Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dafri nama je tek ova vakcina sa 18 mj.malo smo kasnili Lady polako sa tim kilama,nemoj pretjerati salim se,samo tako nastavi tajra Boga mi isplati se tebi smjeskati
Lady bravo . Mi smo super, sinoc smo propustili jedan protest, ali necu o nacionaliizmu ovdje . Potres je prosao ocekujemo poplave, uragane i te stvari. Moraju se harami malo saprat s ovog kontinenta. Pusica svoj djeciji i malenoj i velikoj .
evo da vas jos jedan prediftarski pozdrav tekja draga sto me tvoj momak nasmija,mogu misliti kako mu se babi postidio Ella cuvaj se draga,ti kad nam pricas o tim potresima i uraganima tebi to sve normalno a ja bi u prvo skloniste
trece, veliko hvala nasem dragom drustvu Amanu i Aliju na predivnom druzenju... malo nam je zao sto nismo uspjeli upoznati i druga Dina, ali nadamo se da cemo iduci put prosiriti nasu raju...
svima saljemo veeeeeeeliki mi tek stigli kuci... tek sad sam primjetila koje smo selohode... bas imamo snage za tutnjazu i putovanja... al hajd sto mi veliki mozemo putovati, ali i ova djeca se bacili na nas...
jel iko ima informacija o bebani27, ne odgovara mi na sms... nadam se da je sve u redu...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hvala vam drage moje na dobrodoslici Ena23 ma tek smo malo profurale rok:) ipak su oni jos uvijek nase bebice. Nadam se da si ti dobro i da se dobro oporavljas, a vidim na fb da masallah djecaci napreduju. Jako sam sretna sto ti je porod bio za pozeljeti. Nadam se da cu i ja aBd moci reci isto Pozdrav za raju
vece moja cura dobro hvala Bogu,nema nikakve reakcije na bocu a nadam se da je nece ni biti ja evo cekam tajru sa izvjestajem,ako nam se uopste mogne javiti poslije derneka
Vecer... Maloj tajri sa zakasnjenjem sretan rođendan.... MI prehlađeni ja sam 3 dana bila rozna nos,grlo sinusi a evo sad od sinusa glava rastura,tlak mi zna spasti na 90 50 sad i mm smrce,samo da na A ne pređe.... Ja sam nesto smorena,poleti ovamo,onamo,kuca,posao,gosti i bas se iscrpljeno osjecam Jucer mi bebana slala por da ceka porod vecras mi nista nije odgovorila ,nadam se da je sve ok.... Nemam vas kad iscitavati odoh spavati dok se nisam ubandacila od umora...
Apotekarka pa ti bas imas nizak tlak,dobro mozes na nogama stajati,je li ti inace nizak ili to ponekad? a ta prehlada nadam se da nece na malenog preci,opet mi veliki lakse prebolimo ali bas djecica...
V. je sinoc imao jos jednu izvalu: u mraku smo, zagrljeni, hocemo da spavamo i ja mu govorim, ako budes htio piskiti, zovi mamu da te stavi na tutu (prethodnu noc se upiskio u krevetac ) kad on, stavlja prstic na moje usne i kaze: Mama, sssss, pavaj ...
tajra cekamo slikice i izvjestaj
Mi cemo danas negdje, MM je sinoc do sitnih sati trazio destinaciju, valjda je nesto nasao , poznavajuci njega, cisto sumnjam, al' et', mozda se i iznenadim
Jutro.... MOje dijete je probudilo navike spavanja ustaje u 7 najdaslje 7 i 30,a spavao do 9 9 i 30 pa ja nikako da sew naviknem,evo vec juha sev kuha,ustipci zamijeseni....a ono ni 9...Ja sam nesto opet umorna kad kasno legnem sinoc u 1,a cijelu noc sam se nesto budila...tlak me nizak smori,inace je nizak ali u zadnje vrijeme bas.... Imam 5 masina vesa peglati ali ja navecer ne mogu ni o sebi a u danu ne mogu do posla od ovog malog... Koko,tacherko kako su vam djeca,jesu skroz prizdravila.... Felix staje s tobom,nema te Bambi imas li kakve vjesti o bebani Ostale pusa...
sad idem malo do grada,ali vidim da je zestoko vruce ali neka i treba ljeto je
pozdrav za sve bebice i mame
oko 2.30 farah mi izađe i sobe s atemperaturom 38.5
ja fakat ne znam šta je ovo....
ostala s esa nanom...maloprije mi kaže opet 38.5....
pa ja nemama pojma viđše koji je vrag... rekla sma mužu ako bude za dokrotra on će je voditi ja više ne mogu hodat po domu zdravlja
a nećeu more pokvarit nema šanse...odoh d aih na moru liječim aBd u subotu ujutro
farah nije radičla urin... upravo mem mama zove kaže prelazi 38.5 a ona joj dala pandolbaby... sad se ja bojim d anije i kod nje urin
a urinokulture smo za handi predli juče i jutros nalaz u ponedljak će nam biti...
sad je očito da i njoj moram urin raditi
al mama kaže sva je porvodenila, ono okice, nos curi...kaže mama klasična prehlada... al doj ja to vidim dok kući dođem znaću... mada nije mi s eigrati... mogla bih joj jedna cito mokraće uraditi popodne ako ne bude ture...jer sa turom neće nalaz bit dobra sigurno...
ma ko luda sam stavrno... koji je ovo vrah.. haman i djeci treba odmor ko i meni