Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dan.... Kod mene vruce,kuham na sve strae,rucak u rerni za danas,umal pecen,juha na plati rucak na drugoh za sutra... Sta cu moram se potruditi malo sam se prije podne zakacila s mm,naravno ko i uvijek radi gluposti,a brate ne znamsto sam nenagodna,noc dobro bacila,bio nakav film sa Svarcinegeom ali pri kraju tako da....hm...da nije pms vec nastupio tko ce ga znati.... Antonio spava,malkice nerovozan....vidim ima bolesnih...brzo ozdravljenje svima..odoh papati
pozdrav apotekarko pa dje s ba hebote nema te sta ima jesil mi dobro pozeljela sam te . Dje mi je Marinci??I Mya?? Dadada ,misa mu i ture brzo ozdravljenje ,koko takodje i tvom djecaku Mala1994 cccc ti mene jel na ignore kako su momci kako vam bi na moru jesul slusali? mala Selma brzo ozdravljenje i vama zelim Lady sretno sa novom tetom Ja sam A. ukljucila ponovo Pikovit i bez prestanka cu ga davat par mjeseci ubacujem u sok ili caj ujutro i uvecer Lakse popije onak nece jer jaki pikovit prezestok . Mama2009 ,dje si ti vidim D ce u vrtic sretno od srca da se sto prije navikne na malu raju Noa kako je krofnica . Tajra spremal se sta kod tebe za bajram .Ljubi cure bAMBI DE ba navrati malo i ovdje samo pazaris cc ljubi spjdermena malog i S .curu lijepu Breskva ,Amani, tekja, pozdrav . Dje je Salmy??? i Samedi? Moj A. spava ja neki kolac pravila snijeg ce pasti sto mm kaze ajd reko nek nesto "otpadne" i od mene Nije lose ispo za pocetnika ....ko ja.... Hanady kako mala smizla tvoja .
Tajra spremal se sta kod tebe za bajram .Ljubi cure (...) Moj A. spava ja neki kolac pravila snijeg ce pasti sto mm kaze ajd reko nek nesto "otpadne" i od mene Nije lose ispo za pocetnika ....ko ja....
Ja necu da kvarim vrijeme
Za Bajram nikad nisam domacica, uvijek gosca... valja meni sve nane obici...(sto mi breskva naumpade )
Sta bi sa Anelovim grlom? Je li ili nije upala? Jede li ista?
Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali
Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.
Za Bajram nikad nisam domacica, uvijek gosca... valja meni sve nane obici...(sto mi breskva naumpade )
znači tebi je ko i meni, prošli Bajram moja nena nasula mm pun tanjir neke čorbe, on jadan pojeo i taman da uzme za burek a nena još 2 kutljače čorbe .....on gleda i kaže ja ne mogu više jesti ...čitavu godinu nena je komšiluku i rodbini pričala kako mm nije htio ništa da jede kod nje
Irfanu sam dala paracetamol prije sat vremena...temperatura i dalje raste ...dali smijem u tako malom vremenskom roku da mu stavim cepice voltarena..... hvala....hitno mi je....
čekaj još sat, pravi razmak 2h, tuširaj ga za to vrijeme
Pozdrav za drustvo Mi smo superiska, zezamo mamu i tatu ostali smo bez krevetica prodali smo ga jednom ciki sad smo u potrazi za vecim,VELIKIM krevetom.Mislim sad smo velikiiii ps:tajo nas je jucer ponovio za Bajram jedva cekamo da se skockamo Felix hvala sto pitas tu smo Ostale imate mahanje
Tajra spremal se sta kod tebe za bajram .Ljubi cure (...) Moj A. spava ja neki kolac pravila snijeg ce pasti sto mm kaze ajd reko nek nesto "otpadne" i od mene Nije lose ispo za pocetnika ....ko ja....
Ja necu da kvarim vrijeme
Sta bi sa Anelovim grlom? Je li ili nije upala? Jede li ista?
neznam jer smo nabesali na ludu doktoricu . Vjerovatno je alergija vise no grlo jer mu oci suze i kise . Pa jede kako mu naleti .... Malo se vise pomucim al pojede ... Ma nisam ni ja nista sem tog kolaca pravila , od slana nista jer kod sveki rucamo i idem mami ... Tako da samo reko da bar imam slatko kad bi tko dosao od sveki nama jer ko nje uvjek svi rucaju(navika-tradicija sta ja znam a meni jos bolje ) Koko smijes dat voltaren cepic ...Kad tura nece da spadne nemas sta cekat tako bi ti odma uradili u DZ.
Tajra za tebe i tvoje cure Da vidjela sam vam slike, ali nikako da stignem da napisem...med medeni ste, a slavljenica bez uvrede najljepsa . Citam vas ja cesto, ali kako podjem da nesto napisem neko od djece se pocne buniti
Dupla mama... S jedne strane Ana koja je nepodnosljiva bukvalno, a sa druge strane Luka koji dusa draga samo je budan kad jede, mada i to cesto prespava. Na rukama je samo dok doji i dok podrigne, da ne ureknem pravo fina beba. Ne osjetimo ga u kuci i jos ga nismo culi da je zaplakao, sto je susta suprotnost od Ane koja je od kako se rodila samo vristala i plakala, kao beba samo je spavala na rukama itd. Kako je sveki otisla i mm poceo raditi ja sva happy iskreno...hvala im svima, ali meni najlakse kad sam sama sa njima, Ana me tada najbolje slusa pa mi je onda sve lako.
felix draga sto te ignorisem, pisala sam ja tebi ali ti nisi vidjela...
bas mi je drago da je Anelko slusao na moru i da je fino i jeo a sad vec uveliko svakodnevnica zavladala zar ne...
a moji momci standarardno, bili su zdravi hB, malo osipa od sunca i vode ali nista strasno.
a ja pitam za ideje za dorucak, a niko nista hm
nemam inspiracije uopste vise
jelena, ljubim ja to malo pilence drago, vidjela sam slike na fb, mrvica kao i moj Luka sto je bio.a Anuska lutka draga mora ona biti u centru paznje sta ce
To moras mm pitati, jer ja prije dorucka sutra bjezim iz kuce
Kad ja pravim: jaja na sto nacina, mlijecne mazalice, ustipci, palenta...
A veceramo: tjesteninu s necim, krompir nekako, kukuruzu, ribu, salate...
Uglavnom one jedu sto i mi, tako da puno ne mislim.
kako sve pravis jaja, stvarno sam sama sebi dosadila a pretpostavljam i njim.
a znaci za veceru slano, kod mene nisu bas odusevljeni slanim, a neko mi je neke recepte za neke kao palacinke sa spinatom svojevremeno pisao ali kad mi je crkao laptop ostalo mi na njemu a rado bi im nesto tako napravila.
imam rcp za one dadadine i probacu opet da ih napravim prosli put mi nisu bili odusevljeni mozda sada bude drugacije
tu se nešto pisakalo šta praviti za doručak... pa eto možda pronađeš nešto za svoje dječake...i ja sad vidim ima nekih recepata tea lana postavljala na ovom drugom linku
danas sam mislila na tebe neces mi vjerovati, jeste vi ikada uradili one pretragesto ste trebali, MRI, EEG
Jesmo, mila.
Naime, ima na mozgu neke bijele nakupine koje su se stvorile uslijed teškog poroda (kao zato je imala i onaj hematom na glavi) i to sve uzrokuje napade. Morat ce iduce 3 godine piti terapiju koja nece djelovati na njen razvoj. To je sve što znam, jer jos cekamo termin za neuropedijatra koji cu znati sutra.
Prosao me je onaj prvi šok, tako da sam sad vec ok s ovom spoznajom. Znam da ce biti ok.
Hvala što pitaš za nas
pa eto..nadams enema baja i kod nje... a starijoj mi te u srijdeu nalaz urinokulture
Naime, ima na mozgu neke bijele nakupine koje su se stvorile uslijed teškog poroda (kao zato je imala i onaj hematom na glavi) i to sve uzrokuje napade. Morat ce iduce 3 godine piti terapiju koja nece djelovati na njen razvoj. To je sve što znam, jer jos cekamo termin za neuropedijatra koji cu znati sutra.
Prosao me je onaj prvi šok, tako da sam sad vec ok s ovom spoznajom. Znam da ce biti ok.
Hvala što pitaš za nas
dusica mila, bice to dobro
sama cinjenica da se ona bez problema motoricki razvijala ti je dovoljna.
znaci morace piti terapiju, moj Luka je pio phenobarbiton dozu od 15 mg ali samo do 1,5 godine jer se on daje vecinom samo djeci u dojenackoj dobi.
a imate li vi u zenici neuropedijatra ili cekas termin u sa?
tu se nešto pisakalo šta praviti za doručak... pa eto možda pronađeš nešto za svoje dječake...i ja sad vidim ima nekih recepata tea lana postavljala na ovom drugom linku
Vjeruj, ja sam uvijek za vrtic, ali danas sam mislila kako li ce se tvoje izboriti nakon ovih antibiotika... sreca pa idete na more, da se malo "osnaze"...
vecer.. hanady drago mi je da je Farah bolje..dadada nadam se da ce Andrej brzo ozdraviti mi smo se družili s Noom i Andrejem, djeca slusala mame uspjele popiti kavu na miru nikola ih jos spominje i prepricava mi kako se igrao s njima,kao da nisam bila tu nikako bili smo i u setnji, tako da je bas slatko zaspao
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
zasto?..
Muski zele vise musko djete da se rodi nego zensko. Mislim kazu oni kao neka je zivo i zdravo nek je sta oce a ovam u podsvijesti misle e, valjda je musko.I kad se musko rodi pa ga pitaju sta imas " on sav ponosan kaze Sincicnu" sina.....
molim odg. (97%)
molim odg. (3%)
Broj svih glasova: 96
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!