Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dan... ja sad iz Zenice....uho za sada dosta dobro...kontrola za sedam dana. noc je bila.....jutros u pola cetiri smo bili u hitnoj.temperatura pod cepicima 38,5.. trenutno je veca...valjda spadne od cepica.cekacu...ako ne spadne opet u hitnu. vaj put vadjenje krajnika je neizbjezno. hvala svima koji misle na nas.
raport
Bili smo kod dr. Ademovic...upala grla...pluca, usi-cista...dala mi je kapi za nos (to su isto neke antibiotske kapi, koje ona inace uvijek prepisuje...prave se u apoteci) i dala mu je amoksicilin, u slucaju da mu sutra ne bude bolje, onda da ukljucim i antibiotik...ja se iskreno nadam da necemo morati piti antibiotik. Krvnu sliku nismo radili posto je lab. vec bio zatvoren...a kaze da svakako nece raditi ni sutra i prekosutra...tako da ne znamo je li virusno ili je ipak neka bakterija u pitanju. Maloprije kad sam mu stavila kapi, jadnicak je povratio...prije toga je sok pio...pa ga je valjda gorcina natjerala...dusa draga
Ja se nadam da ce sutra svi biti Zdravko Dren...MORAJU
veče, bolesnim drugarima želimo da što prije ozdrave Mya najvažnije je da ste otkrili uzrok konvulzija a cura je pametnica prava,
Una je ovih dana bila nemoguća,u Fisu je ženi dva puta uletjela u kabinu ,namjerno a žena bila haman gola,nije ni probala stvari naljutila se, u zadnje vrijeme kada god odemo u neki trgovački centar ona bježi od nas,krije se između ofingera ali najviše nas izluđuje puzeći po podu,vojnički,između ljudi
sreća pa ide rano spavati,sinoć zaspala u pola osam a ustala u pola devet
Svim mojim dragim zenama koje slave i njihovim porodcama zelim Bajram Serif Mubarek Olsun
Andrej vise nema temp ...al zato ima blagu hipotermiju ...sinoc sam se prestravila kad sam mjerila...vidim 35,8...ne znam sta da radim osim da ga utoplim...sjednem za komp, na rr nisam mogla nista naci...surfaj dalje...naidjoh na neke stranice...jos vise sam se isprepadala dok nisam naisla na forum njaki o djeci, gdje kazu da je to normalna pojava nakon visoke temp. od par dana...te da moze potrajati do 5 dana...e onda sam se smirila...On je inace cio i veseo...samo malo hladan
dafri...dvogodisnjaci su ti prica za sebe ...valja to izgurat...al 'procice...kazu
Bravo za Andreja, skinuli ste temperaturu Nadam se da ce se brzo i popeti, mama nikad mira nema. Nadam se da su nam i ostala djecica zdrava, nisam par dana bila tu pa nista ne znam
Mi se malo moramo pohvaliti, spavali smo bez pelena i nismo se ni jednom upiskili, jutros ustali, piskili na tutu Jucer smo kakili dva puta na solju I jos kida sebi toalet papir da se obrise, vidjela mene kako to radim Pravo mi je zanimljiva
Andrej vise nema temp ...al zato ima blagu hipotermiju ...sinoc sam se prestravila kad sam mjerila...vidim 35,8...ne znam sta da radim osim da ga utoplim...sjednem za komp, na rr nisam mogla nista naci...surfaj dalje...naidjoh na neke stranice...jos vise sam se isprepadala dok nisam naisla na forum njaki o djeci, gdje kazu da je to normalna pojava nakon visoke temp. od par dana...te da moze potrajati do 5 dana...e onda sam se smirila...On je inace cio i veseo...samo malo hladan
dafri...dvogodisnjaci su ti prica za sebe ...valja to izgurat...al 'procice...kazu
ooooooooo mila dobrodosla u klub ja sam Nou podhladila na 35 da ti ne pricam koja panika
Veliki pozdrav. Svim forumasicama koje slave Bajram Serif Mubarek Olsun. Da ih jos puno docekaju sa svojim najmilijim. Ja sam od pet sati ko navijeno kolo. Mm ostao da ide u dzamiju pa se i Atija probudila i meni je bio kraj spavanju, i sad cijelo vrijeme se izmjenjuju gosti a ja jedva gledam na oci. Samo kafu pijem ko budala da se malo razbudim i da ne zaspim.
Dan....Drage mame,djecico,a posebno taje koji slavite Bajram nek vam je sretan,ga se lijepo provedete.... Dadada hb pa je tura spala,a zeno ja kad sam najzdravija 35,6,7,8,cim predje 36.6 ja bolesna Koko sta radis tim doktorim bespotrebno te narucuju,namjeerno te pomalo poprave da mozes opet dovi,mora da im namigujes Danas rr pusta zene otisle posjetiti rodbinu... Ja cekam 14 h da bjezim kuci nesto mi dojadilo,dosadno mi bolje reci... Antonio dobro malo navodi....
dan... jos jednom Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave .. mi smo danas malo skratili "setnjicu".sinoc je I. imao temperaturu 40,3 ...jedva mu skinuli u hitnoj. u toku noci je imao podnosljivu 38.mjerila u dva jutros ...i noc prespavala u stolici. sve vise sam sigurna da je moja odluka o vadjenju krajnika najispravnija...pa proci ce i to s hajrom aBd. pozdrav svima.
koko- misa mu vise...pa ne smiruje se u vas....vadi to i neces pozalit..cuvajte se i izdrzite, bas mi je zao sto dadaa- cmoka andreju i nek nam ozdravi, ali on nije bolezljivko pa ce imati snage da to brzo pregori i ozdravi ;)))
izdrzala si ti i gore...drzi se i nek sve prođe..pa ce biti lakse...drzi se draga evo i ja danas po cijeli dan na seminarima i sutra i hodam po lijecnicima..kontam prije pocetka nastave da pregledam sve sto nisam..pa vadila nalaze, pa hormone za stitnu..pa isla na pregled grudi, na ginekoloski i papa test...pa me jos poslase da urologu i na uzv mjehura i bubrega te urinokulturu...i uzv stitne..e sto se nahodah..a kad cu sve to stic ispregledat...tako je kad covjek ne misli na sebe, vec leti na 100 starana , ali obavit cu to, jer nesto nisam sva svoja ;)
Mi smo gologuzi, mislim bez pelena po danu, ide fino, jos ne znam kako da se naviknemo na voznju u autu bez pelena, pa tad stavimo, i po noci, ali kad potrosim ovaj paket aBd kontam da ne kupujemo vise, p ast bude, malo ce piskiti i kakiti svuda ali nema veze
Nasoj generaciji puno podrske za sve grozne temperature, operacije i pretrage! Bas mi je zao sto vas je to sve napolo...ljubimo vas Zara i ja.
Pustaro bonicko, nema tu straha, samo skini i suti . Tako sam i ja, vjeruj nije joj se nikad omaklo u autu i krevetu. Pametne su to glavice...ispiski je prije spavanja, ako se vrti ti je onako u snu stavi na solju i eto.
Nama se sinoc desila nezgoda, ali ja sam kriva. Nisam se mogla razbuditi i i ona me preskoci i ja se trznem, kad ona piski kraj kreveta.
Nama se sinoc desila nezgoda, ali ja sam kriva. Nisam se mogla razbuditi i i ona me preskoci i ja se trznem, kad ona piski kraj kreveta.
Hihihihi, dusica mala, mogu isliti tebe, ne znas sta prije, hahhhaha Dobro kazem ti kad ovu turu pelena sprasimo ne kupujemo vise aBd Ljubi nam principesu puno, poslah ti mail, ako je na pravu adresu, ahahhaah