Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage moje.... na odjel idemo u nedjelju a u ponedjeljak je operacija. I.se ne boji tj.ne pokazuje...zato sam ja gora od njega. trudim se da ne vidi a u stvari sam ko malo dijete
tekja jesi ga vidjela i ni.je onakav bio ne znam ni ja od kada.sve je preplakao, kuma moja dosla i sjeli na klupu i on se jedva smirio kad je pojeo monte.
eno ga sada u sobi lezi na krevetu brzo ce zaspati, Igor vec spava a ja pristavila rucak i malo odmaram...a mogla bih i ja komotno zaspati.
a sara i ovo vrijeme pa djeca valjda razdrazljiva zbog toga i V. je bio nemiran...
htjela sam al on mi ne dozvoljava...kaze budi uz brata a svakako cu u ponedjeljak zorom ranom u Ze.tj....ne vjerujem ni da cu spavati tu noc i ne govorite mi da to nije nista....ja to znam al si pomoci nemogu
ajd nema veze Dusa draga nekad i ja imam osjecaj da djeca vise osjete promjene vremena nego mi odrasli zna mi mm rec kad je anel nehoran nikakav , ma pusti ga sutra ce biti bolji vrijeme takvo recimo Ma ja reko kakvo crno vrijeme A tacno bude upravu
htjela sam al on mi ne dozvoljava...kaze budi uz brata a svakako cu u ponedjeljak zorom ranom u Ze.tj....ne vjerujem ni da cu spavati tu noc i ne govorite mi da to nije nista....ja to znam al si pomoci nemogu
drage moje.... na odjel idemo u nedjelju a u ponedjeljak je operacija. I.se ne boji tj.ne pokazuje...zato sam ja gora od njega. trudim se da ne vidi a u stvari sam ko malo dijete
Koki
Posmatraj to kao priliku da vas dvoje budete sami i da ga pazis, mazis kao majka, a zabavljas i razgovaras s njim kao prijateljica
sad vidjeh da neces ici s njim...
Ja mu bas ne vjerujem da ne zeli... a da ipak ti odes???
< Poruku je uredio tajra -- 15.9.2011 14:24:01 >
ma koko pa sve je normalno kako se osjecas - bila bi luda da ti je svejedno! Tjesi se samo da je to zaista rutinska operacija i da ce mu dugorocno biti bolje. Iskreno....i ja bih bila takva, probaj samo misli fokusirati na to da jedva cekas dan kad ce poslije oper.kuci! Koliko se ostaje u bolnici? Prije je citav tjedan,a od prijateljice mali operisan ujutro a pusten poslijepodne nedavno
zove sveki s posla kaze jesi vidjela kupila sam meso i paprike, pa eto ako hoces napuni ih, a ja ne mogu da se pomaknem, noge mi utrnule od hodanja...rekoh jok, ne mogu, ja danas necu ni jesti, kome se jedu nek'' ih pravi ...i fkt ne mogu
< Poruku je uredio tekja -- 15.9.2011 14:35:15 >
ne zafrkavaj .... ko god je majka-dolici mu! A to sto se ponekad slomimo,ne slomimo se jer smo slabe nego iz prevelike ljubavi u koju smo sve dale! Pa niko ne moze stalno "uspravno stajati"-ukocili bi se!
a sto ova helena fino zbori ....
Koko jos malo i ovo ce bit iza vas. Ja nesto nikakva.posvadala se s muzem,ustvari naljutila se na njega al s razlogom. Saznala da da curica koja je lezala s nama u bolnici ima tumor na mozgu ima samo 2,5godine kad je se sjetim iz bolnice odma mi se place.sad su u Sarajevu vec 3 mjesca,u bolnici. Danas imali vaganje u Ajlinom vrticu i Ajla s 3,5 godine visoka 98 a teska 13kg kaze ucitelj da skroz slabo jede ili nikako a tako je i kod kuce i jos sad Alen normalno popio mlijeko i polahko poce tonut u san i odjednom se rasplaka i ispovraca se.a Ajla povracala preko vikenda
Bebacha proci ce aBd polako samo se ti pokusaj malo odmoriti. Skuhaj si caj ili kafu i polako s mm, mi ih cesto napadnemo jer smo mrvicu nervozne. Koko bit ce sve u redu ti si jaka zena, nemoj da I. primjeti tvoju nervozu i pokusaj da bude po tvom tj. da budes s njim znam koliko to majci znaci. Od srca vam zelim da sve prodje u najboljem redu . JelenaT cuvajte se i pazite meni se ledi krv kad cujem za MRSU. Bambi kako S. cura velika i Nane maleni zeza li seku? Moj H. bolestan nema skole danas kaslje, umoran nekako, smrca neka ga kod mamice svoje pozelila sam ga . A. je kao inace brz momak. Lady da znas da sam pocela vjezbat na traci zbog tebe prestici ces me uveliko. Cestitam za kg .
bebacha, kao prvo za lose vijesti - uh bas mi je zao curice, a sto se tice Alenovih stomacnih tegoba...moze bit da mu je samo tesko palo mlijeko i da ce se na tome i zavrsiti...a nemoj da se sekiras zbog Ajle, pa duso i ti si kao mrvica, a genetika je cudo...ne moze ona da bude kao ona velika debela teta iz komsiluka , ona ce biti tvoja kopija, a sta tebi takvoj fali - nista, pa je l' ... najbitnije je da je ona zdrava, normalna i izuzetno inteligentna djevojcica...haj se sjeti kako si jucer pucala od ponosa ...a TM ce da se izvini i opet ce da cvate
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.