|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.8.2011 8:48:49   
R&T@
Ne znam nista o tome, dadada...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30526
28.8.2011 8:55:00   
bebacha
jutrooooooo
mi dosli.bilo nam superrrrrrrr,mama i tajo pucaju od umora a djeca napunila baterije za zezatuser posted image
hajmo jedan rezime

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30527
28.8.2011 8:59:22   
Anoniman
Jutro
ja sam evo slomljena jučer sam našla sebi posla pa ko izluda trljala
tajra šta bi s tebe, uradil ti šta po kućiuser posted image

dadada nadam se da će Andrej biti bolje, samo prati tem. i malo pogledaj grlo ako je upala znaš onda moraš gosp. dr. po antibiotik.. Moj A voli sirupe a najviše panadol zbog one šprice, te je ja čuvam za svaki sirup i one ružne čajeve od luka samo mu uguram špricu i u sek. istisnem te vidim samo promjenu na licu (gađenja) ali popije
a parket....ma on će da šljašti bolje nego nov, to je prednost parketa uvijek ga možeš uradit da dobro izgleda.

Meri uživaj na vikendici,

pozz mala86 dug je dan lezi sad i spavajuser posted image ...Mene moj A pusti da spavam nisam ga to učilauser posted image , ustane i igra se sam dok ja ne ustanem ali zato kad vidi da sam jedno oko otvorila gotovo je...i kad negdje odemo ako mu npr. djed spava, on njega ne dira samo sjedi pored njega i čeka da se probudi čak tiho i priča.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30528
28.8.2011 9:03:44   
R&T@
Breskva, priznaj kako si to A. naucilauser posted image

Ja jucer nista...ni kuca ni posao...
zato danas moram obojeuser posted image

Bebacha, dobro nam se vratila s odmora-umora...user posted image
Kod nas bio dernek, pa ti ja nisam u toku za rezime...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30529
28.8.2011 9:04:33   
R&T@
Ženozelenaslova, javi seeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30530
28.8.2011 9:09:04   
tekja
IZVORNA PORUKA: tajra

Ženozelenaslova, javi seeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image user posted image user posted image user posted image  duso mojauser posted image

krenula da vas iscitam, pa da se javim i moj mali veliki djecak, me izgura, kaze : Didi ti mama, puti Dadi miki mausauser posted image user posted image  i ja se moradoh maknutiuser posted image ...Bili smo jucer u Fojnici, fino nam bilo, V. uzivao, danas odmaramo, a veceras putujemo kod moje mamiuser posted image ...e odoh sad probati da sta procitamuser posted image user posted image user posted image , pa se pisemouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30531
28.8.2011 9:18:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Breskva, priznaj kako si to A. naucilauser posted image

metodom slučajnog uzorkauser posted image

dobrica je prava, jučer mi jeli puding on poče da sklanja prazne zdjelice i sve ih poslagao u frižideruser posted image ...Imam jedan prijedlog za vas hajde sad svaka da napiše sve pozitivne strane svog djeteta, samo kukate na djecu i ja sam ista bilauser posted image ali kako sam počela raditi sa djetetom koje ima autizam i autoagresiju tek vidim šta je problem i zato sad gledam sve dugačije...

bebacha dobrodošla ni ja ne znam šta se sve dešavalo ja samo bahnem na RRuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30532
28.8.2011 9:30:31   
R&T@
Joj, Breskva, sad si me "zadeverala"user posted image

Hvala Bogu dragom, zdrava je i normalna...
ali ja jedva skontah cime da se pohvalimuser posted image

-prica, prica...i sve razumijemo
-sama jede sto hoce i kad hoce
-rijesili smo se i nocne pelene
-nicega se ne boji
-ne budi se nocu i spava u sobi s sestrom
-voli kolica (koja ja nemamuser posted image )
-isprati me bez placa na posao
-ne histerise u prodavnicama (ne viseuser posted image )
-sama sjeda u autosjedalicu
-super se penje i silazi niz stepenice (a meni srce staneuser posted image )

Breskva, kad sve napisah skontah da nemam bebu vec djevojcicuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30533
28.8.2011 9:41:36   
Anoniman
moja tajra vidš li ti koliki je to spisakuser posted image a ima sigurno još toga...baš velika djevojčica, kako brzo rastu...svaki dan iznenadim se nečim novim
jučer sam mu rekla da nešto uradi ne sjećam se šta, kaže on meni "mama to je nemoguće"user posted image

noa čekam tvoj spisak ti najviše kukaš user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30534
28.8.2011 10:31:03   
Anoniman
jutro.
Lady razumijem te potpunouser posted image i znam kako vam je nije ni kod nas bolje .
Mery user posted image
Andrejevic nedaj se mili , bem ti ture brzo ozdravljenje user posted image user posted image
Tajra , pusa curama lijepim
Hanady kako tvoja curauser posted image
Ella-Huser posted image
Tekja pozdrav a pusa vedi lijepom
mALA86 user posted image user posted image
Moji momci vani kod nas bas zahladnilo osvjezilo milina dihat

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30535
28.8.2011 10:52:43   
koka i po
jutro...
I ima temperaturu...a mene nesto steglo u grudima...neznam bil plakala ili bi ga dobro izruzila jer ne pazi na sebe a veliki je covjek.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30536
28.8.2011 10:53:34   
Amani12
Jutro user posted image
Dadada zelimo da turica brzo spadne i da se vise ne vraca user posted image
Lady draga... Ne znam sta da ti kazem... Evo jedan user posted image ... Moja prijateljica hvali sirup imunoglukan,kaze super i za imunitet i za apetit,pa eto...
Moji decki otisli na dorucak,spavali smo svi do 10,ljepota od zivota user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30537
28.8.2011 12:09:19   
Lady26
Jutro...ili Dan...
Danas sam kao malo bolje volje ali nista idealno user posted image
Doruckujem super dijetalni dorcak, i cekam kafu...jeeeeeeeedva sam umolila mm da ustane sa Lanom jutros, nisam se mogla pomjeriti...zaspala oko 2 sinoc user posted image
Zato mi je 58475958745x usla u sobu i maaaaaaaaaamaaaaaa user posted image user posted image , pa legne pa se mazi, pa hajde mama pusti ovo, pusti ono a tata s njom user posted image
Kako su djecica jutros?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30538
28.8.2011 12:14:13   
R&T@
A. dadadin je nocas imao temperaturu, a Hanady se ne javljauser posted image

Znaci, Lady, teta definitivno otisla?
Kad starta nova?

Procitaj breskvin post...user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30539
28.8.2011 12:16:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

moja tajra vidš li ti koliki je to spisakuser posted image a ima sigurno još toga...baš velika djevojčica, kako brzo rastu...svaki dan iznenadim se nečim novim
jučer sam mu rekla da nešto uradi ne sjećam se šta, kaže on meni "mama to je nemoguće"user posted image

noa čekam tvoj spisak ti najviše kukaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sad ja ispadoh grozna majka ccc
Noa od rođenja prespava cijelu noćuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30540
28.8.2011 12:19:06   
Anoniman
Andrejevic ima turuuser posted image dadada ja bih ga odvela doktoru ova gnojna angina je virusna i moguce je da je fasovaouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30541
28.8.2011 12:27:43   
Lady26
Je, juce iako je trebala biti do 01. znaci do srijede-eventualno do kraja sedmice...Eto kaze izasla mi je u susret i ostala i ovih 10 dana user posted image , a ja KOZA, OVCA njoj ponudim da ostane do kraja mjeseca da primi cijelu platu...eto...
Kaze ako nemam nikoga ona bi pokusala da se organizuje i da mi dodje u pon cuvati Lanu, ja prevrnula...ne treba hvala, TETU NIJE PROBLEM NACI...
Voli je neba, puno je voli bla bla bla, i samo joj je mahnula, cak ni poljubac user posted image - pa gdje ta silna ljubav?!
Al nije bitno...
Idem danas aBd kod prijateljice, na kafu, da malo Lana ih upozna...a zvanicno ce je cuvati od cetvrtka aBd...ja ne radim ova 3 dana, citaj morala uzeti godisnji user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30542
28.8.2011 12:47:30   
R&T@
Uh, Lady...
Nije lahko promijeniti tetu, ali ti, hB, imas dobro rjesenje...
i praznik je dobro dosao da se mozete postepeno pripremiti...

Je li istina da Deniz krece u vrtic?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30543
28.8.2011 12:59:54   
Mala Selma
Dobar dan moje zenice,

ja sam bas user posted image , A. ima temperaturu od petka, sve 39-40, jedva smo mu skidali sa cepicima i tusiranjem ,odedemo ga jutros na Otoku, kad gnojna angina, oko pocrvenilo konjuktivitis, dobili smo Ospen i kapi za oko ( nije mu dala pencilin injek. jer nikada nije primio, a ovo mu je i prvi put da pije pencilniski sirup, valjda nece biti reakcije).On nista nejede, samo pije sok i voduuser posted image .Ja moram otvoriti bolovanje, a 01.09. je trebao promjeniti vrtic i oko toga se sad sekiram, bas samuser posted image user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30544
28.8.2011 13:04:19   
Lady26
Je, M ide sutra u Kekec da se raspita oko upisa i briseva, ako sam dobro skontala od cetvrtka bi trebala u vrtic, tako nesto...
Meni je to super rjesenje, ali ne sad kad nastupa zima...ne znam, mozda ja grijesim sto opet dajem teti L. ali aBd an proljece defintivno upisujem u vrtic...imat ce vise od 2god i kusur mjeseci... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 30545
28.8.2011 13:32:32   
Anoniman
U 12 mu je opet skocila na 39,2...cepici, tusiranje...trljanje alkoholom...evo sad spada

Noa, odvescu da sutra kod dr.Mire...da mu prije nego sto ukljuci antibiotike uradi krvnu sliku...jer znam da to ovi u Dz nece uraditi...odmah ce mu antibiotike dati...a ako kaze da je gnojna angina svakako cu ga testirati na mono

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30546
28.8.2011 13:46:57   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: dadada

U 12 mu je opet skocila na 39,2...cepici, tusiranje...trljanje alkoholom...evo sad spada

Noa, odvescu da sutra kod dr.Mire...da mu prije nego sto ukljuci antibiotike uradi krvnu sliku...jer znam da to ovi u Dz nece uraditi...odmah ce mu antibiotike dati...a ako kaze da je gnojna angina svakako cu ga testirati na mono

dadada bas mi je zao da nam drugar ima turu.

ja ne bih stavljala alkohol odnosno trljala iz vise razloga,

alkohol naglo snizava temperaturu sto naravno nije dobro,
takodje isparavanja nisu dobra za malu djecu, kao sto ti meri rece sirce ti je najpouzdanije ali ja ga npr stavljam na nogice i to 1/3 sirce, 2/3 voda
e sada ti vidi, ovo ti je samo moja sugestija.

a nalaze, trazi crp da ti urade pored krvne slike jer pod temp moze krvna slika biti lazno izmjenjena...a uradi i urin svakako.

dusica moja da brzo prodje user posted image user posted image user posted image

a bebacha jeste nasli pionirski juce user posted image

ova breskvica ima super prijedloge, ja kad saberem i oduzmem ispade da imam super djecu, evo sve kucam u drvo...

a ja sam skontala za apetit su ovi svi sirupi ubleha, Luka ni sa jednim nije bolje jeo.
b kompleksa se bojim iskreno jer znam nekoliko djece koja su se razdebljala od njega i to bas, bas.

rodjak od mm je bio mrvica mrsav kao Luka i baka ga kljukala b kompleksom i sad je ogroman covjek.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30547
28.8.2011 13:54:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Dobar dan moje zenice,

ja sam bas user posted image , A. ima temperaturu od petka, sve 39-40, jedva smo mu skidali sa cepicima i tusiranjem ,odedemo ga jutros na Otoku, kad gnojna angina, oko pocrvenilo konjuktivitis, dobili smo Ospen i kapi za oko ( nije mu dala pencilin injek. jer nikada nije primio, a ovo mu je i prvi put da pije pencilniski sirup, valjda nece biti reakcije).On nista nejede, samo pije sok i voduuser posted image .Ja moram otvoriti bolovanje, a 01.09. je trebao promjeniti vrtic i oko toga se sad sekiram, bas samuser posted image user posted image user posted image

sta su se ovi dr pomamili sa ospenom u posljednje vrijeme.moji nikada nisu dobili ospen da piju ali izgleda to postala moda kod dr..
a sto mijenja vrtic user posted image

da brzo prodje tura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 30548
28.8.2011 14:27:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

dadada ti najbolje znas svoje djete i te vase doktore al ja sam samo sacekala popodne i Noi je grlo bilo katastrofa user posted image
Ospen mi je grozan cini mi se tek treci dan poceo djelovati s tim da je bilo povracanja i proljevauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30549
28.8.2011 14:30:04   
Malenaoduvijek
drugarice hadje mi dajte par pametnih ideja za dorucak i veceru ponestalo mi inspiracije please  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1220 1221 [1222] 1223 1224   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

godine
marny

koliko godina je za vas gornja granica za imati dijete?

molim mišljenje (96%)

molim mišljenje (4%)

Broj svih glasova: 158

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *