Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dobro jutro od nas... Meni niko nista ne odgovara na temi za guljenje kozice, al hajd nema veze... Skontat cu vec od cega je i kako da rijesim... Nego svima zelimo ugodan i lijep dan
spavala sam 2 sata ...sva sam nikakva,ko poslije nove godine!dosli sa svadbe u pola 5 ali bilo je pravo lijepo malac sluso baku,ona odusevljena....samo jutros otisla u Tuzlu na jezero,pa sam ustala sa malcem u pola 7 jutros...
pravim neku torticu za sutra (rodjendanko nam je ) ali slavimo ga u nedelju sljedecu,trebali danas ali odustali zbog ove svadbe....jer smo znali kakvi cemo biti
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
jutro mi nismo nista spavali anel se citavu noc vrtio i premeco nahladjen mi je nos curi i grlo haman jer tesko guta a nema ture . U neka doba plakao nos ga svrbi iritira. Tako da sam nikakava Nema ture samo nos ga zeza dobro . Necu ga sad zasad nigdje voditi vidjecu kako ce se ponasati
jutro i od mene... I.je prehladjen tako da cisto sumnjam da nece odgoditi operaciju.danas idemo u Ze. da vidimo sta cemo a 99% je da cemo se svi vratiti. eto...hvala svima sto mislite na nas.. Mala imas pp...
hvala feliks...nesto kontam,ovoliko sekiracije i pritiska da bi na kraju sve propalo. ali eto opet oni najbolje znaju ,mada smatram da se nijedna operacija nesmije uraditi ako covjek nije 100% zdrav.pa vidjet cemo danas.
jutro i od mene... I.je prehladjen tako da cisto sumnjam da nece odgoditi operaciju.danas idemo u Ze. da vidimo sta cemo a 99% je da cemo se svi vratiti. eto...hvala svima sto mislite na nas.. Mala imas pp...
koja mala ako je meni kod mene nema nista
preksinoc
ja bila kod mame nosili nesto u podrum kad sam dosla propusten poziv,nazovem mm da vidi broj na netu,nepoznato ime ma reko neko se zeznuo
a sad mi stvarno zao
< Poruku je uredio mala86 -- 18.9.2011 11:05:28 >
evo objasni gore
Bambi ne ljuti se, zenice su ti vec rekle da je vjerovatno nedostatak vitamina, a ja sam sigurna da nema veze sa tim kada je rodjen - ima veze samo kod novorodjencadi, a ne kod vece djece...uvedi multivitamin, pa ces vidjeti popravlja li se stanje
Felix, danas kad A. uspavaj i ti namiri nespavanje
ipak sam ga vodila tura pocela rasti preko 38 . odvedem ga na hitnu ima uvecan jedan krajnik i + grlo crveno dala nam amoxibos i kapi za nos , Ako ne bude bolje da se javim svom ped. jer smo na hitnoj bili .Kud sam ja nikakva kud on nervozan ne jede nista .......grozno jutro pocelo
Joj Felix, bas mi je zao, a neki dan govoris kako hB odavno nije bio bolestan i vidi sad... Da prodje sto prije
Bambi, sjecas se da sam i ja pisala za guljenje prstica? Evo hB nema toga vise, jel od sirupa (multivitamol 1+) ili do cega je ne znam ali proslo hB...
Dan Felix ljubi nammisica malog,nadam se da se nece pogorsati i da ce lijekovi odmah djelovati Bambi mila vec sam ti napisala,ja mislim da je nedostatk vitamina,kod mene je uvijek to i slab imunitet... Lady znaci fitness oe tamo sedmice? Jedva cekam Tekja sretno s obavezama,samo laganini i ljubni mi decka malog Koko cekamo da se javis...
Moj mali decko pajki,veliki momak mi izasao do radnje,a ja relaxing
lady tak mi i treba kad pricam puno.Da zna mm ruzio bi me neda on da pricam inace sad ono uh hb nije mi dugo bio bolestan zdrav je odma se ko namjerno pogorsa tak i jelo al necu vise nikad nista rec .Al bit ce bolje abd nadam se // ZAHLAĐENJE U ponedjeljak temperature manje za 10 stupnjeva Četvrtak, 15 Rujan 2011 10:34 MOSTAR – Temperature u BiH će u ponedjeljak konačno spasti za deset_ stupnjeva, a past će i dugo očekivana kiša, kazao nam je klimatolog Federalnog hidrometeorološkog zavoda Dženan Zulum. On pojašnjava da prema sadašnjoj prognozi u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak slijede pljuskovi i pad temperatura, ali da se takva situacija neće dugo zadržati. Kiša će padati i u utorak, a zahladnjenje će, na sreću, biti kratka vijeka pa će tijekom tjedna doći do porasta temperature na normalne vrijednosti za to doba godine. Od iduće srijede ponovno se očekuje djelomice ili pretežito sunčano uz postupan porast temperature zraka. Ipak, Zulum dodaje da više neće biti tako visokih temperatura koje će prelaziti 35 stupnjeva, te da će biti ugodno i sunčano vrijeme. Listopad sunčan
Dugoročna prognoza za jesen koju je uradio Federalni hidrometeorološki zavod kaže da će jesen 2011. godine biti po srednjoj temperaturi nešto iznad višegodišnjeg prosjeka, a što se tiče oborina u granicama višegodišnjeg prosjeka. Rujan će, stoji u prognozi u pogledu srednje temperature, biti nešto topliji od višegodišnjeg prosjeka, a ukupna količina oborina bit će nešto ispod višegodišnjeg prosjeka. Listopad će biti nešto topliji od višegodišnjeg prosjeka, a ukupna količina oborina bit će u granicama višegodišnjeg prosjeka. Veću količinu oborina očekujemo u zadnjoj dekadi mjeseca. Studeni će u pogledu srednje temperature biti u granicama višegodišnjeg prosjeka, a ukupna količina oborina bit će iznad višegodišnjeg prosjeka. Vikend
Do zahlađenja su ostala još četiri dana, te meteorolozi preporučuju građanima da u idućim danima, odnosno sve do kraja vikenda uživaju u produženom ljetu. Kiša, kažu, neće pasti do kraja tjedna što ostavlja prostor za planiranje još jednog vikenda na moru. Danas će u cijeloj Federaciji biti pretežito sunčano, a temperature u Hercegovini će se peti i do 33 stupnja Celzijeva. Sutra će u cijeloj BiH također biti sunčano, kao i za oba dana vikenda. U Hercegovini će temperature za dane vikenda prelaziti 35 stupnjeva.
dobar dančić... izvinjavam se što upadam prije vremena na ovu temu ali samo da pitam: Da li je neko od dječice imao Herpoanginu i koliko je trajala temperatura? Borim se na bebinom temperaturom već 6. dan i ništa se ne dešava uskoro se selimo na ovu temu pa ćemo se bolje upoznati...
evo ja sve pospremila , rucak se krcka, cekam da sveki navije kosu, pa odoh i ja na kupanjac ...V. tek zaspao, izgleda da je sam sebi pomjerio dnevno spavanje na 15h, dosad je uvijek spavao izmedju 13 i 14h
Felix, a misa mu, Anelko se razbolio, nadam se da nece dugo trajati, a ti ne sekiraj se, ja sam sasvim sigurna da prehlada nije dosla od toga sto si ga pohvalila, pa kao i svaka majka radujes se sto fino jede i sto je zdrav, pa i podijelis tu svoju srecu, a djeca, k''o djeca, malo im fali
Amani ...
Mala, ivanasa, gdje ste? ladyblue, ne znam ni sta je to , al'' nadam se da ce cura brzo biti bolje
< Poruku je uredio tekja -- 18.9.2011 15:38:50 >
ej zene anel nije danas spavo pola sata tako da nisam odmorila uzas je nervozan ne jede nista turu ima, nos curi kad kihne tad se zakaslje jer sam primjetila da ide u grlo sline voda nahlada nedo bog da mu na kasalj izadje njegov bronhitis nadam se da nece .I tjesim se da ce noc biti bolja ja jedva hodam a kamoli gledam ko mrtvac sam .
Poz zenice. I ja imam brdo obaveza A me danas izludio s prosipanjem mlijeka, soka, pokakio mi se na tepih ugazio u to i zove mene maaaaama ijuuuuuuuuh kaaaaaka kaaaaaaka . Hvala Bogu dragom na masini za sudje . Felix zao mi Anela i moj A nesto slini i nekakav je cudan, ali jos uvijek je aktivan. MM uskoro ide na 4 dana van grada nesto u vezi posla tako da zvao je i nas da idemo u Boston, isla bi rado ali nije A za javnost jos uvijek. Jesen je prekrasna nadam se da je i kod vas vrijeme fino. Pusica mojim zgodnim zenama stici cu vas i ja kad tad .
i mi smo danas bili na bjelasnici ali isli u javorov do, vidjeli jezerce i kameni amfiteatar, bas je lijepo, prvi put tamo ostisli, lana brcakala nogice u jezercu a i ja sam malo poslije otisli na rucak u ferry na igmanu, divan dan https://www.facebook.com/group.php?gid=155599537801719
< Poruku je uredio teacher75 -- 18.9.2011 20:20:13 >
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.