Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo? Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze Svima veeeeeeelika pusa Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno
VEce...joj Hanady...hebem mu...bas mi je zao curica... Kako ste mi sve redom? Koko kokice kako uVo? Tajraaaaa jedva cekam slike, ne budi frajer pa da slazes, moze Svima veeeeeeelika pusa Mene moje curica S L O M I L A danas....isle na V.Bosne...istrcala sam se kao nikad - za njom naravno
dobro vece samo da vas pozdravim i da kazem svojoj koni hajde da se nadjemo da zajedno trcimo. ja za Igorom u zadnjih 10 dana samo trcim i na moru smo pretrcali klek uzduz i poprijeko.
hanady jedan veliki
sta mislis ti da vi svi uradite briseve i mama i ti i suprug, mozda vi imate neke bakterije i prenosite ih curama pa su stalno bolesne dusice drage...
Eto umjesto toga mogla si napisati jel dobro ili nije dobro... Ne preskacem, citala sam da je sr.nje opet s uhom, pitam sad trenutno kako je... hmmmmmmmmmm A zadala se u dijetu, malo nalazim sebi zanimaciju, puno me toga muci pa tjeram misli na drugu stranu...
e na moru sam ga putala da trci sam a ja iza ledja samo da ne ode predaleko jer nema auta... a ima sad maniju guranja kolica slomi...
a da te utjesim, pravo se pokvario sa jelom, borba da nesto pojede i jede sam ali vise toga bude na podu nego u ustima..
a felix duso ja u zivotu niam 5 virsli pojela sta hoces vise na ovoj vrucini a salim se, ali navikao se da jede takvu hranu i sta ces sada, pusti ga. a veliki je decko daji mu da jede sto i vi jedete pa nije to nista lose
evo mene u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....
nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opet ja joj ništa ne smijem više dati
ako bude rasla odoh opet na infuziju
najgore što je baš vruće... a ona neće ni d ami pije ništa... dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrira
et...ainace A. je da kucnem skoro pa 100% zdrav...jo smalo slini...ja sam i dalje ukoceno...sve u svemu...standardno
evo mene u očaju čitam o netu o gnojnoj angini....
nakon delsija ja nastavila sa krompirom, oblogama, tuširanjem, bjelancem niz leđa, senf...a ona gori od 40 stepeni i ubizu dadoh čepić al evo na 38 sišla i sda s epenje opet ja joj ništa ne smijem više dati
ako bude rasla odoh opet na infuziju
najgore što je baš vruće... a ona neće ni d ami pije ništa... dajem joj pipetom nazor...da ne dehidrira
hebemu misa ...nece sad vise rasti...ne bi trebala...ako bude opet rasla tek tamo negdje oko 3...tako to obicno...najgore bude oko 8-9 navece...ne znam zasto
joj Hanady ...Je l' stala temp.? Zao mi je...iskreno se nadam da ce do ujutro biti bar malo bolje Bas se rastuzih, pa taman su se malo pridigle bile
Ja maloprije skontah da necu biti tu na BB, odoh kod mame na Bajram i ostat cu jednu sedmicu ..ujutru idemo u Fojnicu, u aqua park, nadam se da ce nam biti lijepo ..cujemo se navece aBd...pusa svima....
dadada, aaaa, i gdej sad selis, dalje ili blize od nas, bujrum u prihvatiliste
Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napolju
Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanila
evo mene u gluho doba da vas pozdravim Hanady mila vala pravo mi je zao ljepotice,pa Boze dragi nikako da vise da vas prodje,daj Boze da se sa tom anginom zavrsi i to sto prije,poslije kise sunce dolazi
Lady, cestitam za mrsanje, samo naprijed, joj kad se utegnes a jos si prirodno lijepa, hmmmm, nek se muz zabrine kad budes sama napolju
Nama tuta ide super da kucnem, nocu smo u pelenama i kad idemo napolje, ne da mi se da zurim sa totalnim odvikavanjem, ali brzo uci, eto drago mi je da sam se i to nakanila
Pozdrav svimmmmmma
za Ajnu...moju pametnicu ...ovaj moj poceo da tersa na tutu opet
a samo se ti smij vidjeces ti kad vam mi svi dzuture pokucamo na vrata
mi Andrejovskom kupili mikrofon...ima fol nasnimljenu matricu ubi nas...znamo se sami kazniti to je cudo
jutro hanady bas mi je zao dusa draga bem ti vise bolescuge zelim joj brzo ozdravljenje abd Tajri sretan rodjandan prelijepe slikice slavljenica je medena Ja kuham A. rucak nadam se da ce htjet jesti ...... pusa svima