Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja odvedo A. ped jer nece da jede nije ni horan nikako Sinoc je tako slabo jeo i cak otoreni usta spavao pa da provjerim da nije upala grla samo mi tecnosti trazi reko da nije unutarnja tura kao prosli puta kad je bilo Nije jeo a samo tecnost trazio . I bila upala grla neznam nisam pametna odoh makar tu opciju izbaciti , iako uzme jest to je kao pticica zalogaj dva nema scim ga ne nudim nece Cim ugleda tanjir place vice nece nece ...
Dobro jutro drage moje Hanady bas mi je zao,nadam se i zelim da sve bude ok,samo Boze zdravlja... Felix javi nam sta ce pedijatrica reci,nadam se da ce sve biti u redu i da ce deckic cim prije fino ruckiti... Tajra divne slikice,slavljenica je prekrasna,a tortica mmmm Lady sta kaze vaga ? Samo ti trci za Lanom,najbolji nacin trosenja kalorija je upravo taj... Tekja samo uzivajte...
Mi smo ok,jedva cekamo more,djecak je zdrav hB ,sto je najvazniije.
vidim ima temperatura, želim da što prije dječica ozdrave
Ja vam nijesam dobro, od ove ambrozije oči mi se smanjile, podočnjaci su mi ogromni, kašljem, kišem i jedva dišem, pijem flonidan ali ne vidim da mi nešto pomaže...strašnog sam izgleda, iako imam velik nos sad je još veći Nisam nikad bila alergična ove godine mi je prvi put i mogu vam reći da je pravo zahebano ...Gripu odbolujem za sedam dana a ovo mjesec i dokle će još pitam se ...eto pusa za sve
Uh Breskva zeznuta je pravo ta ambrozija. Ja srecom nemam tih problema ali cujem i vidim da je bas zeznuto... Evo tebi jedan ,da sto prije prodje,ne moze ni ambrozija vjecno rasti...
felix valjda bude sve u redu
vidim ima temperatura, želim da što prije dječica ozdrave
Ja vam nijesam dobro, od ove ambrozije oči mi se smanjile, podočnjaci su mi ogromni, kašljem, kišem i jedva dišem, pijem flonidan ali ne vidim da mi nešto pomaže...strašnog sam izgleda, iako imam velik nos sad je još veći Nisam nikad bila alergična ove godine mi je prvi put i mogu vam reći da je pravo zahebano ...Gripu odbolujem za sedam dana a ovo mjesec i dokle će još pitam se ...eto pusa za sve
i mm se pati...sebi mozes pomoci tako da ne otvaras prozore ...da svako vece operes kosu prije spavanja ida drzis odjecu van spavace sobe...ja procitala
Kako nam je drug?
Felix, da nije i Anelko alergican? jer se alergije ocituju maltene ko i prehlade...sve sem temp.
IZVORNA PORUKA: dadada i mm se pati...sebi mozes pomoci tako da ne otvaras prozore ...da svako vece operes kosu prije spavanja ida drzis odjecu van spavace sobe...ja procitala
Kako nam je drug?
da se izoliram hoćeš reć, nema od tog ništa
drug je dobar, i on ima neki alergijski tip bronhitisa al saniram mu sa ventolinom brzo, pije kozije mlijeko, dajem mu guščju mast, jede pekmez ...jadan kljukam ga svime i svačim , vršim eksperimente
kažem mu sad ljubi mama svoju....a on doda "pametnicu" , visinom me je gotov stigao al hajd nije tu teško al i inteligencijom ma i tu nije teško
Vidim Andrej je pravi frajer, nauživali ste se na moru...jel nam on zdrav, kako govor-sklapa li rečenice?
IZVORNA PORUKA: dadada i mm se pati...sebi mozes pomoci tako da ne otvaras prozore ...da svako vece operes kosu prije spavanja ida drzis odjecu van spavace sobe...ja procitala
Kako nam je drug?
da se izoliram hoćeš reć, nema od tog ništa
drug je dobar, i on ima neki alergijski tip bronhitisa al saniram mu sa ventolinom brzo, pije kozije mlijeko, dajem mu guščju mast, jede pekmez ...jadan kljukam ga svime i svačim , vršim eksperimente
kažem mu sad ljubi mama svoju....a on doda "pametnicu" , visinom me je gotov stigao al hajd nije tu teško al i inteligencijom ma i tu nije teško
Vidim Andrej je pravi frajer, nauživali ste se na moru...jel nam on zdrav, kako govor-sklapa li rečenice?
jadan Alim pametnica draga ovaj moj govori i dalje mandarinski...sit se isprica...on je definitivno izmislio svoj jezik, jer on i drugim ljudima pridje i melje, melje a svima upitnik iznad glave...jos nisam provalila koji jezik govori
dan... tajra slikice su mama se nacifrala eeeee nije svaki dan peti rodjendan a ni tata bome nije za baciti slavljenica meeeeeeeddddddd a moja snajkica posebno ja se naradila naset_ala i sad uzivam ... popodne kisa..jupi jeeeeeee.....taman da mi se ves osusi pozdrav od napola gluhe koke maksuz za dadadu
idem...kod drugog doktora. eto njega smatraju za najboljeg ORL u Zenici...potvrdio covjek moju dijagnozu i kaze ne interesuju me nalazi da vidim to uho . e to je pravi doktor. ne prepisuje na kontrolnom . ja opet slabije cujem...valjda od upale. napuhalo me onaj dan u autu momacki.
jaooooooooooo jesmo udarili na groznu ped odem na hitnu nase ped nema a ova sva neka smotana nema pojma kao sta mu je rweko nece da jede samo tecnost pije bojim se proliv ce dobiti nista ne jede a puno pije reko dosla da vidim da nije grlo.Ona ce sva smotana prica gnjavi kao joj kako cu mu vidi grlo nema svjetla lampe svasta trazi bateriju da vidi grlo. Kaze A. ajd zini anel poce plakat ....... Kaze joj kako cu vidit grlo nece da zine Hajd kaze stavi ga lezece da vidi na svjetlo dal je grlo neznam ni kako vidi kaze nije i jest reko sta jel il nije Pa nako ah tobejarabi Kaze daji mu sta hoce nek jede reko nece NISTA probala sam .....Reko mozda od zuba kaze jel mu nicu pa reko valjda ona samo slegnu ramenima. Kao kupi mu pikovit reko pije smijes 6mjes to davat bez prekida. I odvedi ga u poned. svom ped ...... Kao nesto mu oci suzne da nije largija hej mene pita reko neznam vi ste dokt.ne ja neznam ja..... Ona nista Ma bizi bolan hebote ko kod nas radi!!!
dan... tajra slikice su mama se nacifrala eeeee nije svaki dan peti rodjendan a ni tata bome nije za baciti slavljenica meeeeeeeddddddd a moja snajkica posebno ja se naradila naset_ala i sad uzivam ... popodne kisa..jupi jeeeeeee.....taman da mi se ves osusi pozdrav od napola gluhe koke maksuz za dadadu
evo napokon dobila sam čistače doće mi sutra da očiste tepihe ...dubinski vjerujte da ih mjesec dana ganjam al opet ne vjerujem da će doć dok se ne uvjerim svojim očima ...istjerala sam muža i dijete da bih radila po kući a ja na RR-u
dadada nista ''dzusno'' nije bilo zamrla RR skroz doduse bilo je nesto sitno pa cu ti poslati pp Breskva sta hoces spavanje do podne je'' prednost zivota u zajednici'' vikendom Tajra razleti se ti po RR nece kuca pobjeci koko kod tebe izgleda ponovo ona ''ma boli me uvo za sve''