|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 15:27:44   
Malenaoduvijek
nista ne kontam ali nema veze ...

moja kona, tekja i ja smo popile kafu, pardon samo kona i ja a tekji nismo donijeli jer smo bezobrazne user posted image

pile kafu u parku, onu za ponijeti, ma superiska, djeca se istrcala a mi fino poravnile na klupi.

a moja kona je primjetila kako moje veliko dijete sada lijepo hoda user posted image user posted image

eh da sad pitam sto kupujete dvije bocice imunoglukama, jednu kupis potrosis pa drugu kupis bebacha, pa ode u helac ako budes dvije uzimala.

tekja eno ja pristavila uljevak od blitve za nas pa bujrum ti i Dado user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 276
26.9.2011 15:28:24   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: amela2208

jedno veliko mahanje za sve vas od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hanadyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
felix drago mi je da vam je nikao zubic
lady26 ne zabusavaj i promijeni nick na lady28 ili 29 user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj da mi sikisras moderatoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 277
26.9.2011 15:29:17   
Lady26

IZVORNA PORUKA: felix

joj kako mi je dragouser posted image user posted image user posted image uf nemogu vam opisatuser posted image user posted image user posted image sad vise nije da ima samo dva donja ima jos jedna sad ima triuser posted image user posted image
Lady zapocetak cestitaj anelu zubuser posted image user posted image user posted image salim se.....
kUD CES bolju vjest bar meni user posted image tako sam sretna

Predvidjela sam, ispricavam se, cestitam zubic, da mu svaki naredni bude sto bezbolniji user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 278
26.9.2011 15:30:16   
Lady26

lady26 ne zabusavaj i promijeni nick na lady28 ili 29 user posted image user posted image user posted image user posted image  nemoj da mi sikisras moderatoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To ja da zavaram koliko imam godina user posted image user posted image
Zamisli pometnje da promijenim nick, rekli bi evo je jos jedna ista i gora user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 279
26.9.2011 15:31:01   
Lady26
Hanady jel te sekiram user posted image user posted image user posted image user posted image
Jok ja...da me nema trebalo bi em izmisliti user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 280
26.9.2011 15:33:28   
amela2208
IZVORNA PORUKA: Lady26

Zamisli pometnje da promijenim nick, rekli bi evo je jos jedna ista i gora user posted image user posted image

salim se naravno. ljubi lijepu curicu.
ne znam jesam li vam se zalila ali isjekla sam ruku i imam 8 konaca na njojuser posted image user posted image user posted image boli uzas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 281
26.9.2011 15:34:40   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

moja kona, tekja i ja smo popile kafu, pardon samo kona i ja a tekji nismo donijeli jer smo bezobrazne user posted image

pile kafu u parku, onu za ponijeti, ma superiska, djeca se istrcala a mi fino poravnile na klupi.

a moja kona je primjetila kako moje veliko dijete sada lijepo hoda user posted image user posted image

Bilo je svega, suti...radila metla k'o velika....mislim da ce sad Hanady godisnji uzeti da se odmori user posted image
Ma masallah, znas koliko se primjeti napredak, hB user posted image
Evo ja se javno ispricavam user posted image mada nisam znala hoce li doci....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 282
26.9.2011 15:35:17   
Lady26

ne znam jesam li vam se zalila ali isjekla sam ruku i imam 8 konaca na njojuser posted image user posted image user posted image boli uzas

user posted image user posted image ma kako?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 283
26.9.2011 15:37:47   
Malenaoduvijek

Bilo je svega, suti...radila metla k'o velika....mislim da ce sad Hanady godisnji uzeti da se odmori user posted image
Ma masallah, znas koliko se primjeti napredak, hB user posted image
Evo ja se javno ispricavam user posted image mada nisam znala hoce li doci....

pa ti kuhaj rucak, propustis svasta user posted image

hajde nema veze ja sam cool user posted image

a drugarici tekji cemo sutra dvije kafice donijeti kao ispriku, za sada evo user posted image

e vodila sam je na pijacu da se iskupim da kupi zeleni kakve user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 284
26.9.2011 15:38:53   
Malenaoduvijek

amela bas mi je zao, pa sta si radila pa toliki konci user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 285
26.9.2011 15:41:00   
Lady26
Uh kako se meni spava....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 286
26.9.2011 15:41:28   
amela2208
slomila staklo na vrata od wc-a nenamjerno i ruka otisla u 3.... i to jos desna evo 6-ti dan kako se to desilo i jos boli.
mala1994 vrata su se tesko otvarala i ja da lupim u vrata ja lupim u staklo i bilo je krvi i stakla na sve strane.

< Poruku je uredio amela2208 -- 26.9.2011 15:42:48 >

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 287
26.9.2011 15:46:22   
Lady26
Ccccc...... user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 288
26.9.2011 15:50:17   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

joj kako mi je dragouser posted image user posted image user posted image uf nemogu vam opisatuser posted image user posted image user posted image sad vise nije da ima samo dva donja ima jos jedna sad ima triuser posted image user posted image
Lady zapocetak cestitaj anelu zubuser posted image user posted image user posted image salim se.....
kUD CES bolju vjest bar meni user posted image tako sam sretna

Predvidjela sam, ispricavam se, cestitam zubic, da mu svaki naredni bude sto bezbolniji user posted image
ooo hvala hvala user posted image user posted image teta lady .
Primamo cestitku user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 289
26.9.2011 15:51:14   
Anoniman

slomila staklo na vrata od wc-a nenamjerno i ruka otisla u 3.... i to jos desna evo 6-ti dan kako se to desilo i jos boli.
mala1994 vrata su se tesko otvarala i ja da lupim u vrata ja lupim u staklo i bilo je krvi i stakla na sve strane.
user posted image user posted image user posted image uh amela ljubi oke lijepeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 290
26.9.2011 15:52:44   
Malenaoduvijek
ouuu bas mi je zao, dobro si prosla user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 291
26.9.2011 15:53:08   
Anoniman

eh da sad pitam sto kupujete dvije bocice imunoglukama, jednu kupis potrosis pa drugu kupis bebacha, pa ode u helac ako budes dvije uzimala.

tekja eno ja pristavila uljevak od blitve za nas pa bujrum ti i Dado user posted image
jesi cicijauser posted image user posted image user posted image a druge felix nista cccuser posted image user posted image user posted image voli i anel uljevak cesto napravim samo jos nisam probala s blitvom hm.
Sta ima kod vas kako ste .

Neposredna veza do poruke: 292
26.9.2011 15:56:13   
Malenaoduvijek
tekja je bila sa mnom na pijaci pa je zato zovem.

a momci su dobro hB, evo spavaju, Luka evo sada zaspao nije vise mogao a ministar spava ima vec sat i po user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 293
26.9.2011 16:01:27   
tekja
dan...evo i mene, prvo sam citala i hranila V. pa ga otisla uspavati, pa se vratila citala usput pravila rucak, pa jos citala...pa si mislim jeste vi normalneuser posted image user posted image user posted image ....nije da moramo do veceras na sto strana naguratuser posted image user posted image user posted image

lady, mala, de ne bulaznite, pa ja vise volim s vama dvjema koju 'prebit' nego pet kafa popituser posted image user posted image

Felix, cestitamo zubic, to je sigurno dvojka, koliko sam primjetila on ima dolje dvije jedinice...user posted image ...

...ostalo sam sve zaboravila sta sam procitalauser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 294
26.9.2011 16:06:28   
koka i po
samo da vas ljubnem...nesto mi naumpade...bile ste uz mene kad mi je bilo najgoreuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 295
26.9.2011 16:06:56   
Lady26
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 296
26.9.2011 16:08:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

samo da vas ljubnem...nesto mi naumpade...bile ste uz mene kad mi je bilo najgoreuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 297
26.9.2011 16:09:08   
Anoniman

tekja je bila sa mnom na pijaci pa je zato zovem.

a momci su dobro hB, evo spavaju, Luka evo sada zaspao nije vise mogao a ministar spava ima vec sat i po user posted image
ma salim se ...... bolan ...... nebi ni uzelauser posted image user posted image neka vasi momci ruckaju anel je sit jeo skoro .
I anel je slabo spavao  jedno sat al zato ce veceras ranije abd .

Neposredna veza do poruke: 298
26.9.2011 16:10:25   
new mama
Ja malo uljecem na temu,ali vidim pisete o sirupu iminoglukan,moja malena ga pila prosle godine poslije druge upale pluca i to nam ga pedijatrica preporucila,kupili u apoteci bez problema,mislim da moze za djecu ispod tri godineuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 299
26.9.2011 16:10:37   
Malenaoduvijek

...ostalo sam sve zaboravila sta sam procitalauser posted image
[/quote]

nek ti nisi zaboravila sta sam ja napisala user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *