|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1209 1210 [1211] 1212 1213   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.8.2011 16:18:30   
megi
joj ne znam sta da ti kazem i meni se kosa dize na glavi kad mi kazu jesti ce kad ogladni
a nekad stvarno kontam mozda ih treba pustiti ne navaljivati previse
sto se tice graha, buranije kupusa moja je to htjela, nisam grah i kupus odavno pravila
nama je veci problem sto slabo hoce voce
moracu uzeti neki sirup ili neki preparat ide jesen da se malo pripremimo za nize temp

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30251
24.8.2011 16:43:57   
ena23
dan zene.

i ja sam dosla da se zalim na hranu. ali na sveki. evo dva dana mi djetu broji zalogaje i samo vice dostamu je, udebljat ce se user posted image user posted image user posted image
pa eto- danas sam pukla i dreknula... sad suti user posted image

teacher, nadam se da ce brzo proci taj trodnevni virus, dusa slatka user posted image user posted image
hanady nadam se da ce se brzo rjesiti baja user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30252
24.8.2011 17:29:10   
Ella_H
Poz zene.
Sto se tice hrane i A. ja stavim na stol
voce, zdrave djecije zitarice i te dzidze koje on voli.
Kad nece da jede ja ga pustim i on poslije sam dodje
vadi iz frizidera sokic, mlijeko, puding i zove maaaama
daaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image . Bilo je kod nas faza gdje ja sjednem
na pod a on ko da tavafi oko mene user posted image uzme zalogaj pa trci,
pa ovo pa ono dok meni nije dosadilo jer naravno imam
vazda obaveza cisti, peri, kuhaj, klanjaj, peri guze djecije
nazovi ovog, podsjeti onog, poselami ovog, nasekiraj se
za ovo, razmisli o onom, izvedi djecu van, posjeti malo i RR valja to sve sticiuser posted image .
user posted image user posted image user posted image

Zaboravih napisati jucer smo se malo tresli,
u Washingtonu cika vriska panika bila.
Mene mama nazvala kao jesmo dobro, reko jesmo elhamdulilah
trest ce se ova zemlja jos i gore tek je pocetak, a ona odma
sram te bilo plasis me i spusti mi slusalicuuser posted image .

< Poruku je uredio Ella_H -- 24.8.2011 17:33:27 >

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30253
24.8.2011 21:27:33   
R&T@
Jeste li zive, zeneeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Mene vrucine polomise...
ali sam user posted image jer je sutra veliki dan,aBd...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30254
24.8.2011 21:34:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Jeste li zive, zeneeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

Mene vrucine polomise...
ali sam user posted image jer je sutra veliki dan,aBd...

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30255
24.8.2011 21:36:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

3 dana ture 3 osipa....

bilo je 4 dana ture i evo sada 3 dana osip al ne vidim da se povlaciuser posted image strah me da nije nesto drugo, krzamak ili tako nestouser posted image

odvedi dijete doktoru ako je osip intenziviniji...možda je i nešto drugo...trebao bi s epovlačiti od virusa već a ne širitiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 30256
24.8.2011 21:37:42   
Bambi09
Gud ivning lejdis user posted image user posted image user posted image user posted image
Sta ima sta nema???
Enaaaaaaaaaaaaa ljepoto kako su mi djecaci???
Ella jesi se prepala??? Ma sto kazes nista je ovo sta nas ceka...
tajra, sta je to sutra, propustila sam nesto???
Hanady jesul to cure opet hasta??? nadam se da ce brzo ozdraviti...
megi ma sta to i ti rondas na djevojcicu??? sabur zene sabur...
mi smo jos uvijek na turneji, navratimo po nekoliko sati kuci i opet put pod noge... eto samo da vam javim koga interesuje bebana27 je u bolnici, ima bolove ali se ne otvara pa ce je vjerovatno na carski poroditi... cim saznam novosti javit cu...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30257
24.8.2011 21:39:43   
R&T@
Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja se nasekirah bezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sta cu kad sam u 7 brziniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vec sam htjela tebe moliti da jednu "razbacis" za rajuuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30258
24.8.2011 21:40:12   
Hanady RR
za bebanuuser posted image user posted image user posted image

joj bambi hajde mi na mobitel pošalji porukom ili na PP njen broj mobitela...
kad su mi ukrali telefon ostala sma bez broja njenog...a voljela bih joj poslati sms kad nam s einšallah porodiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30259
24.8.2011 21:41:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Bambi09

tajra, sta je to sutra, propustila sam nesto???
... eto samo da vam javim koga interesuje bebana27 je u bolnici, ima bolove ali se ne otvara pa ce je vjerovatno na carski poroditi... cim saznam novosti javit cu...

Ma jok...tebi je prosli cetvrtak sve bilo jasnouser posted image user posted image user posted image

E, sad navijam da se bebana sutra porodiuser posted image

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 30260
24.8.2011 21:41:36   
Hanady RR

Hanady user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja se nasekirah bezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
sta cu kad sam u 7 brziniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vec sam htjela tebe moliti da jednu "razbacis" za rajuuser posted image

vjeruj...ja poslala na fb E poruku i kontam da ti javim ako ne bude niko ja ću je praviti za drugaricuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30261
24.8.2011 22:14:02   
R&T@
user posted image

Neposredna veza do poruke: 30262
   [Obrisana poruka]
24.8.2011 22:17:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30263
24.8.2011 22:24:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Iman83

Pitah tamo na temi dohrane, al da i vas pitam.
Moja se bebi ponovo hvala Bogu projela i neki dan joj prvi put dam cijelo jaje.
Zanima me koliko joj često mogu dati? Jednom sedmično, više puta???Sad će joj godina dana uskoro!
Hvala user posted image

koliko me sjecanje sluzi 3x tjednouser posted image da je nama pedijatrica reklauser posted image mada Noa obozava jaje i jela bi ga svaki danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 30264
24.8.2011 22:25:54   
dafri
veče,
Hanady,teacher nadam se da će cure brzo ozdraviti
Lady user posted image user posted image za kile,ja imam 3-4 viška i baš mi smetaju,moraću i ja da se aktiviram

tajra velikoj curi sutra rođendan,hoće li i R puhati svijeće,
nedavno je bio rođendan dječaka tete koja čuva Unu i ona nije dala reći da je to Adin  rođendan,već njen,čak su morali pjevati "našoj U rođendan" i naravno ona je puhala svjećice user posted image
Bambi još uvijek odmaraš,i ja sam do petog,divota
ena kako pile malouser posted image je li brat ljubomoran

mi sinoć došli s mora,baš ali baš sam se odmorila,naspavala,svaki dan do devet,
mama mi bila dole,pa smo imali vremena za kafice ,izležavanja na plaži ,naveče smo svaku noć izlazili,

danas mi U dobila temp. 38,sirup popiti nema šanse,izmjeriti temp.nema šanse,a ona leži,duša draga oborilo je,kontam nije baš visoka ali me baš isfuralo a i nemam neka iskustva sa temp., imala samo jednom davno,jedva je popila paracetamol i spala je ,sad spava a ja svako malo mjerim

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 30265
24.8.2011 22:31:13   
R&T@
Iman, ja se ne pridrzavam nikkvih pravila, pa mene ne pitajuser posted image user posted image user posted image

Noauser posted image user posted image user posted image user posted image

Dafri, drago mi je sto si se odmorila, a nadam se d je ta temp. neka lazna uzbuna i da ce curica sutra biti supr...

A za R: u nasoj kuci sve mora biti kako ona kaze i zeliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vec ih zamisljam kako R. otima bas sveuser posted image

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 30266
24.8.2011 22:37:03   
Anoniman
ooooooooo Tajra evo ga i tebiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kontam ti mene nesto na ignore pa necu da ti se obracamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30267
24.8.2011 22:42:30   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

ooooooooo Tajra evo ga i tebiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kontam ti mene nesto na ignore pa necu da ti se obracamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Primih ga...upsuser posted image user posted image user posted image user posted image

Necu da ti se obracam da ne upadnem u OT klanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30268
24.8.2011 22:49:43   
dafri
sad sam mjerila ispod pazuha i ima 38,ne znam trebam li je buditi i probati dati sirup 

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30269
24.8.2011 22:51:26   
Anoniman

Primih ga...upsuser posted image user posted image user posted image user posted image

Necu da ti se obracam da ne upadnem u OT klanuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel to neces da se zamjeras moderatoricamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slobodno ti svali na mene kad sta pogrijesisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ili si ko drugarica Breskva odrekla se mene uz Ramazan kaze na zlo je navodimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30270
24.8.2011 22:53:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri

sad sam mjerila ispod pazuha i ima 38,ne znam trebam li je buditi i probati dati sirup 

zavisi kako ti podnosi temp,ja na 38 moram reagovati jer mojoj tesko spada i bunca cim pređe 38user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 30271
24.8.2011 23:05:34   
dafri

IZVORNA PORUKA: dafri

zavisi kako ti podnosi temp,ja na 38 moram reagovati jer mojoj tesko spada i bunca cim pređe 38user posted image

ne znam kako podnosi,do sada je imala jednom kao beba ali 37 sa nešto i spala za sat ,gore mi je što neće sirup,danas smo se borili sa njom dva sata da popije toliko je plakala ,čini mi se da joj je zbog plača temp.još više narasla,uff

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30272
24.8.2011 23:08:29   
Anoniman
ne znam draga mnogi savjetuju da se ne reaguje lijekovima do 38,5 al ja ti rekoh da ja moram a i noc je pa je nezgodnouser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 30273
24.8.2011 23:19:42   
N_N
Dobro veče user posted image
Mi, naravno, kao padobranci, samo da mahnemo generaciji. Koristimo maksimalno još ovo malo ljeta što je ostalo.... Pih, kako će mi faliti ovi topli dani. Već sad bih plakala kad pomislim na zimu user posted image  Inače, sve pod kontrolom, vrtić, posao, ostalo skoro pa po starom - 3,4 buđenja, zeza sa zadržavanjem stolice mada je dosta bolje nego prije, spavamo skupa- na istom krevetu..... i tako..... Šta da vam pričam, kod nas sve skoro pa isto.... Više se ni ne nadam da ću se vratiti čoeku u krevet user posted image user posted image  Čekamo septembar da malo pobjegnemo iz Sa, nažalost samo na par dana jer nam i škola počinje.
Eto, nadam se da nam je generacija dobro.
Sve vas punoooooooo pozdravljamo!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30274
24.8.2011 23:23:04   
Anoniman
N_Nuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja te poželioooooooooooooouser posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 30275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1209 1210 [1211] 1212 1213   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1209 1210 [1211] 1212 1213   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *