Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mnostvo pozitivnih vibrica i puuunooo Sunca vam nosimo iz predivne Turske. Stigli doma puni prekrasnih utisaka. Moja ribica je uzivala,a i mi,ma prekrasno. Kratko,ali slatko... Ajde jedan rezime,plz Nadamo se da ste nam svi dobro i zdravo
Felix ja se sjecam nekad kad sam tek dosla na ovu temu, znaci otprilike negdje mart da si kukala da hoce kisa prestati da izludi sa Anelom u kuci, da je nepodnosljiv kad ne izadje vani, a ne mozete vani od kise. Tako neka nama sunca
ma jest jelena ma kazem nije meni toliko stala kisa nego da oce zahladniti a da se moze van e ja i mene jel da a zelja . Samo da malo osvjezi , Kako ste vi zao mi je sto vas sve nesto spopalao al proce jaki ste vi znam ja.pusa vam
tekja jesam brzo sam dosla, hvala na pitanju ..e bas mi je godilo, djetetu je bas lijepo bilo samo mi je nedostajao moj mali momak.drugi put ide i on, ne moze bez njega...a vidim ja nije mi druga u elementu pa kontam Đe zapelo...
felix, felix treba tebe istuci i to dobro ne sekiraj mi to pile maleno...
jelena moja ljubim ja vas sve troje
koko duso bice on dobro aBd, sekiras se naravno a on glumi velikog momka da ti bude lakse...ali polako proci ce i to pa ce ti biti lakse
ja sam svoje zuto pile poslije 72 sata nakon rodjenja morala ostaviti na pedijatriji i nije bitno koliko je dijete nikada ti nije lako kada je bolnica u pitanju...
mya jeli zoves u pon dr?
kono
noa jeli apivit rece moram zapamtiti, ispade da medex najbolje sirupe ima, ja sam ovaj apipol nedavno pila kad sam kasljala i bila bolesna i stvarno mi je pomogao...
lady drago mi je da se topis sa kg. Ja skoro gledala vrijeme kazu citiram " iskoristite vikend jer od ponedijeljka nam ide prava jesen kisa, poned.utorak svu sedm max temp do 20 step ujutro samo 12step" Eto dodje jesen hb konacno . Mi pravili ajvar , pa danas mi billo radno nisam sjela ocu anela kupat pa da ga polako smirujem da ide u krpe. Mya sretno mila
amani, welcome home...drago mi je da je sve proslo super ...sibni koju slicicu
lady, fkt si smrsala, primjetila sam al' ti jucer ne stigoh reci, a mozda nisam mogla ni od muke i zavisti tata ti se zeni...nek' mu je sa srecom...nije lako stariti sam...nadam se da si ti ok sa tim
koko, mislim na vas...lijepo iskoristite vikend, idite planinariti, rostiljati i sl. bit ce i tebi, a i djeci lakse
MM i V. se tamo igraju, bas se pozele, jedva je jeo i istusirao se od njega, ne moze zvrkic da doceka da se konacno "gigaju"
Ne znam Tekja...pogodilo me k'o grom iz vedra neba.... S tom je zenom vec 2-3godine, znamo se, dolazila mi je, mi isli, fina je...bila sam totalno ok u vezi toga... Ma morala sam znati da ce doci do ovoga, a veceras sam nedefinisana
ponedijeljka nam ide prava jesen kisa, poned.utorak svu sedm max temp do 20 step ujutro samo 12step"
kisa samo pon i utorak onda opet sunce na tvoju zalost
lady ja mislila da ti je tata vec u braku sa tom zenom , ne znam sta bih ti rekla i ja sam nedefinisana, ali vjeruj bolje i da ima nekoga nego da ti ga bude zao da samuje kao moj...
amani sorry danas nisam pozelila dobrodoslicu, duso moja bas mi je drago da je bilo lijepo a nisam ni sumnjala
Nije, zive zajedno, sad ces e vjencati....ja sam bila super sve do veceras, ne znam sta mi je.... Kako mami reci, kako otici (zbog nje), kako NE otici (zbog njega), kako ga gledati ga tamo... Izgleda da me je pogodilo pravo...
Nije, zive zajedno, sad ces e vjencati....ja sam bila super sve do veceras, ne znam sta mi je.... Kako mami reci, kako otici (zbog nje), kako NE otici (zbog njega), kako ga gledati ga tamo... Izgleda da me je pogodilo pravo...
ja ne bih to uzimala na sebe da joj kazem ili
a nezgodno jeste, ali otici ces naravno jer je to tvoj tata, a mama ce se nekako pomiriti s tim, ne znam majke mi sve kontam kako bih ja i sta bih, ali kod mene je opet malo drugacije.....
Nije tema ni mjesto.... Nema veze, predeveram ja sve....dok ne fasujem cir jednog lijepog suncanog dana
Elem, i danas je Lana masallah svasta jela kod tete, rucak je u malim kolicinama ali necu da se opterecujem niti da pitam tacno koliko cega...ona ima 2 djece, zna koliko je djetetu potrebno i ako mi kaze jela je fino, vjerujem....sama uzme pojede bananu (vidi od curice), danas rucala cak grah....
ponedijeljka nam ide prava jesen kisa, poned.utorak svu sedm max temp do 20 step ujutro samo 12step"
kisa samo pon i utorak onda opet sunce na tvoju zalost
lady ja mislila da ti je tata vec u braku sa tom zenom , ne znam sta bih ti rekla i ja sam nedefinisana, ali vjeruj bolje i da ima nekoga nego da ti ga bude zao da samuje kao moj...
amani sorry danas nisam pozelila dobrodoslicu, duso moja bas mi je drago da je bilo lijepo a nisam ni sumnjala
ajd dobro al ce osvjeziti fino posle kise nema vrucina veliki Kako su djecica jesul u krpama il jos ne spavaju. Lady neznam sta da ti kazem Koko
i moj ne spava sad ce jos malo blizi se 23 kao da zna on je do 23 gotovo a prije NE . tEkja spajdermen mali. Kad smo kod spajdermena nema nam bambi bambiiiiiiiiii
Jutrica hanimice moje Hvala vam na dobrodoslici,falile ste mi bas,da znate... Jedina mana ovog odmora je sto sam za 8 dana dobila dvije kilice ,pa sad slijedi stroga dijeta. Lady kad krecemo na fitness? Bravo za kilice,bravo jer Lanci bolje rucki,ljubi nam je mnogo Koko kako je veliki djecak? Jelena kako si ti i tvoj mali deckic,je li sad sve ok? Tekja ljubi nam slatkisa Felix neka sunca jos makar do Oktobra,kad krene Jesen,pa onda Zima,nista prije proljeca... Kako nam je Anelko? Mala ljubi mi deckice,nadam ste da ste mi zdravi i veseli Marijanna,Mya,Teacher,Bambi,Salmy,Tajra,Mama 2009,ma sve zenice jedan veliki
i moji su starci razvedeni vec godinama....on je vec dugo u Americi,i jos kad sam bila u osnovnoj zove on mene i bla bla kaze mi da ima neku zenu,da ja to trebam razumjet (ko da mi je bilo krivo) i da priroda trazi svoje
na kraju me ona zvala,pricale,pa je poslije dosla druga(nju sam i uzivo upoznala)... valjda sto je on daleko,meni to sve smijesno
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.