|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.8.2011 23:26:36   
N_N
IZVORNA PORUKA: noa

N_Nuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja te poželioooooooooooooouser posted image

Hvala ljubice draga user posted image user posted image user posted image user posted image  i ja sam tebe user posted image  i još.....i još..... ma znaju one koje su user posted image  

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30276
24.8.2011 23:30:12   
Hanady RR
pa dobro N-N kako je biti jel ono dajdžinica...

ništa ne javaljaš...

stavrno si zaistauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 30277
24.8.2011 23:37:19   
N_N
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa dobro N-N kako je biti jel ono dajdžinica...

ništa ne javaljaš...

stavrno si zaistauser posted image

Hej, krasno je biti dajidžinica user posted image  Ona je jedna tako mirna, divna i ljupka curica da je okupirala moje misli svakodnevno user posted image  Nevjerovatno kako su mi jake emocije pri samoj pomisli na nju!! user posted image  Lijepo pajki, doji, napreduje.... divna je hB! - za razliku od svog rođaka..... user posted image user posted image  

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30278
24.8.2011 23:39:13   
Hanady RR
ne kudi ga ženo...dječak je dječakuser posted image

Fakat kod nas bebe porastoše...i sara i sami preko godine...ja sve zamišljam da seka obavi ''svoj red'' pa da krenemo ja i Mikla novi kruguser posted image

baš je divno imati bebe oko sebe satlnouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 30279
24.8.2011 23:42:47   
ena23
N-N zeno nisam te "srela" sto godina. al vidim nisam nista propustilauser posted image , sve po starom,a?
dafri, nije valljda da curica do sada nikada nije imala turu? user posted image user posted image sta si joj radila pa je tako zdrava, zlo ne culo? a ja svom isto moram skidati na 38 jer kao kod noe, poslje pocne buncati. kod nas najbolje djeluju cepici lupocet, u sekundi padne. i  da, i moj E se uzasava termometra i sirupa, mi to njemu na silu uguramo, jedno ga drzi, zavrati glavu i zacepi nos a drugo ugura kasikicu sa sirupom. poslje se duuuuuugo grlimo i tjesimo user posted image

mene fata ppd laganini user posted image luuuuudim

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 30280
24.8.2011 23:44:09   
N_N

Strašan je, majke mi!!! Nevjerovatno od kada i koliko ima energije user posted image  Ali.... opret, zvuči kao tipična "naša" user posted image  neka je on nama živ i zdrav, pa proći će valjda i ovo nekad, doći će valjda i moje noći na red user posted image

A tako dakle, nisi se predomislila user posted image  Ma ne čekaj ništa, zavrti treći krug user posted image user posted image  Nego, ja sam se predomislila, od mene definitivno dosta!! Taman sad imam bebicu od zaove, pred novu će i moja sestra aBd postati mama- ma ljepota, ne moram više rađati user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30281
24.8.2011 23:46:55   
N_N
IZVORNA PORUKA: ena23

N-N zeno nisam te "srela" sto godina. al vidim nisam nista propustilauser posted image , sve po starom,a?

Draga enice, pa i ti si nam tu user posted image user posted image user posted image  Ja sam izletila iz fola, baš rijetko svratim među generaciju user posted image  Nego kako si ti, kako su dječaci user posted image  kako Miki reaguje, ima li ljubomore, kako se zove malo pile?? E drago mi je što smo se srele user posted image  Ljubim te :*****

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30282
24.8.2011 23:49:54   
Hanady RR
N-N...sad si odustala al dok ta nabrojana porastu...imaš ti fore haj haj za novi krug...koliko si mlađa od mene ženo...mašalllha taman jedno da ti ga ovo dvoje dogojeuser posted image

Ena kakav crni ppd nema s evremana za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi sama još uvijek...hoćeš društvo da ti đuture uletimo i smirimo taj tvoj nemir, al totalno obstruišemo mir u stanu...pa d avidiš kako bi te PPD prošlauser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 30283
24.8.2011 23:54:05   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ena nemoj da te 'vata PPD do Balasevica kud cemo s tobom jadnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30284
24.8.2011 23:56:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

Strašan je, majke mi!!! Nevjerovatno od kada i koliko ima energije user posted image  Ali.... opret, zvuči kao tipična "naša" user posted image  neka je on nama živ i zdrav, pa proći će valjda i ovo nekad, doći će valjda i moje noći na red user posted image

A tako dakle, nisi se predomislila user posted image  Ma ne čekaj ništa, zavrti treći krug user posted image user posted image  Nego, ja sam se predomislila, od mene definitivno dosta!! Taman sad imam bebicu od zaove, pred novu će i moja sestra aBd postati mama- ma ljepota, ne moram više rađati user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jest jest bas su slatka tuđa djecauser posted image user posted image user posted image user posted image pomazis ih poigras se i svojoj kuci na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 30285
24.8.2011 23:56:47   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ena nemoj da te 'vata PPD do Balasevica kud cemo s tobom jadnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

En pazi s eodbro do koncerta...nemoj d anam narodno veslej izvisi ženouser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30286
24.8.2011 23:58:03   
ena23

Ena kakav crni ppd nema s evremana za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jesi sama još uvijek...hoćeš društvo da ti đuture uletimo i smirimo taj tvoj nemir, al totalno obstruišemo mir u stanu...pa d avidiš kako bi te PPD prošlauser posted image user posted image

a nisam sama, ima mm i sveki i emir i kenan (ovo za N-N)... puna kuca a ja sama... a ca znam ja ... nekako sam bas tuzna danas user posted image

ali mi NN popavi dan, vidim da su moji indijanci jos dobri kakvih ima user posted image user posted image user posted image

a bujruma vazda ima, mir je precjenjen user posted image user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

Neposredna veza do poruke: 30287
25.8.2011 0:00:35   
ena23
na dzokerovom koncertu cu da se resim svih eventuanih tuga, depresija i neraspolozenja, nis vi ne brinite, necem kvarit ugodjaj user posted image  

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30288
25.8.2011 0:00:37   
N_N
Hanady, ništa od toga. B me dokusurio user posted image user posted image  ako me uhvati nekad želja samo ću sve ove snimke koje imam da pustim user posted image  i svoju sliku metnem u ćošak ekrana user posted image user posted image  
Nego, ena, ne zezaj ništa od toga, što kaže hanady nema se vremena user posted image  Nemoj da zekiš user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30289
25.8.2011 0:00:39   
Anoniman
oooo ena pa sveki je tu sad kontam otkud ''crne misli''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 30290
25.8.2011 0:03:14   
N_N

i svojoj kuci na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusta moja želja.......
Inače svaka navedena ti ima mjesta user posted image  ..... mijenjam se, mijenjam se.... Mislim u razmišljanju.....fizički ne - i dalje su mi (.) (.) male user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30291
25.8.2011 0:04:14   
Hanady RR

oooo ena pa sveki je tu sad kontam otkud ''crne misli''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja htjedoh napisat... i nebila tužnauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30292
25.8.2011 0:07:40   
N_N

ali mi NN popavi dan, vidim da su moji indijanci jos dobri kakvih ima user posted image user posted image user posted image

Moja enice, ja sebi svaki dan kažem: eh sad ću da padnem u depresiju..... ali nemam kad, bi ja vrlo rado user posted image user posted image user posted image user posted image

A sad padam u nesvjest od pospanosti, s toga vas punooooo pozdravljam, drago mi je što sam vas večeras srela user posted image  i mLogo mi pozdravite dadada-u!!! Maksuzija za nju! user posted image  
Laka i mirna nam svima noć user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30293
25.8.2011 0:08:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: N_N

i svojoj kuci na spavanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pusta moja želja.......
Inače svaka navedena ti ima mjesta user posted image  ..... mijenjam se, mijenjam se.... Mislim u razmišljanju.....fizički ne - i dalje su mi (.) (.) male user posted image user posted image user posted image

ah to za (.) (.)  mi je rak rana umrijet cu a ugledat ih necuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a kad smo kod doticnih ja na moru sve mm govorim jao vidi u zene sisa pa naiđe druga ja opet istouser posted image user posted image user posted image user posted image
kaze on meni ma hebale te vise sise cijeli dan samo sise gledasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dusa draga on se pomirio sa sudbinom pa vise ni ne primjecujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 30294
25.8.2011 0:09:05   
N_N

i kenan

Lijepo ime! user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30295
25.8.2011 0:09:24   
ena23

tu je da pomogne.  pomogla je, hvala joj od srca. ali 18 dana je 18 dana brate...

danas je   pitala, dok sam ja nosala djete koje cici, sta cu nam JA napraviti za veceru, pred iftar nekad pita sto se kod mene ne pije podnevska kafa (tebala joj ja napraviti?), kad god djete kmekne eto je da kaze daj ga meni (jer ja ne znam s njim), vec sam pisala da Emiru broji zalogaje i navija dosta mu je, udebljat ce se... ma joooooooooj

luuuuuuuuuuuuuuuudim

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30296
25.8.2011 0:11:51   
Anoniman
ena pa kad ce sveki kuciuser posted image  

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 30297
25.8.2011 0:15:26   
ena23

dusa draga on se pomirio sa sudbinom pa vise ni ne primjecujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si meni legeda.

ja sam skontala da moj ima uzasnu dioptriju. neki dan ja upisana, ispovracana (od strane djece, da se razumijemo) pospana, zuta i umorna vucem se stanom, kad on prilazi i kaze ti si meni danas pravo lijepa...user posted image jadnici, a sta ce, nemaju dugog izbora do nas user posted image

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30298
25.8.2011 0:16:47   
Honey3
veceeeeeuser posted image noa,noa nije lako tm,sama ga zeno izazivas,nemoj se iznenaditi kad on tebi kaze vidi kod one dobrih(.)(.)user posted image ena pa sto odmah ne kazes u cemu je problem,nije rijec o ppd vec o 18 dugih danauser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30299
25.8.2011 0:17:52   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si meni legeda.

ja sam skontala da moj ima uzasnu dioptriju. neki dan ja upisana, ispovracana (od strane djece, da se razumijemo) pospana, zuta i umorna vucem se stanom, kad on prilazi i kaze ti si meni danas pravo lijepa...user posted image jadnici, a sta ce, nemaju dugog izbora do nas user posted image

ma ja bona'' bolje ćorav kod zdravih ociju'' nego da sve ponovo prolazeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 30300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1210 1211 [1212] 1213 1214   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *