Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro i od nas... Evo mi jutros nadigli kucu da precistimo i da napravimo kolace... Djecu sam odvela kod baba i mame, nek im je Bog na pomoci Bebana mi se sinoc javila da su je ostavili u bolnici, ali da ce joj carski raditi tek u ponedjeljak... Ona jos uvijek ima bolove ali se ne otvara... Zao mi je sto se pati... Eh sad odoh zasukati rukave s bismillom pa dokle stignem...
Vidim ima bolesnih i beba i mama pa im zelim sto brzi oporavak Kod mog malog se izasulo lice, i malo po prsima, nisam ga vodila dr nego smo u apoteci pitali i dobili fenistil kremu pa vidjet cemo hoce li pomoci... Trebamo u septembru, pocetkom septembra, na bocu ali kako smo planirali na more ne vodi mi ga se jos pa mozda krajem septembra ga odvedem, vec mi je muka kad pomislim... Pozdrav za sve mame i bebice
pozdrav moram se malo vam pozaliti . Moj anel je na moru jeo masallah jest bilo malo trte mrte al je jeo . Kad sam dosla kuci nece vise da jede kao sto je jeo znaci nece vise kasica nikakvi ajd o.k to mi svejedeno mada malo mi zao sto nece bar vocni jer voce nece al nema veze . Znaci sta god ja skuham nece a sta mi jedemo to hoce , Ujutro bi svako jutro jeo jaje sa salamom,kajmakom ,hrenovkom,samo.... Rucak nikako ....Jedino oce supe al MOMAK OCE SAM DA JEDE NEDA MENI DA GA HRANIM MA JOK. JUtros skzhala pastu nece okrece glavu nece reko os supe kaze ocu , pa malo kisla od paradjzna nehtjede skuhala hrenovke sve pojeo sve 5 sami pilece lagane Na makarone se opet navuko tro bi jeo juce kod mame skuhala krompir i morala ubaci jednu hrenovku da ga prevarim dam jednu hrenovku na vilicu i stavim krompira da ne primjeti. Znaci nema vise MIX hrane NECE BLAJKC MUUUUU samo sto i mi jede.... al ja se pitam jel mu dovoljno to sto sam pojede jede eto samo to me brine stalno se sa mm prepirem on pusti ga sta ga ganjas jest ce kad ogladni daj mu samom kad oce bla bla meni neobicno nesto. I da ga pohvalim jutros kakio u tutu prvi put BEZ PROBLEMA bili van skinem pempu reko vruce mu kad ja on cuci a znam da tad kaki cim krije se ja brzo donesem tutu reko sjedi tu kaki anele. Kaze on meni saki se. mama ade da se sakrijem da ga ne gledam I obavio sve u tutu bez problema Tako da sam upratila kad kaki na tutu ce samo kakit sad zasad dok je ne skonta pisu cemo posle resavati i ovje je elhamdulilah nisam imala problema
Nit cu imati jer mu nesto zanimljivo sjediti ......
Ne vidim problem sto hoce jesti ono sto i vi, pa i treba, vec je veliki... eh da moja Lana hoce jesti sto i ja...bila bih happy jos bih sa osmijehom kuhala svaki dan poslije posla...al jok.... A ti pusti dijete, nek nabada sam, ne brini pojest ce koliko mu je dovoljno... Meni Lana kaze skoni to, ostavi tu i ja odlozim zdjelicu...znaju oni koliko im je dosta...
pa i mm to kaze isto meni neobicno nemogu se navic lady da je veliki cak kaki bez problema na tutu ..... ne place ne daje otpora PAMETNA je sve razumije sta mu se kaze ,nece to dirat ili raditi . Juce kod mame nema vode nestasica , i sad on uzeo dira vodu iz kante dira pa dira ne anele ne nista on ja fino onda cucnem pored njega reko to ne smijes dirati nema majka vode, doce ciko jedan pa ce te ruziti a on ce sam ade mama daj pipu bisi uke- daj krpu da posusi ruke vise nije joj prisao .
pozdrav raji mi smo jos malo slinavi, al dobro proci ce i to, budimo se po noci beskonacno, valjda joj vruce sta li, al me slomi
felix ma nek jede s vama kad hoce, mi ne kuhamo adnio posebno vise od godinu dana, obroci su prilagodjeni njoj, ne solim previse ne zacinjavam hranu i ona sama jede, supicu takodjer
hej... i potvrdi i treci ORL moju dijagnozu...haman da cu zivot provesti pod mikroskopom. ukratko....nasi doktori zakazu u 10 dodju u 12 sati. pri tome covjek postane nervozan,nagleda se svega i svacega pa se jos i isprepada. na jednoj strani bolesna djecica povracaju,na drugoj zenu satralo auto,na trecoj jedna ima nervni slom....da covjek zdrav iz bolnice izadje bolestan. u ponedjeljak opet za Ze....hajmo Jovo nanovo. moji su za sada dobro mada se kod mene nikad nezna . ja skuhana,umorna i ljuta na ljudsku neodgovornost.
pozz, hanady,Apotekarka,koko želim vam brzo ozdravljenje megi još malo i nosić će biti salmy vjerovatno bude samo u njima pa mu lako skinuti a vruće,ljepše je bez dobro je što zna da treba piškiti na tutu iako kaže kada je već gotovo,probaj ga stavljati češće felix za tutu a što se tiče hrane i mi kao i megi kuhamo prilagođeno Uni, tekja krenulo ga
moja već dva juta ustaje u 10 a zaspe u pola 9 ,kontam kako ćemo kada krenem na posao prešaltati ustajanje u 7
mi se spakovali večeras odosmo par dana još po Bosni,da iskoristim godišnji
danas evo strajkuje nece da jede nista .Jutros oko 11.15 jeo samo 5 hrenovkica pileci sve pojeo nista vise ,.. Usto prije 1 sat nudim ga nema s cim nisam nece pa nece samo trazi bode,i koka.Vode i soka ...... Soka nedam da je jos jedan .....Vode sam dala i nedam vise dok ne jede nema sanse da je jos jedan izludjujeme sa ne jelom majkemi ...... Neznam koji mu je djavo A mm mi gori samo pusti ga pusti ga o.k rekla sam pusticu necu nudit samo da vidim da mu dole daje neko sok, vodu bit ce belaja majkemi ......
felix nemoj se bez veze nervirati mozda mu je vruce, odnosno sigurno je vruce, daj mu nek pije a pojeo je pet hrenovki to nije malo moja cura kad ustane narednih sat do sat i po nece nista da jede bez obzira kad je jela prije spavanja, zato pusti ga malo
a da mu nece koji zubic, ne znam koliko ih ima
stvarno nisam pametna Inace je kod nas kao kod megi treba mu dobar sat da dodje sebi da jede al sad je proslo vise od sata nece da jede ..... Kad ga pogledam placemi se sav je mrsavica , tanak jos nece da jede ..... Ove vrucine su grozne skoro mm vicem dabogda snijeg do jutra pao 3 metra a on ce ah zeno tebi dobro vrucina udarila reko suti omrzla mi je nikom rec nemogu koliko megi fali anelu dostaaaaaaaaaaaaaa zubi donja ima prva dva samo , i dvi cetvorke krezo veliki Gornji ima prednja 4 sata i dvi cetvorke .....
Ma Felix ja sam napola luda...ali sta da radim....ona nece pa nece....sto ja vise tjeram ona gora....poravnim 10 dana pa opet poludim i kukam i sve tako...jeza me hvata kad pomislim da idem kuci i da mi teta kaze jel jela ili nije Ti si bar sa Anelom kuci...pa ce pojest bilo sta pa ces opet ponuditi...
Ma Felix ja sam napola luda...ali sta da radim....ona nece pa nece....sto ja vise tjeram ona gora....poravnim 10 dana pa opet poludim i kukam i sve tako...jeza me hvata kad pomislim da idem kuci i da mi teta kaze jel jela ili nije Ti si bar sa Anelom kuci...pa ce pojest bilo sta pa ces opet ponuditi...
to je bilo prije par dana da je jeo sta bilo sad nece ni to neznam kad je jeo zadnji put nesto zdravo sve neko mazanje i suho Da bar sad oce i to nece nista kad se sjetim da je jeo jutros u 11 tek zeludac me zaboli od neke muke
Ola. Zao mi bolesnih bebica . Tajri i od nas sve najbolje . A. isto jede pa nece a obavezno vecinom sam, izgleda ok aktivan je i sretan ja se nezalim. Velikog momka u cetvrtak u skolu upoznavanje s uciteljicom i obilazak skole a u petak "'oprave'' . A. se svadja malo samnom i kupimo zajedno kockice i ostale stvari. Ovaj vikend ce biti opasno mozda budemo morali i u neko skloniste u pripravnosti smo. Inace ovdje su zime jako hladne isto, kad sam bila trudna sa A. 3 dana sam bila bez struje bas je bilo romanticno osim sto smo morali izbaciti sve iz frizidera i zamrzivaca .
hej..moja tajra... nepitaj... iam gnojnu anginu...na inekcijama smo do večeras
imala je u 17 sati 39.9 turu...može mislit mene i muža...ko ludi u dom zdravlja odosmo...reko umire mi dijete na rukama
evo sad ima 39.5, tuširah je..stavila oblogice do vode, dala dlasy....da vidim za 10-tak minuta pa da kontam šta dalje...
očajna sam, al očajna, u ponedljak kontola i d ai njoj uradim urin i diferencijalnu krvu sliku...
hej do života mi nije...sve plačem kad u njih pogledam...estakverulah kao d ame nešto proklelo
Eh d ajavila mi se bebana 27 porukom...leži u bolnici ona ima bolove al daju joj infuziju d aodgode porod...za 2 dana ulazi u 37 sedmicu pa s ebrine...nađoh iskustav da ima poroda u 37 sedmici i d aje sve ok...pa je malo utješih...duša draga otkada to nju odna boli do onoga dana kad je bambika javila
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Ja nikako da upratim dešavanja na ovoj temi Vidim lady na dijeti( i meni bi vakat bio)..hanady -šta je to opet? I moji dečki nešto kašljucaju i sline-ali mi se doc ne ide... De nek' mi neko rezime dobaci