Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo od nas odmah, ono sto se nama rano ujutro jede
Danas cemo mozda do FIs Viteza otici, pa cu tamam da vidim ponudu za bebe tamo, jucer sam samo prosla pored one radnje Tradeli u Kiseljaku, nisam mogla da svracam...Zenice koje ste isle tamo u Tradeli, ima li stvarno sta fino ondje i jeli stvarno povoljnije nego SA???
Ja se danas vec umorila,i to bezze. Sinoc kad smo isli gledati posteljinu za bebe svratim u beneton u kojem je totalna rasprodaja zbog zatvaranja i probam dva kaputica,kupim jedan a kad sam dosla kuci shvatim da ustvari zelim onaj drugi. Jutros uranim i odem u 9 do TC da zamjenim kad imam sta vidjeti,ne radi beneton. Eh,sad ne znam je li im juce bi zadnji dan da rade ili otvaraju malo kasnije. Zenicanke,ako vidite da radi beneton danas javite mi,molim vas.
Jutrooo i od mene.... Ja se bas fino naspavala,i evo mm nam priprema doručak MasAllah sensia kod tebe tvoja pišuljica pravo napredna po onim Uz mjericama Uhhh,i moj pišonja će aBd izgleda biti masAllah napredan..... Tako da Sensia eto njemu djevojke
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 10:09:45
Sensia
IZVORNA PORUKA: pahuljica_25
Jutrooo i od mene.... Ja se bas fino naspavala,i evo mm nam priprema doručak MasAllah sensia kod tebe tvoja pišuljica pravo napredna po onim Uz mjericama Uhhh,i moj pišonja će aBd izgleda biti masAllah napredan..... Tako da Sensia eto njemu djevojke
Jasta ce nego biti napredan ako Bog da, ustvari vec je napredan masAllah a oni su bas u par dana......nikad se ne zna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 11:36:26
Hannica
Debele pa gdje ste danas? Nigdje nikog da me utjesi za kaput. Nisam napisala da nisam kupila posteljinu sinoc,rekla mi teta koja radi u Kidi Ozu da im u srijedu dolaze nove pa nisam htjela zuriti. Ali sam kupila dvije dekice,jedna strana plisana a druga pamucna,plavu i ljubicastu.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 13:29:11
Sonja
zvjezdica87 dobrodosla
mile moje sta mi radite..ja nemam net kod kuce pa se zato rijetko javljam uh skroz slabo spavam zglobovi me strasno bole i bas muku mucim al hajd prezivit ce se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 13:35:55
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hannica
Debele pa gdje ste danas? Nigdje nikog da me utjesi za kaput. Nisam napisala da nisam kupila posteljinu sinoc,rekla mi teta koja radi u Kidi Ozu da im u srijedu dolaze nove pa nisam htjela zuriti. Ali sam kupila dvije dekice,jedna strana plisana a druga pamucna,plavu i ljubicastu.
Da li to znaci da su u stomaku i ?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 14:23:49
gerberka
IZVORNA PORUKA: Sonja
zvjezdica87 dobrodosla
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 15:03:55
plava72
ja imam sina od 10 god....i ova beba je dugo očekivana...iskreno,strah me se i radovati,pomalo kupujem stvarčice a i to sa strahom da neće ne daj bože šta poći kako ne treba...ja sam prvo dijete rodila 7.dan devetog pa isto očekujem i sad mada doktor ništa ne govori osim da je sve super i da je zadovoljan a ja ništa ne pitam jer sam naučila da dr-i ne vole zapitkivanja..
super bi bilo da imate rođendan na isti datum...ko zna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 15:08:45
Bebica11
nemoj se sekirati, bice sve ok aBd, kod mene ima dosta nekih sitnica, najvise me sekira posteljica, al izguracemo aBd a i ja sam imala neka losa iskustva pa mi se ukorijenio neki strah, vjeruj da te razumijem
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 15:43:32
star
samo da vam mahnem...jos sam 2u1
kod mene only 3 days to go!!!
jos uvijek imam onaj osip i sve je gore i gore iako sam primila 2 injekcije dexamethazona i mazem se kremicama....ujutro cu aBd na kontrolu dermatologu pa da vidim sta ce reci...cesem se nenormalno..zive rane sam sebi napravila po tijelu...samo se tjesim da ce s porodom i ovo nestati aBd...
bebica mi je nemirna jucer i danas..al bas bas nemirna...neznam sta mu je...par dana se kao malo umirio i opet sad derneci..ubi on svoju mamu..mozda hoce van a nezna kako?
nadam se da ste mi sve dobro..cestitam vam nove sedmice...vidim da ste vec kupile flasice ili se mislite koje da kupite...ja nemam pojma..kontala sam samo jednu uzeti za svaki slucaj..neko kaze uzmi avent, neko nuk, mam, neko chicco...nemam veze zive sta da uzmem...ima li gdje u zenici da se moze uzeti chiccovo ista? omeksivac taj sto govorite chiccov ja se ne sjecam da sam negdje ovdje vidjela a rado bih uzela..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 16:12:43
Sensia
Star pa eto ga jos malo i gotovo a bas mi je zao sto te to pati jos sad pred porod,a vidjeces da ce proci poslije poroda naravno ako ne i prije. nekad te alergije znaju biti povezane i podsvjesno sa tremom
uglavnom ti si pozitivna i to je najbitnije, skontaj samo da ces za tako malo vremena drzati svoje cedo u rukama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 16:13:05
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Hannica
Da li to znaci da su u stomaku i ?
Aha,ali to je vec stara vijest.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 16:54:42
drznica
PREBACILO NAS U 8.MJESEC
awwww tek sad se osjecam ono baš baš ozbiljnom trudnicom... Zamislite ne radim danas hahahaha...mm i ja kucu sredili, sad malo odmorimo i idemo van, tako sam pozelila setati, pa ako koja radnja bude otvorena mozda se nesto i kupi aktivna kao nikad...mozda joj drago sto se blizi kraj. Jedva cekam pregled, obzirom da je beba jos prije vise od mjesec bila okrenuta glavicom bojim se da se nije sinoc okrenula guzom Toliko se vrti da imam osjecaj da se poprijeci i zaglavi pa buba da se okrene Ja sve imam osjecaj da ce moj porod poraniti... Kontam nije lose pripremat torbu za bolnicu, pa nek' stoji U NEVER KNOW!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 25.9.2011 16:58:28
star
IZVORNA PORUKA: Sensia
Star pa eto ga jos malo i gotovo a bas mi je zao sto te to pati jos sad pred porod,a vidjeces da ce proci poslije poroda naravno ako ne i prije. nekad te alergije znaju biti povezane i podsvjesno sa tremom
uglavnom ti si pozitivna i to je najbitnije, skontaj samo da ces za tako malo vremena drzati svoje cedo u rukama
ovo me drzi vjeruj mi...a inace sam na rubu placa.. hvala na lijepim rijecima...ih sta bih ja bez mojih