|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1218 1219 [1220] 1221 1222   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.8.2011 17:17:10   
Hanady RR
user posted image user posted image

evo žute moljaka za klepe...
sad po ovoj vrućini ja njoj moram kurlatatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30476
27.8.2011 17:20:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image

evo žute moljaka za klepe...
sad po ovoj vrućini ja njoj moram kurlatatuser posted image

neka hB samo nek jedeuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 30477
27.8.2011 17:29:44   
Ella_H
Tajra malecke su predivne
i tortica jeuser posted image user posted image .
Ma nece meni uragan nista InshAllah vjerninku
je smrt samo preseljenje na bolje.
U PMS-u sam i ovaj RR mi se nekad
ucini ko skup kakvih tih tvojih prvacia tajrauser posted image .
Hanady samo nek rucka malena za nas majke
nije nista razvit koju jufku ti si prava vrijednica
divim ti seuser posted image .user posted image user posted image user posted image svim nasim bebarama.
Koko sretno s uhom sve najbolje ti zelim.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30478
27.8.2011 17:35:54   
R&T@
Hvala, zene, ufurat cemo se user posted image

Hanady, nek nema ture, a sve ostalo ce doci samo...
cuvaj ih obje i mazukaj, to je najbolja terapija...user posted image

Ella, mi smo gore od pubertetlijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo nemoj da te vjetar odneseuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30479
27.8.2011 18:35:31   
Apotekarka
Vecer...
Nemojte se cuditi kisi nocas i a sam bila vrijedna ko i ostale ,prala prozore,zavjese,prasina,usisavanje,posteljine,kolac,rucak i najvaznije 5 masina vesa popeglala i vjerujte vec sam ko slomljena gotov za kreveta,moji malo odveli A da vidi neke svatove pa ce doci na kavu...ostaje jos kupanje i kupatilo i gotovo...
Antonio m se danas za 2 sata 4 put upisao u gace,kriza je,sjedio malo na solji ali nista...
Mene glva boli ,afte po grlu ogromne,e jesi se mala golisila citavo ljetouser posted image
Hanady misa mu da nemaju kakve baje u grlu,nadam se da ce sve biti ok
Tajra super ste na sliki,ona treca za moje oci najvise prija salim se,sve su super
Mya kako je Minja,jeste uspjeli ikad snimiti magnetnu
KOko ne daj se ovo vrijeme varljivo najlakse se prehladiti ,ja sam se dobra 4 mjeseca od grla odmorila sad opet,njsmjesnije mi sto me navecer manta da li od umora da li od tlaka,ne znam ujutro ustajem normalnauser posted image
i noa,Breskva vidi li se i kroz vase prozore napokon ko i kod mene

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30480
27.8.2011 20:30:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

i noa,Breskva vidi li se i kroz vase prozore napokon ko i kod mene

kroz moje prozore se vidi bila sam plaho vrijedna danasuser posted image a kroz noJine ne bih rekla, nije pomjerila dupe od komjutera, vidjela sam da je online čitav danuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 30481
27.8.2011 21:29:27   
R&T@
Vidi ove breskve sto proziva...
noa, reaguj...user posted image user posted image user posted image

Ja sam nesto "bezveze"...sto bas nije moje uobicajeno stanje...user posted image

Apotekarko, zeno draga, tebi svaki vikend prodje u kucnim poslovima...
hajde nas obraduj iduci i javi da si uzivalauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30482
27.8.2011 21:33:25   
mala86
vece svima user posted image

malac spava vec dugooo,bili smo malo vani,izmorio se na auticu,strah me da od tolikog guranja ne smrsa user posted image user posted image ,sav je mokar bio,pa se poslije spusto niz jedno brdasce nece kuci

imali smo scenu danas,al to sam se pozalila na temi o dvogodisnjacima

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30483
27.8.2011 21:35:46   
R&T@
mala86, i ja bih mom muzu trebala kupiti neko auto na guranjeuser posted image user posted image user posted image user posted image da i on malo "ofali"user posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh na temu o dvogodisnjacima da izmahalamuser posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30484
27.8.2011 21:48:27   
koka i po
laku noc

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30485
27.8.2011 21:53:07   
Anoniman
Hanady nadam se da ce Farah brzo ozdravitiuser posted image Tajra slike su vam super user posted image i moj djecak se propoganio, stvarno treba puuno strpljenja , dovede me u situaciju da vise ne znam sta napraviti, prije bi me saslusao a sad cim mu pridjem baca se i vristi i to me najvise živcira.. ne da mi ni minut da mu pokusam nesto reci al hajd strpljenja i proci ceuser posted image puno prica i sve sto radi pokusava mi objasniti a to toliko smijesno zvuci.. 

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30486
27.8.2011 21:54:54   
R&T@
marijanna, nedostajesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30487
27.8.2011 22:17:58   
mala86
ja jos nikad skontat u kojem je gradu ella-h user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30488
27.8.2011 22:25:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

marijanna, nedostajesuser posted image

user posted image user posted image super ti je ona haljina na rodjendanu,bas mi se svidjauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30489
27.8.2011 22:25:48   
Apotekarka
Uh marijanna to mi je histerisanje poznato itekako...i onda nesto provali lijepo i ne dobije po guziuser posted image
Ima li kakav dobar film,kolektivno smo se okupali,A u krevet sad legao,bas sam umorna...ako nema film ima sta drugouser posted image
a moja Tajra svaki dan mi je aktivan kuca,posao,kuca a subotu za generalno iskoristim e obecajem sutra cu pokusati odmarati,brate nek me ne cudi mantanje....

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 30490
27.8.2011 22:36:19   
Anoniman
apotekarka ma pusti film bolja ti je ta druga opcijauser posted image  

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 30491
27.8.2011 22:37:48   
mala86

IZVORNA PORUKA: marijanna

apotekarka ma pusti film bolja ti je ta druga opcijauser posted image  

E Mare upravu si user posted image user posted image user posted image

poslusaj Marijanu vidis kako ona pametno zbori ,ja moram ici film trazit moj muz vec odavno spava user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30492
27.8.2011 22:41:28   
mama2009
dobro vece

samo da se prijavimo, zive vratile se kuci...odmorile, sad nastupaju promijene u nasim zivotima...lagano u pobijede

nadam se da su bebice i mamae dobro

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30493
27.8.2011 22:43:11   
Anoniman
ma sex lijeci sve user posted image moj tek poceo gledat neku utakmicu,ako mu prodje taj par dobio je na kladionici,tako da cu i ja tražit film izgledauser posted image user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 30494
27.8.2011 23:06:14   
Lady26
Hello...
Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga user posted image user posted image user posted image ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava user posted image , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam...
Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo...
Eto zao mi je, morala sam....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30495
27.8.2011 23:40:54   
mala86

IZVORNA PORUKA: Lady26

Hello...
Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga user posted image user posted image user posted image ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava user posted image , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam...
Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo...
Eto zao mi je, morala sam....user posted image

daj nemoj se sikirat toliko

danas je bilo prevruce mozda je zbog toga,a opet bar je nesto jela,pa 5 kasika 5 kasika user posted image
pila je mlijeko i ono je hranjivo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusti je nek dobro izgladni,nek ne jede par sati nista

ja to na dane uradim,on ustane ja ne dajem niti nudim a nikakvih gluposti nema na stolu,mozda tad tek pocenem pravit rucak(mada se za njega uvijek nesto nadje)nakon nekog vremena dijete samo trazi,dodje i kaze-mama njam njam i jede bilo sta

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30496
27.8.2011 23:49:46   
Lady26
Joj ne mogu mala...nit vise zivaca imam ni snage majke mi...grijeh Bozji ali ja mrzim vikende, da sam kuci s njom....kad samo pomislim na njene obroke ja ne bih kuci isla...
Nije to danas to je odavno vec, samo neki dan bolje neki gore ali nikad nije jela kako treba...nikad...po sat vremena to traje, drzi zalogaj i po 20minuta...
Majke mi zivim za dan da trazi da jede i kad ce poceti normalno jesti...user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30497
27.8.2011 23:54:20   
Hanady RR
Lady najprije vurćine su...
pa polako ženo....

a drugo...ja sa tvojom brigom nebih bila daleko d aodem dotkrou...uardi nlaze djetetu, porvjeri opšte stanje, posvajetuje sa sa pedijatrom...ako ništa aono d amsiriš brigu....

dalje tetau si rješila ia biće bolje...

nemoj se toliko sikirati...mislim ja znam sve se ''stelembači'' čovjeku al to nije vrijedno tvojih živaca....

znam d aje nemirna...sve su nemirne sada...me joj je rvuće, em je dijete ženo...pa šta im je posao nego nama vadit živce...

opusti s emalo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30498
28.8.2011 0:01:01   
Honey3
veceuser posted image
Lady misa mu vise i ta nejelica,Lana ima kila kao i moja E a moja E nekad mete sve a nekad ni da primirise,jos tvoja Lanci hoce mliiiijekooooo a moja ni pih jedanuser posted image ali ne se brinuti,moja starija curica kad je bila mala ma nista nije jela sa apetitom nego samo koliko joj nazor naguram a narasla zdrava hvala Bogu, a kad je u skolu krenula projela se pravo, a sad mashallah,jede vise od mene samo sto je sportista pa je mrsava, ustvari taman super zdgodnauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30499
28.8.2011 0:03:05   
Lady26
I planirala sam aBd, odmah u pon...
Da trazim uputnice za nalaze...nikad joj nisam krv kontrolisala sad cu i urin...
Draga Hanady, nisu vrucine bile u martu-aprilu...sa ovim se ja borim mjesecima....ko nije gledao kad ona jede ne moze ni vjerovati...
Al hajd...
Evo opet sam oplakala pisajuci, heh smrsat cu joj dodatno...
Eto znas sama, ti kojoj djeca SVE jedu koliko zalis kad nece a zamisli da ti tako ne jedu (ne daj Boze) mjesecima....
Kaze muz kad cemo drugo - ne pada mi na pamet (osim ako neplanirano se desi) dok se Lana ne osamostali...bih u Jagomiru zavrsila....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1218 1219 [1220] 1221 1222   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1218 1219 [1220] 1221 1222   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *