|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 16:13:27   
Anoniman
Felix, cestitamo zubic, to je sigurno dvojka, koliko sam primjetila on ima dolje dvije jedinice...user posted image ...
ako ti tako kazes jestuser posted image .Jeste jeste mislim da je  A jest bio ko zeko donja samo dva al ta jednica se puno razmakla nice od dvica ima recice medju zubima

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 301
26.9.2011 16:15:56   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: tekja

dan...evo i mene, prvo sam citala i hranila V. pa ga otisla uspavati, pa se vratila citala usput pravila rucak, pa jos citala...pa si mislim jeste vi normalneuser posted image user posted image user posted image ....nije da moramo do veceras na sto strana naguratuser posted image user posted image user posted image

lady, mala, de ne bulaznite, pa ja vise volim s vama dvjema koju 'prebit' nego pet kafa popituser posted image user posted image

Felix, cestitamo zubic, to je sigurno dvojka, koliko sam primjetila on ima dolje dvije jedinice...user posted image ...

...ostalo sam sve zaboravila sta sam procitalauser posted image

nova tema dobro napredujeuser posted image ..ukljucila sam se na vrijemeuser posted image

a tekja sad fino kad je dijete zaspalo ispocetka citaj,kao jauser posted image

i gdje nadjete ovog smajlija sto roni suze,cesto mi zatreba ali ga neJmamuser posted image

Mi danas bili vrijedni pospremali prali ves,A mi sve pomagao i trpao iz ormara i ono sto je cisto user posted image
Pravili rucak i kolace,bilo je brasna na sve strane... a sad me ceka gomila sudja u kuhinji a ja ne mogu da se natjeram da je se pocnem rijesavatiuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 302
26.9.2011 16:24:47   
Lady26
Neka te odmah na pocetku, poslije neces znati ko, kad, s kim, sto, kako user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 303
26.9.2011 16:28:11   
teacher75
mi pravo bolujemouser posted image lana je danas najgorauser posted image imala je cak i 39.2 temperaturu i prestala je da jede (juce i prekjuce je jela). sinoc se stalno budila i trazila vodu i sok.99% je grlo u pitanju, vodim je sutra ujutro dr i mislim da necemo moci izbjeci antibiotike. pomirila sam se s tim, tjesim se da sam ih i ja i svom zivotu primila koliko hoces puta i evo me ziva i zdrava....

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 304
26.9.2011 16:28:27   
Lady26
Odoh kuci zene, dosta mi za danas....
Pa pa...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 305
26.9.2011 16:30:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

mi pravo bolujemouser posted image lana je danas najgorauser posted image imala je cak i 39.2 temperaturu i prestala je da jede (juce i prekjuce je jela). sinoc se stalno budila i trazila vodu i sok.99% je grlo u pitanju, vodim je sutra ujutro dr i mislim da necemo moci izbjeci antibiotike. pomirila sam se s tim, tjesim se da sam ih i ja i svom zivotu primila koliko hoces puta i evo me ziva i zdrava....
ni prva ni zadnja sto ce ga piti nemoj je patiti i muciti vodi djeteuser posted image
Brzo ozdravljenje

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 306
26.9.2011 16:32:36   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Lady26

Neka te odmah na pocetku, poslije neces znati ko, kad, s kim, sto, kako user posted image user posted image

ma ja sam se vec izgubila,moram poceti pisati biljeskeuser posted image ...ko ce sve pohvatati u ovim godinamauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 307
26.9.2011 16:45:50   
tekja
gvendolina, da ne zaboravimuser posted image  kad kucas poruku imas sa lijeve strane ovu opciju vise smjesaka, tu kliknes, pa imas i ovoguser posted image ..nisi znala je l' dauser posted image user posted image user posted image

mala, vidis da nisam sve zapamtila, da jesam, rekla bih HVALA duso na pozivu, vjerujem da je blitvenjak bio mrakuser posted image  ...i V. spava vise od 2 sata vecuser posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 308
26.9.2011 16:55:21   
Malenaoduvijek

tiki bas mi je zao Lanice, dusa draga..brzo ozdravljenje user posted image

ja sam evo sada iscitala sve o imunoglukamu i nigdje ne pise da ga ne smiju djeca ispod 3 godine nego da se daje po tezini, na 5 kg ide 1 ml sirupa sto znaci da se smije iznad godine uzimati.
evo sa njihove web str :
Imunoglukan sirup mogu uzimati djeca od
1 do 3 godine po prethodnom dogovoru s
liječnikom

< Poruku je uredio MALA1994 -- 26.9.2011 17:00:28 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 309
26.9.2011 16:57:05   
teacher75
i mi moramo razmisliti o nekom sirupu za imunitet, drugarica mi hvali neke ampule

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 310
26.9.2011 17:01:00   
Anoniman
techerko , sretno veceras da ne bude ture i kod nje ceste upale grla . Jel joj nosic curi?

Neposredna veza do poruke: 311
26.9.2011 17:03:16   
teacher75
ovo joj je do sad 4. upala grla u zivotu- prosli put je bilo malo upaljeno kad je imala trodnevni virus prije mejsec dana, a prrije toga je davno imala upalu 2 puta (prvi put prije tocno godinu dana). ovaj put joj ne curi nos i ne kaslje puno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 312
26.9.2011 17:03:34   
Malenaoduvijek

i mi moramo razmisliti o nekom sirupu za imunitet, drugarica mi hvali neke ampule

mozda rojal zele, to svi hvale, Luka ih je moj pio.

ja evo sada citam za imunoglukam i u sustini nije los, najbolje je uzimati u toku neke infekcije a moze se piti i ovako.

ali ja cu se jos posavjetovati sa pedijatricom sta ona kaze.

< Poruku je uredio MALA1994 -- 26.9.2011 17:04:25 >

Neposredna veza do poruke: 313
26.9.2011 17:09:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

auuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  
da poDapisemuser posted image user posted image user posted image

pa hebote...ne moze covjek ni leci spavati a da vi nenapiset_e 100 str.user posted image

lady...nisam bila na bb...piiiiiiiiiiiiiiiiii...od kad sam ti se nabacivalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ticerko...koji je dan danas od kako ima temp...je li treci...odvedi je sutra...nek je poslusaju...ako su pluca cista,a oni ti opet ukljuce antibiotik strpi se do srijede...tek ako u srijedu i dalje bude imala temp.ukljuci antibiotik...ovako bih ja

< Poruku je uredio dadada -- 26.9.2011 17:10:48 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 314
26.9.2011 17:10:04   
Anoniman
MA techerko nemoras mi se pravdati user posted image i objasnjavti . Bitno da bude dobro proce sve je to djecije .
Eto bas cu pitat i ja za imuniguklan sirup u petak ped. i ja da A. pocnem davat valjda ce biti neke fajdeuser posted image
Jer ja poznam A. kad god ide neki novi zub odboluje pa da ja Bogujem i kljokam ga svacim ....al et

Neposredna veza do poruke: 315
26.9.2011 17:14:00   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: felix

MA techerko nemoras mi se pravdati user posted image i objasnjavti . Bitno da bude dobro proce sve je to djecije .
Eto bas cu pitat i ja za imuniguklan sirup u petak ped. i ja da A. pocnem davat valjda ce biti neke fajdeuser posted image
Jer ja poznam A. kad god ide neki novi zub odboluje pa da ja Bogujem i kljokam ga svacim ....al et

a sto ga onda kljukas antibioticima ako je samo do zuba?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 316
26.9.2011 17:15:42   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

auuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

pa hebote...ne moze covjek ni leci spavati a da vi nenapiset_e 100 str.user posted image

lady...nisam bila na bb...piiiiiiiiiiiiiiiiii...od kad sam ti se nabacivalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ticerko...koji je dan danas od kako ima temp...je li treci...odvedi je sutra...nek je poslusaju...ako su pluca cista,a oni ti opet ukljuce antibiotik strpi se do srijede...tek ako u srijedu i dalje bude imala temp.ukljuci antibiotik...ovako bih ja

gdje si cool women, sta ima?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 317
26.9.2011 17:18:30   
teacher75

danas je 3. dan a sutra 4. ne znam, nisam pametna, strah me da joj se ne pogorsauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
26.9.2011 17:18:37   
bebacha
samo da pozdravim,vidim idalje tenzije prisutneuser posted image user posted image malo je nama jedna zena s metlom,a ako dode sahbaz bice sankcijauser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 319
26.9.2011 17:19:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

gdje si cool women, sta ima?
user posted image eFo meuser posted image ...cekam da mi se rucak skuha pa da jedem...gladna sam ko vukuser posted image a obljecem serpu ko dace to nesto ubrzatuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 320
26.9.2011 17:20:09   
teacher75

IZVORNA PORUKA: bebacha

samo da pozdravim,vidim idalje tenzije prisutneuser posted image user posted image malo je nama jedna zena s metlom,a ako dode sahbaz bice sankcijauser posted image user posted image

gdje su tenzije sada, ne upratihuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 321
26.9.2011 17:20:19   
Malenaoduvijek

kakve zeno tenzije, o cemu pricas?

a tiki sto ne vidis sa dr da izvadite nalaze prije nego vam ukljuci antibiotik..cini mi se da si rekla da se poznajete sa dr, pa fino je pitas samo?

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 322
26.9.2011 17:23:08   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kakve zeno tenzije, o cemu pricas?

a tiki sto ne vidis sa dr da izvadite nalaze prije nego vam ukljuci antibiotik..cini mi se da si rekla da se poznajete sa dr, pa fino je pitas samo?

ma ja, vidjecu s njom sutra, mada ona brani uvijek antibiotike, kaze sto bjezim od njih, ne ubijaju i lijek su

Neposredna veza do poruke: 323
26.9.2011 17:24:30   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image citam izmedu redovauser posted image user posted image user posted image
Tiki nadam se da cete proci bez antibiotika,a najbolje ujutru porani pa odma izvadi nalazeili izvadi privatno nalaze

< Poruku je uredio bebacha -- 26.9.2011 17:25:06 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 324
26.9.2011 17:43:34   
Anoniman

danas je 3. dan a sutra 4. ne znam, nisam pametna, strah me da joj se ne pogorsauser posted image
ne znam...ja se instinktom vodim kod A....do sad nisam pogrijesila...nekako osjecam tj znam kad ga vidim bolesnog koliko je bolestan tj. nije...je li se uspjesno brani ili je stanje alarmantno...to sto ti nece da jede nije nikakvo cudo kad je bolesna...vazna je tecnost...a ja A.kad je bolestan dajem sta hoce...ne mora uopste slano jesti ako ne zeli...zadnji put je citav dan na pudingu bio...bilo mi je vazno samo neku kaloriju da uzima...a koju...nebitno

Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *