|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.8.2011 22:03:07   
Lady26
Vece zene, sta ima user posted image
Kako su bolesna djecica?

Mi smo bili na kafi kod nove tete, Lana se igrala sa djevojcicom ali malo malo dodje meni...mislim normalno, treba ih upoznati...ici cemo opet sutra, ja sam na godisnjem pa cu je odvesti i ostaviti 2-3h...a vidjet cemo se i za Bajram pa necemo se stici "zaboraviti"...danas je jela dosta bolje hB, ali je rucak bila supa...to je htjela od svega ponudjenog, hajde zauhar...domaca je...sama sam je gazala user posted image , brine me kako ce jesti gore ali gore valjda od ovog ne moze...mozda uz djecu pocne bolje jesti aBd, nadam se iskreno....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30576
28.8.2011 22:06:30   
Lana_
IZVORNA PORUKA: marijanna

vecer.. hanady drago mi je da je Farah bolje..dadada nadam se da ce  Andrej brzo ozdravitiuser posted image mi smo se družili s Noom i Andrejem, djeca slusala mame uspjele popiti kavu na miruuser posted image user posted image nikola ih jos spominje i prepricava mi kako se igrao s njima,kao da nisam bila tu nikakouser posted image bili smo i u setnji, tako da je bas slatko zaspaouser posted image

ccc ja čekam tamo an temi kad je to okupljanje one se već sastale user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30577
28.8.2011 22:09:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lana_

IZVORNA PORUKA: marijanna

vecer.. hanady drago mi je da je Farah bolje..dadada nadam se da ce  Andrej brzo ozdravitiuser posted image mi smo se družili s Noom i Andrejem, djeca slusala mame uspjele popiti kavu na miruuser posted image user posted image nikola ih jos spominje i prepricava mi kako se igrao s njima,kao da nisam bila tu nikakouser posted image bili smo i u setnji, tako da je bas slatko zaspaouser posted image

ccc ja čekam tamo an temi kad je to okupljanje one se već sastale user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos se ceka zajednicka kava,ovo je bilo kućno sjelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_)
  Neposredna veza do poruke: 30578
28.8.2011 22:10:40   
Lana_

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos se ceka zajednicka kava,ovo je bilo kućno sjelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

onda se izvinjavam,greška user posted image

* 22.3.2009. * prva ljubav
* 10.7.2012.* druga ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30579
28.8.2011 22:11:49   
Anoniman
al niko se ne javlja osim nas 5 pa cemo nesto slijedeci tjedan skontatiuser posted image

< Poruku je uredio noa -- 28.8.2011 22:12:05 >

(odgovor članu Lana_)
  Neposredna veza do poruke: 30580
28.8.2011 22:11:52   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mi smo bolje...

jede fino...

Hvala Boguuser posted image

Vjeruj, ja sam uvijek za vrtic, ali danas sam mislila kako li ce se tvoje izboriti nakon ovih antibiotika... sreca pa idete na more, da se malo "osnaze"...user posted image

moja mama jedva dočekala tobejarabi...
smao me zove i priča kako farah nije ama nikako za vrtića...etp hanadi mora ala farah d ane dajem...

al nadam s ebićemo dobro...
idemo na odmor...smao d aove nalze pokupim d aznam na ečmu sma ako sma na ičemu user posted image

ma ima mama njih da ojača ko balvaneuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30581
28.8.2011 22:13:30   
Anoniman
Hanady pokusaj pa uvjek imas mamu u rezerviuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 30582
28.8.2011 22:15:01   
Anoniman
Lana pit cemo mi kavu ovih dana, dogovorit cemo se na onoj nasoj temi za druženjeuser posted image  

Neposredna veza do poruke: 30583
28.8.2011 22:17:04   
Ella_H
Ola.
Mi smo dobro malo kisovito i vjetrovito,
nije tako strasno. Lady budi pozitivna
bit ce Lana ok i s tetom, neka te uvijek vidi veselu.
Mrsko mi ici u shopping al moram,
pa cu se nekako odvuci jedva uz ovu kisuuser posted image .

Neposredna veza do poruke: 30584
28.8.2011 22:57:30   
Anoniman
Nadam se da su bebice bolje. Koko kako tvoj momak?

Nama bile mama2009 i Denizuser posted image . Deniz je dijete za pozeljeti, tako je pametna i dobra, dusa draga user posted image . Ona i Anuska se pravo lijepo izigrale, Ana joj se toliko obradovala da cim je usla Deniz ona je pocela grlitiuser posted image . Deniz je odusevljena Lukom, tj bebom, srce drago ona se ne bi odvajala od njega user posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 30585
28.8.2011 23:00:57   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Ola.
Mi smo dobro malo kisovito i vjetrovito,
nije tako strasno. Lady budi pozitivna
bit ce Lana ok i s tetom, neka te uvijek vidi veselu.
Mrsko mi ici u shopping al moram,
pa cu se nekako odvuci jedva uz ovu kisuuser posted image .

ja kontam jesi li se ti javljala slusam danas haos u AmeriKi, neka si ti nama samo dobro.user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30586
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 23:02:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 30587
29.8.2011 7:56:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dusica mila, bice to dobro user posted image user posted image

sama cinjenica da se ona bez problema motoricki razvijala ti je dovoljna.

znaci morace piti terapiju, moj Luka je pio phenobarbiton dozu od 15 mg ali samo do 1,5 godine jer se on daje vecinom samo djeci u dojenackoj dobi.

a imate li vi u zenici neuropedijatra ili cekas termin u sa?

Idemo kod dr. Mulica, ovdje kod nas u bolnici. Za njega sam zaista čula da je odličan neuropedijatar (ovaj prvi put kad mi je u prolazu objasnio neke stvari odmah mi se na prvu svidjelo kako se postavio prema meni). Ipak, imam namjeru sa svim nalazima otici (vjerovatno u SA jer nam je najblizi) po drugo misljenje.

Evo, sad izmedju 8 i 9 trebam zvati da mi daju termin za sempembar. Nadam se da necemo dugo cekati. A stvarno nemam predstave koju terapiju ce primati. Rekao je samo iduce 3 godine. Moja neka pretpostavka, mada nisam puno htjela ispitivati - zato sad vec imam spreman spisak pitanja user posted image , je da ce unutra te tri godine vjerovatno provjeravati stanje i treba li nastaviti s terapijom.

Ma, samo da one sprijece vise te konvulzije pa da koliko toliko odmahnem kad dobije temperaturu.

A moram se pohvaliti, necete mi zamjeriti posto se ionako dugo nisam javljala na temu (sram me bilo user posted image ) da vec neko vrijeme brojimo do deset, počela je brojati i na engleskom mada malo raspored fula, a ona tematska pjesma iz Barney-ja na engleskom joj isto ide super. Iako se ona fila tim crticem od samog starta opet sam ostala u blagom šoku kad sam shvatila da ju je poprilicno savladala user posted image  

Tako da s obzirom kako se onda dosad razvija, mislim na sve njene psiho i ostale sposobnosti, rekla bih da joj te nakupine ne stvaraju nikakav problem osim tih konvulzija.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30588
29.8.2011 8:23:43   
marinčii
pozz ženice moje ,mi stalno u skitnji pa se ne javljamo često,M je dobro samo što slabo jede al ajde valjda krene jesti kad malo zahladi,tuta nam ide super ,zapravo mogu reći da više pelene ne stavljamo ,evo već 4 noći je spavo bez nji i probudio se suhuser posted image user posted image
mya baš mi je žao mila,al bit će to sve dobro abd,ljubi nam tu malu slatku pametnicuuser posted image user posted image
puisice svoj dječici

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 30589
29.8.2011 8:27:06   
mala86

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

dusica mila, bice to dobro user posted image user posted image

sama cinjenica da se ona bez problema motoricki razvijala ti je dovoljna.

znaci morace piti terapiju, moj Luka je pio phenobarbiton dozu od 15 mg ali samo do 1,5 godine jer se on daje vecinom samo djeci u dojenackoj dobi.

a imate li vi u zenici neuropedijatra ili cekas termin u sa?

Idemo kod dr. Mulica, ovdje kod nas u bolnici. Za njega sam zaista čula da je odličan neuropedijatar (ovaj prvi put kad mi je u prolazu objasnio neke stvari odmah mi se na prvu svidjelo kako se postavio prema meni). Ipak, imam namjeru sa svim nalazima otici (vjerovatno u SA jer nam je najblizi) po drugo misljenje.

Evo, sad izmedju 8 i 9 trebam zvati da mi daju termin za sempembar. Nadam se da necemo dugo cekati. A stvarno nemam predstave koju terapiju ce primati. Rekao je samo iduce 3 godine. Moja neka pretpostavka, mada nisam puno htjela ispitivati - zato sad vec imam spreman spisak pitanja user posted image , je da ce unutra te tri godine vjerovatno provjeravati stanje i treba li nastaviti s terapijom.

Ma, samo da one sprijece vise te konvulzije pa da koliko toliko odmahnem kad dobije temperaturu.

A moram se pohvaliti, necete mi zamjeriti posto se ionako dugo nisam javljala na temu (sram me bilo user posted image ) da vec neko vrijeme brojimo do deset, počela je brojati i na engleskom mada malo raspored fula, a ona tematska pjesma iz Barney-ja na engleskom joj isto ide super. Iako se ona fila tim crticem od samog starta opet sam ostala u blagom šoku kad sam shvatila da ju je poprilicno savladala user posted image  

Tako da s obzirom kako se onda dosad razvija, mislim na sve njene psiho i ostale sposobnosti, rekla bih da joj te nakupine ne stvaraju nikakav problem osim tih konvulzija.

mya gdje ti se nalazi taj dr?jel u stacionaru ili

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 30590
29.8.2011 8:31:46   
Anoniman
jutro,

mya...ne znam je li mi zao ili da kazem, hvala bogu, pa ste skontali uzrok konvulzija..zao mi je principese...tolikog mucenja po bolnicama..kontam sve da su nam bolji ljekari da bi joj jos prije tj. davno utvrdili uzrok...Hvala bogu pa se lijeci medikamentima...mislim da sad konacno mozes odahnuti...poljubi nam dragu, pametnu curuuser posted image user posted image

koko, kako nam je drug? hanady, kako je Farah?

Svima vam hvala sto mislite na nas...e sad mini izvjestajuser posted image
Sinoc oko 1 mu je opet temp. bila 39,3 pa sam mu opet cepice stavljala i svlacila mu temp. u otopini vode i kvasine...mala, poslusala sam te...a i primjetim znatnu razliku...ne ohladi ga ni priblizno kao alkohol. On ne jede tako reci nista osim slatkog...i dalje ne odbija dukatino, milchsnitu ili  kinder cokoladu...ali sve to pomalo...sad trenutno mi je bitno bilo sta da uzme u sebe...cisto radi energije...tako da se s tim ne zamaram...mlijeko pije u litrama...stolicu nije imao jucer nikako...doduse ni ne cudi me kolisno jede. On prica, plese, vristi od srece...to mi je ipak neki pokazatelj da i nije toliko lose, HVALA BOGU

Sad nema temp.hB...al su mu oke na pola kopljauser posted image tacvno se vidi koliko se jadan izmucio

Moram ga pohvaliti da je prava mamina hrabrica...ne place ni kad ga tusiram...sve trpi...citavu torturu

p.s...mislim da upravo kaki...nesto mi smrdiuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30591
29.8.2011 9:20:52   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

Nije, on je u bolnici. Mislim da je glavni tamo od neuropedijatara.

A sad pitanje za vas u SA da nam preporučite nekog neuropedijatra kod kojeg mozemo otici privatno, po drugo misljenje?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30592
29.8.2011 9:24:00   
Mya_81 RR
Cure, hvala vam user posted image user posted image user posted image A i meni je sad lakse kad bar znamo sta je uzrok...

Dadada, i nama se kod masiranja alkohol pokazao najboljim. Nadam se da vas temp. nece vise muciti.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 30593
29.8.2011 10:22:16   
Malenaoduvijek
dobro jutro

dadada nadam se da ce ta tura brzo da prodje, a A. je jedan veliki hrabri momak, ljubim ja njega user posted image user posted image

kada cete kod dr?

mya jedan veliki user posted image za pametnu curu.

Luka dok je bio pod terapijom imao je kontrole EEG svakih 2-3 mj da se vidi kakvo je stanje i u skladu sa tim se terapija povecava i smanjuje.

moji momci su dobro hB, samo ja sam se nocas smrzla ali bas, evo me cijelo jutro kisem user posted image

a da vam se pohvalim nasla sam one sve recepte za dorucak sto sam mislila da sam izgubilauser posted image .

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

Neposredna veza do poruke: 30594
29.8.2011 10:24:26   
emi7908
Da vam mahnemo i pošaljemo veliku pusu bolesnoj dječici, i da brzo prođe sve ... Nedostajete nam  user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30595
29.8.2011 10:54:46   
mala86

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: mala86

Nije, on je u bolnici. Mislim da je glavni tamo od neuropedijatara.

A sad pitanje za vas u SA da nam preporučite nekog neuropedijatra kod kojeg mozemo otici privatno, po drugo misljenje?

nista onda
pitala sam jer mama radi u stacionaru,pa ako vas daleko naruce mogla bi vas prije "ugurat"

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 30596
29.8.2011 11:08:50   
Amani12
Jutrica user posted image
Jedan user posted image za bolesnu djecicu ,da cim prije ozdrave...
Mi se skoro probudili,djecak u hranilici,doruckuje, kaze : sam,Aman dekac,nije beba user posted image
Mene danas ceka predbajramsko spremanje...
Ljubimo vas sve redom user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30597
29.8.2011 11:20:23   
Amani12
Zna li neko sta je s bebanom?
Mislim na nju,nadam se da je sve ok...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30598
29.8.2011 12:40:16   
Mala Selma
Dan moj zenice

mi smo bili jutros kod nase dr. u Saraj polje na pregledu, i potvrdilaje dijagnozu dezurnog doktora od juce, gnojna angina koje ima basbas puno, ona mu je malo jutros skinula onim stapicem za grlouser posted image , ma to je uzas koliko ima gnojauser posted image .Nastavljamo sa Ospenom, mora popiti dvije bociceuser posted image .Nije mu ukljucila injekcije pencil.Sinoc je imao temperaturu 39,5 i uspjela sam skinuti cepicem, hvala Bogu danas nema.Tene drage, da mi je neko pricao da necu moci skinuti temperaturu cepicem nebi mu vjerovala. znaci od petka do juce temperatura je bilakonstantna, nije mupomoglo, sirce, krompir, senf, tusiranje, cepic voltaren je poslije 1h tek djelovao ma uzas majkemi, mislila sam umire mi dijeteuser posted image user posted image user posted image .
Kaze mi jutros dr. da je masovno zavladala gnojna angina i da i pored lijekova ( sirupa ili injekcija) dijete moze imati visoku temperaturu i 3-4 danauser posted image .On jede u minimalim kolicinama, samo pije vodu i malo soka, pojeo je jutros jedan puding od cokolada i pola smokija, nece nista drugo.
Ja sam otvorila bolovanje, a 1.9.je trebao krenuti u vrtic na mojmilo (djeciji grad) tako da cemo to morati odgoditi.
Jutros me zovu iz vrtica Dunje ( tu je do danas isao) kaze uciteljice petero djece nije doslo u vrtic, temperature visoke.Pa je li moguce da je zavladalo nesto u vazduhu, gluho bilouser posted image .
Zeimo bolesnim bebicama brzo ozdravljenje i saljemo vam punouser posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30599
29.8.2011 13:17:39   
Bambi09
Helouuuuu svima...
Mala Selma, od kad tebe nisam vidjela na forumu... Il smo se mimoilazile il se nisi javljala, al sjecam te se... Zao mi je druga i nadam se da ce brzo ozdraviti...
Maloprije sam se dopisivala sa bebanom, jos uvijek je u bolnici, izgleda da ima neku upalu pa pije neke tablete Cefalexin, cekaju da dobije prave trudove pa da je poradjaju. Uglavnom jos nista...
Mi smo super, spremamo se lagano da idemo kod nane na selo gdje cemo nociti, tek se vracamo sutra pred vecer...
Zelimo vam svima puno zdravlja i veselja sutra i sve ostale dane...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 30600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1222 1223 [1224] 1225 1226   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

sušilica rublja
š t a

Ako imate sušilicu rublja preporučite mi koja je i jeste li zadovoljni? jer čujem da neke ne suše dobro a gužvaju.

gorenje (65%)

beko (9%)

boss (5%)

navedite model u komentaru (21%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *