Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E. mi jutros kasljala ali ono zrelo,vise nije nikako,pa mislim da je to vise slijevanje pljuvacke jer joj zubi rastu. Ali da vas pitam za svaki slucaj inace,sta bih ukoliko dijete samo kaslje bez ture, mogla dati na domacoj bazi - neke "obloge" na prsa, caj za kasalj,......
E. mi jutros kasljala ali ono zrelo,vise nije nikako,pa mislim da je to vise slijevanje pljuvacke jer joj zubi rastu. Ali da vas pitam za svaki slucaj inace,sta bih ukoliko dijete samo kaslje bez ture, mogla dati na domacoj bazi - neke "obloge" na prsa, caj za kasalj,......
Evo tema o prehladi. Tamo ima dosta savjeta, a ima napisan i recept od smedjeg šećera i lovorovog lista protiv kaslja.
Dan Antonio spava puna 2 sata vec,kad se izmori na vani je stalno odmah place ako ja necu,slazemo ja i on drva i privlacimo vec danima Jede osrednje,mlijeko pije solidno,kaze danas da ga zub boli,jos jedna 5 fali... Ja sam necim pobunu u stomaku napravila pa mi je grozna bol,i cesto idem na wc a nije proljev... Lady moj tata se ozenio 3 godine poslije mamine smrti,slagala bi kad bi rekla da mi je bilo tesko s 10 godina nisam ni znala sta je bol u srcu,da se vjerovatno sad ozenio bilo bi mi tesko,mada kad sagledas realno i oni su ljidi sad sam sretna jer ima nerkog tko se brine za njega...Sutra mi mami rođendan ,nekad me boli kad gledam onoliku kucu je sagradila a nazalost nije par godina u njoj pozivjela Kokice tretno zeno,drzi se Jelena t kako ste nam ostale mahanje
Poz drage. Koko volimo i mi tebe . Tekja imam i ja spajdermena malog da ga ne ureknem necu vise nista pricati . I meni fali tajra i njen crvic sto cita knjigu , sigurno je R. zadala sa zezanjem . A pajki cekam da se probudi da idemo u jedan hotel ima neki djeciji festival bit ce svasta pa mislim da ce im biti zanimljivo a vala i meni jer sam i ja djetinjasta . Felix kako Anelko slusa li? Bambiiiiiiiiiiiiiiiiii heLLLLLLLLLLOOOOOO jesi ziva? Sto se kg tice i meni jucer kazu da sam smrsala jupiiiiiiii, iskreno da kazem pazim na odnos tanjir-usta i vjezbam svako jutro 30 minuta barem sporo ide, al valjda cu dogurati negdje. Svima velika pusa od nas .
tekja i meni dosla posjeta pa sam se dopingovala protiv bolova.
jutros sam isla na sirano i kupila pravo lijepe trenerkice dux+ donji dio 25KM i samo donji dio 15 KM i bodici prelijepi po 8KM ima kratki i dugi rukav veliki skroz 98 i 104 vel. ubilo se za spavanja. ali to sve sa lijeve strane kad se ulazi iz titove, a kod onog mrguda sa desne nisam htjela ni da idem
a u TL trenerke 49 KM majke mi ljepse su ove sto sam ja uzela
koko hajde sibni broj svoj na PP da ti mogu poslati sms u pon please...
mi bli danas na rucku u etno selu begovo, super nam bilo, bas smo uzivali
jeli daleko to etno selo, koliko se vozi i immaju li gdje djeca skakati
ima nekih 45 minuta voznje, to je na nisicima, bilo je puno djece, ima mjesta za skakanje oko stolova vani a imaju i klackalice, ljulje, tobogan koji nisu za ovu malu djecu vec za malo stariju, ima i dio sa pjeskom ,lana se igrala malo, konji, pas i guske http://www.etnoselo.ba/
jutros sam isla na sirano i kupila pravo lijepe trenerkice dux+ donji dio 25KM i samo donji dio 15 KM i bodici prelijepi po 8KM ima kratki i dugi rukav veliki skroz 98 i 104 vel. ubilo se za spavanja. ali to sve sa lijeve strane kad se ulazi iz titove, a kod onog mrguda sa desne nisam htjela ni da idem
a u TL trenerke 49 KM majke mi ljepse su ove sto sam ja uzela
koko hajde sibni broj svoj na PP da ti mogu poslati sms u pon please...
otidji kod harisa, imas super trenerki za 19km ( i donji i gornji dio) s samo donji je oko 9km ,s ti mda sam ja upjela lani naci i za 5km
ima nekih 45 minuta voznje, to je na nisicima, bilo je puno djece, ima mjesta za skakanje oko stolova vani a imaju i klackalice, ljulje, tobogan koji nisu za ovu malu djecu vec za malo stariju, ima i dio sa pjeskom ,lana se igrala malo, konji, pas i guske http://www.etnoselo.ba/
hvala ti puno...a za harisa, treba meni do harisa otici s njima dvojicom ali hvala za info.
cao drage moje...V. maloprije ustao, evo ga rucao-vecerao, ne znam ni ja...danas je zaspao tek oko pola 4 MM veceras nocna, imam osjecaj da cemo se nas dvoje druziti dugo u noc
Probudio se, zove me, udjem u sobu kad on kao iz topa, doslovno: Mama, Dado voliiiiiii kiki bone i uputi mi ovaj vjestacki od uha do uha....bas sam se od srca nasmijala, naravno dobio je jednu kiki i veliki poljubac od mame
jeli daleko to etno selo, koliko se vozi i immaju li gdje djeca skakati
hvala ti puno...a za harisa, treba meni do harisa otici s njima dvojicom ali hvala za info.
ja sam vidjela u harisu na skenderiji
nama je najveci problem povracanje u voznji, cim smo krenuli, lana je u autu citav dorucak ispovracala, morali smo je presvuci, oprati nju, oprati autosjedalicu i cijeli nastavak puta smo strahovali hoce li opet povratiti, srecom pa je zaspala i u povratku je spavala pa nije vise,al ja auto i dalje smrdilo na povracku, pa sam i ja povratila nadomak etno sela, morali smo stati na prosirenje, smucilo mi se od mirisa i okuka
pozdrav i od nas mi se dobro nasetali mm imao posla dodjem kuci anelu skuham rucak il veceru sta je sad vec mm ga odvede odose gospoda u kafic a mama osta kuhat doduse zvao me reko samo vas dvojica ocu malo tisine i ja mira da odmaram rucak nek se kuha vecera Meri draga kuharica mala da ste probali njenu piticu. Mala nedaj se Techer Apotekarko, jel to vama samo jos petice fale zubi ?Super onda uh hocu se ja namuci sa A. nama jos nema ni P od pola zubi al najgore sto nema zubi jos a ide svjezije vrijeme i zima nedo bog da nas opet nesto poklopi zimi jer uvjek svaki zub odbolujemo dobro. Valjda nece ja zaboravila za zube kako kod A. ne nicu nema muke pa se opustila fino mi. Mya sta ima kod vas .? Tekja i anel voli te bombone on vice sad ce ani, kini bedi gaju-sad ce anel otkini odgrist medi glavu gumenom On kad se probudi vecinom vodu trazi il caj . Ella-H
Dobro vece generacijo... Sta ima kako ste? Evo mi stigli kuci sa selendre, opijeni suncem, umorni... Nane mi je nekako sumnjiv... Od jutros mu se na prsticima na nogama guli koza Isto kao kad se noge dobro oznoje pa ono se naprave plikici pa puknu pa se guli koza... Al ne bi mi to bilo tako aman zaman da se poslijepodne nije pocelo to isto desavati i na rukama... Zbunjena sam i kontam sta bi moglo biti Moja pretpostavka je da mu je ponestalo nekih vitamina nakon bljuzga Ne znam, ima li ko kakvu ideju sta bi moglo biti??? Sabina mi je hvala Bogu super... Ne smijem ni da spomenem kako mi se pocela mijenjati i bolje slusati i ponasati... Ma samo mogu reci masallah
vecer..mi smo maloprije usli u kucu,bili u parku..Nikola slusao pa sam i kavu sa sestrom popila na miru..nismo cak ni s kolicima isli nego polako za rukicu setali ,citavim putem sam mu pricala i to mu je bilo jako zanimljivo .. Bambi stvarno ne znam od cega bi to moglo biti,valjda ce proci brzo
Vece Lana spava, ja odmah za racunar Bila mi kuma nakon duuuuuuuuuuugo vremena.... MM radi skoro do 1 sad cu i ja jos malo u krevet, ne vrijedi mi da ga cekam...
Bambi ja te prozivam na temi BB To guljenje je def zbog nedostatka vitamina, sigurno se "istrosio", dusa mala. Ukljuci mu neki multivitaminski preparat, a mozes i maticnu mlijec (one ampule), meni su se pokazale jaaaako dobre. Inace i meni se slicno desilo nedavno, starijoj se poceli tako guliti tabani, ja odmah naravno posumnjam na avitaminozu i onda skontam da je taj dan bila cijeli dan bosa u onim klompicama gumenim i da je to uzrok guljenju tabana
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.