|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1215 1216 [1217] 1218 1219   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
26.8.2011 21:34:49   
Lady26
VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... user posted image
Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo?
Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze user posted image
Svima veeeeeeelika pusa
Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30401
26.8.2011 21:37:26   
koka i po
tako je kad preskaces gradivo user posted image
ja pisala a neda mi se ponoviti ...user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30402
26.8.2011 21:49:35   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... user posted image
Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo?
Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze user posted image
Svima veeeeeeelika pusa
Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno user posted image

dobro vece
samo da vas pozdravim i da kazem svojoj koni hajde da se nadjemo da zajedno trcimo.
ja za Igorom u zadnjih 10 dana samo trcim i na moru smo pretrcali klek uzduz i poprijeko.user posted image user posted image

hanady jedan veliki user posted image user posted image user posted image

sta mislis ti da vi svi uradite briseve i mama i ti i suprug, mozda vi imate neke bakterije i prenosite ih curama pa su stalno bolesne dusice drage...user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30403
26.8.2011 21:50:22   
Lady26
Eto umjesto toga mogla si napisati jel dobro ili nije dobro...
Ne preskacem, citala sam da je sr.nje opet s uhom, pitam sad trenutno kako je... hmmmmmmmmmm
A zadala se u dijetu, malo nalazim sebi zanimaciju, puno me toga muci pa tjeram misli na drugu stranu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30404
26.8.2011 21:52:30   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30405
26.8.2011 21:52:32   
Malenaoduvijek
okara moja moramo mi kafu piti, a izjadaj se ti meni na pp kao nekada da ti bude lakse

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30406
26.8.2011 21:58:20   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Njih dvoje su stvoreni jedno za drugo user posted image

da trce skupa

e na moru sam ga putala da trci sam a ja iza ledja samo da ne ode predaleko jer nema auta...
a ima sad maniju guranja kolica slomi...

a da te utjesim, pravo se pokvario sa jelom, borba da nesto pojede i jede sam ali vise toga bude na podu nego u ustima..

a felix duso ja u zivotu niam 5 virsli pojela sta hoces vise na ovoj vrucini
a salim se, ali navikao se da jede takvu hranu i sta ces sada, pusti ga.
a veliki je decko daji mu da jede sto i vi jedete pa nije to nista lose user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30407
26.8.2011 22:09:47   
Anoniman
oj gnojna anginauser posted image Hanady ljubi mi pile puno punouser posted image user posted image user posted image user posted image
mala i lady imam vam i ja jednu mirnicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa eto mogu u drustvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 30408
26.8.2011 22:13:14   
Lady26
Mozeeeeeeeeeeee
Sve moze samo nek kile idu dole user posted image user posted image user posted image
Ovo mi doslo taman ko vjezba user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30409
26.8.2011 22:20:59   
Lady26
Eh idem se tusirati i u krevet...
Pusa velika
Hanady iskreno se nadam da cete imati mirnu noc user posted image
Pa paaaaaaaa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30410
26.8.2011 22:39:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hej..moja tajra... nepitaj...
iam gnojnu anginu...na inekcijama smo do večerasuser posted image

imala je u 17 sati 39.9 turu...može mislit mene i muža...ko ludi u dom zdravlja odosmo...reko umire mi dijete na rukamauser posted image user posted image user posted image

evo sad ima 39.5, tuširah je..stavila oblogice do vode, dala dlasy....da vidim za 10-tak minuta pa da kontam šta dalje...

očajna sam, al očajna,
u ponedljak kontola i d ai njoj uradim urin i diferencijalnu krvu sliku...

hej do života mi nije...sve plačem kad u njih pogledam...estakverulah kao d ame nešto proklelouser posted image user posted image

jadno pile
drzi se...procice i to...ljubi je od nasuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 30411
26.8.2011 22:43:56   
Hanady RR
evo meneuser posted image
u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....

nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opetuser posted image user posted image user posted image
ja joj ništa ne smijem više datiuser posted image user posted image user posted image

ako bude rasla odoh opet na infuzijuuser posted image user posted image

najgore što je baš vruće...
a ona neće ni d ami pije ništa...
dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrirauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30412
26.8.2011 22:44:21   
Anoniman
imal i nas u tom drustvu "mirnica"user posted image

lady gledaj o s brajt sajd of lajf...smrsaces u sec.user posted image ...ja i noa smo ti zivi dokaz...a nije ni mala dalekouser posted image

samo da znate da vas nisam zaboravila...neg mi je kuca u haosu...sad cemo se seliti na par dana kod tetke tj sister of maj hazband...dokselakira parket.

et...ainace A. je da kucnem skoro pa 100% zdrav...jo smalo slini...ja sam i dalje ukoceno...sve u svemu...standardno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30413
26.8.2011 22:47:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

evo meneuser posted image
u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....

nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opetuser posted image user posted image user posted image
ja joj ništa ne smijem više datiuser posted image user posted image user posted image

ako bude rasla odoh opet na infuzijuuser posted image user posted image

najgore što je baš vruće...
a ona neće ni d ami pije ništa...
dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrirauser posted image user posted image
hebemu misauser posted image ...nece sad vise rasti...ne bi trebala...ako bude opet rasla tek tamo negdje oko 3...tako to obicno...najgore bude oko 8-9 navece...ne znam zasto

Drzi se

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 30414
26.8.2011 23:41:12   
tekja
vece...

joj Hanadyuser posted image user posted image user posted image ...Je l' stala temp.? Zao mi je...iskreno se nadam da ce do ujutro biti bar malo boljeuser posted image
Bas se rastuzih, pa taman su se malo pridigle bileuser posted image

Ja maloprije skontah da necu biti tu na BB, odoh kod mame na Bajram i ostat cu jednu sedmicuuser posted image ..ujutru idemo u Fojnicu, u aqua park, nadam se da ce nam biti lijepouser posted image ..cujemo se navece aBd...pusa svima....user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30415
26.8.2011 23:46:57   
Anoniman
A joj, hanady, bas mi je zao, zelim vam mirnu noc, ljepotici da sto prije ozdravi, ne daj seuser posted image

dadada, aaaa, i gdej sad selis, dalje ili blize od nas, bujrum u prihvatilisteuser posted image

Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napoljuuser posted image user posted image

Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanilauser posted image

Pozdrav svimmmmmmauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30416
27.8.2011 2:15:22   
Honey3
evo mene u gluho doba da vas pozdravimuser posted image
Hanady mila vala pravo mi je zao ljepotice,pa Boze dragi nikako da vise da vas prodje,daj Boze da se sa tom anginom zavrsi i to sto prije,poslije kise sunce dolaziuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30417
27.8.2011 8:59:06   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Nadam se da je svima noc bila mirnauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30418
27.8.2011 8:59:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

A joj, hanady, bas mi je zao, zelim vam mirnu noc, ljepotici da sto prije ozdravi, ne daj seuser posted image

dadada, aaaa, i gdej sad selis, dalje ili blize od nas, bujrum u prihvatilisteuser posted image

Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napoljuuser posted image user posted image

Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanilauser posted image

Pozdrav svimmmmmmauser posted image

user posted image user posted image user posted image za Ajnu...moju pametnicuuser posted image ...ovaj moj poceo da tersa na tutu opetuser posted image

a samo se ti smijuser posted image vidjeces ti kad vam mi svi dzuture pokucamo na vratauser posted image user posted image

mi Andrejovskom kupili mikrofon...ima fol nasnimljenu matricuuser posted image ubi nas...znamo se sami kazniti to je cudouser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 27.8.2011 9:02:17 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30419
27.8.2011 9:00:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

gdje su slike od rodjkasa...hocu da gledaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30420
27.8.2011 9:01:35   
R&T@
Moja nocas trazila tutu, ali je zvala:taaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas je volim

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30421
27.8.2011 9:03:43   
Anoniman

Moja nocas trazila tutu, ali je zvala:taaaaaaaaaataaaaaaaaaaaaaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bas je volim

zna da od mame nema fajdeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene je jutros Andrej probudio tako sto me udariopo nozi i rekao "ej"user posted image user posted image user posted image user posted image ...jos mu samo "ba" faliuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30422
27.8.2011 9:05:56   
Lady26
Hellooooo my ladies....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30423
27.8.2011 9:14:33   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

gdje su slike od rodjkasa...hocu da gledaaaaaaamuser posted image user posted image user posted image

Evo tri najvaznije slike:
torticauser posted image , mama i bebauser posted image user posted image , i porodicnauser posted image ...

http://imageshack.us/g/714/dsc00382tz.jpg/

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30424
27.8.2011 9:19:32   
Anoniman
jutro
hanady bas mi je zao dusa draga user posted image bem ti vise bolescuge zelim joj brzo ozdravljenje abd user posted image user posted image user posted image
Tajri sretan rodjandan user posted image user posted image user posted image user posted image prelijepe slikice slavljenica je medena
Ja kuham A. rucak nadam se da ce htjet jesti ......
pusa svima

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 30425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1215 1216 [1217] 1218 1219   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1215 1216 [1217] 1218 1219   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *