|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.8.2011 9:54:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: tajra

Dobro jutrouser posted image

Nadam se da je svima noc bila mirnauser posted image

gdje su slike od rodjkasa...hocu da gledaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

Evo tri najvaznije slike:
torticauser posted image , mama i bebauser posted image user posted image , i porodicnauser posted image ...

http://imageshack.us/g/714/dsc00382tz.jpg/

Sve je za 100user posted image user posted image user posted image user posted image premedena slavljeniica, sestra, torta,oblekauser posted image user posted image user posted image
A vas stare kosisauser posted image user posted image ...salim se...svi ste mi user posted image

Lady...sta maiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30426
27.8.2011 10:12:55   
Anoniman
ja odvedo A. ped jer nece da jede nije ni horan nikako Sinoc je tako slabo jeo i cak otoreni usta spavao pa da provjerim da nije upala grla samo mi tecnosti trazi reko da nije unutarnja tura kao prosli puta kad je bilo Nije jeo a samo tecnost trazio . I bila upala grla neznam nisam pametna odoh makar tu opciju izbaciti , iako uzme jest to je kao pticica zalogaj dva nema scim ga ne nudim nece Cim ugleda tanjir place vice nece nece ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30427
27.8.2011 10:30:41   
Amani12
Dobro jutro drage moje user posted image
Hanady bas mi je zao,nadam se i zelim da sve bude ok,samo Boze zdravlja...
Felix javi nam sta ce pedijatrica reci,nadam se da ce sve biti u redu i da ce deckic cim prije fino ruckiti...
Tajra divne slikice,slavljenica je prekrasna,a tortica mmmmuser posted image
Lady sta kaze vaga ? Samo ti trci za Lanom,najbolji nacin trosenja kalorija je upravo taj... user posted image
Tekja samo uzivajte... user posted image

Mi smo ok,jedva cekamo more,djecak je zdrav hB ,sto je najvazniije.

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30428
27.8.2011 11:03:21   
Anoniman
juuuuutroooooo

tajra slike su prelijepe torta mi je pravo simpatična...

felix valjda bude sve u redu

vidim ima temperatura, želim da što prije dječica ozdrave

Ja vam nijesam dobro, od ove ambrozije oči mi se smanjile, podočnjaci su mi ogromni, kašljem, kišem i jedva dišem, pijem flonidan ali ne vidim da mi nešto pomaže...strašnog sam izgleda, iako imam velik nos sad je još većiuser posted image
Nisam nikad bila alergična ove godine mi je prvi put i mogu vam reći da je pravo zahebano ...Gripu odbolujem za sedam dana a ovo mjesecuser posted image i dokle će još pitam seuser posted image ...eto pusa za sve

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30429
27.8.2011 11:05:47   
Amani12
Uh Breskva zeznuta je pravo ta ambrozija.
Ja srecom nemam tih problema ali cujem i vidim da je bas zeznuto...
Evo tebi jedan user posted image ,da sto prije prodje,ne moze ni ambrozija vjecno rasti...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30430
27.8.2011 11:22:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Amani12

Uh Breskva zeznuta je pravo ta ambrozija.
Ja srecom nemam tih problema ali cujem i vidim da je bas zeznuto...
Evo tebi jedan user posted image ,da sto prije prodje,ne moze ni ambrozija vjecno rasti...user posted image

hvala...natjerat ćeme ambrozija da volim zimuuser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30431
27.8.2011 11:22:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

juuuuutroooooo

tajra slike su prelijepe torta mi je pravo simpatična...

felix valjda bude sve u redu

vidim ima temperatura, želim da što prije dječica ozdrave

Ja vam nijesam dobro, od ove ambrozije oči mi se smanjile, podočnjaci su mi ogromni, kašljem, kišem i jedva dišem, pijem flonidan ali ne vidim da mi nešto pomaže...strašnog sam izgleda, iako imam velik nos sad je još većiuser posted image
Nisam nikad bila alergična ove godine mi je prvi put i mogu vam reći da je pravo zahebano ...Gripu odbolujem za sedam dana a ovo mjesecuser posted image i dokle će još pitam seuser posted image ...eto pusa za sve
i mm se pati...sebi mozes pomoci tako da ne otvaras  prozoreuser posted image ...da svako vece operes kosu prije spavanja ida drzis odjecu van spavace sobe...ja procitalauser posted image

Kako nam je drug? user posted image user posted image

Felix, da nije i Anelko alergican? jer se alergije ocituju maltene ko i prehlade...sve sem temp.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30432
27.8.2011 11:35:58   
Anoniman

i mm se pati...sebi mozes pomoci tako da ne otvaras  prozoreuser posted image ...da svako vece operes kosu prije spavanja ida drzis odjecu van spavace sobe...ja procitalauser posted image

user posted image da se izoliram hoćeš reć, nema od tog ništauser posted image

drug je dobar, i on ima neki alergijski tip bronhitisa al saniram mu sa ventolinom brzo, pije kozije mlijeko, dajem mu guščju mast, jede pekmezuser posted image ...jadan kljukam ga svime i svačim user posted image , vršim eksperimente

kažem mu sad ljubi mama svoju....a on doda "pametnicu"user posted image , visinom me je gotov stigao al hajd nije tu teško al i inteligencijom ma i tu nije teškouser posted image

Vidim Andrej je pravi frajer, nauživali ste se na moru...jel nam on zdrav, kako govor-sklapa li rečenice?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30433
27.8.2011 11:45:46   
Anoniman

user posted image da se izoliram hoćeš reć, nema od tog ništauser posted image

drug je dobar, i on ima neki alergijski tip bronhitisa al saniram mu sa ventolinom brzo, pije kozije mlijeko, dajem mu guščju mast, jede pekmezuser posted image ...jadan kljukam ga svime i svačim user posted image , vršim eksperimente

kažem mu sad ljubi mama svoju....a on doda "pametnicu"user posted image , visinom me je gotov stigao al hajd nije tu teško al i inteligencijom ma i tu nije teškouser posted image

Vidim Andrej je pravi frajer, nauživali ste se na moru...jel nam on zdrav, kako govor-sklapa li rečenice?
jadan Alimuser posted image user posted image user posted image user posted image pametnica draga
ovaj moj govori i dalje mandarinski...sit se isprica...on je definitivno izmislio svoj jezik, jer on i drugim ljudima pridje i melje, melje a svima upitnik iznad glave...jos nisam  provalila koji jezik govoriuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30434
27.8.2011 11:56:41   
Anoniman
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra slike su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30435
27.8.2011 12:15:49   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra slike su user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala...

Ja sam odusevljena tortom...
samo nek nije standardnauser posted image user posted image user posted image
Elma je stvarno majstorica...
a ukus je user posted image ...zamalo i stalak da pojedemouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja R. bas nista ne jede...
desni su joj strasne...glupe peticeuser posted image

Felix, nadam se da nije upala...
Breskva, ne daj se alergijiuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30436
27.8.2011 12:31:00   
koka i po
dan...
tajra slikice su user posted image user posted image user posted image
mama se nacifrala user posted image eeeee nije svaki dan peti rodjendanuser posted image
a ni tata bome nije za bacitiuser posted image
slavljenica meeeeeeeddddddd a moja snajkica posebno user posted image
ja se naradila naset_ala i sad uzivam user posted image ...
popodne kisa..jupi jeeeeeee.....taman da mi se ves osusiuser posted image
pozdrav od napola gluhe koke user posted image user posted image
maksuz za dadadu user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30437
27.8.2011 12:37:49   
R&T@
Hvala, kokouser posted image

Nisam kuhala, nisam posluzivala...morala sam se nacifratiuser posted image
Da se "utrapim" u mlade mameuser posted image user posted image user posted image user posted image
dok nemam skolarcauser posted image

Je li ti rece da moras u ponedjeljak u zenicu?user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30438
27.8.2011 12:41:49   
koka i po
idem...kod drugog doktora.
eto njega smatraju za najboljeg ORL u Zenici...potvrdio covjek moju dijagnozu i kaze ne interesuju me nalazi da vidim to uho .
e to je pravi doktor.
ne prepisuje na kontrolnom user posted image .
ja opet slabije cujem...valjda od upale.
napuhalo me onaj dan u autu momacki.

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30439
27.8.2011 12:44:50   
R&T@
Jos ako je taj doktor onako u najboljim godinamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 30440
27.8.2011 12:46:54   
koka i po
user posted image user posted image user posted image jeste.....ali nije moj tip user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30441
27.8.2011 12:53:09   
Anoniman
jaooooooooooo jesmo udarili na groznu peduser posted image user posted image odem na hitnu nase ped nema a ova sva neka smotana nema pojma kao sta mu je rweko nece da jede samo tecnost pije bojim se proliv ce dobiti nista ne jede a puno pije reko dosla da vidim da nije grlo.Ona ce sva smotana prica gnjavi kao joj kako cu mu vidi grlo nema svjetla lampeuser posted image svasta trazi bateriju da vidi grlo.
Kaze A. ajd zini anel poce plakat ....... Kaze joj kako cu vidit grlo nece da zineuser posted image
Hajd kaze stavi ga lezece da vidi na svjetlo  dal je grlo neznam ni kako vidi kaze nije i jestuser posted image user posted image reko sta jel il nije Pa nakouser posted image user posted image ah tobejarabi
Kaze daji mu sta hoce nek jede reko nece NISTA probala sam .....Reko mozda od zuba kaze jel mu nicu pa reko valjda ona samo slegnu ramenima.
Kao kupi mu pikovit reko pije smijes 6mjes to davat bez prekida.
I odvedi ga u poned. svom ped ......
Kao nesto mu oci suzne da nije largija hej mene pita reko neznam vi ste dokt.ne ja neznam ja.....
Ona nista
Ma  bizi  bolan hebote ko kod nas radi!!!

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30442
27.8.2011 12:57:28   
koka i po
klasika....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30443
27.8.2011 12:57:31   
Anoniman

ooooooooooo  sime
neg ja sve cekam da dobijem pp s dzusomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30444
27.8.2011 12:58:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dan...
tajra slikice su user posted image user posted image user posted image
mama se nacifrala user posted image eeeee nije svaki dan peti rodjendanuser posted image
a ni tata bome nije za bacitiuser posted image
slavljenica meeeeeeeddddddd a moja snajkica posebno user posted image
ja se naradila naset_ala i sad uzivam user posted image ...
popodne kisa..jupi jeeeeeee.....taman da mi se ves osusiuser posted image
pozdrav od napola gluhe koke user posted image user posted image
maksuz za dadadu user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 30445
27.8.2011 12:59:35   
Anoniman

blago tebi
sad ustala i kesla se

evo napokon dobila sam čistače doće mi sutra da očiste tepiheuser posted image ...dubinskiuser posted image
vjerujte da ih mjesec dana ganjam al opet ne vjerujem da će doć dok se ne uvjerim svojim očima ...istjerala sam muža i dijete da bih radila po kući a ja na RR-uuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30446
27.8.2011 13:01:02   
koka i po
sad cu da je stavim za uho pa da uradim par trbusnjaka dok me nije prosao ceif user posted image
hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala user posted image a jel crvena user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30447
27.8.2011 13:02:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

sad cu da je stavim za uho pa da uradim par trbusnjaka dok me nije prosao ceif user posted image
hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaala user posted image a jel crvena user posted image
ofkorzuser posted image
znas da je kod mene sve crvenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 30448
27.8.2011 13:41:44   
R&T@

...istjerala sam muža i dijete da bih radila po kući a ja na RR-uuser posted image

Ja svoje uspavala i "radim"user posted image user posted image user posted image user posted image
na RRuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30449
27.8.2011 13:47:47   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada nista ''dzusno'' nije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamrla RR skroz user posted image user posted image user posted image doduse bilo je nesto sitno pa cu ti poslati ppuser posted image
Breskva sta hoces spavanje do podne je'' prednost zivota u zajednici'' vikendomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tajra razleti se ti po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image nece kuca pobjeciuser posted image user posted image user posted image user posted image
koko kod tebe izgleda ponovo ona ''ma boli me uvo za sve''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1216 1217 [1218] 1219 1220   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *