Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bebacha nebrini mila nisam ni ja nikad bila deblja .Bitno da je zdrava kao i moj anel mrsavica tanka , jos ima sitnu kost eto njegovu rucicu mogu obascipit s dva prsta . Uh ja se prenajela ko sam .! Rostiljali , !
mala, koko ...drago mi je da ste malo bolje ...koko laku noc i lijepo spavaj...bice sve ok
V. od rucka do maloprije pojeo kg grozdja...sad pojeo punu zdjelu vecere....na hajr i na dobro ...i da, upiskio se i ni habera ...ja nekad pogleda on onako mokar, igra se i uziva
veče, koko držimo fige da sve prođe što brže mi odosmo sutra na more,kontali ići pa se predomislili,nisam ništa ni spakovala,kad zove kum da idemo nešto mi se ne ide,zapravo mrsko mi se voziti a sutra radim al eto,još ću propustiti finale košarke
moj malac usto u 6.08 nemam pojma sta mu je,zaspo je sinoc oko 9
evo sad gleda bobke (spuzva boba ) u zadnje vrijeme ga obozava
jutros ga mm vago ima skoro 13 kila (12.800) ja ostala paf,nedavno je imo 12 jedva nesto ga krenulo,pogotovo kad se prave stvari koje on voli,juce skoro cijelu pastrmku pojeo
opustilo ga grožđe duša draga...e da je meni to dočekati da tako nešto spuca..on samo odvaljuje tzv. planktonske zalogaje (ma nisu ni mravlji, već eto mikroskopski )...
Koks, nisam u toku te opracije, ne znam ni zašto ide, ali kako god, zelim vam od srca da sve prodje ok, a sigurna sam da hoće aBd felix, smiri doživljaje Boga mi, izgleda da si ti pravo aktivna ovih dana, čim toliko spominješ i sanjaš tu trudnoću kiss anelku. kako mu je glava?
< Poruku je uredio pocahontas -- 16.9.2011 8:02:03 >
mi smo dobro hB, momci prave haos vec uveliko a ja pijem kafu
hocu sve felix da kazem koliko sanja trudnocu dozvace je jos, a zena ne da nije spremna za to nego nije ama bas nikako, zato bolje ne pricaj o tome pa ti nece biti u podsvijesti i neces je sanjati
tekja jeli vrijedi onaj dogovor, hocemo ici danas?
jutro Nisam sinoc nista sanjala al mi je vruce bilo sparina juce sam pila puno vode pa me budilo piskiti da izvinete Samo sto sam legla anel me vice tiho,mam, mama mama sta je anel on tiho peka mlijeka . I meni bi zao nije svaku noc ustanem i napravim popije sve i zaspi.I mi masallah nesmijem nista puno hvaliti jedemo super al opet dzaba kad se ne vidi na njemu nista al nema veze Juce je bas jeo mislila sam naskodice mu .....I opet mi jos peka trazio u neka doba ccc . eVo ga igra se bebi uzeo bebu celku pa prica nesto snjom , pokrijeva je oblaci dosadili mu autici . Niceg se ne srami kad set_amo naidju cestom djeca cure on sam njih vice cuja cavo.Cao ... Il kad prolaze u skolu A. van on ih vice smjesan je .....
Koko, bit ce to sve ok, mada znam da ćeš i ono malo vremena što će biti u op.sali izluditi, ali izdrzat ces ti to, jaka si ti, sigurna sam, a i hrabrice su to naše i oni bolje podnesu to od nas
Minja je noćas u snu vikala mio mao (onaj stari crtić)
Eh, gdje ste zeMske, sta ima, sta nema? Kako su djecica? Koko, ja mislila ti jaka ko zemlja....kad ono....ne daj se, bit ce to sve dobro aBd....pa nije neka teska operacija, zar ne? Ja kupila curici sminki farmerice, one skini , da se foliramo....haman ce bit siroke al popunit cemo ih aBd, pocela je fino jesti hB dragom.....
joj mom Leonu izgleda nije dosta sto se zovne dnevno mama,mami,...jedno 10000 puta vec poceo i u snu !nocas se trznem zove me,ja skacem a on mene u snu zove i jos pruza jednu ruku
lady super za jelo
ovaj moj ako gledam tv hoce da pogledam u njega ili je slozio neku facu pa da to vidim ,ili se zagledo u tv a ja nestala iz boravka,samo da vidi jesam tu...
a nedaj Boze da zatvorim oci kao da cu zaspat,nema sta taj nece radit samo da ih otvorim i onda se obraduje ko da sam 2 sata bila vani
Nekad samo onako zove da je pogledam, nekad da joj potvrdim, nekad ako ide pjesmica da masem glavom zajedno s njom i tako....ali uglavnom od 17-21h po 4384735982356249856345934637x zamisli da sam cijeli dan s njom
IZVORNA PORUKA: mala86 a nedaj Boze da zatvorim oci kao da cu zaspat,nema sta taj nece radit samo da ih otvorim i onda se obraduje ko da sam 2 sata bila vani
Odmah ide vikanje : budiiiiiiiiiiiiiii se, toji ociiiiiiiiiiii i bockanje u oko
Nekad samo onako zove da je pogledam, nekad da joj potvrdim, nekad ako ide pjesmica da masem glavom zajedno s njom i tako....ali uglavnom od 17-21h po 4384735982356249856345934637x zamisli da sam cijeli dan s njom
dobro si rekla zamisli samo I mene anel zna zvat bezbroj puta za svaku sitnicu sad je u fazi kad sve pita zanima ga , recimo sto nadje nesto sto nezna sta je to .Zna bezbroj puta reci taje oto taje oto i sve tako. Ja sam vec navikla nekad bude dosadan . Juce na tv . hrt2 prog. bio zutokljunac a on meni sta je oto a prije toga me jos nesto upitkivo reko da prostite guzica eto sta je jesi dosadan jednom sam vec rekla ptica ,a on opet sta je meni dosadi reko guzica eto staje nemoj biti naporan anele . On se odvali smijat pa ce guijica i crce od smjeha . Smjesno mu.....
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.