Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Tajra sretan ti rodjendanko, sve najljepse od srca zelimo
Jutro! Moj deckic pajki,ja se topim od vrucine... Za kafu,zenice,ja neki dan pitala kako vam odgovara cetvrtak ili petak,niko nista... Mahanje jedno veliko
21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3 30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3
Lijep pozdrav za generaciju mi smo vec i zaboravljeni na RR, jer se nismo javili vise od godine dana tako da nam je sad tesko pohvatati sve konce, ali trudicemo sw da se popravimo i nadam se da smo dobro dosli:) pisem u mnozini jer imam jednu princezicu u pupi (33. nedjelja) i jednu princezicu od 2 godine. Veliki pozdrav za sve
Ja veceras ne mogu,sorry,idem s prijateljicom na iftar... Moze li sutra ili mozete vi veceras i bez nas... A za mjesto,to mi je svejedno,gdje god... I je li s djecom ili bez djece?
Pa meni bi odgovaralo sutra bez mm ce doci s puta sutra i taman da se druzi sa sinom A mama put pod noge sama Kako god odlucite ja sam za
dan mi jutros isli raaano na vakcinu,bili smo malo ruzeni sto nismo dosli na zakazani termin ali je primismo.E je plakala,jedva sam je drzala i sad evo zabavljamo se u kuci,ne smije vani izlaziti dok ne zahladi... sweet BaBy dobro nam se vratili a nismo vas zaboravili,cestitke na malenoj bebi u pupi
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
Ev i mene, ja radim pa onda na temu za mrsanje, pa onda surfam kako i sta...tako Imam preca posla od beba Pa zene moje, ja za 3 dana smrsala 3,1kg niko nista
zaha neka ste se riješili vakcine,sad nema jel ono do pete-šeste godine
moja cura danas nema temp. nadam se da će tako i ostati sutra smo planirali par dana u Travnik ali sam sad u dilemi zbog ove vrućine,pa vidjećemo, Lady super, samo naprijed
Ev i mene, ja radim pa onda na temu za mrsanje, pa onda surfam kako i sta...tako Imam preca posla od beba Pa zene moje, ja za 3 dana smrsala 3,1kg niko nista
samo nastavi tako, a to voda izlazi super....
a vidim cura zeza i dalje da jelom, odnosno nejelom. kad si je mislila voditi da vadite nalaze.
mom Luki je pedijatrica preporucila ovaj rojal zele o kojem hanady prica da pije Asja od Visnje i on je to jedno vrijeme pio sa omegom, pola ampule svaki dan.
vidis to sam htjela napisati i zaboravila
< Poruku je uredio MALA1994 -- 25.8.2011 14:52:14 >