|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
15.9.2011 17:26:54   
bebacha
ma ona uopste ne izgleda nesto mrsava i nezelim da bude debela al me samo nervira sto nece da jede

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31801
15.9.2011 19:24:28   
Anoniman
bebacha nebrini mila nisam ni ja nikad bila deblja  .Bitno da je zdrava kao i moj anel mrsavica tanka , jos ima sitnu kost eto njegovu rucicu mogu obascipit s dva prsta .
Uh ja se prenajela ko user posted image user posted image user posted image user posted image sam .!
Rostiljali , !

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 31802
15.9.2011 19:37:38   
tekja
zene...ccc...pa nije vikend, sto ste utanjile...jos ruzno vrijeme, cime li se zanimateuser posted image user posted image user posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31803
15.9.2011 21:04:28   
tekja
user posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31804
15.9.2011 21:06:46   
Malenaoduvijek
ne idi evo mene 

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31805
15.9.2011 21:07:16   
koka i po
dobro vece....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 31806
15.9.2011 21:11:36   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: koka i po

dobro vece....

svako vece

ja sam veceras malo bolja poslije one nervoze danas user posted image uh a bas sam bila user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31807
15.9.2011 21:14:08   
koka i po
sve bude i prodje....
ja sam....dobro.....
malo svratih da vas pozdravim pa u krpe mirisne user posted image ..
eto....nekako mi suveli da vam ne zazelim laku nocuser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 31808
15.9.2011 21:18:29   
tekja
mala, kokouser posted image ...drago mi je da ste malo boljeuser posted image ...koko laku noc i lijepo spavaj...bice sve okuser posted image

V. od rucka do maloprije pojeo kg grozdja...sad pojeo punu zdjelu vecere....na hajr i na dobrouser posted image ...i da, upiskio se i ni haberauser posted image user posted image user posted image ...ja nekad pogleda on onako mokar, igra se i uzivauser posted image

Jul 20th

...just because it burns

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 31809
15.9.2011 21:20:11   
koka i po
user posted image ....jos malo....aBd

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31810
15.9.2011 21:27:02   
Malenaoduvijek
dado legenda, njegov drug Ugor je legao i spava.

a on se najeo grozdja pa kako nece piskiti dusa mila user posted image

da ste vidjeli moje malo djete maloprije kakvo je bilo prljavo poslije jela bio je i on i autici samo za tusa user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31811
15.9.2011 22:27:33   
dafri
veče,
koko držimo fige da sve prođe što brže
mi odosmo sutra na more,kontali ići pa se predomislili,nisam ništa ni spakovala,kad zove kum da idemo
nešto mi se ne ide,zapravo mrsko mi se voziti a sutra radim al eto,još ću propustiti finale košarke

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 31812
16.9.2011 7:25:41   
mala86
jutro user posted image

moj malac usto u 6.08 user posted image user posted image user posted image user posted image nemam pojma sta mu je,zaspo je sinoc oko 9

evo sad gleda bobke (spuzva boba user posted image ) u zadnje vrijeme ga obozava

jutros ga mm vago ima skoro 13 kila (12.800) ja ostala paf,nedavno je imo 12 jedva user posted image
nesto ga krenulo,pogotovo kad se prave stvari koje on voli,juce skoro cijelu pastrmku pojeo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 31813
16.9.2011 7:48:18   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: tekja

mala, kokouser posted image ...drago mi je da ste malo boljeuser posted image ...koko laku noc i lijepo spavaj...bice sve okuser posted image

V. od rucka do maloprije pojeo kg grozdja...sad pojeo punu zdjelu vecere....na hajr i na dobrouser posted image ...i da, upiskio se i ni haberauser posted image user posted image user posted image ...ja nekad pogleda on onako mokar, igra se i uzivauser posted image

opustilo ga grožđe user posted image duša draga...e da je meni to dočekati da tako nešto spuca..on samo odvaljuje tzv. planktonske zalogaje (ma nisu ni mravlji, već eto mikroskopskiuser posted image )...

Koks, nisam u toku te opracije, ne znam ni zašto ide, ali kako god, zelim vam od srca da sve prodje ok, a sigurna sam da hoće aBd user posted image
felix, smiri doživljaje user posted image Boga mi, izgleda da si ti pravo aktivna ovih dana, čim toliko spominješ i sanjaš tu trudnoću user posted image user posted image kiss anelku. kako mu je glava? user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 16.9.2011 8:02:03 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 31814
16.9.2011 8:54:55   
Malenaoduvijek
dobro jutro

mi smo dobro hB, momci prave haos vec uveliko a ja pijem kafu user posted image

hocu sve felix da kazem koliko sanja trudnocu dozvace je jos, a zena ne da nije spremna za to nego nije ama bas nikako, zato bolje ne pricaj o tome pa ti nece biti u podsvijesti i neces je sanjati user posted image

tekja jeli vrijedi onaj dogovor, hocemo ici danas?

samo sibni sms ako se predomislis.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 31815
16.9.2011 9:02:59   
tekja
Mala dogovor vrijedi, htjela sam MM da posaljem poruku, kad ne da nemam kredita za sms nemam ni za prozvatiuser posted image ...nego ja cu biti tamo oko pola jedanuser posted image  

dobro jutro...kod nas sve 5user posted image ..nije nam prejedanje naskodilo hB...momak se evo igra, uljevak se pece, ja kahvenisem i takouser posted image

Jul 20th

...just because it burns

Neposredna veza do poruke: 31816
16.9.2011 9:10:05   
Anoniman
jutro
Nisam sinoc nista sanjalauser posted image user posted image user posted image al mi je vruce bilo sparina juce sam pila puno vode pa me budilo piskiti da izvinete user posted image
Samo sto sam legla anel me vice tiho,mam, mama mama sta je anel on tiho pekauser posted image mlijeka .
I meni bi zao nije svaku noc ustanem i napravim popije sve i zaspi.I mi masallah nesmijem nista puno hvaliti jedemo super al opet dzaba kad se ne vidi na njemu nistauser posted image al nema veze
Juce je bas jeo mislila sam naskodice mu .....I opet mi jos  peka trazio u neka doba ccc .
eVo  ga igra se bebiuser posted image user posted image user posted image uzeo bebu celku pa prica nesto snjom , pokrijeva je oblaci dosadili mu autici .
Niceg se ne srami kad set_amo naidju cestom djeca cure on sam njih vice cuja cavo.Cao ...
Il kad prolaze u skolu A. van on ih vice  smjesan je .....

< Poruku je uredio felix -- 16.9.2011 9:11:32 >

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31817
16.9.2011 9:42:03   
Mya_81 RR
Jutro!

Felix, hoćemo li to uskoro nešto čestitati user posted image

Koko, bit ce to sve ok, mada znam da ćeš i ono malo vremena što će biti u op.sali izluditi, ali izdrzat ces ti to, jaka si ti, sigurna sam, a i hrabrice su to naše i oni bolje podnesu to od nas user posted image user posted image user posted image

Minja je noćas u snu vikala mio mao (onaj stari crtić) user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31818
16.9.2011 13:03:45   
Lady26
Eh, gdje ste zeMske, sta ima, sta nema?
Kako su djecica?
Koko, ja mislila ti jaka ko zemlja....kad ono....ne daj se, bit ce to sve dobro aBd....pa nije neka teska operacija, zar ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja kupila curici sminki farmerice, one skini user posted image , da se foliramo....haman ce bit siroke user posted image al popunit cemo ih aBd, pocela je fino jesti hB dragom.....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 31819
16.9.2011 13:13:51   
mala86
joj mom Leonu izgleda nije dosta sto se zovne dnevno mama,mami,...jedno 10000 puta vec poceo i u snu user posted image user posted image user posted image !nocas se trznem zove me,ja skacem a on mene u snu zove i jos pruza jednu ruku user posted image

lady super za jelo user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31820
16.9.2011 13:16:33   
Lady26
Hahahahaha mala, istoooooooooo majke mi...
Sinoc je pokrivam a ona : mama, mama user posted image user posted image
A to u danu....po 3827493846329576x user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31821
16.9.2011 13:20:02   
mala86

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hahahahaha mala, istoooooooooo majke mi...
Sinoc je pokrivam a ona : mama, mama user posted image user posted image
A to u danu....po 3827493846329576x user posted image user posted image user posted image

jel ona tebi bar nesto kaze kad te zove po danu user posted image

ovaj moj ako gledam tv hoce da pogledam u njega ili je slozio neku facu pa da to vidim user posted image ,ili se zagledo u tv a ja nestala iz boravka,samo da vidi jesam tu...

a nedaj Boze da zatvorim oci kao da cu zaspat,nema sta taj nece radit samo da ih otvorim user posted image user posted image user posted image i onda se obraduje ko da sam 2 sata bila vani user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31822
16.9.2011 13:43:03   
Lady26
Nekad samo onako zove da je pogledam, nekad da joj potvrdim, nekad ako ide pjesmica da masem glavom zajedno s njom i tako....ali uglavnom od 17-21h po 4384735982356249856345934637x user posted image zamisli da sam cijeli dan s njom user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31823
16.9.2011 13:43:55   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mala86
a nedaj Boze da zatvorim oci kao da cu zaspat,nema sta taj nece radit samo da ih otvorim user posted image user posted image user posted image i onda se obraduje ko da sam 2 sata bila vani user posted image user posted image

Odmah ide vikanje : budiiiiiiiiiiiiiii se, toji ociiiiiiiiiiii user posted image user posted image i bockanje u oko user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31824
16.9.2011 14:01:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Nekad samo onako zove da je pogledam, nekad da joj potvrdim, nekad ako ide pjesmica da masem glavom zajedno s njom i tako....ali uglavnom od 17-21h po 4384735982356249856345934637x user posted image zamisli da sam cijeli dan s njom user posted image user posted image user posted image
dobro si rekla zamisli samouser posted image user posted image
I mene anel zna zvat bezbroj puta za svaku sitnicu sad je u fazi kad sve pita zanima ga , recimo sto nadje nesto sto nezna sta je to .Zna bezbroj puta reci taje oto taje oto i sve tako.
Ja sam vec navikla user posted image user posted image user posted image nekad bude dosadan .
Juce na tv . hrt2 prog. bio zutokljunac a on meni sta je oto a prije toga me jos nesto upitkivo reko da prostite guzica eto sta je jesi dosadan jednom sam vec rekla ptica ,a on opet sta je meni dosadi reko guzica eto staje nemoj biti naporan anele .
On se odvali smijat pa ce guijicauser posted image user posted image user posted image user posted image i crce od smjeha .
Smjesno mu.....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 31825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1271 1272 [1273] 1274 1275   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *