Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hej, krasno je biti dajidžinica Ona je jedna tako mirna, divna i ljupka curica da je okupirala moje misli svakodnevno Nevjerovatno kako su mi jake emocije pri samoj pomisli na nju!! Lijepo pajki, doji, napreduje.... divna je hB! - za razliku od svog rođaka.....
Fakat kod nas bebe porastoše...i sara i sami preko godine...ja sve zamišljam da seka obavi ''svoj red'' pa da krenemo ja i Mikla novi krug
baš je divno imati bebe oko sebe satlno
N-N zeno nisam te "srela" sto godina. al vidim nisam nista propustila , sve po starom,a? dafri, nije valljda da curica do sada nikada nije imala turu? sta si joj radila pa je tako zdrava, zlo ne culo? a ja svom isto moram skidati na 38 jer kao kod noe, poslje pocne buncati. kod nas najbolje djeluju cepici lupocet, u sekundi padne. i da, i moj E se uzasava termometra i sirupa, mi to njemu na silu uguramo, jedno ga drzi, zavrati glavu i zacepi nos a drugo ugura kasikicu sa sirupom. poslje se duuuuuugo grlimo i tjesimo
mene fata ppd laganini luuuuudim
Strašan je, majke mi!!! Nevjerovatno od kada i koliko ima energije Ali.... opret, zvuči kao tipična "naša" neka je on nama živ i zdrav, pa proći će valjda i ovo nekad, doći će valjda i moje noći na red
A tako dakle, nisi se predomislila Ma ne čekaj ništa, zavrti treći krug Nego, ja sam se predomislila, od mene definitivno dosta!! Taman sad imam bebicu od zaove, pred novu će i moja sestra aBd postati mama- ma ljepota, ne moram više rađati
N-N zeno nisam te "srela" sto godina. al vidim nisam nista propustila , sve po starom,a?
Draga enice, pa i ti si nam tu Ja sam izletila iz fola, baš rijetko svratim među generaciju Nego kako si ti, kako su dječaci kako Miki reaguje, ima li ljubomore, kako se zove malo pile?? E drago mi je što smo se srele Ljubim te :*****
N-N...sad si odustala al dok ta nabrojana porastu...imaš ti fore haj haj za novi krug...koliko si mlađa od mene ženo...mašalllha taman jedno da ti ga ovo dvoje dogoje
Ena kakav crni ppd nema s evremana za to jesi sama još uvijek...hoćeš društvo da ti đuture uletimo i smirimo taj tvoj nemir, al totalno obstruišemo mir u stanu...pa d avidiš kako bi te PPD prošla
Strašan je, majke mi!!! Nevjerovatno od kada i koliko ima energije Ali.... opret, zvuči kao tipična "naša" neka je on nama živ i zdrav, pa proći će valjda i ovo nekad, doći će valjda i moje noći na red
A tako dakle, nisi se predomislila Ma ne čekaj ništa, zavrti treći krug Nego, ja sam se predomislila, od mene definitivno dosta!! Taman sad imam bebicu od zaove, pred novu će i moja sestra aBd postati mama- ma ljepota, ne moram više rađati
jest jest bas su slatka tuđa djeca pomazis ih poigras se i svojoj kuci na spavanje
Ena nemoj da te 'vata PPD do Balasevica kud cemo s tobom jadna
En pazi s eodbro do koncerta...nemoj d anam narodno veslej izvisi ženo
ali mi NN popavi dan, vidim da su moji indijanci jos dobri kakvih ima
a bujruma vazda ima, mir je precjenjen
Hanady, ništa od toga. B me dokusurio ako me uhvati nekad želja samo ću sve ove snimke koje imam da pustim i svoju sliku metnem u ćošak ekrana Nego, ena, ne zezaj ništa od toga, što kaže hanady nema se vremena Nemoj da zekiš
Pusta moja želja....... Inače svaka navedena ti ima mjesta ..... mijenjam se, mijenjam se.... Mislim u razmišljanju.....fizički ne - i dalje su mi (.) (.) male
oooo ena pa sveki je tu sad kontam otkud ''crne misli''
i ja htjedoh napisat... i nebila tužna
A sad padam u nesvjest od pospanosti, s toga vas punooooo pozdravljam, drago mi je što sam vas večeras srela i mLogo mi pozdravite dadada-u!!! Maksuzija za nju! Laka i mirna nam svima noć
Pusta moja želja....... Inače svaka navedena ti ima mjesta ..... mijenjam se, mijenjam se.... Mislim u razmišljanju.....fizički ne - i dalje su mi (.) (.) male
ah to za (.) (.) mi je rak rana umrijet cu a ugledat ih necu a kad smo kod doticnih ja na moru sve mm govorim jao vidi u zene sisa pa naiđe druga ja opet isto kaze on meni ma hebale te vise sise cijeli dan samo sise gledas dusa draga on se pomirio sa sudbinom pa vise ni ne primjecuje
oooo ena pa sveki je tu sad kontam otkud ''crne misli''
tu je da pomogne. pomogla je, hvala joj od srca. ali 18 dana je 18 dana brate...
danas je pitala, dok sam ja nosala djete koje cici, sta cu nam JA napraviti za veceru, pred iftar nekad pita sto se kod mene ne pije podnevska kafa (tebala joj ja napraviti?), kad god djete kmekne eto je da kaze daj ga meni (jer ja ne znam s njim), vec sam pisala da Emiru broji zalogaje i navija dosta mu je, udebljat ce se... ma joooooooooj
luuuuuuuuuuuuuuuudim
ja sam skontala da moj ima uzasnu dioptriju. neki dan ja upisana, ispovracana (od strane djece, da se razumijemo) pospana, zuta i umorna vucem se stanom, kad on prilazi i kaze ti si meni danas pravo lijepa... jadnici, a sta ce, nemaju dugog izbora do nas
Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))
dusa draga on se pomirio sa sudbinom pa vise ni ne primjecuje
ti si meni legeda.
ja sam skontala da moj ima uzasnu dioptriju. neki dan ja upisana, ispovracana (od strane djece, da se razumijemo) pospana, zuta i umorna vucem se stanom, kad on prilazi i kaze ti si meni danas pravo lijepa... jadnici, a sta ce, nemaju dugog izbora do nas
ma ja bona'' bolje ćorav kod zdravih ociju'' nego da sve ponovo prolaze