|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.9.2011 17:28:43   
sanela.asja
Star pa ti si jos 2 u 1,zao mi je zbog osipauser posted image al izdrzi jos malouser posted image ,eno naskrabala sam porodjajnu nekako sinoc valjda je dobro ispala nisam bas neki pisacuser posted image user posted image
Ostale kako ste mi user posted image user posted image user posted image user posted image od Dzodza,Asje i mene

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30976
25.9.2011 18:18:51   
star
ma meni je svaka porodjajna prica prica za sebe user posted image prelijepa...drago mi je da uzivas sa svojim srecicama...ja jedva cekam...patnja mi je velika ovih zadnjih 7 dana al...izdrzacu nekako..

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 30977
25.9.2011 18:44:48   
Bebica11
star strpi se jos malkice, mogu misliti jest ti dojadilo, neki dan mi se drugarica zali da se i njoj to isto pojavilo i da ona to ima uvijek u trudnoci a ona je tek 8mi mjesec, zamisli kako je njoj, kaze da joj pomaze maslinovo ulje

da hoce bebac krenuti da se razrahatis aBduser posted image

sanela.asja procitala sam porodjajnu pricu,rasplaka meuser posted image , da i mi brzo docekamo nase bebace hairli ako Bog dauser posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30978
25.9.2011 18:45:36   
palachinken

IZVORNA PORUKA: star

ma meni je svaka porodjajna prica prica za sebe user posted image prelijepa...drago mi je da uzivas sa svojim srecicama...ja jedva cekam...patnja mi je velika ovih zadnjih 7 dana al...izdrzacu nekako..

user posted image user posted image user posted image

Star, samo da ti pozelim srecu!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30979
25.9.2011 18:49:51   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

PREBACILO NAS U 8.MJESEC user posted image

Ja sve imam osjecaj da ce moj porod poraniti... Kontam nije lose pripremat torbu za bolnicu, pa nek' stoji U NEVER KNOW!!!

Pozdravljam vas ve, pa pišem vecerasuser posted image

cestitam na 8. mjesecuuser posted image user posted image user posted image

meni kako je dr rekla da moze porod krenuti i ranije ja sam spremila torbu za sebe....za bebija jos nista spremila nisam, to cu uskoro aBd

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30980
25.9.2011 20:18:53   
Mamolina
Zeniceeeeee... samo da vam mahnem !!Ja jos u komadu , pripremne kontrakcije ili ti ga laznjaci dva dana tresu ali nista konkretno ... izludi od poziva i okoline ,, ali lakse mi je jer znam da su sve mamice kroz to prosle user posted image user posted image sutra idemo na kontrolu ako se ne javim do podne ostavili su me !!user posted image user posted image eto odjavljujem se..pusaa

Neposredna veza do poruke: 30981
25.9.2011 20:53:11   
tajra26
prije svega zelim da vam cestitam na novim sedmicama a onim koje su se porodile na njihovim bebicama nadam se da uzivate....ja sam iz srajeva....termin 4.oktobar...ustvari cekam svakog trenutka da se porodim :) i jedva cekammm dosadilo miiii.... zelim da predlozim svima preventivu za mrsu....jer sam ja u najmanju ruku prestrasena cinjenicom da mi je to glavna briga (kao da ih vec dovoljno nemam ...) kako se poroditi.... eto ja sam kupila pliva sept sampon pa cu se tim kupati do samog poroda...inace ima ga kupiti u apoteci na socijalnom i kosta 33km pa eto nadam se da sam malo pomogla.... meni mrsa ne izlazi iz glave... a uzela sam i onaj paket za maticne celije i nisam radila nikakve nalaze tako da ne mogu zbog toga u vojnu (ali eto kazu da je ima i u vojnoj) uglavnom ni sama ne znam sta je najpametnije uraditi.. eto ljubim sve slatke trudnice i njihove bebace :)

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30982
25.9.2011 20:56:49   
babilon
Zeneeeeeeeeeeeee :D

kako ste mi? mi danas radno radno.. prali bebicin ves, puna korpa vesa, a jest slatko brate mili kad se rasiri ves ono hem sve maleno, hem sve kratko kad se objesi :)) med med :D

krevetac spreman, posteljina kupljena... kad sve fino namestim slikacu hihihi...

INace, ja sam hB super, moram ove sedmice nazvati GAK da zakazem termin kod doktora... |Ove zenice sto idu na GAK, je li stvarno ovako procedura, nazoves da vidis kad je tvoj doktor u smjeni i zakazes pregled ili se samo bahne?? malo me iznenadilo da su 'organizovani'???

Star vidim jos si 2u1 hihi, neka neka :D sad ce to brzinski, bitno je da se ti dobro osjecas... Je li te imalo popustio onaj svrab?

Ostale user posted image veliki zagrljaj ;)

evo jedna topla cokolada da sladje zaspemo veceras :)

user posted image

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 30983
25.9.2011 21:59:41   
Hannica
Dobra vam noci zenice.user posted image
I ja cu sutra,aBd,na kontrolu.Bila sam prije tri sedmice i htjela sam pricekat jos jednu pa onda otici ali nesto me strah.Nesto me boli ispod stomaka na desnoj strani pa se bojim da nije kakva upala,kontam bolje da se lijeci na vrijeme.Nista strasno sto se neda trpiti ali za svaki slucaj idem da provjerim.user posted image
Nama su sutra pune 33 sedmice,ulazimo u 34. user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 30984
25.9.2011 22:13:03   
bebix
e drage moje user posted image , samo da vam se javim, ja sam rodila svoguser posted image  19.09 na cr, od ocekivanih 4374 grama rodio se momak od 5050 dug 57, ok smo izasli smo kuci oporavljam se i navikavamo na novog clana
nisam nista citala cestitam ako ima sta za cestitati a ostalim sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30985
25.9.2011 22:19:07   
Sensia
IZVORNA PORUKA: bebix

e drage moje user posted image , samo da vam se javim, ja sam rodila svoguser posted image  19.09 na cr, od ocekivanih 4374 grama rodio se momak od 5050 dug 57, ok smo izasli smo kuci oporavljam se i navikavamo na novog clana
nisam nista citala cestitam ako ima sta za cestitati a ostalim sretnouser posted image user posted image

Bebix masAllah, svaka ti cast zeno, pa to je praaaavi momak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da se ako BOg da sto prije oporavis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i da taj momak slusa svoju mami i nek vam je ziv i zdrav sto godina user posted image user posted image user posted image user posted image

babilon i ja bih trebala za nekih 7 dana prvi put na GAK ali na ctg, znam da mi treba uputnica ali ne znam je li se moram narucivati posebno ili? hajde zenice sa iskustvom recite nam kako ide kod ovih XL trudnica (nismo jos XXLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 30986
25.9.2011 22:19:46   
Hannica
bebix masAllah bebice krupne,nek' ti je ziv i zdrav 100 godin.Uzivajte u zajednickim trenutcima.user posted image
user posted image za vas dvoje.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 30987
25.9.2011 22:32:35   
Bebica11
bebix cestitamuser posted image , pravi momcina masaAllahuser posted image

Hannice sretno na pregledu ako Bog dauser posted image i meni je mucno ovo cekanje pregleda po 4 sedmice

sensia i tebi sretno na prvom ctg-u, ne znam kako to hoda, al javices nam sutra ako Bog dauser posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30988
25.9.2011 22:34:13   
gerberka
kako vidim sve žene idu svake četiri sedmice, moj dr mene pregleda svakih 5..ukrade on meni najmanje jedan pregled user posted image
sretno hanice user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30989
25.9.2011 22:35:28   
gerberka
IZVORNA PORUKA: bebix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)

(odgovor članu bebix)
Neposredna veza do poruke: 30990
25.9.2011 22:41:01   
Hannica
IZVORNA PORUKA: gerberka

kako vidim sve žene idu svake četiri sedmice, moj dr mene pregleda svakih 5..ukrade on meni najmanje jedan pregled user posted image
sretno hanice user posted image

A ti ga stalno hvalis kako je posten covjek....cccc... lopova.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30991
25.9.2011 22:46:21   
gerberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis, tek sam sad skontala

ko tebe vodi, jel te strah? ja gledala neku vecer na tvze porod, dokumentarac, prestravila se ziva, al fkt mislim da je ono deranje prenapuhano user posted image ili pogresno mislim? user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30992
25.9.2011 22:49:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gerberka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis, tek sam sad skontala

ko tebe vodi, jel te strah? ja gledala neku vecer na tvze porod, dokumentarac, prestravila se ziva, al fkt mislim da je ono deranje prenapuhano user posted image ili pogresno mislim? user posted image

gledala sam i ja mislim dok nisam rodila ja sam zamisljala to se one deru meni se cinilo bar minutuuser posted image user posted image user posted image ne boli to......
Zavisi od osobe do osobe koliko moze trpjeti da se ne dereeeeee Neko ne pisne a neko  bome i ptice na grani probudiuser posted image user posted image user posted image
Nemoj se bojati,mislim sta god ti mi pricale neznas dok sama ne dozivis user posted image abd .
Hannice sretno sutrauser posted image user posted image

(odgovor članu gerberka)
  Neposredna veza do poruke: 30993
25.9.2011 22:58:55   
plava72
gerberka moja samo se ti deri....nemoj ko ja ...po savjetu svoje mame da od
deranja samo gubiš snagu ... tako da sam ja svu svoju bol iskazala gicanjem a
glava samo što mi nije eksplodirala...sestra se pristravila od mene...kaže ženico draga de pusti glas lice ti je ljubičasto... mene nešto ko bilo stid plakati i vrištati ..

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30994
25.9.2011 23:00:45   
gerberka
hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30995
25.9.2011 23:12:57   
Bebica11
gerbo ja cu pokusati da rodim bez deranja pa eto javim ti kako je bilouser posted image naravno ako islo ako Bog da po redu hahah

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30996
26.9.2011 7:45:02   
Mamolina
jutrooo user posted image user posted image , evo da i ja jedan dan prva pristavim kahvu user posted image user posted image
spremam se za kontrolu !
Bebix cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image .. patala sam za tebe cijelu sedmicu znam da si rekla da u pon. ides na CR..drago mi je da je sve proslo ok !!SREĆNA se isto par dana ne javlja a termin joj je prosao davno ,,predpostavljam da je sada sa svojim bebijem i da je sve ok .. valjda ce se javiti uskoro !!Ostale user posted image user posted image zelim vam ugodan i vedar dan !pa-pa .. mi idemo cika doktoru mozda nam kaze da je danas napokon dan za radjanje mada prema onome kako se ja osjecam tesko !!!pa-pa

Neposredna veza do poruke: 30997
26.9.2011 7:46:59   
pahuljica_25
Sabah morning ženice....

Evo jedna kafica za razbuđivanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Pa gdje ste žene,nema više treće smjene,jučer se sve razbježale,nikog na RR. Zabavile se ženice shopinzima za bebiceuser posted image user posted image
Eeee šta nam je sa  Selminjom čini mi se da je njoj kontrola u subotu trebala biti,nije nam ništa javilauser posted image Nadam se da je sve ok!
Bebix čestitam,rodila si masAllah odhranjeno dijeteuser posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30998
26.9.2011 7:49:41   
babilon
Jutro drage!

user posted image

Kad se udje u 9., je li se treba najavljivati u bolnicu da bi se zakazao pregled ili se samo ode?? Ako neko moze da me i druge tludnice uputi kako to funkcionise... Gak Jezero je u pitanju?

Inace, bebac udaara samo tako hihihi.. Ja se super osjecam hB, ja mislim da do termina ima jos 23 dana :))

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu Mamolina)
Neposredna veza do poruke: 30999
26.9.2011 8:16:46   
mea29
Jutro...dok promahalah sta ste pisale za vikend babilonka i pahuljica pristavile kaficu user posted image user posted image user posted image

prvo bebix sve cestitke od srca user posted image user posted image user posted image , drugo sretno svima na pregledima, koga ostave cuvamo fige user posted image user posted image user posted image trece dobrodoslica novim trudnicama...zelim vam skolsku trudnocu i lijepih user posted image

e sad malo o meni user posted image user posted image user posted image ...ja sam kao mrtav konj...kojeg li poređenja...krecimo kucu,a ja sređujem sve u detalje, pa ne znam gdje cu prije a nigdje kraja ni na mapi...sve me boli, ruke, noge, tjelo mi otkazuje, kad legnem nema sanse da se okrenem, jos kad trebam do wc ustati dodje mi da pocnem plakati k'o dijete...zato cu danas prijepodne odmarat dok mm doddje s posla pa u nove radne pobjede..taman cu za to vrijeme popisati konacno sta mi se treba da pocnem kupovati...vidim vi sve pokupovale a ja kasnim, li kasnim...

ako mi se ovih dana beba ne okrene od ovolikog rada, nece sigurno ni do kraja...jos mi savjetuju da bi trebala otici dr. da mi pokusa okrenuti bebu a ja se jos vise uspanicila , gdje ce je okretati pa da mi pocne porod a meni nista nije spremno...pa cu ja taj pregled u Drzavnoj i to moguce okretanje pricekati sljedece sedmice...ove idem na pregled u Skerlicevu pa cu vidjeti da se nije guzonja okrenuo...

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu babilon)
Neposredna veza do poruke: 31000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1238 1239 [1240] 1241 1242   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *