|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.9.2011 22:54:39   
Lady26
Ja se ne bih mijesala u to...ne nikako...ispast ces ti gora....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 31926
17.9.2011 22:54:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja bih pokusala nekako saznati kad i gdje se vidja s tom ljubavnicom pa bih onda otisla kao slucajno s tom prijateljicom da ih ona sama vidi i uvjeri se svojim ocima
to moze samo mm 100% potvrditi zna dje se vidja skim gdje a ne zeli nista reci i meni je rekao da ne govorim da se ne mjesam
Jako smo dobre , draga mi je ono pravo al sam sad pih ruznam mi osjecaj nesto znat a kriti lagati .....Ne volim lazi nikako , a nebi voljela da ja nesto zahuktavam mislim da se saznat sama jer vec UVELIKO sumnja u njega .
Tel, zvoni stalno, dolazi kasno nikad ga nema podani i kad ima vremena ona jadna se ljuti al sta ima od toga tako dani idu
Sto je najgore ima grozno drustvo ne kazu dzaba skim si takav si.!
Hvala vam na savjetima.

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 31927
17.9.2011 22:58:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

ja bih pokusala nekako saznati kad i gdje se vidja s tom ljubavnicom pa bih onda otisla kao slucajno s tom prijateljicom da ih ona sama vidi i uvjeri se svojim ocima
to moze samo mm 100% potvrditi zna dje se vidja skim gdje a ne zeli nista reci i meni je rekao da ne govorim da se ne mjesam
Jako smo dobre , draga mi je ono pravo al sam sad pih ruznam mi osjecaj nesto znat a kriti lagati .....Ne volim lazi nikako , a nebi voljela da ja nesto zahuktavam mislim da se saznat sama jer vec UVELIKO sumnja u njega .
Tel, zvoni stalno, dolazi kasno nikad ga nema podani i kad ima vremena ona jadna se ljuti al sta ima od toga tako dani idu
Hvala vam na savjetima.

ti trebaš šutiti zbog svog muža,možeš njemu navaliti probleme na glavuuser posted image ružne su to situacije do Bogauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31928
17.9.2011 23:00:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: felix

Hvala vam na savjetima.

ti trebaš šutiti zbog svog muža,možeš njemu navaliti probleme na glavuuser posted image ružne su to situacije do Bogauser posted image

ma znam zato necu reci nisam nikom rekla samo vamauser posted image user posted image user posted image jest malo jel dauser posted image
Al se stvarno grozno osjecam , jer mi je draga . Molim Boga da sazna da ju ne vuce za nos vise ,!
Zao mi bebe male ..... a nesto mislim sto mm rece nece ona nikad saznat budi sigurna E . nece
Valjda covjek zna , i od prije takve situacije ljude a nikad se jos nije saznalo .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31929
17.9.2011 23:03:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: mama75

felix u slicnoj sam situaciji, samo sam ja to i vidjela user posted image Sama ocjeni sta ti je najbolje, ne znam koliko si dobra sa tom zenom. Ja jos uvijek nista nisam rekla, mada i ova moja sumnja, ali nekako sam osjetila da nije bas pravi trenutak da joj to sada saopstim. Mada bih ja licno voljela ako bi mi se desila slicna situacija da mi se to kaze u lice, nego ono iza ledja, da me sazaljevaju i sl. To sam i mm rekla: priznaj brate pa idi s tom drugom, ako saznam da me pravis budalom ne odgovaram za svoje postupke, ali znam da ce mucenje trajati jako dugo! 

ovo da potpisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam vidjela sestrinog bivseg momka kako se fata s nekom i rekla jojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tugo moja on nju uvjerio da ja lazem i da ga mrzimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i tako nas dvije bile posvađane dok ga i ona nije uhvatilauser posted image

Ma jasta, to su skroz skakljive teme za razgovor. Ja se jednom opekla i sada pamet u glavu. A peh sam ljudi moji to je cudo jedno! Jel neko "sara" naleti ili na mene ili na mm, isto ko da ih neko dovede pred nas.

Ajd smijesli nam ispricati to iskustvo?
Necu reci naravno joj , .......

(odgovor članu mama75)
  Neposredna veza do poruke: 31930
17.9.2011 23:07:50   
Anoniman
Vecer zene, mislim pa stvarno ste zaista, hajde na hanumu pa tracajteuser posted image user posted image , pussaaaaaaaa svimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31931
17.9.2011 23:13:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Vecer zene, mislim pa stvarno ste zaista, hajde na hanumu pa tracajteuser posted image user posted image , pussaaaaaaaa svimauser posted image

user posted image ko tracauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego đe ona dadada dabogda joj se ogulio premaz sa parketauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31932
17.9.2011 23:14:49   
Lady26
NE kuni, da ti se ne vrati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego kupi li sirup?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31933
17.9.2011 23:15:35   
Anoniman
noa draga, sta rece, cccc, e bas cu je nazvati i reci da si je silno pozeljelauser posted image , ma zena se pretvorila u super domacicu, nisam je vidjela kako su se vratili s morauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31934
17.9.2011 23:17:02   
Amani12
Fali Dadada user posted image a i Tajra user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31935
17.9.2011 23:17:47   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lady nisam u ponedjeljak cuuser posted image
a sahara bas je super domacicauser posted image user posted image user posted image user posted image mogu mislit nadoknađuje mužu 2 mjeseca izbivanja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31936
17.9.2011 23:18:41   
Ella_H
Noa dobra ti kletvauser posted image .
Tekja nemoj mi biti sikirli i ja sam danas bila
pa cu uprtiti mm i spajdermene malo nek rostiljaju
a ja da udahnem ciste have.
Felix uradi ono sto bi voljela da i tebi neko uradi,
a taj hairlija ce se opeci svi mi mozemo sta hocemo
ali ne dokle hocemo, a Poslanik s.a.w.s je rekao: Ako se ne stidis radi sta hoces.
Nedaj Boze nikom takvog iskusenja.
Mala pusa velika i tebi i djecacima.
Bambi ja od Septembra inace uvijek uvodim multivitamin i sebi i djeci,
mm nekad natjeram user posted image .
Pusa svimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31937
17.9.2011 23:19:51   
Anoniman

a sahara bas je super domacicauser posted image user posted image user posted image user posted image mogu mislit nadoknađuje mužu 2 mjeseca izbivanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ahahahhahahaahah, to si ti reklauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31938
17.9.2011 23:22:18   
Anoniman

Ahahahhahahaahah, to si ti reklauser posted image

ma ja njoj smijem svašta reci ona se na mene ne ljutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image što bi rekli u ZG ''''dobre smo si''''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31939
17.9.2011 23:26:04   
Anoniman
Amani avatar je user posted image user posted image user posted image
Ella-H user posted image . Moj anel kise od danas user posted image plaho nadam se da ce na tome ostat .
Zaspo pile moje , naucio se gledat teletabise i cim mu je dosadno trai da mu upalim tabiće kako on kazeuser posted image
Tajra fali a dadada isto.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31940
17.9.2011 23:27:21   
Anoniman
nego da vas pitam,zasto se ponavlja nalaz krvi iz pete kod novorođencadiuser posted image sta nije u reduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31941
17.9.2011 23:27:38   
Anoniman
noa bona, hoces ti prije zime dolaziti ovamo, bas si se ulijenilauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31942
17.9.2011 23:28:55   
Anoniman

nego da vas pitam,zasto se ponavlja nalaz krvi iz pete kod novorođencadiuser posted image sta nije u reduuser posted image

Kako mislis ponavlja,mislim obicno se uzima iz pete, a zasto se ponavlja pa darant ili nesto nije bilo ok ili nisu uzeli dovoljno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31943
17.9.2011 23:31:59   
Anoniman

Kako mislis ponavlja,mislim obicno se uzima iz pete, a zasto se ponavlja pa darant ili nesto nije bilo ok ili nisu uzeli dovoljno

ma znam da u bolnici uzmu iz pete i kao zovu ako nesto nije u redu,evo rodicu mi zvali a i od rođaka zenu pa one prepanute samo takouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31944
17.9.2011 23:33:09   
Anoniman

noa bona, hoces ti prije zime dolaziti ovamo, bas si se ulijenilauser posted image

hajte vi ovamo kod mene vrucina ko u sred ljetauser posted image user posted image user posted image user posted image napunit cu vam i bazenuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31945
17.9.2011 23:33:52   
Anoniman
E svasta, ne znam, bas su glupi, puste ih i onda ih zovu, ne kontam, valjda su trebali znati u bolnici rezultate, sretno im u svakom slucaju, valjda nije nista

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31946
17.9.2011 23:35:10   
Anoniman

hajte vi ovamo kod mene vrucina ko u sred ljetauser posted image user posted image user posted image user posted image napunit cu vam i bazenuser posted image

Vala bas, hahhhahaaa, da kazem radim ubit ces me, pa cu se onda radije vaditi na dadaduuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31947
17.9.2011 23:55:22   
Anoniman
Vece i od nas...

Da pozelimo Kokinom mezimcu da sve prodje kako treba, a mami snage da to sto lakse podneseuser posted image

Sahara ti zeno svaki novi put kad te vidim sve bolje i bolje izgledasuser posted image

Moja cura kod bake i dede uziva, dijete se kazu bukvalno ne smiruje, danas mi je sveki dala na tel i ja je pitam hoces doci mami, a ona kaze necu user posted image . Luka nesto danas nervozan pa mi cudno jer dijete se ne cuje od kako se rodio. Ja se bacila na pravljenje zimnice, ubijam vrijeme user posted image

Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31948
18.9.2011 0:51:34   
mama75

Tim nalazom se utvrdjuje da li su prisutni hormoni stitne zlijezde u krvi. nalaz je jako bitan i ozbiljan, ali posto si napisala da su zvali 2 majke istovremeno, moze se desiti da im nesto nije bilo u redu sa aparatom, reagensima i sl.
felix desilo se ovo: momak je varao moju jako odbru prijateljicu, ja ga vidjela i rekla joj naravno. I onda on nju ubjedi da sam ja slagala, napadnu me oboje i nas 2 se posvadjamo. Ne moram ti pricati kako sam se nasekirala. A to eto bila situacija momak i cura (btw nisu zavrsili zajedno), a zamisli situaciju muz i zena, jos i dijete/djeca... Treba bas dobro odvagati. Znas kako muski kazu na te stvari: jel ti vjerujes meni ili svojim ocima? user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 31949
18.9.2011 7:47:06   
Anoniman
Jutrica!
Nama j eustajanje redovno u 7, tata otisao na posao a nas dvije svaka na svoju stranu, ona se igra a ja ovdjeuser posted image

Jelenice, duso hvala ti, a to je bio mrak pa ti se ucinilouser posted image , a ja sam zapanjena tvojim izgledom, kazem ja kolegici za tebe pa rekoh zena je zmaj, stvarno kao da se nisi ni porodilauser posted image , imas zavidnu energiju, svaka castuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 31950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1276 1277 [1278] 1279 1280   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *