|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1272 1273 [1274] 1275 1276   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
16.9.2011 14:17:40   
Lady26
Vikendom smo zajedno, volimo se, mazimo, pricamo, svadjamo i jedva cekammmmmooooooo blazeni ponedjeljak i radni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31826
16.9.2011 14:17:50   
Anoniman
lady26 moram ti ovo javitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cak sam htjela traziti tvoj br.mob dok sam bila otsutnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja poslala rodicinom malcu u Norvesku sirup Apipol i ona me zove i govori djete joj ima krvnu sliku kao nikad do sad njihova pedijatrica ne moze sebi da dođe a duša tetkina udebljo se 1.5kg..svi smo presretniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad cu i Noi da ga kupim i nadam se istom rezultatuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31827
16.9.2011 14:19:20   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesi legenda, misli ona na moju spicu user posted image user posted image user posted image
Zasad pije onaj multivitamol, ajde probaj taj sirup i javni, jel ima svuĐe kupiti user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31828
16.9.2011 14:21:41   
Lady26
Ovo za kasalj? ili ima neki drugi?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31829
16.9.2011 14:22:19   
emi7908
Imate mahanje a dječica veeeeellllliku pusu user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31830
16.9.2011 14:23:48   
Lady26
Mahanjeeeeeeeeeee iiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 31831
16.9.2011 14:25:36   
Anoniman
Lady super da Lancika jede, bas mi drago jer znam kako je jer moja spica nista ne jede i za ne povjerovati sa godinu dana tacno imala 12.900kg, a sad 11.800user posted image , jeste ona progodala sa 14 mjeseci i sad nema mire, ali bas tako da gubi na kilazi mislim da niej pametno, ali nema sanse da hoce jesti. Uvela sam joj ovaj PROPOLbaby za imunitet, pa mi nesto puno da joj uvedem i ovaj za apetit. Danas moja princeza otisla na Boracko i minimum desetak dana ce biti, joj ja ne mogu sebi da dodjem, uvijek kad negdje podje bez mene sva srecna, mase mi, a danas sakrila se meni iza nogu i place, nece da ide, ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja. Znam da je za njeno dobro, znam da ce je baka i deda paziti, onda cist zrak, po cijeli dan vani...iznad kuce odmah borova suma, a ispod kuce ogromne livade tako da je bas lijepo, a da ne pricam o cistom vazduhu...sve ja to znam ali meni opet tesko pravo.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31832
16.9.2011 14:26:31   
vila_7
Jelena jesi isla na previjanje? KAko rana?

A bas mi zao sto ti je tesko se bilo odvojiti.al dok se okrenes,eto nje nazad! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31833
16.9.2011 14:27:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesi legenda, misli ona na moju spicu user posted image user posted image user posted image
Zasad pije onaj multivitamol, ajde probaj taj sirup i javni, jel ima svuĐe kupiti user posted image

ovaj je za imunitet i apetituser posted image ja usla u prvu ljekarnu i kupilauser posted image user posted image user posted image nama je multivitamol bio 0 bodovauser posted image
kupit cu ovaj pa javljam rezultate,meĆem sliku i šaljem đe trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31834
16.9.2011 14:29:32   
Lady26

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Lady super da Lancika jede, bas mi drago jer znam kako je jer moja spica nista ne jede i za ne povjerovati sa godinu dana tacno imala 12.900kg, a sad 11.800user posted image , jeste ona progodala sa 14 mjeseci i sad nema mire, ali bas tako da gubi na kilazi mislim da niej pametno, ali nema sanse da hoce jesti. Uvela sam joj ovaj PROPOLbaby za imunitet, pa mi nesto puno da joj uvedem i ovaj za apetit. Danas moja princeza otisla na Boracko i minimum desetak dana ce biti, joj ja ne mogu sebi da dodjem, uvijek kad negdje podje bez mene sva srecna, mase mi, a danas sakrila se meni iza nogu i place, nece da ide, ne zna se ko je vise plakao, ona ili ja. Znam da je za njeno dobro, znam da ce je baka i deda paziti, onda cist zrak, po cijeli dan vani...iznad kuce odmah borova suma, a ispod kuce ogromne livade tako da je bas lijepo, a da ne pricam o cistom vazduhu...sve ja to znam ali meni opet tesko pravo.

user posted image user posted image user posted image user posted image
U ovom trenutku to je najbolje i za vas a i za nju....ne mogu zamisliti da je L negdje bez mene i dan a kamoli 10 ali ako je to dobro za njeno zdravlje uradila bih isto kao ti....
Mozda ce gore poceti jesti, sto kazes svjez zrak, godice joj....
Toliko mi je zao sto vam se sve ovo desava user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31835
16.9.2011 14:32:20   
Lady26
.

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31836
16.9.2011 14:40:14   
Anoniman
Bila sam Helena... ma nemam pojma iskreno...gnoji i dalje aki manje meni se cini, a i dr. Uglavnom opet u nedjelju na previjanje, uglavnom u nedogled meni se cini. Ponovili smo Luki danas nalaz, a i izvadili Ani opet, jer onaj sto je Ana u subotu davala je ok hvala Bogu, ali za svaki slucaj da provjerimo da od subote do danas nije sta pokupila ne daj Boze. Ovi u drzavnoj mikrobiologiji ce biti gotovi u srijedu, a ovi u privatnoj, ponedjeljak, najdalje utorak. Ako sad ne osjedim necu nikad.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31837
16.9.2011 14:41:51   
mama2009
olaaaa....samo da vam mahnemo u prolazu, idemo u vrtic, placemo i navikavamo se, danas je prvi put ruckila u vrticu .....

kasljuca ne znam od cega, nalazi ok, pregledom nije crveno grlo...

noa apipol je sirup za kasalj ne za imunitet, jesi li sigurna da se zove apipol

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31838
16.9.2011 14:42:36   
Lady26
Drzimo palceve user posted image user posted image da budu ok aBd...
Svaka ti cast user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31839
16.9.2011 14:44:17   
Lady26
Apivit je za apetit i imunitet - bar sam ja tako nasla na internetu

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31840
16.9.2011 14:45:51   
tekja
dan....

Jelouser posted image user posted image user posted image ...hajde ne budi tuzna, sad se malo posveti sebi i Luki, a njoj ce sigurno biti tamo dobro i godi ce joj...zao mi je sto je smrsala, dusica malauser posted image ...

Mala jesi stigla kuci, V. evo jede, pa ce na spavanje, usecerio je, mogao bi cini mi se i u hranilici zaspati...ja dobila, eto ti odgovor, sto ne bijah u elementuuser posted image user posted image user posted image ...uf kud sinoc nista ne stigoh uraditiuser posted image user posted image user posted image ...mi bile u igraonici sa Lukom i Vedadom, fino je bilo, bas su uzivali, jos da smo stigle ranije, bilo bi bolje...

ivana, nisam te zvala, rekoh danas ti je muzek jos tu pa da ne ometam, a druzit cemo se za vikend...i da, drugi put ides i ti sa nama, moze????

Felix, ne laj' pred djetetom, pa tek je poceo zapitkivati...od koga se saznati ako ne od nas...ccc...ona nema zivaca, sta je sa nama mamama u godinamauser posted image user posted image user posted image ...ne ljuti se, al' moradoh malkice da te ruzim...user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31841
16.9.2011 14:46:25   
koka i po
evo i mene...sad se vratili iz Ze.
sve je sredjeno ,u nedjelju ga vodimo na odjel.
lady......vjeruj da se poznati nemogu....gleda doktorica u mene,dugo....pa kaze gospodjo nemojte se sekirati a ja hocu da puknem al necu pred I.pa joj velim,sad bi ja umjesto njega leglauser posted image
jesam kukavica kad je dijete u pitanju.dva puta su me operisali a nikad se bojala ko sada nisamuser posted image
henna ze.....puno ti hvala jos jednom i cujemo se...
mama 2009 smijem li te nazvati i u nedjelju i ponedjeljak da budem sigurna?????
a ja sam ko zrno graska....
hvala vam svima i od sveg srca vam zelim da nikada ne dozivite ovakav osjecaj.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 31842
16.9.2011 14:54:40   
Lady26
Moja koko, lezale smo kad je Lana imala SAMO 6mj, 6 dana....4 dana niko nista ne govori, niko nista ne zna, doktora nema na odjelu, jedan na godisnjem, drugi na bolovanju, mi hitno legle u bolnicu, infekcija mokracnih kanala....njoj vade nalaze, sva modra od uboda, suze krokodilske....opet niko nista ne govori, "spavala" sam 1 noc na stolici uz nju, mjerila i skidala joj temperaturu....A nista ne znam....stele i stele trazila da bi mi sestra rekla nakon 4 dana - ne brinite bit ce sve uredu, idete najvjerovatnije sutra kuci, samo je bila upala u pitanju....
Zato kazem, Irfan je veliki momak....bit ce to sve ok hB....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31843
16.9.2011 15:10:27   
mala86

IZVORNA PORUKA: koka i po

lady......vjeruj da se poznati nemogu....gleda doktorica u mene,dugo....pa kaze gospodjo nemojte se sekirati a ja hocu da puknem al necu pred I.pa joj velim,sad bi ja umjesto njega leglauser posted image
jesam kukavica kad je dijete u pitanju.dva puta su me operisali a nikad se bojala ko sada nisamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image imas broj rekla sam ti sta bude trebalo zovi user posted image

ja mogu najvise popodne kad mama ili mm dodju s posla

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31844
16.9.2011 15:13:01   
koka i po

IZVORNA PORUKA: mala86

IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image user posted image user posted image user posted image imas broj rekla sam ti sta bude trebalo zovi user posted image

ja mogu najvise popodne kad mama ili mm dodju s posla

user posted image ...tada bi mi najvise odgovaralo jer cu ja biti tamo sigurno do to doba.ma najvise bi voljela da budem s njim ali on nece ni da cuje.a ja opet kontam ako budem insistirala mogu ga jos vise uplasiti.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31845
16.9.2011 15:15:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Apivit je za apetit i imunitet - bar sam ja tako nasla na internetu

u pravu ste ja se zeznulauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31846
16.9.2011 15:17:27   
Anoniman
koko sta da ti kazem osimuser posted image user posted image izdržiteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31847
16.9.2011 15:45:25   
Ella_H
Koko sretno vam jos jednomuser posted image user posted image .
Drago mi je da djeca rucke jako.
Moj A po cjeli dan babooo baaaaabo babooooo
pa babukkkkkaaaaaaaa to sam ga ja naucila
da zezam mmuser posted image , pa uzme telefon pa baaabo baboooo
oooojiiiiii( voli). Zove on i mene cesto ali babo je #1 imaju dosta
toga zajednickog vole da ruckaju slatko i mene zezajuuser posted image .
Sjecam se davno nas 3 seke pa krenemo mamu zvati redom
mamaaa mamaa mamaaaaaa a ona se naljuti pa kaze
jos jednom me zovnite mama izlazim napolje.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31848
16.9.2011 16:06:23   
Mya_81 RR
Jao, felix, kakav ti je to potpis!
Nemoj da me ljutis user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31849
16.9.2011 16:20:58   
Anoniman
Felix ja se sjecam nekad kad sam tek dosla na ovu temu, znaci otprilike negdje mart da si kukala da hoce kisa prestati da izludi sa Anelom u kuci, da je nepodnosljiv kad ne izadje vani, a ne mozete vani od kise. Tako neka nama suncauser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 31850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1272 1273 [1274] 1275 1276   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1272 1273 [1274] 1275 1276   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *