|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.9.2011 23:57:43   
Sensia
Anice pa onda znaci da mozes ali i NE MORAS uzeti tih 28 dana porodiljskog, mozes nastaviti sa bolovanjem?

Uh ja evo pijem kamilicu i odoh lagano u krpice, nigdje nikog a ja sama user posted image

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 30951
25.9.2011 9:16:23   
Silver
Jutro drage moje,

evo od nas odmah, ono sto se nama rano ujutro jede user posted image

user posted image

Danas cemo mozda do FIs Viteza otici, pa cu tamam da vidim ponudu za bebe tamo, jucer sam samo prosla pored one radnje Tradeli u Kiseljaku, nisam mogla da svracam...Zenice koje ste isle tamo u Tradeli, ima li stvarno sta fino ondje i jeli stvarno povoljnije nego SA???

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30952
25.9.2011 9:42:13   
Hannica
Ja se danas vec umorila,i to bezze.user posted image
Sinoc kad smo isli gledati posteljinu za bebe svratim u beneton u kojem je totalna rasprodaja zbog zatvaranja i probam dva kaputica,kupim jedan a kad sam dosla kuci shvatim da ustvari zelim onaj drugi.user posted image Jutros uranim i odem u 9 do TC da zamjenim kad imam sta vidjeti,ne radi beneton.user posted image Eh,sad ne znam je li im juce bi zadnji dan da rade ili otvaraju malo kasnije.user posted image
Zenicanke,ako vidite da radi beneton danas javite mi,molim vas.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 30953
25.9.2011 9:58:31   
pahuljica_25
Jutrooo  i od mene....
Ja se bas fino naspavala,i evo mm nam priprema doručakuser posted image MasAllah sensia kod tebe tvoja pišuljica pravo napredna po onim Uz mjericamauser posted image user posted image user posted image Uhhh,i moj pišonja će aBd izgleda biti masAllah napredan.....user posted image Tako da Sensia eto njemu djevojkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30954
25.9.2011 10:09:45   
Sensia
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25

Jutrooo  i od mene....
Ja se bas fino naspavala,i evo mm nam priprema doručakuser posted image MasAllah sensia kod tebe tvoja pišuljica pravo napredna po onim Uz mjericamauser posted image user posted image user posted image Uhhh,i moj pišonja će aBd izgleda biti masAllah napredan.....user posted image Tako da Sensia eto njemu djevojkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jasta ce nego biti napredan user posted image user posted image user posted image  ako Bog da, ustvari vec je napredan masAllah
a oni su bas u par dana......nikad se ne zna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30955
25.9.2011 11:36:26   
Hannica
Debele pa gdje ste danas? Nigdje nikog da me utjesi za kaput.user posted image user posted image
Nisam napisala da nisam kupila posteljinu sinoc,rekla mi teta koja radi u Kidi Ozu da im u srijedu dolaze nove pa nisam htjela zuriti.user posted image Ali sam kupila dvije dekice,jedna strana plisana a druga pamucna,plavu i ljubicastu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30956
25.9.2011 13:18:06   
zvjezdicaa87
Pozdrav za sve trudnice.
Nova sam na forumu , trudna 7 sedmica.
Nadam se da cemo se druziti.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30957
25.9.2011 13:29:11   
Sonja
zvjezdica87 dobrodosla

mile moje sta mi radite..ja nemam net kod kuce pa se zato rijetko javljam
uh skroz slabo spavam zglobovi me strasno boleuser posted image i bas muku mucim al hajd prezivit ce se

sve vas punooo pozdravljam

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu zvjezdicaa87)
Neposredna veza do poruke: 30958
25.9.2011 13:35:55   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hannica

Debele pa gdje ste danas? Nigdje nikog da me utjesi za kaput.user posted image user posted image
Nisam napisala da nisam kupila posteljinu sinoc,rekla mi teta koja radi u Kidi Ozu da im u srijedu dolaze nove pa nisam htjela zuriti.user posted image Ali sam kupila dvije dekice,jedna strana plisana a druga pamucna,plavu i ljubicastu.user posted image

Da li to znaci da su u stomaku user posted image i user posted image ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30959
25.9.2011 14:22:29   
plava72
zvjezdice87 dobrodošla user posted image .....ja kao dugogodišnja trudilica moram da te pitam
jesi li imala problema sa začećem ,je li sve ok user posted image

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30960
25.9.2011 14:23:49   
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sonja

zvjezdica87 dobrodosla

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 30961
25.9.2011 14:39:42   
Skvo RR
haj zemskinje....samo jedno brzinsko mahanje...kids spavajuuser posted image ...nadam se daste mi sve dobro....pomilkite bebare u puparama.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30962
25.9.2011 14:45:10   
Bebica11
Zdravo zenice

Sta radite? Evo ja dosla u kucu, setali malo ja i mm, pa ruckali i evo meuser posted image

danas nam je puna 29.sedmica ulazimo u 30-tu aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

zvjezdice87 dobrodoslauser posted image

Hannice zao mi je za kaputic, naice bolji ako Bog dauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 30963
25.9.2011 14:49:39   
plava72
bebice čestitke za novu sedmicu user posted image user posted image ...nekako se brzo nižu..ja i ti smo
blizu sa terminom...moja beba ako malo urani bit će škorpija kao i mama
i baba user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30964
25.9.2011 14:54:18   
Bebica11
hvala plava72user posted image

samo da hairli iznesemo i rodimo...jedva cekam da se ova bebuska rodi aBduser posted image

ako se rodi 2-3 dana prije termina mozda potrefi moj rodjendanuser posted image al posto mi je zrela posteljica rekla mi je dr da ranije ocekujem porod aBduser posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30965
25.9.2011 15:03:55   
plava72
ja imam sina od 10 god....i ova beba je dugo očekivana...iskreno,strah me se i radovati,pomalo kupujem stvarčice a i to sa strahom da neće ne daj bože šta poći kako ne treba...ja sam prvo dijete rodila 7.dan devetog pa isto očekujem i sad mada doktor ništa ne govori osim da je sve super i da je zadovoljan a ja ništa ne pitam jer sam naučila da dr-i ne vole zapitkivanja..user posted image

super bi bilo da imate rođendan na isti datum...ko zna user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30966
25.9.2011 15:08:45   
Bebica11
nemoj se sekirati, bice sve ok aBd, kod mene ima dosta nekih sitnica, najvise me sekira posteljica, al izguracemo aBd a i ja sam imala neka losa iskustva pa mi se ukorijenio neki strah, vjeruj da te razumijemuser posted image

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30967
25.9.2011 15:43:32   
star
samo da vam mahnem...jos sam 2u1 user posted image

kod mene only 3 days to go!!!

jos uvijek imam onaj osip i sve je gore i gore iako sam primila 2 injekcije dexamethazona i mazem se kremicama....ujutro cu aBd na kontrolu dermatologu pa da vidim sta ce reci...cesem se nenormalno..zive rane sam sebi napravila po tijelu...samo se tjesim da ce s porodom i ovo nestati aBd...

bebica mi je nemirna jucer i danas..al bas bas nemirna...neznam sta mu je...par dana se kao malo umirio i opet sad derneci..ubi on svoju mamu..mozda hoce van a nezna kako? user posted image user posted image user posted image

nadam se da ste mi sve dobro..cestitam vam nove sedmice...vidim da ste vec kupile flasice ili se mislite koje da kupite...ja nemam pojma..kontala sam samo jednu uzeti za svaki slucaj..neko kaze uzmi avent, neko nuk, mam, neko chicco...nemam veze zive sta da uzmem...ima li gdje u zenici da se moze uzeti chiccovo ista? omeksivac taj sto govorite chiccov ja se ne sjecam da sam negdje ovdje vidjela a rado bih uzela..

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30968
25.9.2011 16:10:48   
zvjezdicaa87
user posted image user posted image

< Poruku je uredio zvjezdicaa87 -- 25.9.2011 16:13:30 >

(odgovor članu plava72)
Neposredna veza do poruke: 30969
25.9.2011 16:12:43   
Sensia
Star pa eto ga jos malo i gotovo user posted image  a bas mi je zao sto te to pati jos sad pred porod,a vidjeces da ce proci poslije poroda naravno ako ne i prije. nekad te alergije znaju biti povezane i podsvjesno sa tremom user posted image

uglavnom ti si pozitivna i to je najbitnije, skontaj samo da ces za tako malo vremena drzati svoje cedo u rukama user posted image user posted image

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 30970
25.9.2011 16:13:05   
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da li to znaci da su u stomaku user posted image i user posted image ?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha,ali to je vec stara vijest.user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30971
25.9.2011 16:16:41   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Bebica11

Zdravo zenice

Sta radite? Evo ja dosla u kucu, setali malo ja i mm, pa ruckali i evo meuser posted image

danas nam je puna 29.sedmica ulazimo u 30-tu aBduser posted image user posted image user posted image user posted image

zvjezdice87 dobrodoslauser posted image

Hannice zao mi je za kaputic, naice bolji ako Bog dauser posted image

Kaputic sam zamjenila,isla ponovo kasnije.Bas sam se bila nasekirala.user posted image Uh,koje olaksanje.
Koja je cjena onih aventovih sljemica za sise.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30972
25.9.2011 16:29:53   
Sensia
Kaputic sam zamjenila,isla ponovo kasnije.Bas sam se bila nasekirala. Uh,koje olaksanje.
Koja je cjena onih aventovih sljemica za sise.

hehehe eto ga super za kaputic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oko 25 KM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uh idem da ruckim, a onda malo user posted image  oci mi se same sklapaju, ljudi ova moja pisulja cijeli dan aktivna hB, izvrce mi stomu na sve strane

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 30973
25.9.2011 16:54:42   
drznica
PREBACILO NAS U 8.MJESEC user posted image

awwww tek sad se osjecam ono baš baš ozbiljnom trudnicom... Zamislite ne radim danas hahahaha...mm i ja kucu sredili, sad malo odmorimo i idemo van, tako sam pozelila setati, pa ako koja radnja bude otvorena mozda se nesto i kupi user posted image
user posted image aktivna kao nikad...mozda joj drago sto se blizi kraj. Jedva cekam pregled, obzirom da je beba jos prije vise od mjesec bila okrenuta glavicom bojim se da se nije sinoc okrenula guzom user posted image Toliko se vrti da imam osjecaj da se poprijeci i zaglavi pa buba da se okrene user posted image
Ja sve imam osjecaj da ce moj porod poraniti... Kontam nije lose pripremat torbu za bolnicu, pa nek' stoji U NEVER KNOW!!!

Pozdravljam vas ve, pa pišem vecerasuser posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30974
25.9.2011 16:58:28   
star
IZVORNA PORUKA: Sensia

Star pa eto ga jos malo i gotovo user posted image  a bas mi je zao sto te to pati jos sad pred porod,a vidjeces da ce proci poslije poroda naravno ako ne i prije. nekad te alergije znaju biti povezane i podsvjesno sa tremom user posted image

uglavnom ti si pozitivna i to je najbitnije, skontaj samo da ces za tako malo vremena drzati svoje cedo u rukama user posted image user posted image

ovo me drzi vjeruj mi...a inace sam na rubu placa..user posted image user posted image hvala na lijepim rijecima...ih sta bih ja bez mojih user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1237 1238 [1239] 1240 1241   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *