Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdravcic Vam... Evo ja svoje decke uspavala,malog odavno,velikog maloprije... Sad odmaram uz jabuku Bambi vitamincici fale decku,neki multivitamin ukljuci i brzo ce to proci... Ja cesto imam istih problema,ali ja imam slab imunitet pa cim opadne,javi se to guljenje koze... Vitamini rijese problem...
Amani, slicice su , Aman veliki djecak... Ne odgovori ti za fitnes, cim prije bi trebale, samo ne narednu sedmicu, M. ce konacno biti kuci poslijepodne, nakon vise od mjesec dana 2 i nocne smjene....da iskoristimo da se druzimo , a i Lana ga zeljna
VECE ZENE trebami savjet jer nisam pametna sta raditi neznam puno me jedna osoba razocarala.Da skratim prijateljica koju imam jedina je jako draga osoba stvarno mogu rec da ju volim i super smo si ima bebu od 5mjes. cesto mi se zalila na muza kako je zapostavio , dolazi kasno tel stalno zvoni vazda izgovora sa bebom nikad nije . Ona jadna sama s bebom dane devera a on se na posao vadi ode kaze eto me za sat nema ga za 3 sata i vise . I tako dani idu .....da skoro saznam od mm da ju vara pricao mu da ima neke seme sa ostalim nemogu da vjerujem njega poznam dugo isto bas me potreslo ona kao nezna normalno , i nece kao saznat pa reko , nista se sakrit ne moze ma moze kaze ima ovaj sto se njim druzi a on je meni uvjek bio saren kao vara zenu kako se ozenio vise je cura promjenio nego se ozenio prije. Kud mi reko rece bolje da nisam znala ja je ne mogu u oci pogledat , i slusat kad kuka a ja znam neke stvari tesko mi je A od njega cinicno nemogu da vjerujemm . Pa jedva cekali bebu rodila se on se pro Ja joj rec ne mogu ne bi da se mjesam u bilo ciji brak a tesko mi je lagati Ipak mi je pred osom ona znam ih svihu jako su dragi ljudi Ja mislim da se nece to mkoc dugo kriti neznam Nisam znala dje da pisem , nego ovdje da vas zamolim za savjet
Joj kako je dobar dernek dole u kaficu Kaze mm da sidjemo i ponesemo baby alarm Odoh se kupati, danas smo bili i mi malo na selu + rostilj, trcanje sa/za djecom, pa poslije kupanje... nadam se da necu zaspati u kadi
felix u slicnoj sam situaciji, samo sam ja to i vidjela Sama ocjeni sta ti je najbolje, ne znam koliko si dobra sa tom zenom. Ja jos uvijek nista nisam rekla, mada i ova moja sumnja, ali nekako sam osjetila da nije bas pravi trenutak da joj to sada saopstim. Mada bih ja licno voljela ako bi mi se desila slicna situacija da mi se to kaze u lice, nego ono iza ledja, da me sazaljevaju i sl. To sam i mm rekla: priznaj brate pa idi s tom drugom, ako saznam da me pravis budalom ne odgovaram za svoje postupke, ali znam da ce mucenje trajati jako dugo!
felix u slicnoj sam situaciji, samo sam ja to i vidjela Sama ocjeni sta ti je najbolje, ne znam koliko si dobra sa tom zenom. Ja jos uvijek nista nisam rekla, mada i ova moja sumnja, ali nekako sam osjetila da nije bas pravi trenutak da joj to sada saopstim. Mada bih ja licno voljela ako bi mi se desila slicna situacija da mi se to kaze u lice, nego ono iza ledja, da me sazaljevaju i sl. To sam i mm rekla: priznaj brate pa idi s tom drugom, ako saznam da me pravis budalom ne odgovaram za svoje postupke, ali znam da ce mucenje trajati jako dugo!
ovo da potpisem ja sam vidjela sestrinog bivseg momka kako se fata s nekom i rekla joj tugo moja on nju uvjerio da ja lazem i da ga mrzim i tako nas dvije bile posvađane dok ga i ona nije uhvatila
Nisam vidjela. Ma slabo skroz, jos uvijek uz animacije i kojekakva glupiranja, slomi nas sve redom, dok je nahranimo. danas npr nije uopste rucala, jos smo na izletu bili. I kuci onda samo cokolino pojela i na spavanje. Nadam se da ce sutra nadoknaditi. Jos me sada i starija opet pocela maltretirati, i ona skroz slabo jede, smrsala 2kg za 15 dana Kakva je kod vas situacjija?
ovo da potpisem ja sam vidjela sestrinog bivseg momka kako se fata s nekom i rekla joj tugo moja on nju uvjerio da ja lazem i da ga mrzim i tako nas dvije bile posvađane dok ga i ona nije uhvatila
Ma jasta, to su skroz skakljive teme za razgovor. Ja se jednom opekla i sada pamet u glavu. A peh sam ljudi moji to je cudo jedno! Jel neko "sara" naleti ili na mene ili na mm, isto ko da ih neko dovede pred nas.
Za sada masallah.... 2x sam dosipala supu (gustinu) i + zdrobljen hljeb... Teti isto fino jede....masallah 100x da se ne urekne...kazem mm - ne pamtim kad sam je nahranila za 10minuta.... Joj znam kako je, vjeruj....probaj kuhati nanu/mentu ako hoce piti...mora joj isprati stomak pa da trazi hranu...probaj
ja bih pokusala nekako saznati kad i gdje se vidja s tom ljubavnicom pa bih onda otisla kao slucajno s tom prijateljicom da ih ona sama vidi i uvjeri se svojim ocima
Vecer... Mi se kolektivno okupali,ja na rr,A u krevetu,ali nesto izvodi ne gasi se a mm priprema se za skolu jer sutra nece imatiu vremena moramo na groblje i na misu za moju mamu,rođendan joj... Zeludac me i dalje izludi,garant ce promjena vremena... Felix ovo je danas postalo strasno,to varanje i sl...gdje ljubav nestaje....samo sex,svaleranje,lova,kocka,novci...grozno... Da sam na tvom mjestu ja bi joj rekla Techer joj to povracanbje mi je poznato i A povraca,a i ja se kad putujemo drzim za stomak,uvijek mi mucno Lady ajd spavaj nista od tebe,ja bi u napad ne znam imam li snage
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Generacijo dok ste na okupu da se pozalim mi tutu necemo nauciti do skoile,ne znam vise sta da radim,neki dan mi veli mama ja ne volim ni solju,ni tutu,ako bude htio sutra piskiti reci cu ti
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.