|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine
26.9.2011 13:54:53   
bebacha
Felix 38user posted image user posted image user posted image
80KM su dva,odnosno 76user posted image user posted image user posted image jer ja imam dvoje djece

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 226
26.9.2011 13:56:13   
leona81
IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: helena_7

uh onda sam i ja zakuhala : Lady mi se trpa, sad i Leona okolo naokolo , a i felix mi se slepa na svim temama - da se ne posvadjaju zbog mene? user posted image

Tebi se trpaju a od mene bjeze user posted image user posted image user posted image

ko bjezi?user posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 227
26.9.2011 13:56:52   
vila_7
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

helena polako...tek si došla...smao staloženo pa nakon nekog vremena izaberiuser posted image

ma danas sam sva 100 na sat! sveki me opet drogira maticnjakom user posted image user posted image user posted image ,pa mi samo budalastine na pameti , na posao dok sam isla sve redom prestizala - i BMW-ove.Mercedese-sa svojim malim Cliom, tek kad sam dosla kontam WTF!?,.....tako da mi ne zamjerite i na postovima danas,sutra,...sve dok pijem maticnjak! user posted image user posted image user posted image user posted image

felix.... user posted image

Malena_A  - eto vidi sad i ti hoces da se ubacis!? user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 26.9.2011 13:57:43 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 228
26.9.2011 13:59:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Felix 38user posted image user posted image user posted image
80KM su dva,odnosno 76user posted image user posted image user posted image jer ja imam dvoje djece

aha user posted image user posted image user posted image user posted image hebigac nisam skontala mislila sam napisace neko drugi umjesto mene user posted image user posted image user posted image user posted image to vec proracunat -izracunat hehheeb
Bome tebe ce kostatiuser posted image
Moze se dat 38 kajmica moze.

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 229
26.9.2011 14:00:03   
Hanady RR
eh tkao pošto ste prešle na temu svekrva i dorgiranja i sex-a za namamiti lovu za imunoglukan...odoh malo pormuhabetit sa kolegama u offisu...da saznam ko je ko , šta je za vikend radio jet set u sarajevu itd idt...
i zašto nam je kolegica otvorila bolovanje sram je bilo a ima žena 3 djeceuser posted image user posted image e ovaj posljendji dio je za mene poruka smao lijepo upakovana sa dvije roze mašneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 230
26.9.2011 14:00:25   
Anoniman

uh onda sam i ja zakuhala : Lady mi se trpa, sad i Leona okolo naokolo , a i felix mi se slepa na svim temama - da se ne posvadjaju zbog mene? user posted image

Tebi se trpaju a od mene bjeze user posted image user posted image user posted image
ma jok ajde upadaj u druzinu zaraznihuser posted image user posted image user posted image dobro ima i vise zaraznih al prolaze i takiuser posted image user posted image
Sta ima kod vas. Ajde dok Helena se nudi nije vako svaki dan dzabanauser posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 231
26.9.2011 14:00:31   
InLove

helena polako...tek si došla...smao staloženo pa nakon nekog vremena izaberiuser posted image

ma danas sam sva 100 na sat! sveki me opet drogira maticnjakom user posted image user posted image user posted image ,pa mi samo budalastine na pameti , na posao dok sam isla sve redom prestizala - i BMW-ove.Mercedese-sa svojim malim Cliom, tek kad sam dosla kontam WTF!?,.....tako da mi ne zamjerite i na postovima danas,sutra,...sve dok pijem maticnjak! user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena_A  - eto vidi sad i ti hoces da se ubacis!? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jok ja bgm... user posted image user posted image
Samo ne znam da se ulizujem,sta cu , nauci me Helena user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 232
26.9.2011 14:01:27   
bebacha
dospodo s metlom nemere sex za imunoglukan.to za nesto drugouser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 233
26.9.2011 14:02:16   
Hanady RR

dospodo s metlom nemere sex za imunoglukan.to za nesto drugouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 234
26.9.2011 14:02:29   
koka i po
ccccccccccccccc...
ti macakzivis u vecem gradu nego ja.Zenica ti nije daleko zlu ne trebalo.imas odlicnog pedijatra u mom gradu.kunem se u nju.blizi smo nego Ze.a nije vala puno ni skupa.odgovorna si mati koliko mislis da bi trebalo da budes.nismo sve idealne...nema te na kugli zemaljskoj koja jeste.radi onako kako mislis da je pravilno i pobogu ne pisi sve na ovom forumu.spakuj to dijete i pravac u Zavidovice cekam te.ako treba citavu polikliniku cemo na noge dici da konacno otkrijemo sta mu je.hanady slobodno me "pometi" necu se ljutitiuser posted image

P.S koko dobar post smao sma ti korigovala ovaj o prepiranju, najprije kasniš to sma već rješila...a drugo tu sma ja nema potrebe da smiruješ ti
user posted image

tacno tako.....nego nemogu ni na jednu temu da udjem da nema prepirki...dodijalo vise ipak sam ja "starija" zenauser posted image ..i pohvale za "brzinu"user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 26.9.2011 14:14:00 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 235
26.9.2011 14:02:40   
Anoniman

Jok ja bgm... user posted image user posted image
Samo ne znam da se ulizujem,sta cu , nauci me Helena user posted image user posted image user posted image
toliko vremena skupa provele na pdf bebe 0-1 nije te naucila cccc helena , helena , user posted image user posted image user posted image nemre to tak.....
S politikom sve se moze malo politike i ubacen si user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 236
26.9.2011 14:03:44   
InLove

IZVORNA PORUKA: felix

ma jok ajde upadaj u druzinu zaraznihuser posted image user posted image user posted image dobro ima i vise zaraznih al prolaze i takiuser posted image user posted image
Sta ima kod vas. Ajde dok Helena se nudi nije vako svaki dan dzabanauser posted image

user posted image user posted image

user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 237
26.9.2011 14:04:01   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image

sram te bilo...
nećeš djeci da kupiš imnunoglukan...nake ti čizme i kaput na pameti jelllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image

ja sma se istošila jdana za lijekove od 27.7 do danas i niz preparata i ljekovitog bilja...da mi je sotalo smao da se sex-am ako želim šta novo d aobučem ove sezoneuser posted image user posted image user posted image

tako draga moja radio ne radio isto ti ga dođeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 238
26.9.2011 14:04:34   
leona81
ja sam o imunoglukanu citala sve i svasta, ali opet mislim da je to samo uzimanje para, u sve ono sto kao osnazuje imunitet kod djece definitivino ne vjerujem, a to sto vecina dr preporucuje imunoglukan, pikovit i ostale cudotvorne sirupcice, jasno je da su placeni za to. nego jos jednu stvar da napomenem, koliko ja znam, imunoglukan je zabranjen kod djece mladje od 3 godine?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 239
26.9.2011 14:04:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ccccccccccccccc...
ti macakzivis u vecem gradu nego ja.Zenica ti nije daleko zlu ne trebalo.imas odlicnog pedijatra u mom gradu.kunem se u nju.blizi smo nego Ze.a nije vala puno ni skupa.odgovorna si mati koliko mislis da bi trebalo da budes.nismo sve idealne...nema te na kugli zemaljskoj koja jeste.radi onako kako mislis da je pravilno i pobogu ne pisi sve na ovom forumu.spakuj to dijete i pravac u Zavidovice cekam te.ako treba citavu polikliniku cemo na noge dici da konacno otkrijemo sta mu je.i prestanite vise da se prepirete.hanady slobodno me "pometi" necu se ljutitiuser posted image
nikad pameti doc koko moja usta starim pitam se......
Al kontam ima dragi zena kojim je stalo , pa da se teke skinem terem ojadam a ono na mene zalajase uh uh .
Al eto, neka ga doce Felix nekad tobe .Doce cica na kolica ...... user posted image user posted image user posted image
Hvala ti na pozivu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 240
26.9.2011 14:05:36   
vila_7

user posted image user posted image user posted image user posted image   eto sta sad ja ispade...ja fina pozrtvovana da svima bude dobro i sad ispade...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena....ma naucit cu te ne brini..... ja sam ovih desetak dana naucila se ulizati - ma samo mi jos nogice vire! Sta cu imam seficu - ni kuceta ni maceta ni privatnog zivota pa nas handri,uvela nam radne subote, da dobijes lsobodan dan dubis na glavi-pa sam se pocela uvlaciti - da bih mogla uzimati godisnji normalno. Ako previse zaglibim, povucite me za noge i izvucite ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 241
26.9.2011 14:07:18   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam o imunoglukanu citala sve i svasta, ali opet mislim da je to samo uzimanje para, u sve ono sto kao osnazuje imunitet kod djece definitivino ne vjerujem, a to sto vecina dr preporucuje imunoglukan, pikovit i ostale cudotvorne sirupcice, jasno je da su placeni za to. nego jos jednu stvar da napomenem, koliko ja znam, imunoglukan je zabranjen kod djece mladje od 3 godine?

nije...
meni pedijatrica dala
ja kupila starijopj i kad doevdoh mlađu kaže ona i njoj djaite slobodno...a nema 3 godineuser posted image

a i ova djeca koja su pila imaju ispod 3 godine...evo jedna curica je pila sa 2 godine sigurno jer sma joj na rođenadu trećem bila nedavno njena mama mi savjetuje imunoglukan

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 242
26.9.2011 14:07:39   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image   eto sta sad ja ispade...ja fina pozrtvovana da svima bude dobro i sad ispade...  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malena....ma naucit cu te ne brini..... ja sam ovih desetak dana naucila se ulizati - ma samo mi jos nogice vire! Sta cu imam seficu - ni kuceta ni maceta ni privatnog zivota pa nas handri,uvela nam radne subote, da dobijes lsobodan dan dubis na glavi-pa sam se pocela uvlaciti - da bih mogla uzimati godisnji normalno. Ako previse zaglibim, povucite me za noge i izvucite ! user posted image user posted image user posted image

ako su ti dobre none ja se prva javljam user posted image user posted image user posted image user posted image da te vadim iz sranja !
user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 243
26.9.2011 14:08:07   
Anoniman
auuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 244
26.9.2011 14:08:41   
Anoniman
Hebote da ne bi mene nebi doslo do 10ete straniceuser posted image user posted image user posted image user posted image ccc ima da nam se tajra kad se javi hvata za glavu sta smo raspisale
Sta li je s njomuser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 245
26.9.2011 14:08:41   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa eto MM se ne zali - znaci nisu za baciti! heheheh

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 246
26.9.2011 14:08:48   
leona81

IZVORNA PORUKA: leona81

nije...
meni pedijatrica dala
ja kupila starijopj i kad doevdoh mlađu kaže ona i njoj djaite slobodno...a nema 3 godineuser posted image

a i ova djeca koja su pila imaju ispod 3 godine...evo jedna curica je pila sa 2 godine sigurno jer sma joj na rođenadu trećem bila nedavno njena mama mi savjetuje imunoglukan

ok, ako je pedijatrica propisala ali ne bi se trebao uzimati bez konsultacije sa pedijatrom, kod djece do 3 godine.

Neposredna veza do poruke: 247
26.9.2011 14:09:23   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa eto MM se ne zali - znaci nisu za baciti! heheheh
user posted image user posted image user posted image user posted image samo da nisu dlakave i debele sa salom,i strijamauser posted image user posted image user posted image na takve se primamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 248
26.9.2011 14:09:57   
vila_7
felix da ti nisi placena od moderatora da zahebavas raju pa da se raspisu i da im posjeta bude veca? user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 249
26.9.2011 14:11:10   
Anoniman

felix da ti nisi placena od moderatora da zahebavas raju pa da se raspisu i da im posjeta bude veca? user posted image
et sad datije bilo sve znat e nemre to tak jesi svestrana , al nisi sveznalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
  Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *