|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.9.2011 20:19:38   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: gerberka

vodolijo, gdje si kupila omeksivac..mislila sam da je skuplji...cmoook

Gerbo,u glavnom Mercatoru u Lozionickoj imas Chicco prodavnicu.Ja sam tu kupila nedavno.Ne znam da li imaju i u onoj radnji u gradu,a trebalo bi.Pa gdje ti je blize...
I bolji ti je bijeli,nego plavi. user posted image

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30926
24.9.2011 20:20:23   
minie
Vecer drage moje,

Ja se danas bas fino nahodala i svasta kupila bebacu, ogradicu, jorgan, jastuk, patikice i jos neka dva odjelca user posted image . Danas sam gledala i NUK staklene flasice, one sa sirokim grlom i cuclom kao dojka (first choice), a one su sljedecih cijena: mala 15,50 KM, a velika 16,50 (bas mala razlika), ali bile sve roze i crvene, pa cemo negdje pronaci zutu.

Vodolijo imas onih termometara u DM-u, njihova marka, mislim da kostaju oko 5 KM. Ja isto ovih dana idem po ostatak onoga sto mi treba, prsne skoljke, pelene jednokratne i kupicu onaj caj za dojilje (vec jednu knjizicu za popust iskorisitla, ali imam jos jednu user posted image )

Vidjela sam da je Sensia kupila baby love jednokratne pelene. Da li na preporuku ili ? Ja ne znam koje bih kupilauser posted image Ja sam kupila baby love sampon/kupku, nisam namjerno htjela Hipp, a Niveini proizvodi meni ne odg, pa reko mozda nece ni bebacu, i nadam se da ce biti dobra.

Ja cu u ponedjeljak kada dodjem na vjezbice pokusati da se narucim da uzmem uputnicu. A meni je dr opste prakse uvijek davala one male za preglede i sve recepte sto su mi trebali. Cak me prvi put pitala da li mi treba velika ili mala uputnica. Pa ako ne upali kod ovih na Otoci, idem ja kod nje.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 30927
24.9.2011 20:22:44   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sensia

Usput koliko je u Adaxu ta veca kadica sa termometrom,cisto onako informacije radi?

oko 30-tak KM.......
E sad fino kad montiras Lavica slikaj user posted image user posted image user posted image

E hvala tiii user posted image

Ja mislila da sutra aBd montiramo,mm slobodan,al moji nesto ono po babinim gatkama,nemojte jos,grrr...A stoji mi sve u paketima u uglu dnevnog boravka.Pa isto mi je to,il tu da stoji,il da montiram...Ustvari ovo drugo mi je ljepse i draze.Uglavnom,cim montiram,stizu slike user posted image

A pozdravila sam ti cure u Adaxu,bila je ona kratke kose i ona sa pramenovima.Jutros ti je ja mislim radila ona tamno smedja djevojka,jer me ona zvala da mi javi za posteljinu.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30928
24.9.2011 20:23:02   
gerberka
vodolijo, nisam ja iz sa..ali mora negdje biti i kod nas...da malo mama proba na svojoj odjeci user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30929
24.9.2011 20:36:08   
Nina_Lana
Vecer drage moje,,,vidim zadale se po shopingu user posted image  user posted image ...I ja sam ali sam kupovala mojoj velikoj bebiuser posted image jos nismo nista za bebicu kupili, uglavnom imamo nekih stvari od Lane, ali posto kazu da je user posted image ovaj put od odjece necemo skoro nista moci iskoristiti jer nikad nismo kupovali neutralne boje...kod nas je sve roza, ljubicasta i sve nam je hello kitty user posted image ..Kad god udjem da pogledam nesto za bebicu, pogled mi na stvari za djevojcicu moju i tako shoping zavrsi kupovinom njoj...

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30930
24.9.2011 20:54:54   
Sensia
Minie uzela sam ih po iskustvu nekih meni bliskih ljudi. pampers newborn su toliko male da ako ti beba ima preko tri i po kiile stvrano budu premale, ove baby love su malo vece i dosta ljudi kaze da su bas bas fine.
ja sam uzela to jedno pakovanje samo za pocetak pa cu vidjeti ako mi ne budu valjale mm ide po druge pa cemo tako....user posted image user posted image user posted image  dok ne nadjemo ono sto ce nam odgovarati...

Vodolijo, ma samo vi po svom, mi ne damo nikom da nam te babine gatke baca, ja se vodim onim sto ima napisemno user posted image
mi smo ga sklopili ali nam je madrac u foliji i posteljina je spakovana, to cu tek kasnije da perem.... tako da krevet ko krevet stoji onako prazan, pa je svejedno je li sklopljen ili nije....

Ako Bog da cim zavrsim jos sedmicu sa poslom bacam se na pranje, peglanje i ribanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spremanje torbe za bolnicu.......

Vodolijo kad stizu kolica? user posted image

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 30931
24.9.2011 20:58:31   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: gerberka

vodolijo, nisam ja iz sa..ali mora negdje biti i kod nas...da malo mama proba na svojoj odjeci user posted image user posted image user posted image

E joj,ne znam onda Gerbo...Raspitaj se da li neko u tvom gradu drzi Chicco ili ako imas nekog u Sa,nek ti posalje.

Minie,hvala na info za termometar,pogledacu svakako.
Ne znam da li je Sensia uzela baby love onako il po preporuci...moramo je pitati.
Ja sam danas gledala te pelene baby love newborn,one male su 28 kom 10,50 KM,a npr.pampers 72 kom 32,50.Ja se jos nisam odlucila koje cu.
Fali jos toliko sitnica,nikako kompletirati spisak......

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 30932
24.9.2011 20:59:11   
minie
Super onda, i ja cu kupiti jedno malo pakovanje, pa ako budu dobre onda cemo i nastaviti, a i Svabo je to napravio, mora valjati.

I nas je krevetic sklopljen i madrac je u njemu, jos posteljinicu i ogradicu da operem, ali to cu malo kasnije i onda ce aBd user posted image uzivati u njemu.

R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30933
24.9.2011 21:10:33   
Vodolija83
IZVORNA PORUKA: Sensia

Minie uzela sam ih po iskustvu nekih meni bliskih ljudi. pampers newborn su toliko male da ako ti beba ima preko tri i po kiile stvrano budu premale, ove baby love su malo vece i dosta ljudi kaze da su bas bas fine.
ja sam uzela to jedno pakovanje samo za pocetak pa cu vidjeti ako mi ne budu valjale mm ide po druge pa cemo tako....user posted image user posted image user posted image  dok ne nadjemo ono sto ce nam odgovarati...

Vodolijo, ma samo vi po svom, mi ne damo nikom da nam te babine gatke baca, ja se vodim onim sto ima napisemno user posted image
mi smo ga sklopili ali nam je madrac u foliji i posteljina je spakovana, to cu tek kasnije da perem.... tako da krevet ko krevet stoji onako prazan, pa je svejedno je li sklopljen ili nije....

Ako Bog da cim zavrsim jos sedmicu sa poslom bacam se na pranje, peglanje i ribanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spremanje torbe za bolnicu.......

Vodolijo kad stizu kolica? user posted image

Pa Sensia nije losa ideja onda probati sa baby love pelenama,u svakom slucaju su isplatnije,nego dati za pampers 32,50 KM i da budu premalene...

Cula sam se maloprije sa svojima,pita mama jesmo li mi to planirali sutra aBd montirati,da dodju da nam pomognu,jer ima nekih tezih stvari za pomjerati i to.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Nadam se da ce se sutra onda dosta toga zavrsiti user posted image
Ja cu cim vidim sa dr.na kontroli kakva je situacija i kad mi skidaju serklaz odluciti  kad perem robicu,al mislim da je ipak najbolje da mi sve bude spremno do polovine oktobra aBd.Tako da...najvjerovatnije po ulasku u 9.krecemo sa pranjem....Persil sensitive i Chicco omeksivac cekaju da zamirisu...mmmmm...

Za kolica se oduzilo draga,mi se nadamo svaki dan kad ce ih poslati.Slabo smo nesto u kontaktu zadnjih dana,al kad smo se culi,sveki je rekla da je izganjala preko neke tete koja radi u tom TC,a njihova je komsinica da preko nje mogu kupiti za 20 % jeftinije,kao da ona kupuje za sebe,pa zbog toga sigurno nisu narucili onda kad su rekli.Uglavnom ona se nadala u ovoj sedmici da stignu,al nisu,pa se nadamo iduce.Ja i mm u veeeelikom iscekivanju.Kad krenu kolica salju nam i Chicco bocice.
Cim stignu,bicete blagovremeno obavjesteni user posted image

Nego,jesi se cula sa Cicibankom? Oporavlja li se? Jel zajedno sa svojom cujicom?

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30934
24.9.2011 21:24:30   
pahuljica_25
Hellooo moje user posted image ,ja se vratilaaaaa od mameuser posted image   Baš mi je bilo lijepo,i pritisak je hvala Bogu dobro:-)

Nego ja imam jednu "novu" brigu,a tiče se UZ mjerica mog bebija. Pošto već ima ova tema odvojeno ja ću mjerice napisati pa da vidim da li neka od vas ima ili je imala ovakvu situaciju.....user posted image

Neposredna veza do poruke: 30935
24.9.2011 21:36:28   
drznica
evo i naaaas...gledali utakmicu pa se razocarali...frka citava u Banja Luci, napali nas i na kraju prekid utakmice...ali Željo ide kući sa jednim golom user posted image
Sad sam se tako ismijala...kupila davno zenske najlonke(stramplice) i sad gledam koje su OK trebaju mi i nadjem te nove....kad imam sta vidjeti 3 NOGAVICE user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos sebi ne dolazim...za sta li je ova treća??? user posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30936
24.9.2011 21:39:34   
Bebica11
zdravo zenice

evo i mene, ja s muzem po kuci....Meni se jeli palacinci. Pa sam napravila dosta i slanih i slatkih. Doduse gledala sam da slatki budu s domacim dzemom da bude malo "zdravije"user posted image
iii jedu mi se masline..pa sam se pazila da ne pretjeram. Posto maslinovo ulje sluzi da potakne kontrakcije sve me strah da i masline nemaju isto dejstvo????

i onda se beba fino micala hvala Bogu

pahuljice super za pritisak i meni je kuci 110/60, pa eto moram mjeriti svaki dan da ne bi presao 135user posted image , tako mi je rekla da pazim.

Malo me koza po stomaku boli, rasteze se valjdauser posted image

vidim XXL trudnice u kupovini, neka lijepo, i mi cemo uskorouser posted image

(odgovor članu pahuljica_25)
Neposredna veza do poruke: 30937
24.9.2011 21:41:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: drznica

evo i naaaas...gledali utakmicu pa se razocarali...frka citava u Banja Luci, napali nas i na kraju prekid utakmice...ali Željo ide kući sa jednim golom user posted image
Sad sam se tako ismijala...kupila davno zenske najlonke(stramplice) i sad gledam koje su OK trebaju mi i nadjem te nove....kad imam sta vidjeti 3 NOGAVICE user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos sebi ne dolazim...za sta li je ova treća??? user posted image

hehe to s 3 nogavice jos nikad nisam vidjela, mogu misliti jest zanimljivo hehe...hajde ako pukne jedna imas rezervuuser posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30938
24.9.2011 21:44:34   
drznica
user posted image dvije imaju stopice, a treca nema hahahahahahha

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30939
24.9.2011 21:46:17   
Sensia
Drznice ti mene bas ismija, bebica ti je dobro rekla, smotaj tu jednu ko rezervu ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  znas ono kad ti ode zica a ti spustis tu rezervnu a srolas ovu sto je pukla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebice otkud da maslinovo ulje potice kontrakcije, pa ja jedem samo maslinovo ulje vec nekoliko godina, uopste u kuci nemam ono suncokretovo, a maslinama se isto kad napravim domacu picu ubijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 30940
24.9.2011 21:46:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica

user posted image dvije imaju stopice, a treca nema hahahahahahha

Mozda su muske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mislim za nekog crnca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30941
24.9.2011 21:48:09   
Vodolija83
Hahaahhahaahahaahaaaa Drznice,sto se ismijah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To su neke "muske stramplice" user posted image user posted image user posted image

A Bebice,mene pupili svrbi vec neka 3-4 dana praaavo puno...Prije sam mazala sa Menta melemom,pa Hipp uljem,a onda Baby love uljem.Sad to sve kombinujem... svako jutro i navece sa nekom drugom.Al se koza opasno rasteze...kako mi je osjetljiva i tanka,mislila sam da ce mi dosad vec sva popucati,al jos se drzi nekako.

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 30942
24.9.2011 22:07:57   
minie
I ja mislim isto kao i Sensia, to su sigurno neke stramplice za crnca user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo da stavim jednu slicicu, mm ih danas skontao i nismo im mogli odoljeti user posted image

user posted image

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30943
24.9.2011 22:11:16   
Sensia
Draga minie pa stvarno...........hej premedene su.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30944
24.9.2011 22:11:17   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Ja sam danas gledala te pelene baby love newborn,one male su 28 kom 10,50 KM,a npr.pampers 72 kom 32,50.Ja se jos nisam odlucila koje cu.

Moj mm naletio u Bingu na akciju pampers pelena, ono bijelo pakovanje Premium care 78 kom 28 KM pa uzeo.

Neposredna veza do poruke: 30945
24.9.2011 22:14:20   
Sensia
IZVORNA PORUKA: Anica1

IZVORNA PORUKA: Vodolija83

Moj mm naletio u Bingu na akciju pampers pelena, ono bijelo pakovanje Premium care 78 kom 28 KM pa uzeo.

Anice ti nama dosla malo user posted image user posted image
meni kolegica dala cijelo pakovanje, ona rodila curicu 3600 ni navirit nisu mogle, bas bas su male, zato sam ja uzela ove baby love jer su one malo vece, pa reko za svaki slucaj

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 30946
24.9.2011 22:26:30   
Vodolija83
Minie,tenice su kao meeed user posted image user posted image user posted image

Anice,nek si i ti virnula malo.Samo ti miruj i cuvaj svoju bebicu user posted image

Ja vas sve pozdravljam za veceras.Odoh malo gledati tv sa mm,da i ja jednom ranije legnem.

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30947
24.9.2011 22:27:09   
minie
A da li je neko razmisljao o jednokratnim pelenama Violeta, moja snaha ih je koristila sve vrijeme dok je maleni nosio pelene, on Pampers nije podnosio. Uh tako se tesko odluciti user posted image A  za one koji zele pampers, imaju u Interexu 108 kom, 35 KM i uz njih dodju vlazne maramice u Sensitiv varijanti i to u plasticnoj kutiji.

Sensia, pa sta cu, ti si kriva user posted image , i hvala za patikice.

R 17.10.2011.

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 30948
24.9.2011 22:30:55   
minie
Hvala draga Vodolijo, i ja pozdravljam sve za veceras, idem spavati, ujutru ustajem u 5user posted image

Lakuu nocc

R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 30949
24.9.2011 22:38:26   
Anica1
Moram ja  malo virnuti sa mi rade zenice user posted image

Odrvenila su mi ledja od lezanja uh user posted image

Naletila sam na ovaj link, izmjene i dopune Zakona o radu:

http://www.pokreniposao.ba/docs/uploads/Z%20A%20K%20O%20N%20O%20IZMJENAMA%20I%20DOPUNAMA%20ZAKONA%20O%20RADU%2032_00.doc

Član 27. Član 55. mijenja se i glasi: "Za vrijeme trudnoce, porodjaja i njege djeteta, zena ima pravo na porodjajno odsustvo u trajanju od jedne godine neprekidno. Na osnovu nalaza ovlastenog lijecnika zena moze da otpocne porodjajno odsustvo 28 dana prije ocekivanog datuma porodjajaa. Zena moze koristi krace porodjajno odsustvo, ali ne krace od 42 dana poslije porodjaja."

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 30950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1236 1237 [1238] 1239 1240   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *