Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja bih pokusala nekako saznati kad i gdje se vidja s tom ljubavnicom pa bih onda otisla kao slucajno s tom prijateljicom da ih ona sama vidi i uvjeri se svojim ocima
to moze samo mm 100% potvrditi zna dje se vidja skim gdje a ne zeli nista reci i meni je rekao da ne govorim da se ne mjesam Jako smo dobre , draga mi je ono pravo al sam sad pih ruznam mi osjecaj nesto znat a kriti lagati .....Ne volim lazi nikako , a nebi voljela da ja nesto zahuktavam mislim da se saznat sama jer vec UVELIKO sumnja u njega . Tel, zvoni stalno, dolazi kasno nikad ga nema podani i kad ima vremena ona jadna se ljuti al sta ima od toga tako dani idu Sto je najgore ima grozno drustvo ne kazu dzaba skim si takav si.! Hvala vam na savjetima.
ja bih pokusala nekako saznati kad i gdje se vidja s tom ljubavnicom pa bih onda otisla kao slucajno s tom prijateljicom da ih ona sama vidi i uvjeri se svojim ocima
to moze samo mm 100% potvrditi zna dje se vidja skim gdje a ne zeli nista reci i meni je rekao da ne govorim da se ne mjesam Jako smo dobre , draga mi je ono pravo al sam sad pih ruznam mi osjecaj nesto znat a kriti lagati .....Ne volim lazi nikako , a nebi voljela da ja nesto zahuktavam mislim da se saznat sama jer vec UVELIKO sumnja u njega . Tel, zvoni stalno, dolazi kasno nikad ga nema podani i kad ima vremena ona jadna se ljuti al sta ima od toga tako dani idu Sto je najgore ima grozno drustvo ne kazu dzaba skim si takav si.! Hvala vam na savjetima.
ti trebaš šutiti zbog svog muža,možeš njemu navaliti probleme na glavu ružne su to situacije do Boga
ti trebaš šutiti zbog svog muža,možeš njemu navaliti probleme na glavu ružne su to situacije do Boga
ma znam zato necu reci nisam nikom rekla samo vama jest malo jel da Al se stvarno grozno osjecam , jer mi je draga . Molim Boga da sazna da ju ne vuce za nos vise ,! Zao mi bebe male ..... a nesto mislim sto mm rece nece ona nikad saznat budi sigurna E . nece Valjda covjek zna , i od prije takve situacije ljude a nikad se jos nije saznalo .
felix u slicnoj sam situaciji, samo sam ja to i vidjela Sama ocjeni sta ti je najbolje, ne znam koliko si dobra sa tom zenom. Ja jos uvijek nista nisam rekla, mada i ova moja sumnja, ali nekako sam osjetila da nije bas pravi trenutak da joj to sada saopstim. Mada bih ja licno voljela ako bi mi se desila slicna situacija da mi se to kaze u lice, nego ono iza ledja, da me sazaljevaju i sl. To sam i mm rekla: priznaj brate pa idi s tom drugom, ako saznam da me pravis budalom ne odgovaram za svoje postupke, ali znam da ce mucenje trajati jako dugo!
ovo da potpisem ja sam vidjela sestrinog bivseg momka kako se fata s nekom i rekla joj tugo moja on nju uvjerio da ja lazem i da ga mrzim i tako nas dvije bile posvađane dok ga i ona nije uhvatila
Ma jasta, to su skroz skakljive teme za razgovor. Ja se jednom opekla i sadapamet u glavu. A peh sam ljudi moji to je cudo jedno! Jel neko "sara" naleti ili na mene ili na mm, isto ko da ih neko dovede pred nas.
Ajd smijesli nam ispricati to iskustvo? Necu reci naravno joj , .......
noa draga, sta rece, cccc, e bas cu je nazvati i reci da si je silno pozeljela , ma zena se pretvorila u super domacicu, nisam je vidjela kako su se vratili s mora
Noa dobra ti kletva . Tekja nemoj mi biti sikirli i ja sam danas bila pa cu uprtiti mm i spajdermene malo nek rostiljaju a ja da udahnem ciste have. Felix uradi ono sto bi voljela da i tebi neko uradi, a taj hairlija ce se opeci svi mi mozemo sta hocemo ali ne dokle hocemo, a Poslanik s.a.w.s je rekao: Ako se ne stidis radi sta hoces. Nedaj Boze nikom takvog iskusenja. Mala pusa velika i tebi i djecacima. Bambi ja od Septembra inace uvijek uvodim multivitamin i sebi i djeci, mm nekad natjeram . Pusa svima
Amani avatar je Ella-H . Moj anel kise od danas plaho nadam se da ce na tome ostat . Zaspo pile moje , naucio se gledat teletabise i cim mu je dosadno trai da mu upalim tabiće kako on kaze Tajra fali a dadada isto.
E svasta, ne znam, bas su glupi, puste ih i onda ih zovu, ne kontam, valjda su trebali znati u bolnici rezultate, sretno im u svakom slucaju, valjda nije nista
Da pozelimo Kokinom mezimcu da sve prodje kako treba, a mami snage da to sto lakse podnese
Sahara ti zeno svaki novi put kad te vidim sve bolje i bolje izgledas
Moja cura kod bake i dede uziva, dijete se kazu bukvalno ne smiruje, danas mi je sveki dala na tel i ja je pitam hoces doci mami, a ona kaze necu . Luka nesto danas nervozan pa mi cudno jer dijete se ne cuje od kako se rodio. Ja se bacila na pravljenje zimnice, ubijam vrijeme
nego da vas pitam,zasto se ponavlja nalaz krvi iz pete kod novorođencadi sta nije u redu
Tim nalazom se utvrdjuje da li su prisutni hormoni stitne zlijezde u krvi. nalaz je jako bitan i ozbiljan, ali posto si napisala da su zvali 2 majke istovremeno, moze se desiti da im nesto nije bilo u redu sa aparatom, reagensima i sl. felix desilo se ovo: momak je varao moju jako odbru prijateljicu, ja ga vidjela i rekla joj naravno. I onda on nju ubjedi da sam ja slagala, napadnu me oboje i nas 2 se posvadjamo. Ne moram ti pricati kako sam se nasekirala. A to eto bila situacija momak i cura (btw nisu zavrsili zajedno), a zamisli situaciju muz i zena, jos i dijete/djeca... Treba bas dobro odvagati. Znas kako muski kazu na te stvari: jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?
Jutrica! Nama j eustajanje redovno u 7, tata otisao na posao a nas dvije svaka na svoju stranu, ona se igra a ja ovdje
Jelenice, duso hvala ti, a to je bio mrak pa ti se ucinilo , a ja sam zapanjena tvojim izgledom, kazem ja kolegici za tebe pa rekoh zena je zmaj, stvarno kao da se nisi ni porodila , imas zavidnu energiju, svaka cast
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.