|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.8.2011 0:18:31   
Honey3
IZVORNA PORUKA: ena23

IZVORNA PORUKA: noa

dusa draga on se pomirio sa sudbinom pa vise ni ne primjecujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si meni legeda.

ja sam skontala da moj ima uzasnu dioptriju. neki dan ja upisana, ispovracana (od strane djece, da se razumijemo) pospana, zuta i umorna vucem se stanom, kad on prilazi i kaze ti si meni danas pravo lijepa...user posted image jadnici, a sta ce, nemaju dugog izbora do nas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image cojik u cetresnici,razumi gauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30301
25.8.2011 0:20:53   
ena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30302
25.8.2011 0:21:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala zaho u pravu si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikad vise komplimenata ne dobih ko u četeresniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30303
25.8.2011 0:23:45   
ena23

ena pa kad ce sveki kuciuser posted image  

i ja se pitam, moja noa user posted image user posted image user posted image user posted image

do danas je zbilja bilo sve ok, kad me nesto nervira meni na jedno udje na drugo izadje, jer mi je ako nista emira izvodila napolje i zabavljala... danas ni to..  a ona i mm su mi legende. leze njih dvoje, on se zali koliko ga bole ledja (od danas je na bolovanju zbog ledja), ona se zali koliko je bole zglobovi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene hB nis ne boli, ni mastitis ni rana na gospoji, jok, ja se malkice porodila i to je to user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30304
25.8.2011 0:26:07   
Anoniman
vala ena posalji ih u Reumal lakse ce ti bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 30305
25.8.2011 0:26:15   
muaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vala zaho u pravu si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nikad vise komplimenata ne dobih ko u četeresniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa,namah radjaj drugo imat ces "ike" samo takve,znas da te zemljak nebi lagaouser posted image user posted image user posted image
P.S provirih malo na ovu temu ganjam Zahu da mi odgovori sta je maslenjak?

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30306
25.8.2011 0:27:42   
Anoniman
muaa draga ovom mom ''problemu'' samo plasticni kirurg moze pomociuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
  Neposredna veza do poruke: 30307
25.8.2011 0:27:46   
Honey3
pa sta ces moja ena,pohizmeti im sevap ti jeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30308
25.8.2011 0:29:58   
Honey3
IZVORNA PORUKA: muaaa
P.S provirih malo na ovu temu ganjam Zahu da mi odgovori sta je maslenjak?
user posted image hajd na "bajram" da ti kazemuser posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 30309
25.8.2011 2:44:35   
Hanady RR
za dobro jutro
user posted image user posted image user posted image user posted image

divan dan divan dan, našoj drugarici rođendan rođendan...živjela, živjela i sretan nam bilauser posted image user posted image

http://www.ringeraja.ba/forum/sretan-rodendan-malom-princuprincezi/m_156014/mpage_104/tm.htm#1024881

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30310
25.8.2011 8:13:00   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro...

Jos mrva moja velika spava, a ja bih da je grlim, ljubimuser posted image
I u pupi je spavalauser posted image

Zato Indijanac pjeva od 6 user posted image , a u 2 nocas je povracalauser posted image
Od ponedjeljka samo mlijeko povracauser posted image

Ali ja sam user posted image user posted image user posted image jer moja "puva beba" ima 5 godina...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30311
25.8.2011 8:54:07   
Meri29
Jutro

Tajra cestitamo velikoj djevojcici rodendanuser posted image user posted image user posted image Sad ce skola, cim dodu te obaveze mala beba nije vise malauser posted image

Mi smo dobro, lijepo spavamo, jedemo slabije, ali to je zbog vrucine garant. Temperatura nam je svaki dan bar jednom 38, rastu zubici, ali nismo nervozni bas previse. Ja hodam po ovim temema i kontam da nista ne radim kako treba. Moj misic jos doji, jednom jede i po noci, ne odvaja se od mene, tesko nam ide savladavanje tute... Uh bas sam user posted image Nocni obrok, koji je vise mazenje, sam izgleda prvi trebala ukinuti

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30312
25.8.2011 9:15:02   
tekja
Jutro...

V. jos spavauser posted image ...jucer smo isli u rodno mjesto roditelja MM...cista netaknuta priroda...predivno bilo, ali smo se bas umoriliuser posted image

Tajra, mila djevojcice, sve najljepse za tvoj veliki 5. rodjendan zele ti V. i A. Ljubimo te mnogouser posted image  

Nadam se da ste svi dobro,odoh sad da vas citamuser posted image ..sta bi za kafu Lady, salmy, Malaaaa...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30313
25.8.2011 9:15:55   
Lady26
Jutrooooooo i od mene user posted image
Ja sam pospanaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30314
25.8.2011 9:19:17   
Lady26
Tekja evo ja cekam da se Salmy i Amani dogovore...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30315
25.8.2011 9:22:38   
megi
ja samo da cestitam rodjendan velikoj djevojcici sve najbolje od nas dvijeuser posted image user posted image user posted image

mi smo i dalje slinavi, pomalo jedemo, supu jede tako sto joj kazem da joj je kupila strina koja zivi vani a voli je bas bas i jedino tako pojedeuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30316
25.8.2011 9:34:13   
mala86
jutroo i od nas user posted image

ja ustala maloprije,dugo nisam ovoliko spavala user posted image (od 11 sinoc user posted image )a malac jos spava!tetka mu kupila onaj neki autic na guranje nogicama,sinoc isli do grada,smorilo se dijete na njemu,mislila sam da ce sjedeci zaspat user posted image

ostalo sve staro,zaova ide sutra user posted image ,vec me tuga hvata,najvise zbog malca!tako se super uklopio sa djecom,sinoc stariju malu uzeo za ruku i vodi je user posted image (a to je rijetkost za bilo kome da ruku),al jbg takav zivot,vidjat cemo se preko skaypa user posted image

danas cuvam kumce 3 sata,ima 8 mjeseci!sve ok samo ne znam kako ce Leon to podnjet,nadam se da ce spavat u to doba user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30317
25.8.2011 9:35:58   
mala86
sorry zaboravi user posted image user posted image user posted image

Tajri sretan rodjendan sve najbolje zelimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30318
25.8.2011 9:41:38   
Hanady RR
Jutro...vidim slavljenica mama se javljala...

uh mama jel ti pačeš ko kja što ti prva beba ima 5 godina...meni to nešto pravo golemo bilouser posted image user posted image

Ja sad idem po djecu pa d aodnesmeo urin handin , pa odoh tražiti im cipele duboke...
ne mogu smirom da mislim o bajramu i moru dok ne rješim duboke cipeleuser posted image

a i neke sintice za bajrama trebam koje moj muž ne zna donijeti iz nabavke a on obavlja ovu bajramsku...

uh milion oabveza...
uglavnom dobro je sredila sma poslove i referate koji sma imala u kancelariji pa mogu se ispalit...user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30319
25.8.2011 9:44:28   
R&T@
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30320
25.8.2011 9:48:10   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

uh mama jel ti pačeš ko kja što ti prva beba ima 5 godina...meni to nešto pravo golemo bilouser posted image user posted image

Priznajemuser posted image
Cak sam jutro trazila slike kad mi se tek rodila...
Gledam sliku...gledam nju...
i ne vjerujem...

A duboke cipel nisu imali u ponedjeljak ni u jednoj radnji (Astra, Planika, Peko, Borovo, Alpina)...
kao jos je rano...
Mi nasle jedne Froddo kao tena-cipele u Iani...
i to broj 32user posted image
taman joj...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30321
25.8.2011 9:51:56   
Hanady RR
E mama mama...

lete dani...
tek kad nakitiš svjećice na tortu onda te mala ''panika'' puca...prolaznosti vrmena i kako više nema bebu u kući...jer i ova mlađa za po gdoine 3 godine...user posted image

ja stavrno ne znam što ne nabavljanju...
ja sam plitkih uzela i tene i sandale i baletanke ...čizme hanadi ima 3 komada, a farah moram uzeti al to može čekati nije mi hića...
al ja aBd u suboru ujutro iduću lrećem na more...10 dana dok dođem po septembra porđe...onde kerću u vrtić...šta ako zapada kiša...kako ću ih u ovim cipelama spremitiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30322
25.8.2011 10:09:31   
*pcelica*
Dobro jutro svima naspavanim i pospanim user posted image
Tajri sretan rodjendan i da ih jos puno doceka user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Priznajemuser posted image
Cak sam jutro trazila slike kad mi se tek rodila...
Gledam sliku...gledam nju...
i ne vjerujem...

Kad sam prije nekih mjesec dana krecila nadjem cd sa Ajlinim snimcima kad je bila mala, sa njenim prvim koracima prvim plesnim koreografijama, i sve poslove ostavim sjedem gledam i placem ko godina.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30323
25.8.2011 10:14:28   
Mya_81 RR
Tajrice, sretan ti rodjendan zelimo!!! Ostani uvijek tako fina i dobra djevojcica, vesela, sretna i nasmijana user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30324
25.8.2011 11:38:45   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image

Tajra sretan rođendancicuser posted image  puno zdravlja i sreceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale mahanjeuser posted image user posted image user posted image
Lady kad je kafica u fazonu? jeli moze kako u vecernjim satima?ove vreline ubiseuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 30325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1211 1212 [1213] 1214 1215   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *