|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
18.9.2011 8:49:22   
Bambi09
Dobro jutro od nas...
Meni niko nista ne odgovara na temi za guljenje kozice, al hajd nema veze... Skontat cu vec od cega je i kako da rijesim... Nego svima zelimo ugodan i lijep dan

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31951
18.9.2011 10:03:14   
mala86
jutrooo user posted image user posted image user posted image user posted image

spavala sam 2 sata user posted image ...sva sam nikakva,ko poslije nove godine!dosli sa svadbe u pola 5
ali bilo je pravo lijepo
malac sluso baku,ona odusevljena....samo jutros otisla u Tuzlu na jezero,pa sam ustala sa malcem u pola 7 jutros...

pravim neku torticu za sutra (rodjendanko nam je user posted image ) ali slavimo ga u nedelju sljedecu,trebali danas ali odustali zbog ove svadbe....jer smo znali kakvi cemo biti

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 31952
18.9.2011 10:04:36   
mala86
bambi ja svako guljenje kozice kod sebe pripisujem nedostatku nekog vitamina,pa tako vjerujem da je i kod malih user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31953
18.9.2011 10:06:22   
Anoniman
jutro
mi nismo nista spavali anel se citavu noc vrtio i premeco nahladjen mi jeuser posted image nos curi i grlo haman jer tesko guta  a nema ture .
U neka doba plakao nos ga svrbi iritira. Tako da sam nikakava
Nema ture samo nos ga zeza dobro . Necu ga sad zasad nigdje voditi vidjecu kako ce se ponasati

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 31954
18.9.2011 10:15:20   
koka i po
jutro i od mene...
I.je prehladjen tako da cisto sumnjam da nece odgoditi operaciju.danas idemo u Ze. da vidimo sta cemo a 99% je da cemo se svi vratiti.
eto...hvala svima sto mislite na nas..
Mala imas pp...

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31955
18.9.2011 10:21:03   
Anoniman
sretno kokauser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 31956
18.9.2011 10:22:52   
koka i po
hvala feliks...nesto kontam,ovoliko sekiracije i pritiska da bi na kraju sve propalo.
ali eto opet oni najbolje znaju ,mada smatram da se nijedna operacija nesmije uraditi ako covjek nije 100% zdrav.pa vidjet cemo danas.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31957
18.9.2011 10:25:35   
Anoniman
bas sad da se nahladi user posted image al ne brini mila neznas nista dok ne odes vidjeti sta ce vam reci ......
Nemoj se sekirati pokusaj al znam da je tesko user posted image

Neposredna veza do poruke: 31958
18.9.2011 10:55:39   
mala86

IZVORNA PORUKA: koka i po

jutro i od mene...
I.je prehladjen tako da cisto sumnjam da nece odgoditi operaciju.danas idemo u Ze. da vidimo sta cemo a 99% je da cemo se svi vratiti.
eto...hvala svima sto mislite na nas..
Mala imas pp...

koja mala user posted image
ako je meni kod mene nema nista

Neposredna veza do poruke: 31959
18.9.2011 10:58:27   
koka i po
nije duso ti ova mala sarajkauser posted image ...
tebe sam zvala sinoc user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31960
18.9.2011 11:03:45   
mala86

nije duso ti ova mala sarajkauser posted image ...
tebe sam zvala sinoc user posted image

ajjj pa to si ti user posted image

preksinoc user posted image

ja bila kod mame nosili nesto u podrum kad sam dosla propusten poziv,nazovem mm da vidi broj na netu,nepoznato ime ma reko neko se zeznuo user posted image

a sad mi stvarno zao user posted image

< Poruku je uredio mala86 -- 18.9.2011 11:05:28 >

Neposredna veza do poruke: 31961
18.9.2011 11:04:28   
koka i po
jesam....tacnije preksinoc ali se niko nije javio.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 31962
18.9.2011 11:22:16   
mala86

jesam....tacnije preksinoc ali se niko nije javio.

izvni nije bilo namjerno user posted image

evo objasni gore

Neposredna veza do poruke: 31963
18.9.2011 11:30:01   
tekja
jutro drage moje...

uh mene toliko obaveza ceka, a ja cekam da MM ustane, ne mogu nista raditi dok on spavauser posted image  V. evo mahnita, nisam ga izvela napolje, ako stignem popodne cu...

koko, vala bas sekiracija ni za stouser posted image ...a i ja ne vjerujem da ce ga uspavljivati bolesnog...sretno vam, pa nek' bude kako je najbolje za I.user posted image

Bambi ne ljuti se, zenice su ti vec rekle da je vjerovatno nedostatak vitamina, a ja sam sigurna da nema veze sa tim kada je rodjen - ima veze samo kod novorodjencadi, a ne kod vece djece...uvedi multivitamin, pa ces vidjeti popravlja li se stanjeuser posted image

Felix, danas kad A. uspavaj i ti namiri nespavanjeuser posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 31964
18.9.2011 11:32:10   
Anoniman
ipak sam ga vodila tura pocela rasti preko  38 . odvedem ga na hitnu ima uvecan jedan krajnikuser posted image   i + grlo crveno dala nam amoxibos i kapi za nos , Ako ne bude bolje da se javim svom ped. jer smo na hitnoj bili .Kud sam ja nikakva  kud on nervozan ne jede nista .......grozno jutro pocelo

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31965
18.9.2011 12:28:04   
Lady26
Joj Felix, bas mi je zao, a neki dan govoris kako hB odavno nije bio bolestan i vidi sad... user posted image user posted image
Da prodje sto prije user posted image

Bambi, sjecas se da sam i ja pisala za guljenje prstica? Evo hB nema toga vise, jel od sirupa (multivitamol 1+) ili do cega je ne znam ali proslo hB... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31966
18.9.2011 13:01:50   
Amani12
Dan user posted image
Felix ljubi nammisica malog,nadam se da se nece pogorsati i da ce lijekovi odmah djelovati user posted image
Bambi mila vec sam ti napisala,ja mislim da je nedostatk vitamina,kod mene je uvijek to i slab imunitet... user posted image
Lady znaci fitness oe tamo sedmice? Jedva cekam user posted image
Tekja sretno s obavezama,samo laganini i ljubni mi decka malog user posted image
Koko cekamo da se javis...user posted image

Moj mali decko pajki,veliki momak mi izasao do radnje,a ja relaxing user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 31967
18.9.2011 13:07:10   
Anoniman
lady tak mi i treba kad pricam puno.Da zna mm ruzio bi me neda on da pricam inace sad ono uh hb nije mi dugo bio bolestan zdrav je odma se ko namjerno pogorsa tak i jelo al necu vise nikad nista rec .Al bit ce bolje abd nadam seuser posted image
// ZAHLAĐENJE U ponedjeljak temperature manje za 10 stupnjeva Četvrtak, 15 Rujan 2011 10:34 MOSTAR – Temperature u BiH će u ponedjeljak konačno spasti za deset_ stupnjeva, a past će i dugo očekivana kiša, kazao nam je klimatolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda Dženan Zulum.
On pojašnjava da prema sadašnjoj prognozi u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak slijede pljuskovi i pad temperatura, ali da se takva situacija neće dugo zadržati. Kiša će padati i u utorak, a zahladnjenje će, na sreću, biti kratka vijeka pa će tijekom tjedna doći do porasta temperature na normalne vrijednosti za to doba godine. Od iduće srijede ponovno se očekuje djelomice ili pretežito sunčano uz postupan porast temperature zraka.
Ipak, Zulum dodaje da više neće biti tako visokih temperatura koje će prelaziti 35 stupnjeva, te da će biti ugodno i sunčano vrijeme.
Listopad sunčan

Dugoročna prognoza za jesen koju je uradio Federalni hidrometeorološki zavod kaže
da će jesen 2011. godine biti po srednjoj temperaturi nešto iznad višegodišnjeg prosjeka, a što se tiče oborina u granicama višegodišnjeg prosjeka.
Rujan će, stoji u prognozi u pogledu srednje temperature, biti nešto topliji od višegodišnjeg prosjeka, a ukupna količina oborina bit će nešto ispod višegodišnjeg prosjeka. Listopad će biti nešto topliji od višegodišnjeg prosjeka, a ukupna
količina oborina bit će u granicama višegodišnjeg prosjeka. Veću količinu oborina očekujemo u zadnjoj dekadi mjeseca. Studeni će u pogledu srednje temperature biti u granicama višegodišnjeg prosjeka, a ukupna količina oborina bit će iznad višegodišnjeg prosjeka.

Vikend

Do zahlađenja su ostala još četiri dana, te meteorolozi preporučuju građanima da u idućim danima, odnosno sve do kraja vikenda uživaju u produženom ljetu. Kiša, kažu, neće pasti do kraja tjedna što ostavlja prostor za planiranje još jednog vikenda na moru. Danas će u cijeloj Federaciji biti pretežito sunčano, a temperature u Hercegovini će se peti i do 33 stupnja Celzijeva. Sutra će u cijeloj BiH također biti sunčano, kao i za oba dana vikenda. U Hercegovini će temperature za dane vikenda prelaziti 35 stupnjeva.

< Poruku je uredio felix -- 18.9.2011 13:09:23 >

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 31968
18.9.2011 15:30:34   
ladyblue RR
dobar dančić...
izvinjavam se što upadam prije vremena na ovu temu ali samo da pitam: Da li je neko od dječice imao Herpoanginu i koliko je trajala temperatura?
Borim se na bebinom temperaturom već 6. dan i ništa se ne dešavauser posted image
uskoro se selimo na ovu temu pa ćemo se bolje upoznati...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31969
18.9.2011 15:36:40   
tekja
hej...

evo ja sve pospremilauser posted image , rucak se krcka, cekam da sveki navije kosu, pa odoh i ja na kupanjacuser posted image ...V. tek zaspao, izgleda da je sam sebi pomjerio dnevno spavanje na 15h, dosad je uvijek spavao izmedju 13 i 14huser posted image

Felix, a misa mu, Anelko se razbolio, nadam se da nece dugo trajati, a ti ne sekiraj se, ja sam sasvim sigurna da prehlada nije dosla od toga sto si ga pohvalila, pa kao i svaka majka radujes se sto fino jede i sto je zdrav, pa i podijelis tu svoju srecu, a djeca, k''o djeca, malo im faliuser posted image

Amaniuser posted image  ...

Mala, ivanasa, gdje ste?user posted image
ladyblue, ne znam ni sta je touser posted image , al'' nadam se da ce cura brzo biti boljeuser posted image

< Poruku je uredio tekja -- 18.9.2011 15:38:50 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31970
18.9.2011 18:14:15   
Anoniman
ej zene anel nije danas spavo pola sata tako da nisam odmorila uzas je nervozan ne jede nista user posted image turu ima, nos curi kad kihne tad se zakaslje jer sam primjetila da ide u grlo sline voda nahlada nedo bog da mu na kasalj izadje njegov bronhitis nadam se da nece .I tjesim se da ce noc biti bolja ja jedva hodam a kamoli gledam ko mrtvac sam .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 31971
18.9.2011 18:26:09   
Ella_H
Poz zenice.
I ja imam brdo obaveza A me danas
izludio s prosipanjem mlijeka, soka, pokakio
mi se na tepih ugazio u to i zove mene maaaaama
ijuuuuuuuuh kaaaaaka kaaaaaakauser posted image .
Hvala Bogu dragom na masini za sudje user posted image .
Felix zao mi Anela i moj A nesto slini i nekakav je cudan,
ali jos uvijek je aktivan.
MM uskoro ide na 4 dana van grada nesto u vezi posla tako da
zvao je i nas da idemo u Boston, isla bi rado ali
nije A za javnost jos uvijek.
Jesen je prekrasna nadam se da je i kod vas vrijeme fino.
Pusica mojim zgodnim zenama stici cu vas i ja kad taduser posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31972
18.9.2011 20:08:03   
R&T@
Dje ste, zeneuser posted image
Ima li sta novo?

Vratila se ja...bili smo u Šabićima na Bjelasnici...
uzivancija neopisiva...user posted image
iskoristili smo posljednji ljetni vikend...
Sad nek padaju cuskijeuser posted image

P.S. Izvinite sto se ne javih kad smo krenuliuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 31973
18.9.2011 20:17:34   
teacher75
i mi smo danas bili na bjelasnici ali isli u javorov do, vidjeli jezerce i kameni amfiteatar, bas je lijepo, prvi put tamo ostisli, lana brcakala nogice u jezercu a i ja sam malouser posted image poslije otisli na rucak u ferry na igmanu, divan danuser posted image
https://www.facebook.com/group.php?gid=155599537801719

< Poruku je uredio teacher75 -- 18.9.2011 20:20:13 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 31974
18.9.2011 20:25:10   
R&T@
Pokusavam organizirati svaki vikend van kuce...
Njih dvije su mi super sad u voznji, ne treba mi puno "opreme"...
a mm je slobodan...

Mislim da je sad na redu Bijeljina...
Jesi li ti bila u Stanisicima?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 31975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1277 1278 [1279] 1280 1281   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *