 14:15:18   
InLove

IZVORNA PORUKA: noa

auuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jesi vidjela dokle se dogurauser posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 252
26.9.2011 14:16:29   
DM
Imunoglukan (po uputstvu) ne može ispod 3 godine-nama ga pedojatar(privatno) preporučio i ja odem u apoteku i kažem tako i tako-i ona teta meni fino -ne može za djecu ispod 3 godine!
I pitam janju-ima li nešto drugo, kaže imamo ampule matične mliječi(ako sam dobro upamtila-stariji ih jednom pio)kažem ja njoj-pa ni one ne mogu ispod 3 godine-na šta ona meni-pa eto dajite mu po pola, nemojte po cijeluuser posted image
Mislim-znaš(što bi moj dajđa rekao)!
I ja se još ni za jedan nisam odlučila-ne znam ni ja štouser posted image
Svaki dan pomislim da ga kupim-pa mi onda na um padne ona od  hanabanane- jedi grožđe u sezoni grožđa!

A ovo za savjete-pa šta li je namjena foruma?!
Znam kad su moja djeca bila bolesna da sam pisala i pisala i da su mi mnogo pomogli savjeti žena sa forumauser posted image mislim da u trenucima kad su nam male glavice bolesne-mnoge stvari previdimo
BTW-18X sam u jednom mjesecu odvela doc(od redovnog pedijatra, pa do privatnog, pa na klinici....)
LPuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 253
26.9.2011 14:20:10   
Hanady RR
doublemum meni moja pedijatrija Amra Junuzović dala upute o ovom sirupuuser posted image
ja nisma za njega prije ni čula...
a znaš d aone sve i jedu...

eh sad ja nedavno na rođkasu kod new mmum curici...in ona mi kaže uzmi imunoglukan njen amla pila nakon 2 upale pluća...
mislim pila i ona prije3 rođkasauser posted image

a sve mi s ečini i apotekarka naša je davala malenomuser posted image a ona u apoteci radi...

ja sma ga uzela...polile evo sline la ne vode se pod bolestanuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 254
26.9.2011 14:21:16   
Anoniman
noa, pozdrav i tebi user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 255
26.9.2011 14:25:48   
leona81
ja sam razmisljala da uzmem nesto kad je M krenula u vrtic, savjetovali mi kao imunoglukan pa pikovit, i jos neke stvari ne znam ni kako se zovu, u apoteci ako pitas izvadit ce ti 30 raznih preparata / sve na isti kalup a razliciti prozvodjaci, srecom mi zivimo pored apoteke pa nas znaju i vecinom nam kazu iskreno sta i kako, tako da rijetko sta uzimamo. ja M nisam davala nista osim domaceg meda u caju, odnedavno uzima med onako, lize sa poklopca:) bila je najbolesnija kad je krenula tek u vrtic ali to je normalno, a nalazi su joj bili super pa joj nisam nista davala, srecom nakon sto je krenula u vrtic pocela je jesti super, i to povrce, jaja i meso koje nikad nije jela, samo sto dan danas nikako nece mlijeko osim u cokolinu. kupila sam joj cokoladno mlijeko njoj je fuj, kras express joj je fuj? ne znam vise sta da radim s tim. srecom voli sir i jogurt. jede sve vrste voca, pa se nadam da uzima sve sto joj treba.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 256
26.9.2011 14:26:37   
DM
Ma nisam ja opstruirala imunoglukan-nego upravo suprotno-svi mi treba da odlučimokoji ćemo i kako ćemo-kaže mi nemože imunoglukan prije 3 god ,a nudi mi drugi koji je u istoj kategoriji-to je bit mog posta!Kontaš-ovaj prethodni je bio malo ironičan-samo što sde to slabo može prenijeti pišućiuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 257
26.9.2011 14:29:26   
Hanady RR
leona moja
pile su moje naturu mix...
pa sam i onja redepin kupila nako...ma nismo ga ni popile eno ga u visećoj...

eh sad doktorica mi proepručila...pa sma kupila i ja medekovu matičnu mliječ...eno je visećoj niko je ne pije...

mislim milion toga one jedu i piju...
ja se baš glupo osjećam jer znam kako raznovsno jedi i koliko one jedu...
med...pa one jedu kašiku meda svako jutro i evo tako godinama...
piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
jedu smao povrće iz naše bašte ili iz bašte naših poznanika od kojih ka kupujem
jel vi znate d aja nikada nisma kupila paradjz i papriku u piljari
al šta...
eto anemične...bolesne, ešerihija coli, brohitis...

džaba...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 258
26.9.2011 14:30:45   
leona81
IZVORNA PORUKA: doublemum

Ma nisam ja opstruirala imunoglukan-nego upravo suprotno-svi mi treba da odlučimokoji ćemo i kako ćemo-kaže mi nemože imunoglukan prije 3 god ,a nudi mi drugi koji je u istoj kategoriji-to je bit mog posta!Kontaš-ovaj prethodni je bio malo ironičan-samo što sde to slabo može prenijeti pišućiuser posted image

vlasnica apoteke kod nas, divna zena iz Krajine:) rece mi da joj je jednom, kad je tek pocinjala, njena sefica rekla : ti nikad neces uspjeti, dodju ti ljudi a ti im sve iskreno kazes i uvjeris ih da im to ne treba, pa pobogu ako zelis da uspijes ne smije ti niko izaci iz apoteke s manje od 3 stvari.
I fakat je tako...

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 259
26.9.2011 14:30:57   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

ma skontal sma ja...

ej pa meni je kuća puna onih paprića sa preirukom uzmite im ovo...
nem ašta nema...sve oni bličići reklamni...znam ja kako faramceutske kuće rade, nažalost podložno je dosta pedijatara tome...
al iskreno moja pedijatrica Junuzović nikada za sve ove godine nije mi ništa proepručila sem ovoga...i nije od toga posla

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 260
26.9.2011 14:32:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

leona moja

eh sad doktorica mi proepručila...pa sma kupila i ja medekovu matičnu mliječ...eno je visećoj niko je ne pije...

piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
al šta...

al zato mama dobra kuharica , i majka brzo iz izleci i ozdraviuser posted image
dzaba ba ono kad se hoce hoce.

Neposredna veza do poruke: 261
26.9.2011 14:33:08   
leona81

leona moja

piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
al šta...

necu da pametujem, ali postoji mogucnost da je los imunitet kod tvoje djece vezan za obaveznu imunizaciju. barem je to slucaj kod moje sestre.

Neposredna veza do poruke: 262
26.9.2011 14:34:51   
DM

leona moja

piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
al šta...

Samo da potpišem i dodam smajliuser posted image
Mada ovaj mlađi nekad zeza-al' prevarim aj njegauser posted image

Neposredna veza do poruke: 263
26.9.2011 14:36:06   
DM
necu da pametujem, ali postoji mogucnost da je los imunitet kod tvoje djece vezan za obaveznu imunizaciju. barem je to slucaj kod moje sestre.

Leona-de malo objasni-je li kad su djeca redovno vakcinisana ili kad su preskočila vakcine?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 264
26.9.2011 14:37:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

leona moja

piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
al šta...

necu da pametujem, ali postoji mogucnost da je los imunitet kod tvoje djece vezan za obaveznu imunizaciju. barem je to slucaj kod moje sestre.

eh čitala sma ja moja leona i to ...i pomislila...
al pazi sad situcaije..

starija mi je redovno vakcinisana sve...od rođenja

a mlađa mi kasni...nije pirmila ništa sem ono do 6 mjeseci...

znači ni s agodinom onu nismo primile a sad u februaru će joj 3 godineuser posted image

znači dva suportna slučaja a situacija istauser posted image
još mi je mlađa bolesnija...ona od rođenja ima brihitične tegobe...zato smo i aksnile sa cinama...

eh sad doktorica mi je rekla da možemo nastaviti gdje smo stali...ja ću je svakako vakcinisati...
lai ti kažem i o tome sam mislila...la logikom nije to slučaj kod mojih...

biće namjerno me muče majkemi ova djecauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 265
26.9.2011 14:51:37   
amela2208
jedno veliko mahanje za sve vas od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 266
26.9.2011 14:53:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: amela2208

jedno veliko mahanje za sve vas od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 267
26.9.2011 14:53:50   
leona81

IZVORNA PORUKA: leona81

leona moja

piju smao domaće mlijeko
jedu samo domaću kuhinju
al šta...

eh čitala sma ja moja leona i to ...i pomislila...
al pazi sad situcaije..

starija mi je redovno vakcinisana sve...od rođenja

a mlađa mi kasni...nije pirmila ništa sem ono do 6 mjeseci...

znači ni s agodinom onu nismo primile a sad u februaru će joj 3 godineuser posted image

znači dva suportna slučaja a situacija istauser posted image
još mi je mlađa bolesnija...ona od rođenja ima brihitične tegobe...zato smo i aksnile sa cinama...

eh sad doktorica mi je rekla da možemo nastaviti gdje smo stali...ja ću je svakako vakcinisati...
lai ti kažem i o tome sam mislila...la logikom nije to slučaj kod mojih...

biće namjerno me muče majkemi ova djecauser posted image

pa moja je sestra imala reakciju na prvu dtp vakcinu, kasnije je primala vakcine u smanjenoj dozi iako ih nije trebala primati nikako s obzirom na alergijsku reakciju, i tad krece - bronhitis, astma, imunitet nula, bolnice, ma haos...i sve tako do sad, a napunila je nedavno 31 godinu. doktori su joj unistili zivot. znaci nije poenta u broju vakcina, nekom se desi sa jednom vakcinom a neko primi sve bez posljedica. samo navodim sta bi moglo biti.

Neposredna veza do poruke: 268
26.9.2011 14:57:01   
Anoniman
brzinski ANELU NIKO ZUBIC JEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAD nasla donji sad neznam kako ide to user posted image   donja ima dva jesu to jedinice il dvice i sad pored tih dva niko jedan Uh jest mi dragouser posted image user posted image user posted image Rekla sam ja vama anel svaki zub odobluje srnackiuser posted image user posted image !

Neposredna veza do poruke: 269
26.9.2011 14:59:53   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: felix

brzinski ANELU NIKO ZUBIC JEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SAD nasla donji sad neznam kako ide to user posted image   donja ima dva jesu to jedinice il dvice i sad pored tih dva niko jedan Uh jest mi dragouser posted image user posted image user posted image Rekla sam ja vama anel svaki zub odobluje srnackiuser posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e čovječe...svaki zub samo ja i moja farhonaka na ovoj temi i temi s abrohitisom otplakale...
to je to moja felix...pad imuniteta zbog nicanja zubića bogami pa pokapu mili svaštauser posted image

a l suepr za zubić četaitamouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 270
26.9.2011 15:01:37   
DM

IZVORNA PORUKA: felix

I moj mlađi-obavezno sve simptome ima kad zubić niče-polomili su me nj zubi( ai nj)!
Nego ako ne znnaš gdje je kojem zubu mjesto-(ovo sam nedavno čula od jednog dječaka)reci k'o raspored džamija u beograduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 271
26.9.2011 15:17:04   
Hanady RR
Poštovane,

molim da vodimo računa o svrsi i postojanju navedene teme, kako nebi dolazili u situcaije zaključavanja iste i brisnaj postova u vrijeme kada je najativnija.

Za sve porbleme ili nezadovoljstav obratite s enadležnim moderatroima u slučaju nezadovoljstav njima obratite se sminki.

PP radi kod svakogauser posted image

LPuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 272
26.9.2011 15:19:37   
Lady26
Evo ja cu prva user posted image
Samo ne znam sta bih pisala user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 273
26.9.2011 15:26:06   
Anoniman
joj kako mi je dragouser posted image user posted image user posted image uf nemogu vam opisatuser posted image user posted image user posted image sad vise nije da ima samo dva donja ima jos jedna sad ima triuser posted image user posted image
Lady zapocetak cestitaj anelu zubuser posted image user posted image user posted image salim se.....
kUD CES bolju vjest bar meni user posted image tako sam sretna

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 274
26.9.2011 15:27:24   
Hanady RR
lady četitaj anelu zubuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *